Edepsiz üst komşusuyla nasıl başa çıkılır?

evlendiğimde aynen anlattığınız şekilde bir kadın vardı üstümde.
zeytin çekirdekleri, boş ilaç atıkları, yumurta kabukları, saç kıl ne varsa balkonda.
uyardım 3 5 kez.
baktım anlamıyor...

birgün yine balkon berbat durumda, süpürdüm güzelce, kürekle aldım yukarı çıktım,zile bastım açtı kapıyı,
küreği evinin içe doğru güzelce yere döktüm. şok oldu tabi.
misafiri varmış, bana çok ayıp ama yaptığın dedi, siz karışmayın dedim misafirine, ben hergün bunları balkonumdan temizliyorum.

bundan sonra o temizleyecek dedim.
kadın dediğine utandı resmen.
o günden sonra tek şey atmadı. :) dinsizin hakkından imansız gelirmiş tabiri caizse.

Sirkeleme konusunda birsey diyemem ama yukaridan gelen her ses onlardan olmaya bilir.. Benim evim dubleks, ilk tasindigimda gunde elli kez yukari cikardim. Hirsiz girdi diye. Okadar cok ses geliyor tavandan.
Ustumde biri olsa hergun sikayete giderim o derece.. Fakat ses diger dairelerin dubleksinden geliyor.
Sizdede oyle olabilir belki tum sesler ust komsuya ait degildir.

Bende de vardı aynından.Bir kaç kez sakince uyardım hakaret ederek cevap verdi.Ben de gidip hakaret davası açtım.Oğlu kapıya gelip yalvardı ben de uzlaşma yoluna gittim.Şimdi bırakın silkeleme ses yapma falan kafasını camdan uzatmıyor.Bu tarz insanlar kavgayla falan anlamazlar daha sağlam bir caydırıcı bulun.

Uyardiniz halde devam ediyorsa belediyeye şikayet edebiliyormuşsunuz

Bende bu üsttekiler yüzünden gerçekten sinir hastası oldum kızlar sizi öyle iyi anlıyorum ki bir çok araştırma yaptım ama hiç sonuç alamadım

Test edilmis onaylanmis cozumumu sunuyorum. Bir sure karsilastiginizda filan hin hin bak suratina. Sonra 1 kasik tereyagini gece vakti sur kapisina. 3.5 atar mum olur

Ayağımla var gücümle duvara vuruyorum kızlar ben ama duvarın içi boş gibi oluyor öyle olunca baya ses gidiyor ama tınlamıyorlar bile valla

Dubleksler bitişik mi ? Hala ses geliyor mu ?

Balkonda o halde atılanlar varken ya da atarken polise şikayetçi olun.. Onlar takip ederler sanırım. Şikayeti değerlendirirler.. Ayrıca geçen gün sosyal emdyada bi foto gördüm kadının biri üst komşusuna kül tablası hediye etmiş, onun balkonuna atıyorlarmış.

Bizim bi üst komşu vardı şimdi rahmetli oldu kendisi yinede Allah rahmet eylesin biz 1. Katta onlar 2. Kattaydı sürekli çekirdek meyve kabukları ekmek kırıntıları silkelerdi annem de artık uyara uyara bi hal oldu anlamıyordu bi sabah bi uyandık ki balkon berbat hiç sesini çıkarmadan süpürgeyle topladı ne var ne yok yukarı çıkıp kapısının önüne atıp yavaşça indi ve o silkelediğini ayakkabılarından kapısının önünden temizlemek zorunda kalıyordu . İnanır mısın işe yaradı dinsizin hakkından imansız gelir derler

Kv aynı şeyi yaptığında üst komşusu ve eşi Kv yi dövmüşlerdi

Gözlüğü falan kırılmıştı

Sonra iş davalık oldu onlar da o bize hakaret etti dediler bir de dmat daxevdeydi deyip şahit yaptılar

Sonuç ikisine de ceza verip HAGB verdi hakim

Aaaaa.
Terbiyesizler.
Gubre doksun kv niz.

Üst komşunun gürültüsünden oturma odasında uyuyoruz bildiğin yer yatağı yaptık üstteki ev dubleks gece yarılarına kadar merdivenleri inip çıkıyor uğraşamam dedim su anda en azından uyuyabiliyoruz saygı falan yok insanlarda istediğin kadar uyar bi faydası olmuyor malesef çünkü onlara gore gurultu yapmiyolar

Bizim alttakiler de değişik tipler ben görmedim eşim görmüş kadın yaşlı adam gençmiş.Bi sevişme sesleri geliyor evde duramıyoruz.Adam her zaman gelmiyor arada geliyor şu anda bile yüksek ses müzik dinliyorlar.Geçen hafta yükselme sınavım vardı seslerinden ders çalışamadım sanki yanımda sevişiyorlar afedersiniz inlemelerinden ahlamalarından gına geldi.Zaten stresim sınavım zor baktım bunlar sesli sevişiyor yatak odasından diğer çalışma odam uzak oraya geliyor ses düşünün gittim eşim de uyuyamamış terliği sesli yere çarparak yürüdüm sesleri kesildi

Annem de yapmisti bunu ust komsuya. Carsafini cekti bir de ustune camura bulayip gidip kapisina birakmisti :) Annemin cicekleri fazla degerlidir gozu kararmisti kadinin

Teyze yaşlıymış. Bence kapıya bir adet prezervatif, bir adet ereksiyon problemine son verecek hap koyup "belli ki bazı sıkıntılarınızdan dolayı, insanları delirterek tatmin oluyorsunuz. Beyinize bunu içiriniz ve normal yollarla tatmin olunuz. Diğer hediye de pek mümkün değil ama üremeyin diye bir önlem" imza: ben değil diğer komşu yazıp bıraksın.

Elit kimliğime zeval geldi biraz ama olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…