- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
Aynı fikirdeyimE asılsaydın ya çarşafın ucundan, sonra at gitsin aşağı.
Tavuk kemiği mi aldı, topla hepsini süpürge faraşla, götür kapısının önüne dök.
Bende de vardı aynından.Bir kaç kez sakince uyardım hakaret ederek cevap verdi.Ben de gidip hakaret davası açtım.Oğlu kapıya gelip yalvardı ben de uzlaşma yoluna gittim.Şimdi bırakın silkeleme ses yapma falan kafasını camdan uzatmıyor.Bu tarz insanlar kavgayla falan anlamazlar daha sağlam bir caydırıcı bulun.Herkese merhabalar kk üyeleri.
Benim bir üst komşum var, kadın annem yaşında amma velakin ruh hastası. 1 yıldır evliyiz, geldiğimiz günden beri aynı. İlk zamanlar hep diyodum ki büyüktür, ben alttan alayım, geçer vs. Ama gelin görün ki her geçen gün şiddeti artıyor. Sabah akşam gece demez, süpürge açar, o eşyaları öyle bir çeker ki o sese uyuyan insan uyanır. Mutfak camından herşeyi silkeler, Allah rızası için bi aşağı bakayım pencere açık mı demez. Zaten apartmanda onun dışında kimsenin çamaşırlığı yok, çünkü kendisi o kadar saygısız ki çamaşır assak bir daha yıkamak zorunda kalırdık. Sofra bezini silkeler, balkonumda tavuk kemikleri mi dersin biber mi dersin ne ararsan var. Hele gece yarısı tam uykuya dalarken o pat pat adımlarına sinirden geberiyorum. Ben hiç muhattap olmadım, çirkef bir tarzı var, ve ben gerçekten o üslupla kimseyle konuşamam. Eşim kocasıyla 10 kez konuşmuştur heralde, amca ben utanıyorum artık sizi uyarmaya dedi en son. Bir kere de kadın kapıyı açmıştı, eşim gitti kapıya, ben yapmıyorum onları üstümdeki yapıyor ordan size geliyor ses dedi ya, düşünün yani. Polis molis de uğraşmak istemiyorum, ben de onu bezdirmek istiyorum burdan ya napabilirim sizce, tavana hoparlör koymuştum bir ara, bunun gibi işkenceli metodlarınız var mı
Uyardiniz halde devam ediyorsa belediyeye şikayet edebiliyormuşsunuzHerkese merhabalar kk üyeleri.
Benim bir üst komşum var, kadın annem yaşında amma velakin ruh hastası. 1 yıldır evliyiz, geldiğimiz günden beri aynı. İlk zamanlar hep diyodum ki büyüktür, ben alttan alayım, geçer vs. Ama gelin görün ki her geçen gün şiddeti artıyor. Sabah akşam gece demez, süpürge açar, o eşyaları öyle bir çeker ki o sese uyuyan insan uyanır. Mutfak camından herşeyi silkeler, Allah rızası için bi aşağı bakayım pencere açık mı demez. Zaten apartmanda onun dışında kimsenin çamaşırlığı yok, çünkü kendisi o kadar saygısız ki çamaşır assak bir daha yıkamak zorunda kalırdık. Sofra bezini silkeler, balkonumda tavuk kemikleri mi dersin biber mi dersin ne ararsan var. Hele gece yarısı tam uykuya dalarken o pat pat adımlarına sinirden geberiyorum. Ben hiç muhattap olmadım, çirkef bir tarzı var, ve ben gerçekten o üslupla kimseyle konuşamam. Eşim kocasıyla 10 kez konuşmuştur heralde, amca ben utanıyorum artık sizi uyarmaya dedi en son. Bir kere de kadın kapıyı açmıştı, eşim gitti kapıya, ben yapmıyorum onları üstümdeki yapıyor ordan size geliyor ses dedi ya, düşünün yani. Polis molis de uğraşmak istemiyorum, ben de onu bezdirmek istiyorum burdan ya napabilirim sizce, tavana hoparlör koymuştum bir ara, bunun gibi işkenceli metodlarınız var mı
Nasıl sinir bozucu nasılBi piskopatta benim üstümde var. Kadın tek yaşıyo ama sabah akşam çekiyo. Ne çekiyo çokta merak ediyorum. Yani gece 2 de ses geliyo sabah 6da yine çekiyo. Ne ara uyuyo anlamadım.
