- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
Niye üstüne alındın?Senin yorumun için yazmamıştım.
Kadının çocuğu sevmesi suç oldu,pes valla.
Nedense ben herkesten farklı düşünüyorum sanırım. Şimdi konu sahibiyle evli olabilir adam ama bundan önce bir hayatı varmış o kadınla. Ortak bir de çocukları. Hayatları boyunca bu bağ aralarında olacaktır. Ve çocuk büyüdükçe belki bu 4. Kişiyi kabul etmeyecektir. Eşi gelmesini istiyor olabilir ama bence eski dahi olsa kadın çocuğu için rahatsız olabilir. Bence hepimiz de olurduk. Doğru olan 3 kişinin gitmesidir.
Aslında kadının çocuğu sevmesi suç olmadı.
Eski eşi için olmayan asaletini var sanıyor gibi çirkin bir yorum yaptı.
Kendisine bir şey yapmamış kadın eşiyle de sakince ayrılmayı başarabilmiş.
Kv ni itmiş dizinde iz kalmış falan..
Bunlar neden yaşanmış, konu sahibi bilemez.
Düşünüyorum belki hakaret işitti, küfür yedi, iftira yedi.
Ben itmeyi bırak uçan tekme bile atabilirim böylesi durumda.
İnsan kendini kaybedebilir. Kişi yaşadıklarına göre tepkiler verir.
Süslenmeliyim, eşimin yanında çok güzel olmalıyım falan nedir?
Bu annenin oğlu için süslenmesi gereken zaman.
Yeni eşin, eski eşe gösteriş yapması gereken zaman değil..
Bunlar söz konusuyken çocuğa olan sevgiyi hissedemedim ben..
Yarış, altta bırakma, can yakma hissettim..
Başka yorum okumadim ve size katiliyorum...
Erkekler bu konuda dusuncesizler ancak siz bence gitmemelisiniz..
Annesiyle babasinin hala dost olduklarini onun için yanyana gelip hep yaninda olacagini görmek çok güzel bir duygu olacaktir ve ona güven verecektir..
Eve donuncede birlikte yemeğe gider kutlarsiniz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de boyle dusunuyorum, ama bizden baska herkes "git , git , suslen, eski ese nispet yap" nidalari atmis. Kimse cocugun psikolojisini dusunumuyor, konu sahibesi de dahil olmak uzere herkes eski ese nispet derdinde.
Yani kocasi kibarliktan davet etmis olsa da bence konu sahibesinin bu mecliste bir yeri yok. Insan davetli bile olsa, yeri olmayan meclise gitmemeli. Dis kapinin mandali olunan bir yere gidilmemeli bence, herkes yerini bilmeli.
Ben de boyle dusunuyorum, ama bizden baska herkes "git , git , suslen, eski ese nispet yap" nidalari atmis. Kimse cocugun psikolojisini dusunumuyor, konu sahibesi de dahil olmak uzere herkes eski ese nispet derdinde.
Yani kocasi kibarliktan davet etmis olsa da bence konu sahibesinin bu mecliste bir yeri yok. Insan davetli bile olsa, yeri olmayan meclise gitmemeli. Dis kapinin mandali olunan bir yere gidilmemeli bence, herkes yerini bilmeli.
eşimin 7 yaşında çok tatlı bir oğlu var ilk evliliğinden..
23 nisanda paşamızın gösterisi var! efe olacakmış
beraber gidelim dedi eşim. eski eşi de orada olacak
görmek sinirlerimi bozar mı
aslında gitmeyi çok istiyorum.
nasıl bir atmosfer oluşacak tedirginim..
sizce nasıl olur?:44:
4. kişiyi babasının yeni eşi olarak elbette kabul etmeli. Zaten aksi olursa sağlıklı bir çocuk da olmaz, sağlıklı ilişkiler de olmaz. Ama aynı ortamda olmayı seçme özgürlüğüne sahiptir. İkinci eş ya da babası istiyor diye kabul etmek zorunda değil bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?