Edepsiz üst komşusuyla nasıl başa çıkılır?

Bu dedigin sesler yan komsumdan bize de geliyor. Yatak odalarimiz birlesik. Yani sesleri gelince sanki bananeyse utanip kendi yatak odamdan cikiyorum dusun o kadar alev aliyorlar Ve asil onemli olan bizim ses de acaba millete gidiyor mu diye gunlerdir dusunuyorum Bu duvarlar cok ince ya

Bir keresinde annem balkona ust komşudan gelen tum malzemeleri erinmeden toplayip onun kapısının önüne dokmüştu kurekle..eminseniz onun attığından bunu deneyebilirsiniz

Evin çatısına çık sen ordan bişeyler silkele yüksek sesle şarkı söyle olmadık saatlerde müzik aç kapısının önüne bişeyler dök olmadı pas pasını çiğne ayakkabısını terliğini sakla kapıları çarp

Hayırr, çok kibar bir hediye bence. Sevdim. El örmesi bir dildo nasıl olurdu sence? Ama örgü sevmem. Shtekspress forever

Kızlar alemsiniz valla
Yalnız fikirler çok orjinal, bayıldım

Benim üstte de var tıpkısının aynısı,
Acaba konu sahibiyle aynı apartmanda mı oturuyorum dedim bir an
Yapmamasını söylediğimde de her defasında "ayy kusura bakma" diye söze başlayıp 2 saat bahane sıralıyor.
Dün gece saat 12 buçukta yatak odasında parkede topuklu terliklerle geziyordu..

Üst katı boşalsa da oraya taşınıp aynı şeyleri bende ona yapsam, ama nerdeeee bende o şans

Alt katta oturanın üst kattakine ne gibi zararı olur bilemiyorum ki. Ben de üstümdekilerden çok çektim de yapabildiğim tek şey gidip insanca uyarmak, olmadı tam silkelerken yakalayıp camdan uyarmak ve o pislikleri toplayıp götürüp göstermek oldu. Bizden değil deyip inkar ettiler, ölür müsün öldürür müsün şimdi. Tavana vurdum tavanım delindi, bana zararı oldu bide. Tek zarar sarkıttığı çamaşıra verilebilir, o da kalkar daha fenasını yapar. Tek çare defolup gitmeleri. Şikayet ne kadar işe yarar bilmiyorum, şikayet edin olmadı.

Ayyy.. benimde yan binada bir kadin var. Ikimizde en ust kattayiz ama daireler karsilikli bayada yakın.. benim yatak odam onun mutfak balkonuyla ayni yerde. Yazın cam acik uyuyamiyorduk. O kadar saygisiz bir kadin ki surekli cocuklarina bagiriyo hep yuksek sesle konusuyor balkonda falan. Cocuguna sesleniyo assaya ama mahalle ayaga kalkiyo. Ve cekinmiyo. Sabahin 7sinde basliyo aksam yatana kadar.. gercekten bende o kadindan biktim artikm cok görgüsüz ya.. eşim cikacakti bi kac kez cama abla bi sus artık diye ben durdurdum onunda eşi girer devreye olay büyür diye.. gercekten boyle insanlar var. Benimse hic çıtım çıkmaz komsularim sen yaşiyomusun hic sesin cikmiyo derler.

Ayyy.. benimde yan binada bir kadin var. Ikimizde en ust kattayiz ama daireler karsilikli bayada yakın.. benim yatak odam onun mutfak balkonuyla ayni yerde. Yazın cam acik uyuyamiyorduk. O kadar saygisiz bir kadin ki surekli cocuklarina bagiriyo hep yuksek sesle konusuyor balkonda falan. Cocuguna sesleniyo assaya ama mahalle ayaga kalkiyo. Ve cekinmiyo. Sabahin 7sinde basliyo aksam yatana kadar.. gercekten bende o kadindan biktim artikm cok görgüsüz ya.. eşim cikacakti bi kac kez cama abla bi sus artık diye ben durdurdum onunda eşi girer devreye olay büyür diye.. gercekten boyle insanlar var. Benimse hic çıtım çıkmaz komsularim sen yaşiyomusun hic sesin cikmiyo derler.

bencil insan dusuncesiz. bir insanin yasli olmasi terbiyesiz olmayacagi anlamina gelmiomus onuda gormus olduk.

Benm ust kattada var boyle bi dengesiz.sabahin 7 sinde ev supuruyo ya.nr kadar anlayissiz insanlar var.bide benm bebegim var zaten gece boyu surekli uyanigim bide sabah saatlerinde süpürge sesi ve ayaklarinin pat pat sesi beni cildirtiyo.suan bile hala sesleri geliyo patkut ne yapiyolr anlamiyorum.tanimiyorum da.ama bazen elektrik supurgesinin borusuyla yukari vuruyorm yinede anlamiyo pis mahlukatlar.sizi cokk iyi anliyorum bende bu konudan cok muzdaribim.. insallah guzel yontemler gelir:)

Demlikteki bitmiş çayın posasini kapisina, kapinin önüne mermerine her yerine sürün. Bidaha yaparsa bidaha sürün. Caydanligi oldugu gibi bosaltin. O camasirlari astiktan sonra (beyaz camasir olmasi daha mükemmel sonuç verir) su tabancasina doldurdugunuz vişne suyunu camasirlara sıkın Camlari yeni sildiginde camlara da sikin. Uffff ellerim feci kaşındı çok eglenceli degil mi? Dinsizin hakkindan imansiz gelir. Öyle terbiyesiz böyle terbiye edilir.

Sizi anlıyorum 3 aydır yeni taşınan üst komşunun ssvgilisiyle sabaha kadar kavgasını dinliyorum. Yönetime şikayet ettik diye saat 10 da ağlayan oğlum için şikaydt edildik. Demem o ki edepsizle baş edilmiyor istediğiniz kadar şikayet edin kendini haklı bulacak bişey bulurlar

ahh ah bende üni yaşadığım dönemde alt kattakiler ses yapardı gecenin bir yarısı gidip konuştum bana kulaklık tak dedi. edepsiz oluyolar yani. düzgünce konuşmaya çalışını bakalım olmadı polis çağırın o uğraşsın belki korkarda dikkat eder.

Hepinize çok teşekkür ederim, harika fikirler geldi. Çıkıp konuşmak falan artık kar etmiyor, en sonkinde sizin yüzünüzden taşınıcaz dedilerdi ama bi defolamadılar. Bir de sizin bebeğiniz mi var dediler, yani bebeğimiz yoksa ses yapmaya hakları varmış gibi. Öyle gıcığım ki kadına yani olabilecek normal ufak sesleri bile sinirlerimi tepeme ışınlıyor.

Valla annemin oturduğu apartmanda üst kattaki sanki elektirikli süpürgenin icadından haberi yokmuş gibi her gün halılarını balkondan silkerdi pata küte söyledik olmadı bide anneme çemkirdi ki annemden 20 yaş küçük ben de halıları orda bıraktığı bir gün hepsini ucundan yakalayıp aşağı fırlattım fırlattığım yer apartman boşluğu bahçe gibi çamur kıyamet :) sonra bi daha yaptım aynı şeyi kapıya geldi bu halılarımı sen çekiyosun biliyorum ben de evet ben çekiyorum ve sen hergün ordan silkelediğin sürece de çekicem hatta sen silkelerken çekicem belki sende aşağı uçarsın kökten kurtuluruz dedim o günden beri 3 yıl geçti asla silkeleme yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…