Dubleksler bitişik mi ? Hala ses geliyor mu ?Sirkeleme konusunda birsey diyemem ama yukaridan gelen her ses onlardan olmaya bilir.. Benim evim dubleks, ilk tasindigimda gunde elli kez yukari cikardim. Hirsiz girdi diye. Okadar cok ses geliyor tavandan.
Ustumde biri olsa hergun sikayete giderim o derece.. Fakat ses diger dairelerin dubleksinden geliyor.
Sizdede oyle olabilir belki tum sesler ust komsuya ait degildir.
Herkese merhabalar kk üyeleri.
Bir karsi komsum var benim mutfagimla onun bir duvari birlesik. Birde yan komsum var benim yatak odamla onun bir duvari birlesik. Az once sandalye cekiyordu birtanesi.Dubleksler bitişik mi ? Hala ses geliyor mu ?
Bizim bi üst komşu vardı şimdi rahmetli oldu kendisi yinede Allah rahmet eylesin biz 1. Katta onlar 2. Kattaydı sürekli çekirdek meyve kabukları ekmek kırıntıları silkelerdi annem de artık uyara uyara bi hal oldu anlamıyordu bi sabah bi uyandık ki balkon berbat hiç sesini çıkarmadan süpürgeyle topladı ne var ne yok yukarı çıkıp kapısının önüne atıp yavaşça indi ve o silkelediğini ayakkabılarından kapısının önünden temizlemek zorunda kalıyordu . İnanır mısın işe yaradı dinsizin hakkından imansız gelir derlerHerkese merhabalar kk üyeleri.
evlendiğimde aynen anlattığınız şekilde bir kadın vardı üstümde.
zeytin çekirdekleri, boş ilaç atıkları, yumurta kabukları, saç kıl ne varsa balkonda.
uyardım 3 5 kez.
baktım anlamıyor...
birgün yine balkon berbat durumda, süpürdüm güzelce, kürekle aldım yukarı çıktım,zile bastım açtı kapıyı,
küreği evinin içe doğru güzelce yere döktüm. şok oldu tabi.
misafiri varmış, bana çok ayıp ama yaptığın dedi, siz karışmayın dedim misafirine, ben hergün bunları balkonumdan temizliyorum.
bundan sonra o temizleyecek dedim.
kadın dediğine utandı resmen.
o günden sonra tek şey atmadı. :) dinsizin hakkından imansız gelirmiş tabiri caizse.
Kv aynı şeyi yaptığında üst komşusu ve eşi Kv yi dövmüşlerdi
Gözlüğü falan kırılmıştı
Sonra iş davalık oldu onlar da o bize hakaret etti dediler bir de dmat daxevdeydi deyip şahit yaptılar
Sonuç ikisine de ceza verip HAGB verdi hakim
Olmaz mı? Hatta balkon kenarında çiçeklerim vardı yazın, arayıp uyardı eşim yine çarşafı bu kadar uzatmayın çiçekleri kırıyor diye, o gün çekti çarşafı ertesi gün inat yapar gibi yine astı...
O da bi seçenek tabi, benzer başka bir konuda bunu masaya yatırmıştık. Bu konuda bilemedim, bu hediye büyük mü olmalı küçük mü, onu bi danışayım dedim.Idrakyollariiltihabi elit kimliğine daha sahip bir arkadaşımız. Bana belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?