Edepsiz üst komşusuyla nasıl başa çıkılır?

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.883
2.286
333
Herkese merhabalar kk üyeleri.
Benim bir üst komşum var, kadın annem yaşında amma velakin ruh hastası. 1 yıldır evliyiz, geldiğimiz günden beri aynı. İlk zamanlar hep diyodum ki büyüktür, ben alttan alayım, geçer vs. Ama gelin görün ki her geçen gün şiddeti artıyor. Sabah akşam gece demez, süpürge açar, o eşyaları öyle bir çeker ki o sese uyuyan insan uyanır. Mutfak camından herşeyi silkeler, Allah rızası için bi aşağı bakayım pencere açık mı demez. Zaten apartmanda onun dışında kimsenin çamaşırlığı yok, çünkü kendisi o kadar saygısız ki çamaşır assak bir daha yıkamak zorunda kalırdık. Sofra bezini silkeler, balkonumda tavuk kemikleri mi dersin biber mi dersin ne ararsan var. Hele gece yarısı tam uykuya dalarken o pat pat adımlarına sinirden geberiyorum. Ben hiç muhattap olmadım, çirkef bir tarzı var, ve ben gerçekten o üslupla kimseyle konuşamam. Eşim kocasıyla 10 kez konuşmuştur heralde, amca ben utanıyorum artık sizi uyarmaya dedi en son. Bir kere de kadın kapıyı açmıştı, eşim gitti kapıya, ben yapmıyorum onları üstümdeki yapıyor ordan size geliyor ses dedi ya, düşünün yani. Polis molis de uğraşmak istemiyorum, ben de onu bezdirmek istiyorum burdan ya napabilirim sizce, tavana hoparlör koymuştum bir ara, bunun gibi işkenceli metodlarınız var mı

Şuan üst katımda mı, yan tarafta mı, anlayamadığım bir şekilde affedersiniz camış gibi tepinen birileri var. 2 gündür hiç durmuyor yerin sallanması. Herhalde misafir bunlar ama konuyu okurken kanım çekildi. O kadar doluyum ki
Gece uyudukları zaman tavana hoparlör koymak iyi fikir. Kapısının önüne bırakılabileceklerle ilgili arkadaşlar sizi yönlendirebilir. Daha önce öyle konular vardı Fakat işler daha da kızışırsa iyice huzurunuzdan olmayın.

edepsızle basa cıkamazsınız
en ıyısı sabır gostermek sakin olmak
sızı cok ıyı anlıyorum keske apt yasamını bılmeyenler apartmanda yasamasa
bazılarının magarada dagda falan yasaması lazım hatta ama napıcaksınız laftan anlamaz nerde nasıl davranması gerektıgını bılmez kultursuz bırı bellıkı

çekiç al eline
evdeki kapı pervazlarının üst kısımlarına vur, bütün odalarını gez, baya ses gidecektir yukarı ben yapmıyorum de, siizn üstten geliyor heralde de
benim üstte facia tiksiniyorum birinin üstümde oturmaısndan artık
ev tepeme çökecek bi kadın nasıl böyle yüyür aklım almıyor

Apartmanda yaşama kurallarını bilmeyen insanlar müstakil bir evde otursa keşke. Benim üst komşuda utanmadan su döker çamaşırları kirletir. Video'ya çektim zabıtaya göstermek için utanmadan "çek,çek" diye bağırdı. İnsan gibi uyarıyorsun anlamıyorlar. Zabıta çağırdım gelmedi bile. Bir gün ters bir anıma denk gelecek anladığı dilden konuşacağım. Herkes kendi adaletini sağlamaya çalışırsa düzen olmaz diyoruz ama adaleti sağlayan, hakkımız koruyan kimse yok bu ülkede.

Bi piskopatta benim üstümde var. Kadın tek yaşıyo ama sabah akşam çekiyo. Ne çekiyo çokta merak ediyorum. Yani gece 2 de ses geliyo sabah 6da yine çekiyo. Ne ara uyuyo anlamadım.

Antalya'da benimde böyle bir komşum vardı. İçtiği ilacın ambalajı, biberin sapı, peçetesi, makarna parçaları ne ararsanız vardı. Taşındı kurtulduk şükür. Söyleyince biz atmadık. Başkası atıyor derdi.

Bazen o kadar delirtiyor ki, müziği son ses açıp hem kendimi rahatlatıyor hem onu rahatsız ediyorum. Dediğiniz gibi inatlaşırsa diye korkuyorum, bi kere kocama demişti ki kocası oğlum var askerde gelicek falan, açık tehdit yani bildiğin

Bi piskopatta benim üstümde var. Kadın tek yaşıyo ama sabah akşam çekiyo. Ne çekiyo çokta merak ediyorum. Yani gece 2 de ses geliyo sabah 6da yine çekiyo. Ne ara uyuyo anlamadım.

Di mi, o çektiği şeyleri çok merak ediyorum gerçekten, normal bişey olsa gidip sorucam ne çekiyon teyze allasen meraktayım diye.

Dediğin gibi bir ara bu yöntemi deneyeyim dedim, boşa uğraşma dedi birçok kişi, gelmiyolar zaten sonuç alamıyorsun diye. İnsani adaleti sağlayamıcam şuan o yüzden kendime bir taktik belirlemeye çalışıyorum

Ben de yapıyorum onu. Son ses müzik açıyorum, sonra sesler azalıyor. Başka yerlere kaçıyorlar herhalde. Pislikler yaaa. Oğlu gelse kaç yazar? Taşınma şansınız yok mu?

Ben bazen cok rahatsiz oldugumda tavana vuruyorum terlik falan atiyorum ses kesiliyo ama nadirdir yani yaptigim. Size daha etkili bi cozum lazim bunlarla olmaz

Ben de yapıyorum onu. Son ses müzik açıyorum, sonra sesler azalıyor. Başka yerlere kaçıyorlar herhalde. Pislikler yaaa. Oğlu gelse kaç yazar? Taşınma şansınız yok mu?
Olsa direk gidicem gerçekten ya, yaşadığımız bölgede kiralar yüksek, burayı uyguna bulmuştuk malum yeni de evliyiz biraz borçlar var, ama gerçekten biraz rahat edince taşınıcam artık bazen kafayı yiyorum o seslerden, hele geçen tavuk kemiği bulunca götürüp kafasına atasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…