E ş i m i n y a n ı n d a o l m a l ı m ı y ı m?

Sizi ne kadar çok severse sevsin annesinden çok sevecek hali yok diye düşünüyorum..

Eşiniz düşünceli davranıp sizi davet etmiş.
Siz de düşünceli davranarak bu özel günde annesini babasını yan yana görmek onun hakkı diye reddedebilirsiniz..
Bu sizi dışarda bırakmaz, yüceltir bence.

Ben genelden farklı düşündüğüm için kendimi sorguladım.
Böyle bir günde babasının yanında seviyor bile olsa başka bir kadını görmek istemez bir çocuk sanırım.
Az ilerde annesi olacak çünkü..

Annesinin olduğu bir ortamda babasının yanında başka kadın görmek tüm çocuklar için zordur..
Anne sevgisi ile nasıl bir sevgi yarışabilir?

Siz eşimin yanında çok güzel olacağım diye hava yaparken o kadın içten içe keşke oğlum babasının yanında
annesini görebilseydi, en azından bu özel günde diye üzülebilir.

Bir kadının üzüntüsü sizi mutlu etmesin.
Her evliliğin sonu baştan belli olmuyor nihayetinde.

Niye üstüne alındın?Senin yorumun için yazmamıştım.

benim yorumum için yazdınız sanırım ama ben bu yorumu şu yüzden yaptım konu sahibi,annesinden çok anneymiş gb bir hava yaratmaya çalışıyor gb.o sadece bir abla, o kadar.abartmaya gerek yok diye düşündüğüm için samimi gelmedi.

Kadının çocuğu sevmesi suç oldu,pes valla.

Aslında kadının çocuğu sevmesi suç olmadı.
Eski eşi için olmayan asaletini var sanıyor gibi çirkin bir yorum yaptı.
Kendisine bir şey yapmamış kadın eşiyle de sakince ayrılmayı başarabilmiş.

Kv ni itmiş dizinde iz kalmış falan..
Bunlar neden yaşanmış, konu sahibi bilemez.

Düşünüyorum belki hakaret işitti, küfür yedi, iftira yedi.
Ben itmeyi bırak uçan tekme bile atabilirim böylesi durumda.
İnsan kendini kaybedebilir. Kişi yaşadıklarına göre tepkiler verir.

Süslenmeliyim, eşimin yanında çok güzel olmalıyım falan nedir?
Bu annenin oğlu için süslenmesi gereken zaman.
Yeni eşin, eski eşe gösteriş yapması gereken zaman değil..

Bunlar söz konusuyken çocuğa olan sevgiyi hissedemedim ben..
Yarış, altta bırakma, can yakma hissettim..

Efendi gibi gidersen karsi tarafta cacaron degilse cok iyi olur bence eski esede bir tebrikte bulunursun guler yuzlu olursun cokta iyi olur bence..

Bence gitmelisin. .hiç düşünme bile..hem eşinin yanında ( olması gereken yerde) hemde çocuğun yanında olursun..orda olman için illa kan bağı mi lazım? ? Iyi ilişkiler için bunlar bir fırsattır. .Dış kapının mandalı değilsin. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başka yorum okumadim ve size katiliyorum...

Erkekler bu konuda dusuncesizler ancak siz bence gitmemelisiniz..

Annesiyle babasinin hala dost olduklarini onun için yanyana gelip hep yaninda olacagini görmek çok güzel bir duygu olacaktir ve ona güven verecektir..

Eve donuncede birlikte yemeğe gider kutlarsiniz...

size kesinlikle katılıyorum çünkü konu sahibini o kadar doğru analiz etmişsiniz ki.bence konu sahibi gitmeli ama yaralamak,üzmek için değil.hayatın ne getireceği belli olmaz çünkü iyi düşünüp,davranmakta fayda var.

Ben de boyle dusunuyorum, ama bizden baska herkes "git , git , suslen, eski ese nispet yap" nidalari atmis. Kimse cocugun psikolojisini dusunumuyor, konu sahibesi de dahil olmak uzere herkes eski ese nispet derdinde.

Yani kocasi kibarliktan davet etmis olsa da bence konu sahibesinin bu mecliste bir yeri yok. Insan davetli bile olsa, yeri olmayan meclise gitmemeli. Dis kapinin mandali olunan bir yere gidilmemeli bence, herkes yerini bilmeli.

Aynen çocuğun psikolojisini düşünen yok...
İkinci eş psikolojisi ile herkes git,git senin yerin eşinin yanı denmiş..
Üstüne süslen de git haaaa :)

Yahu adam bir evlilik yapmış, gönül böyle sonlansın istemezdi yürümemiş, bitmiş.

Ve evet artık seni seviyor ki seninle evlenmiş ..
Ama kıskançlıkları, rekabetleri bir çocuğun, bir annenin
canının yanmayacağı ortamlara bırakabilelim bari.. Yazıktır..

Bence de rol calmaya gerek yok.. Anne rolü annede kalsin....

