Edepsiz üst komşusuyla nasıl başa çıkılır?

Hahahaha gercekten bayildim ya. Benim bu manyak da oyleydi bi ara da soyleye soyleye ondan vazgecirdik. Ay ben yapabilsem bunlari keske ya onda bile ayip diye dusunup yapamiom halbuki baska turlu bas edilmez mumkun deil.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı. Ben kendi edepsiz komşularımla uğraşamıyorum. Bazı insanlar köylerini terketmemeliymiş çok net. Apartmanda yaşamayı bilmiyolar daha

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.

O kadının görüştüğü birine söyleyin, bir gün bıçağı alıp dalacağım az kaldı diye. Biraz da abartın benim bir rahatsızlığım var bazen kendimi kaybediyorum falan diye. Nasılsa laf uçar kadın korkar. Etraftan duyup da söyleyen olursa da yalanlayıverirsiniz. Ya da kadının duyacağı şekilde bağırarak konuşun kapısının camının vs. önünde

Benimde hep psikopat komşularım oldu ya 2'si gerçekten sakat tiplerdi simdi ki pislikte surekli olarak saat fark etmeksizin dalmaçyalısı var onun tüylerini çırpıyor. Ya bende kopek besliyorum ama benim evimde yatağın uzerinde balkonda haliyle heryerde ust komsunun kopeginin kili var:)) bir de hayvan acayip tüy döküyor it sıpası. Surekli spor mu yapiyor halter mi kaldiriyir napiyorsa tak tuk sesler defalarca rica ettim supurgeye cektir camdan bi atiyorsun balkondan bi ben hasta oldum yeter diye yok. Sonunda el supurgesine cektirdim bir sabah pisligi caldim kapısını girdim koltuguna döktüm herseyi. Bak dedim beni deliye bağlatma sana yemin ederim evi sen içindeyken yakarım. Işe yaramadı tabiki bende fotoğrafıyla adiyla beraber asansore yazi yazdim. Birkac gündür temiz. Ama devam ederse gercekten yakmayi düşünüyorum.

Bende ayni durumdan muzdaribim
Tek care balkonumdaki pislikleri posete doldurup kapisina asiyorum. Onun acisindan daha sinir bozucu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…