- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
Bizim alttakiler de değişik tipler ben görmedim eşim görmüş kadın yaşlı adam gençmiş.Bi sevişme sesleri geliyor evde duramıyoruz.Adam her zaman gelmiyor arada geliyor şu anda bile yüksek ses müzik dinliyorlar.Geçen hafta yükselme sınavım vardı seslerinden ders çalışamadım sanki yanımda sevişiyorlar afedersiniz inlemelerinden ahlamalarından gına geldi.Zaten stresim sınavım zor baktım bunlar sesli sevişiyor yatak odasından diğer çalışma odam uzak oraya geliyor ses düşünün gittim eşim de uyuyamamış terliği sesli yere çarparak yürüdüm sesleri kesildi
Teyze yaşlıymış. Bence kapıya bir adet prezervatif, bir adet ereksiyon problemine son verecek hap koyup "belli ki bazı sıkıntılarınızdan dolayı, insanları delirterek tatmin oluyorsunuz. Beyinize bunu içiriniz ve normal yollarla tatmin olunuz. Diğer hediye de pek mümkün değil ama üremeyin diye bir önlem" imza: ben değil diğer komşu yazıp bıraksın.
Elit kimliğime zeval geldi biraz ama olsun :)
Hayırr, çok kibar bir hediye bence. Sevdim.El örmesi bir dildo nasıl olurdu sence?
Ahahaha örgü çeşidine göre değişir. Mesela selanik modeli çok hoş olur. Tırtıklı, çıkıntılı falan. İğne oyası olmaz. İpleri çok sert, naylon. Tahriş olur Allah esirgesin.
Benm ust kattada var boyle bi dengesiz.sabahin 7 sinde ev supuruyo ya.nr kadar anlayissiz insanlar var.bide benm bebegim var zaten gece boyu surekli uyanigim bide sabah saatlerinde süpürge sesi ve ayaklarinin pat pat sesi beni cildirtiyo.suan bile hala sesleri geliyo patkut ne yapiyolr anlamiyorum.tanimiyorum da.ama bazen elektrik supurgesinin borusuyla yukari vuruyorm yinede anlamiyo pis mahlukatlar.sizi cokk iyi anliyorum bende bu konudan cok muzdaribim.. insallah guzel yontemler gelir:)Herkese merhabalar kk üyeleri.
Benim bir üst komşum var, kadın annem yaşında amma velakin ruh hastası. 1 yıldır evliyiz, geldiğimiz günden beri aynı. İlk zamanlar hep diyodum ki büyüktür, ben alttan alayım, geçer vs. Ama gelin görün ki her geçen gün şiddeti artıyor. Sabah akşam gece demez, süpürge açar, o eşyaları öyle bir çeker ki o sese uyuyan insan uyanır. Mutfak camından herşeyi silkeler, Allah rızası için bi aşağı bakayım pencere açık mı demez. Zaten apartmanda onun dışında kimsenin çamaşırlığı yok, çünkü kendisi o kadar saygısız ki çamaşır assak bir daha yıkamak zorunda kalırdık. Sofra bezini silkeler, balkonumda tavuk kemikleri mi dersin biber mi dersin ne ararsan var. Hele gece yarısı tam uykuya dalarken o pat pat adımlarına sinirden geberiyorum. Ben hiç muhattap olmadım, çirkef bir tarzı var, ve ben gerçekten o üslupla kimseyle konuşamam. Eşim kocasıyla 10 kez konuşmuştur heralde, amca ben utanıyorum artık sizi uyarmaya dedi en son. Bir kere de kadın kapıyı açmıştı, eşim gitti kapıya, ben yapmıyorum onları üstümdeki yapıyor ordan size geliyor ses dedi ya, düşünün yani. Polis molis de uğraşmak istemiyorum, ben de onu bezdirmek istiyorum burdan ya napabilirim sizce, tavana hoparlör koymuştum bir ara, bunun gibi işkenceli metodlarınız var mı
Sizi korkutmak istemem ama kocanızın gitmemesi lazım, manyak dolu ortalık. Bizim tanıdıklardan bir baba oğulu bu ses yüzünden öldürdüler. Ses yapan komşuyu uyarmak için biri gidiyor gelmeyince öteki gidiyor. Adam öldürdü ikisinide.
Böyle şeylere erkekleri hiç ama hiç karıştırmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?