- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
Erkeklerin bazi konulara kafası basmiyor; yani esiminde benimle gelmesinin ne sakıncası olabilir diyerek davet etmiş olabilir
yada eve dönüşünde olacaklardan tirstigindan da olabilir
ama ilki gibi geldi bana..erkeklere bi çok şey normal geliyor.bana göre normal degil bu durum
bi dak bi dakkk eskii eşidemi sizinle gelicek ben anlamamısım sanırım konuyu :26:
Konu şu: eşinin eski evliliğinden bir çocuğu var ve onun gösterisi var.
Eski eşi gidecekmiş gösteriye. Bu da eşiyle gitse nasıl olurmuş..?
Çocugunun 23 nisan gösterisi var,annesi ve babası doğal olarak gidecekler ama konu sahibinin gitmemesi gerekir çünkü o an sadece çocuklara özeldir ve sadece kendi annesini ve babasını görmek ister,bir de şu durum var aslında dünkü yazdıgım mesajda söylemedim ama çocugun arkadaşları anne baban geldi babanın yanında ki kadın kim diye sorabilirler hatta soracaklardır da çünkü o yaşlardaki çocuklar meraklı olurlar bu sefer çocuga senin 2 annen var falan diyip psikolojisini bozabilirler.bi dak bi dakkk eskii eşidemi sizinle gelicek ben anlamamısım sanırım konuyu :26:
Çocugunun 23 nisan gösterisi var,annesi ve babası doğal olarak gidecekler ama konu sahibinin gitmemesi gerekir çünkü o an sadece çocuklara özeldir ve sadece kendi annesini ve babasını görmek ister,bir de şu durum var aslında dünkü yazdıgım mesajda söylemedim ama çocugun arkadaşları anne baban geldi babanın yanında ki kadın kim diye sorabilirler hatta soracaklardır da çünkü o yaşlardaki çocuklar meraklı olurlar bu sefer çocuga senin 2 annen var falan diyip psikolojisini bozabilirler.
Çocugunun 23 nisan gösterisi var,annesi ve babası doğal olarak gidecekler ama konu sahibinin gitmemesi gerekir çünkü o an sadece çocuklara özeldir ve sadece kendi annesini ve babasını görmek ister,bir de şu durum var aslında dünkü yazdıgım mesajda söylemedim ama çocugun arkadaşları anne baban geldi babanın yanında ki kadın kim diye sorabilirler hatta soracaklardır da çünkü o yaşlardaki çocuklar meraklı olurlar bu sefer çocuga senin 2 annen var falan diyip psikolojisini bozabilirler.
ya sanırım ben bu konuda cok farklı düşünüyorum eski eşi bana karsı nispette bile bulunsa takmam eşim istiyorsa giderim ama arkadaş bu durumu düşününce bile rahatsız oluyorsa kendini hiççç strese sokma alemi yok ama kendi acımdan sölüyorum olmus bitmiş bişey için ben bu kadar kafa patlatmam yani ne kadar karsıdaki kadın kendini yırtsana sinirden ben eşimin yanında olmasını bilir ortamın keyfini cıkarırım şahsen ama tekrarlıyorum arkadaş kendini kasarsa bu kadar hç gidip kendi moralini bozmasın
canım haklısında bu durumda tüm egolar nispet kıskançlık vs bir kenara bırakılmalı çünki oğlanın özel günü sadece çocuk için en iyisini düşnmeli..
evet tatlim benim fakat gel bunu anlat iste solenirken sadece soleniyor ama yasamasina gelince herkez tersine yapar eminim
ben başta konu sahibi de gitse güzel olur, çocuk sevinir diye düşündüm ama sonra bazı yorumlar bana gitmemesi gerektiğini düşündürdü. konu sahibi zaten giderse ayrı ayrı yerlerde oturacaklarını söylüyor. bu durumda çocuk için annesi ve babası bir arada olmayacak, bir arada olsalar çocuk için iki anne sorunu olacak.
diğer yandan çocuğun annesi ve babasıyla yalnız zaman geçirebilmesi gerek. bu da evde veya ikinci annenin de bulunması gereken başka günlerde olamayacağı için, çocuk için birleştikleri böyle günlerde olması daha yerinde.
ama konu sahibi gideyim boy göstereyim konusunda ısrarlıysa, çocuk için en doğrusunun ne olduğunu bulsak da, boş.
çünkü kararı aslında başından belli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?