Son düzenleme:
merhaba arkadasim;
kesinlikle o gosteriye gitmelisiniz.Esiniz davet etmis.
Siz zaten oraya giderken cocugun annesi olarak degil babasinin esi;onu seven bir abla olarak gideceksiniz.
Burada yapilan onun gercek annesi o bayandir yorumlarini cok anlamsiz buldum;siz aksini iddia etmediniz ki.
Giderken cok suslenmenize gerek yok;gunun onemi ve gidilecek yerin mahiyetine gore giyininiz yeter.
Sonucta siz oraya esinizi ve esinizin evladini mutlu etmek icin gidiyorsunuz.
Cocugun da psikolojisi bozulacak diye sakin korkmayin boyle bir sey asla olmaz.
Cocuk sizi zaten kabullenmis ve sevmis zaten gitmezseniz uzulur ve onun icin o kadar onemli bir gosteriyi izlemediginiz icin duygusallasir.
Kendini degersiz hisseder.
Esiniz ile bayan zaten bosanmis bitmis gitmis;herkes yolunu cizip devam etmis
siz bir yuva kurmussunuz.Esinizde evladinin ozel bir gununde sizinde yaninda olmanizi ister.
Gitmelisiniz bence.....Esinizin mutlulugu yarim kalmamali.
Esinizin evladini bagriniza basmaniza da hayran kaldim.
Benim esimin de ilk evliliginden 11 yasinda sirin bir evladi var cok sukur aramiz iyidir.O beni sever bende onu severim.
Etkinliklerine hep beraber gideriz eski esle hic konusmadim ama basimizla selam veririz birbirimize.
Ilk selamlasmayi ben yaptim ustelik onceleri kafasini cevirirdi beni gordugunde bir gun pasamizin bir etkinliginde karsilastigim gibi gulumseyip basimla selam verdim o da sagolsun selamimi karsiladi.
Simdi bize gelirken annesi lilith ablani uzme der ben eve gonderirken anneni uzme pasam derim.
Oraya gittiginizde eski esle rekabet durumunda olmadiginizi hissettirirseniz huzurunuz hic bozulmaz.
Hic gocunmayin cekinmeyin gordugunuzde tebessum ederek selamlayin o bayani da o da insan bir anne ustelik bundan zarar degil yarar gorursunuz inanin.
Allah mutlulugunuzu ve huzurunuzu bozmasin.

Son düzenleme:
Hayır gitme.anası babası boşanmış bi insan olarak söylüyorum.sana gerek yok orada.yanlış anlama anası babası orada olacak zaten. sadece ortamı gerersin.gerek yok.

Son düzenleme:
Bence gitmelisin diyenlere kulak asma.26 yaşındayım sen beni dinle gitme kardeş gerçekten.

Bence git eğer orada olmazssan eşin yalnız kalıcak eğer gitmessen belki oğlu senden uzaklaşıcak..Benimde eşimln ilk eşinden oğlu var 9 yaşnda bende senin gibiydim ama sonraları hata yaptğmı farkettim ben o ka nla grşmediğimde eşim oğlunu alırken onu aramak zornda kalıyor msjjlar vs sonra ben devreye girdim tüm bağlarını kopardm oğlu geliceği zaman beni arıyor bana gerekeni sölüyor bende ona ne o benim yuvamı yıktı nede ben onun neticede günahsız bir çocuk var eğer bu tarz şeyler yansıtsa psikolojik olarak çökerainiz sizde çockta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyide, eger böyle törenlerde yeni es, yer almazsa, o bag biraz zor olusur gibime geliyor.
Sonuçta böyle çok anlar olacak, diploma törenler, piyesler, ilerde kiz isteme,..

Bence yeni es olarak o aileye ve aile hayatinada atilmak zorundasin. Bu demek degildirki o yeni es bir annenin yerini alacak diye.
Bu zaten asla söz konusu olamaz. O cocukta annesinin yeri her zaman farkli olacak. Annede o acidan bencilce "ben o kadinin orada olamsini
istemiyorum" diyemez. Sonuçta çoçugun psikolojisinide düsünmek zorunda.

Bence gitmemeniz daha uygun olur.Siz eşinizin oğlunu çok seviyor ve iyi anlaşıyor olabilirsiniz fakat o çocuğun annesinin açısından düşünün biraz.Sonuçta onların ortak çocukları ve göstersinde bulunmaları gerekiyor ama bu sizin için geçerli değil.Eşiniz incelik etmiş ve davet etmiş,eski eşi davet etse neyse.

gitmemen lazım kesinlikle. Burda git diyenler ne düşünüyor benim beynim almıyor gerçekten. Yakışık almaz. Eşin nezakaeten gel demiş ama zaten erkekler anlamaz bu işlerden. O çocuğu seviyorsan ve annesine saygı duyuyorsan gitmemen lazım. En çirkini de diğer velilerin dedikodusu olacaktır o ortamda. O çocuğu bir abla gibi sevebilirsiniz ama bunlar özel günler. Böyle zamanlarda kendinizi geri çekmeyi bileceksiniz.

Gitmen guzel olur gibi geldi ama sonra o cocugun yerine kendimi koydum, sadece anne ve babami görmek isterdim sanırım. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…