Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

canım teşekkür ederim,Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah.kan verdim bu sabah,öğleden sonra çıkıcak sonuç.benim yumurta toplamamı Levi bey yaptı,transferimide senin yumurtalarını toplayan Gülnaz hn.yalnız benim bi sorum olucak sana benim sağlı sollu kramplarım var kasıklarımda,birden ayağa kalkarken,yada yatarken dönünce filan,geçen gece sol kasığıma bıçak saplanır gibi feci bi sancıyla uyandım,pozitif sonuçtan ümidimi kestim ama şimdi korku sardı beni ya kistler oluştuysa diye.buna benzer bişi yaşadınmı sen

teşekkür ederim arkadaşım,ben daha önce özelde tüp denedim sonuç negatifti,şimdi egede yaptırmak istiyorum,burada hangi aşamalardan geçtiniz,yumurta toplama işlemlerini uyutarak mı yapıyorlar,ve size ne kadara mal oldu

evet evet gülnaz hanımdı hatırladım..
kist olduğunu sanmam canım çünkü olgunlaşıpta çatlayamayan yumurtalar kiste dönüşüyor bizde öyle bir durum olması imkansız hem çatlatma iğnesi vurduk iki sefer hemde olgun yumurtaların hepsi toplandı zaten.benimde çok şiddetli olmasada yan taraflarımda ağrı var yumrta toplama işleminden sonra bu tür ağrılar olablir demişti hemşireler..

kızlaaaaar hamileyimmmmmm

arkadaşım tebrik ederim ne mutlu sana ,darısı bizim başımıza,biraz anlatırmısın,transferin olduktan sonra ne yapıyorlar,sende hiç kımıldamadanmı bekledin 3 saat boyunca ayrıntılı yazıp bilgilendirirsen çok sevinirim

canım benimde ilk denemem özelde olmuştu,ama malesef negatif sonuçlandı.ikinci denemem di benimde,ben çok memnun kaldım merkezden.yumurta toplama işlemini eğer anestezili istiyosan önceden belirtmen gerekiyo,ben anestezi istemedim bu defa biraz sıkıntılı oldu ama geçti çok şükür.ben rapor çıkarttığım için bana maliyeti,hastaneye 1000 tl,ilaçlarıma 2.500 civarı ödedim.ama benim rezervimde azalma vardı o yüzden ilaçlarım farklıydı ve çok tuttu diye düşünüyorum.ama raporsuz olan arkadaşlar 2800 tl ödediler hastaneye ilaçlar hariç

benim ilk muayenemi bir perşembe günü gülnaz hn yapmıştı,ve ben çok itici suratsız bulmuştum hatta burayada yazmışımdır.ve gülnaz hn la bitirdim,o süre zarfında ne kadar sempatik olduğunu farkettim.ve bir perşembe günü sonucumu aldım Hamdolsun Rabbime hamileyim

ya lütfen anlat,detaylı olarak, transfer günü neler yaptılar,uyttularmı,ne kadar yattın ,girmeden önce sıkışıkmı olman gerekiyor,yatağa kendin mi yattın,yoksa onlarmı yatırıyorlar çünkü hareket etmemek gerekiyor ya,kusura bakma bizede faydası olacak çok sordum biliyorum

seni çok iyi anlıyorum canım o yüzden hiç kusura da bakmam,aklına takılan ne olursa sor,elimden geldiğince yardımcı olurum.transfer günü sıkışık istiyolar seni,uyutmuyorlar canım,çünkü çok çok basit bi işlem başlayıp bittiğini bile anlamıyosun.ben masadayken embriyolog bebeğinizi getirdim demişti,bizde hemşirelerle gülüştük filan,2 dakka sonra baktım dr hayırlı olsun diyince bittimi dedim,o kadar kolay yani hiç hissetmiyosun bile.orda soruyolar zaten idrarını yapmak istermisin hemen diye,eğer tutamayacak gibiysen ve seni rahatsız ediyosa orda yaptırıyorlar hasta bezine,ben utancımdan yapamamıştım.sonra seni sedyeye alıyolar biraz sen gayret ediyosun,poponu bacağını kaydırarak,onlarda yardımcı oluyo,sonra seni odaya götürüyolar ordada aynı biraz gayretle yatağına kayıyosun sedyeden,ben odada yaptım idrarımı eşim yanımdaydı,hemşireden sürgü istettim sürügye yaptım:) sonra dediğim gibi 20 dakika filan yattım ben,sonra kalktım lavaboya gittim,odaları gezdim,5-10 dakika,sonra tekrar yatağıma yattım,ara ara kalkıp dolaştım,tekrar yattım filan.sonra eşim istanbula gitmek zorunda olduğu için tek başıma halletim çıkış işlemlerimi ve taksiye binip yarım saat uzaklıktaki evime geldim.ayaklarımı hep sıcak tuttum,gece yatarken bile çorap vardı,eve geldiğimde karnımı doyurdum ve yattımbol bol dua ettim.,ara ara lavaboya kalktım,evde dolaştım filan.5.güne kadar böyle geçirdim zamanımı,ağır iş yapmadım,5.günden sonra fıldır fıldır gezdim.şimdilik bunlar canım.başka bişi takılırsa aklına yardımcı olmaya çalışırım.hakkında hayırlısı olur inşallah

