- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Bu eltilik işleri hep böyle demek ki, ille gizli bir çekişme oluyor..
Her konuya ya yazdım buraya da yazmazsam olmaz, bendenizin de 3 adet elti adayı mevcut.
Büyük elti adayımı severim, ablammış gibi, bir insan ancak bu kadar içten olabilir.
Bir elti adayımı doğru düzgün tanımam, aile' den kimseyle görüşmüyorlar.
Diğer elti adayım da konuşkan iyidir, biraz övüngeç bir insan sanırım, bunu fark ettim bide kendisinin başına gelen, ya da kendisinin karar verdiği her şeyi herkes yapacak gibi düşünüyor.. En son teyzemlerle gittiğimiz de çocuk meselesinden konu açıldı mesela, çocukları sevmeme rağmen anne olmak bana çok uzaktır, tabii ilerisi bilinmez ama anne olacaksam bile bunu evliliğimin ilk yıllarında düşünmem, onunda küçük bebeği var, öyle sohbet ederken konu evlenince bebek mevzusuna geldi. Ben de düşüncelerimi aynen söyledim, bana; bende öyleydim, ne çocuğu ya diyordum, ama evlenince öyle olmuyor bir kaç ay geçince hayat monotonlaşıyor, kumanda bi eşimde, bi bende yapacak bir şey kalmıyor falan dedi, seni de göreceğiz, hatırlatırım sana bunu unutma falan dedi. İlla ilk yılımda doğurtturacak beni..
eltiniizn hem eşiyle hem de eşinin ailesiyle sorunları var ve senin de olsun istiyor.sen mutlu olsan kıskanacak.mutsuz olsan sevinecek.böyle birinden ne eş ne dost olur.adı üstünde elti.
bana da çok içten bir ilişkınız var gıbı gelmedı açıkçası
benımde eltım var ...ama bu gune kadar ne o nede ben eşlerımızın anne babası hakkında konustuk...
ben fazla samımıyet tez ayrılık getırır dıyenlerdenım....
ve eltımle olan bu ilişkide boyle gıdecek.... mesafeli ama sıcak...
sende samımı olalım ıyı olalım adına fazla muhatap olma derim canım...
mesafe her zaman ıyıdır
bebegim sen ötten beri gelmeden eltinle vıcık vıcık olmuşsun az çek kendini geri.... ne biliyon ailesin kötü oldugunu belki ona karsı öyledirler... benimde eltim var o bana anlatır yasadıklarını, ama ben pek anlatmam, hemen hemen aynı seyleri yasamısız.. ama ben ona demem... onlar baska şehirdeler ama genel olarak aramız çok çok iyi.. benim eltim çenelidir, kaynanada kinci.. çok sey yasamıslar çok kavga etmişler... ben bilmiyodum tabi...kaynanam benide öyle sandıgı için bana çok çektirdi... sonra diyomuski eşime bu ötekine(eltime) benzemiyo, bu baska bu iyi demiş... şimdi fazla bişey demiyo bana... onun için ne eltin ne bi baskasının lafına bakarak hareket etme canım... olan sana olur üzülen sen olursun..
içim şişti okurken..ne kadar tripli bi bayansınız ağlama krizleri filan..eltinin dolduruşuna gelme..
benden sana tavsıye ıstedgınden al ama eltınden alma sonra orda burda bnm bındallımı gıydı dıye konusur sınır olursun ,üzülen ben oldum zaten :) evet bizimkilerde baya bişiler yasamıslar. ama nişanLım dediğine göre kv ve akrabaları bnm için hep iyi şeyler diormuş. daha candan kız daha iyi vs gibi. zaten bunuda bana belli ediyorlar arayarak sorarak :) umarımda hep böyle oLur .
bende anlatmayım bari bidaha iyi yada kötü bişeyim olsa bile. kınada da bindallımı sana veriyim bende giymedim zaten yarım saat anca giydim dedi. geçen peki buna ne demem gerekiyor? çünkü bindallı almıcam birisinden alıcam halamın geliniinde amca kızımda felanda varmış verririz dedi onlarda
Bencede araya mesafe koymalısın ama öyle biranda da çekme kendini bence yine konuş görüş anlattıklarını dinle ama ona bişey anlatma yanında eşine yada kayınvalidene bişey deme bilmesin bence gerek yok.
benimde bir eltim var hemde 13 14 yıllık arkadaşım neler yaptım oda iyi olsun diye ama biraz kıskanç ben uzak oturuyorum o kayınvalidemle aynı yerde oturuyor diye neler söyler anlatır. işte sen rahatsın falan diye ama halbuki o kendisi istedi orada oturmak. Ben ne yapsam aynısını yapsın ister bunaltır beni hep. Şimdi kendisi hamile diye illa bende hamile kalıyım istiyo =) şuan düşünüyorum mesela hamile kalmayı ama ona söylemedim. Çünkü söylersem neden olmuyo sorunmu var falan filan diye moralimi bozar. İlk başlarda çok kızıyordum üzülüp eşimle tartışıyodum ama baktım onunda yapacağı bişey yok boşuna üzerine gidiyorum şimdi hiç bişey demiyorum bende aramız çok iyidir hiç tartışmadık ama ben herşeyi anlatmam mesela ona sadece dinlerim.. Böyle kesinlikle daha iyiyiz...
benden sana tavsıye ıstedgınden al ama eltınden alma sonra orda burda bnm bındallımı gıydı dıye konusur sınır olursun ,
ben buldum kendıme fılan de ayarladım de
kuma kuma yı cekermıs ama eltı eltıyı cekemezmıs gercekten cok dogru bı soz ...evet bende öyle demesinden korkuyorum yoksa gocunmam yani giyerim ne olucak 1 2 saatlik şey zaten
yok bence o kadar kötü niyetle söylememiş, ne kötüler var.
"öyle diyorsun ama dur bakalım çocugun olacak mı daha" dememiş
kuma kuma yı cekermıs ama eltı eltıyı cekemezmıs gercekten cok dogru bı soz ...
ben evlenırken kaynım yatak ortumun rengıne bıle karıstı karısının dolduruslarıyla dusun :)
Meleek ismini nasıl değiştirdinn??53:
anladım canım dinle ama dinletme diOsun:) bunu hep yapıCam diyorum bu bana bişyler anlatınca kv ile ilgili mesela üzülüyorum hemen aaay inanmıyorumm nasıl bunu sana yapar vs dökülüyorum hemen . hiç o an demiyorum ki acaba bunun hatası ne ? belkide kv haklı diyemiyorum akşam aklıma gelio oda iş işten gçmiş oluo :)
=) insanın aklına o an gelmiyo işte ne yazıkki. Bende çok üzülürüm senin gibi sonra bi bakıyorum onlar iyi ben kötü oluyorum =) Bindallı konusundada bencede herkesten al ama ondan alma ben hallettim falan dersin. Arkadaşında dediği gibi sonra duyarsın falan üzülürsün. Çok ön yargılı olmamak lazım ama tedbiride elden bırakmamak lazım =))
eltinle hep görüşüyormusnuz? Yani sık sık görüşmeniz gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?