Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

sabah 8 de ara bence,gel derler hemen erkenden gider işlerini halledersin.soruyu anlamadım canım,biraz açarsan yardımcı olmaya çalışırım.

teşekkür ederim,hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

sabah 8 de ara bence,gel derler hemen erkenden gider işlerini halledersin.soruyu anlamadım canım,biraz açarsan yardımcı olmaya çalışırım.

teşekkür ederim,hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

yani adetinin kaçıncı günü gitmiştin canım.
Bu arada ben aradım erkenden hem de kaç kez.aramadılar aramadılar.ne derlerse iyi raporunuz çıkmadı vala ben böyle bir tedavi şekli istemiyorum ya.ne bu çocuk oyuncağı gibi.insanların umutlarıyla oynuyorlar.geçen hafta bana rapor çıktı dediler.şimdi ise yok.ben inan çok üzgünüm.bugün gitmedim dolayısıyla.yarın ararlar mı onu da bilmiyorum.bellli de olmaz onlara.ne yaptıkları belli değil..neyse vardır bunda da bir hayır.senin yarın mı toplanıyordu yumurtalar???

adetimin 2.günü çağırmışlardı beni,aa neden,ee geçen hafta çıktı dediniz demedinmi,niye böyle yapmışlar anlayamadım.bnim bugün toplandı yumurtalarım,şimdi geldim evime,çok halsiz ve uykusuzum hemen yatıp ertesi sabaha kadar uyuycam:)

canım demez miyim hiç...biz öyle dememişizdir dedi :) neyse vardır bunda da bir hayır napayım.adetimin son günlerindeyim artık ileriki aylara kalldı ümitlerim..

Hayırlısı olsun tatlım transferin ne zamana ? beni mutlaka haberdar et ..telime msj da yazabilirsin..bekliyorum güzel haberlerini..deneyimlerine ihtiyacım olacakkkkkkkkkkkk canım öptüm.

hayırlısı olsun canım,bunda da vardır bi hayır.belki dr a gitmene gerek kalmaz,rabbim bi mucize verir,doğal yoldan hamile kalırsın inşallah.benim transferim bugün yapıldı,artık beklemedeyim,rabbim nasib eder inşallah bu defa.

Canım benim ya maşallah inşallah güzel haberlerini alırım burdan..Benim için de dua et inşallah tez başlarım tedavime..iyi akşamlara.Bol bol yat dinlen dua et canım.

Canım benim ya maşallah inşallah güzel haberlerini alırım burdan..Benim için de dua et inşallah tez başlarım tedavime..iyi akşamlara.Bol bol yat dinlen dua et canım.

amin canım inşallah.rabbim hiç birimizin emeklerini boş çıkarmasın.senin içinde hayırlısı olsun.sende bana dua et.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar merhaba benimde 16 eylülde yumurtalar toplandı 19 unda transferim yapıldı bekliyorum.test tarihim 3 ekim çok korkuyorum.bu gün 7. günüm hiç bir belirti yok böyle olması normalmi dersiniz ne olur umuda ihtiyacım var..

ayşecim hayırlısı olsun canım inşallah sakin ol ve sakın kendi kendine tahlil yapma olurmu.. sonucu negatif görüp demoralize olup sonra da dr da pozitf çıkanları da gördük yani
sana birkaç soru sormak istiyorum öncelikle problemin neydi ? sanırım ege üniv yaptırıyorsun tedavine ne zaman başladın tüp kararın ne kadar zamanda çııktı ?? benim de yarın görüşmem var dosya falan açılacak evraklar para vs vs.. ama ben sürecin yavaş işleyeceğini düşünüyorum ve çok korkuyorum lütfen yaşadığın süreci anlatırmısın ????

hayırlı olsun arkadaşım,benimde hiç belirtim yok ama tecrübeli tüm arkadaşlar belirti aramayın diyolar,bende rahat olmaya çalışıyorum.yarın ege üni.de e2 için kan vericem senden istedilermi merak ettim,e2 nin sonucuna görede az çok belli oluyomuş tutup tutmadığı.

çok sağol canım.test tarihine kadar hiç tahlil yapmayı düşünmüyorum çok yanıltıcı oluyor biliyorum.
bizim problemimiz sebepsiz infertilite,hastaneye ilk başvurumuzla transfer arasında 3 aylık bir süre var.istedikleri tahlil ve evrakları ne kadar çabuk tamamlayıp teslim edersen dosyanı okadar çabuk kurula sunuyorlar.bu benim 2. tüp denememdi.daha önceki epikrizlerimi ve aşılama sonuçlarımı falan hepsini götürdüm o yüzden tüp kararı çıkması kolay oldu..

yok canım ya istemediler yalnız cuma günü ovitrelle yapmamı söylemişlerdi yaptım bende birde hergün crınone jel uyguluyorum.benden niye e2 istemediler kafam takıldı şimdi?senin kullandığın başka ilaç varmı?