gülnaz hanım ciddi görünümlü bir doktor ama işinde çok iyi hatta onun elinin değdiği hamile kalıyor demişlerdi doğruymuş..
çok sevindim senin adına inşallah güzel rahat bir hamilelik geçirirsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

slm arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınızı inşallah bende nasipse başlıycam tüp bebeğe ama karar veremiyorum sizin yaptırdığınız yer özel ege tüp bebek merkezimi yoksa hastane içerisinde olan bir bölümmü cvp verirseniz çok sevinivem kızlar memnunmusunuz birde ben rapor alamıycam sorun yok gözüküyo çünkü bende ve eşimdede özel olucak özel hastanelerden daha uygun sanki ücretler dimi.. yardımıcı olursanız sevinicem

benim çok tuvalet problemim olmuştu transferden sonra orda yapamadım ve çok sıkışmıştım.bizim transfer günü çok kalabalık olduğu için odalarda yer kalmamış ve bizi o 3 saat ameliyathanenin koridorundaki yataklarda yatırdılar.transferden hemen sonra kalkıp tuvalete gitmek istedim tabi içerdeki tuvalette aynı anda yumurtası toplanan bir arkadaşın eşi sperm veriyormuş tuvaletten çıkmak bilmedi ben 15-20 dakka beklemek zorunda kaldım tabi çişimi tutmaktan sistit olmuşum heralde sonrasında 5 kez falan tuvalete gidip gelmişimdir.eve geldikten sonrada tuvalet nöbetlerim devam etti.ilk 3 gün yattım sonra kalkıp yavaş yavaş kendimi yormadan işlerimi yapmaya başladım ilk haftam çok rahat geçti sonraki hafta baktım kendimde belirti aramaya başlıyorum işe gitmeye karar verdim,gezdim,dolaştım,hatta bi akrabamızın düğününe bile gittim.
işte benim hikayem böyle Allah nasip etmişki şükürler olsun bebeğim benimle,Allah sizlere ve tüm evlat hasreti çekenlere yardım etsin hayırlı kılsın herzaman dualarımdasınız...

melish'cim sağol hatırladığın için canım,evet büyük gün yarın ama hiç ümidim yok benim,tüm adet belirtilerim başladı.

Ayzan ay canım benim maşallah kızlar.Ayşecim sana da.Doğurmak nasip olsun inşallah
Kızlar vala umutlanıyorum böyle hamileler çoğaldıkça, benim de iğnelerim başlıyor yarın.Ancak benimkisi uzun protokol bu yüzden hemen sonuç alamam ama dualar edin olur mu, yarın iş yerimdeki hemşireye vurdurcam ama sonra hafta sonu nasıl yapcam onu hiç bilmiyorum, decapeptyl iğneler büyüğe benziyor çünkü....

Dualarınızı esirgemeyin olur mu benden..

evet hastane içerisinde bir bölüm ve özel merkezlerden daha uygun 2800 tl filan ödüyosun hastaneye,birde ilk dosya açtırırken bir defaya mahsus 100 lira.ben memnun kaldım merkezden.tedavin hayırlı olsun arkadaşım

teşekkür ederim canım,darısı hayırlısıyla başına inşallah.hadi bakalım hayırlısı olsun,geç olsun güç olmasın canım ya,iğnelerin göbektenmi

ayzan ve ayşe arkadaıma çok teşekkür ediyorum ,bilgilendirdiğiniz için,darısı bizim basşımıza

Haydi Ege de tüp bebek merkezinde tedavide olan ve yeni başlıyacaklar burada herşeyi paylaşalım,birbirimizr moral olalım,İnşallaaaaaaaaaaaah tedavilerimiz hayırlı olur

teşekkür ederim canım,darısı hayırlısıyla başına inşallah.hadi bakalım hayırlısı olsun,geç olsun güç olmasın canım ya,iğnelerin göbektenmi
evet tatlım. benim uzun protokol ve iğnem decapeptyl..sanırım d.kontrol ya da çatlatıcı bir iğne,, bugün ilkini vurdurdum..o kadar çok acıdı ki..ve ilaç resmen yaktı..bunu 11 gün kullanacağım.üzerinden 9 saat geçmesine rağmen hala ağrım var, Rabbim inşallah sonunda güldürür beni.Çünkü iğneden önce ve sonra o kadar çok ağladım ki..ordakiler de ağladı benimle.gerçekten zor bir süreçmiş..bunu cidden farkettim..Allah yardımcımız olsun.Dualarınızı esirgemeyin kardeşlerim..

Haydi Ege de tüp bebek merkezinde tedavide olan ve yeni başlıyacaklar burada herşeyi paylaşalım,birbirimizr moral olalım,İnşallaaaaaaaaaaaah tedavilerimiz hayırlı olur

inşallahh bugün başladım ben ilk iğneme, hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…