- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
Tabii ki birlikte oturmalılar, çocuğun sağlığı için. Tabii eşler arasında çok büyük terbiyesizlikle, ahlakdışılıkla sonuçlanan bir boşanma değilse... Böyle günlerde anne baba bir araya gelerek ebeveynlik görevlerini yerine getirirler. bu yanlış bir şey değil. Arada çocuk varsa eski eşler arkadaş kalabilmeli. Bu çıkıp kendi başlarına buluşmaları anlamına gelmiyor. Çocuğun özel günlerinde anne baba olarak çocuğun yanında bulunmaları sadece.neden annesi babası aynı yerde mi oturmak zorunda . bitmiş gitmiş bir evlilik bu . yanyana oturmak zorunda değiller . ikiside orda olur ama ayrı oturulur . eski eşle neden konu sahibinin kocası yanyana otursun ki
eşimin 7 yaşında çok tatlı bir oğlu var ilk evliliğinden..
23 nisanda paşamızın gösterisi var! efe olacakmış
beraber gidelim dedi eşim. eski eşi de orada olacak
görmek sinirlerimi bozar mı
aslında gitmeyi çok istiyorum.
nasıl bir atmosfer oluşacak tedirginim..
sizce nasıl olur?:44:
Tabii ki birlikte oturmalılar, çocuğun sağlığı için. Tabii eşler arasında çok büyük terbiyesizlikle, ahlakdışılıkla sonuçlanan bir boşanma değilse... Böyle günlerde anne baba bir araya gelerek ebeveynlik görevlerini yerine getirirler. bu yanlış bir şey değil. Arada çocuk varsa eski eşler arkadaş kalabilmeli. Bu çıkıp kendi başlarına buluşmaları anlamına gelmiyor. Çocuğun özel günlerinde anne baba olarak çocuğun yanında bulunmaları sadece.
Gitmelisin diyenlerin kafa yapısını cidden merak ediyorum ben ya. Çocuk kimsenin umrunda değil.
Gitmelisin diyen kadınların vicdanını sorgularım. Bak anası babası boşanmış insanlar ne diyor gitme diyor ne vicdansızsınız süslen püslen git diyen kadınlar manyak mısınız?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çocuk daha çok ufak , okulda karşılaşabileceği sorular , dalga geçmeler olma ihtimali çok yüksek . Okul arkadaşlarının bunu sıradan karşılayacağını sanmıyorum .gitmelisin bencede.
bu çocuğun sünneti olacak,nişanı olacak düğünü olacak. sen onadamı gitmeyeceksin.
Vereceğiniz karar hepiniz için en doğru karar ,en hayırlı olur umarım .ev de netim yok. h.sonu tatil dün de izinliydim.
ufaklıkla konuştum, gelmemi istiyor ama. ben gitmesem
hem benim için, hem de çocuk için daha iyi olacak galiba.
yine de o an durumlar neyi değiştirir bilmiyorum.mantıklı
ve düşündüren yorumlar okudum burda, çoğu konu da
haklısınız, ben gitmeyi düşünmüyorum.henüz eşime söylemedim
ama zorla götürmez zaten.YARIN OLSUN HAYROLSUN..
HEPİNİZE TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Vereceğiniz karar hepiniz için en doğru karar ,en hayırlı olur umarım .
ev de netim yok. h.sonu tatil dün de izinliydim.
ufaklıkla konuştum, gelmemi istiyor ama. ben gitmesem
hem benim için, hem de çocuk için daha iyi olacak galiba.
yine de o an durumlar neyi değiştirir bilmiyorum.mantıklı
ve düşündüren yorumlar okudum burda, çoğu konu da
haklısınız, ben gitmeyi düşünmüyorum.henüz eşime söylemedim
ama zorla götürmez zaten.YARIN OLSUN HAYROLSUN..
HEPİNİZE TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?