benimle aynı gün transferi olan bazı arkadaşlarıma da direk ovitrelle yazdılar,bazılarımızı kan vermeye çağırdılar,sonuca göre ovitrelle yazabilirmlermiş.neye göre değerlendiriyorlar anlamadım.günde bir defa ben de kullanıyorum jeli,folic asit,ve bebe asprini kullanıyorum şuan.benim 2.denemem Allah isteyen herkesle beraber bizimde yüzümüze baksın inşallah.senin test günün benden önce inşallah ilk güzel haberi alırız senden de bu topiğin uğuru olursun :)

amin canım inşallah.rabbim hiç birimizin emeklerini boş çıkarmasın.senin içinde hayırlısı olsun.sende bana dua et.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canım ya Rabbim hayırlısını versin hepimiz için.Dualarımdasın güzelim..
Canım benim inşallah iyi olacak her şey.Seni çok öpüyorum moralini yüksek tut.Rabbim ol desin yeter ki..
Benim tam 6 ay sürdü tüm tetkiklerim hazırdı.Ancak hastane tekrar yaptı ve eşimde sorun oldğu için bize 2-3 ay ilaç tedavisi verdiler.Pek sonuçta değişiklik olmayınca raporum çıkmış.Hayırlısı

İnşallah Rabbim tüm isteyenlere versin..

Beni de bugün hastane aradı 7 ekimde iğnelere başlıyorsunuz dedi.Ancak bana 11 gün kullanıp son günü geliyorsun muayene için dedi.Ben şimdi gün aşırı gitmeyecek miyim , verilen ilaç da Decapeptyl..kullanan oldu mu.N olur dua edin..

amin canım inşallah..folic asitle aspirin bendede var ama bebek tutunsun diye başka ilaç vermedilerya ona takılıyorum.bide tedavi boyunca yapılan kan tahlilleri varya onların sonuçlarına göre herkesin tedavisi farklı heralde.inşallah sonu güzel olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

canım iyi dileklerin için çokteşekkür ederim.seninde tedavin başlamış çok sevindim inşallah herşey yolunda gider hayırlı uğurlu olsun Allah gönlüne göre versin..

tutunmaya yardımcı olsun diye ilaçlardan çok doğal beslenme taraftarıyım ben,içimiz dışımız ilaç oldu.ananas ye arkadaşım,yardımcı oluyomuş,kuru bakliyat tüket,hergün mutlaka çorba içmeye çalış.hem kabız olmanı önler hem tüm vitaminleri doğal yolsan almış olursun.bana bugün verdiler ovitrelle,kendin yapabilirsin dediler göbekten yaptım bende,sendemi kendin yapmıştın.

İnşallah Rabbim tüm isteyenlere versin..

Beni de bugün hastane aradı 7 ekimde iğnelere başlıyorsunuz dedi.Ancak bana 11 gün kullanıp son günü geliyorsun muayene için dedi.Ben şimdi gün aşırı gitmeyecek miyim , verilen ilaç da Decapeptyl..kullanan oldu mu.N olur dua edin..[/FONT][/QUOTE]

hadi Bismillah,hayırlı olsun arkadaşım.günübirlik kimseyi çağırmıyorlar bildiğim kadarıyla.mümkün olduğunca sakin geçir bu süreci,sen stres yaparsan yumurtalarını olumsuz etkilenir.doktoruna güven ve kendini rahat bırak.hakkında hayırlısı olsun

öncelikle hepinizin tedavileri hayırlı vede bol bebişli olsun inşallah. bende egede tedavi görüyorum bu ikinci denmem ilkinde dış gebelik yaşadım. şimdi dondurulmuşlarla deniyoruz.herşey yolunda giderse ekim 14 gibi transferim olcak inş.
herkese uygulanan tedavi farklı farklı bende anlamıyorum ama vardır bir bildikleri diyorum. benimde ilk tedavimde hiç e2 için çağırmamışlardı direk ovitrelle mi ney işte onu vermişlerdi. ama şimdi kaç tane arkadaşımı gördüm hep e2 için çağrılmışlar ve bazılarına iğne verdiler bazılarınada vermediler şaşırdım.

canım iyi dileklerin için çokteşekkür ederim.seninde tedavin başlamış çok sevindim inşallah herşey yolunda gider hayırlı uğurlu olsun Allah gönlüne göre versin..
Allah razı olsun ayşecim..Amin hepimizin hayırlı uğurlu olur inşallah.

hadi Bismillah,hayırlı olsun arkadaşım.günübirlik kimseyi çağırmıyorlar bildiğim kadarıyla.mümkün olduğunca sakin geçir bu süreci,sen stres yaparsan yumurtalarını olumsuz etkilenir.doktoruna güven ve kendini rahat bırak.hakkında hayırlısı olsun[/QUOTE]
çok doğru diyorsun arkadaşım.Allah razı olsun ..
İnşallah şu iki hafta geçer de bir an önce başlarım çok sabırsızım valahi :)

Evet herkesinkisi başka başka..Benimkisi uzun sanıyorum.Bana direkt iğne verip 11 gün kullan ve muayeneye gelin dediler.Daha sonra sanıyorum başka iğneler verilecek bana.
Bize mikroenjeksiyon uygulanacak demişlerdi.Bilmiyorum yarın bir gidip öğrenmek istiyorum nasipse..
Dualarınıza ihtiyacım var.Benim de dualarım sizinle olsun..[/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…