EEL-tiimmm ve İlişkim

Bencede araya mesafe koymalısın ama öyle biranda da çekme kendini bence yine konuş görüş anlattıklarını dinle ama ona bişey anlatma yanında eşine yada kayınvalidene bişey deme bilmesin bence gerek yok.

benimde bir eltim var hemde 13 14 yıllık arkadaşım neler yaptım oda iyi olsun diye ama biraz kıskanç ben uzak oturuyorum o kayınvalidemle aynı yerde oturuyor diye neler söyler anlatır. işte sen rahatsın falan diye ama halbuki o kendisi istedi orada oturmak. Ben ne yapsam aynısını yapsın ister bunaltır beni hep. Şimdi kendisi hamile diye illa bende hamile kalıyım istiyo =) şuan düşünüyorum mesela hamile kalmayı ama ona söylemedim. Çünkü söylersem neden olmuyo sorunmu var falan filan diye moralimi bozar. İlk başlarda çok kızıyordum üzülüp eşimle tartışıyodum ama baktım onunda yapacağı bişey yok boşuna üzerine gidiyorum şimdi hiç bişey demiyorum bende aramız çok iyidir hiç tartışmadık ama ben herşeyi anlatmam mesela ona sadece dinlerim.. Böyle kesinlikle daha iyiyiz...

hahahah doğur kız senden neolcak

eltiniizn hem eşiyle hem de eşinin ailesiyle sorunları var ve senin de olsun istiyor.sen mutlu olsan kıskanacak.mutsuz olsan sevinecek.böyle birinden ne eş ne dost olur.adı üstünde elti.

evet eşimin ailesiyle sorunları var bildğim kadarıyla. anlattığı kadarıyla biçok şeyini yapmamışlar. çok azarlıolarmıŞ. nebiliyim çok laf ediyorlarmıŞ. vs vs .... ama ben böyle birşeylerini pek gçrmedim bikaç kez denk gldim ondada kv haklı gibi gldi bana.
ama eşiyle ne sorunu var bilmiyorum aileci diye yakınıo hep

doğru diosun asLında ben hep güvendim nebiliyim aklıma takılan soruları yakın gördüğüm için ona sordum oda herkezi kötü anlattı. ßende nişanlıma paylaşmamıstım yanLış anlıcak diye öyle öyle bu durumlara geldik işte

üzülen ben oldum zaten :) evet bizimkilerde baya bişiler yasamıslar. ama nişanLım dediğine göre kv ve akrabaları bnm için hep iyi şeyler diormuş. daha candan kız daha iyi vs gibi. zaten bunuda bana belli ediyorlar arayarak sorarak :) umarımda hep böyle oLur .
bende anlatmayım bari bidaha iyi yada kötü bişeyim olsa bile. kınada da bindallımı sana veriyim bende giymedim zaten yarım saat anca giydim dedi. geçen peki buna ne demem gerekiyor? çünkü bindallı almıcam birisinden alıcam halamın geliniinde amca kızımda felanda varmış verririz dedi onlarda

benden sana tavsıye ıstedgınden al ama eltınden alma sonra orda burda bnm bındallımı gıydı dıye konusur sınır olursun ,
ben buldum kendıme fılan de ayarladım de

anladım canım dinle ama dinletme diOsun:) bunu hep yapıCam diyorum bu bana bişyler anlatınca kv ile ilgili mesela üzülüyorum hemen aaay inanmıyorumm nasıl bunu sana yapar vs dökülüyorum hemen . hiç o an demiyorum ki acaba bunun hatası ne ? belkide kv haklı diyemiyorum akşam aklıma gelio oda iş işten gçmiş oluo :)

evet bende öyle demesinden korkuyorum yoksa gocunmam yani giyerim ne olucak 1 2 saatlik şey zaten
kuma kuma yı cekermıs ama eltı eltıyı cekemezmıs gercekten cok dogru bı soz ...
ben evlenırken kaynım yatak ortumun rengıne bıle karıstı karısının dolduruslarıyla dusun :)

yok bence o kadar kötü niyetle söylememiş, ne kötüler var.

"öyle diyorsun ama dur bakalım çocugun olacak mı daha" dememiş

Tabi canım, bana göre kötü değil zaten sağ olsun KK bakış açımı genişletti.
Ama bende ne diyeceğimi bilemedim sadece, adam akıllı tanımadığım birine ne diyebilirim ki böyle; '' göreceğiz bakalım, yaz bir kenara hatırlatırım, bu sözlerini unutma smuwiLa '' dediğinde..
Allah bilir orasını, hem dediğin gibi doğurmaktan bahsetmekten önce olacağı meçhul..

Son düzenleme:

=) insanın aklına o an gelmiyo işte ne yazıkki. Bende çok üzülürüm senin gibi sonra bi bakıyorum onlar iyi ben kötü oluyorum =) Bindallı konusundada bencede herkesten al ama ondan alma ben hallettim falan dersin. Arkadaşında dediği gibi sonra duyarsın falan üzülürsün. Çok ön yargılı olmamak lazım ama tedbiride elden bırakmamak lazım =))

eltinle hep görüşüyormusnuz? Yani sık sık görüşmeniz gerekiyor mu

doğru diyosun canım çok teşekkür ederim yorumlarınm içinn

eltinle hep görüşüyormusnuz? Yani sık sık görüşmeniz gerekiyor mu

Şuan için bi zorunluluğum yok canım yani nişanlım ben gelmek istemiyorum desem okeyler ısrar etmeez tavırda almaz. Ama evlendiğim zaman onalr baska şehirde olduğu için buraya geldiklerinde görüşmek zorundayım tabiki kvlerde felan bayramda seyranda. en uzun kalmaları 6 7 gün arası genelde. bende çalışıyorum zaten kv kalırlar bi pazarları işte:) denk gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…