- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
arkadaşlar bende egede tedavi olmak istiyorum.direk tüp bebek yapılırsa tahlillere göre ne kadara mal oluyor benim duyduğuma göre 3,5 4 diyorlar doğrumu
size ne kadara mal oldu,teşekkür şimdiden
merhaba arkadaşlar.bende egede tedavi olmak istiyorum ama benim size bir sorum olacaktı.tüp bebek yaptırabilmek için illa ki rapor mu çıkartmak gerekiyo raporsuz olsa olmaz mı?
çünkü benim psikolojim bu kadar beklemeye elverişli değil.ve ben fatih şendağa gidicem sizce nasıl bir doktor tanıyanlar varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız*en kısa sürede hepimiz muradımıza ereriz inşallah
aslında benim sorunum belli.pcos var ve 1 ay klomen kullandım sadece yumurtalarım aşılama süreci için yeterli büyüklüğe ulaşmadı.ve benim moralim çok bozuldu ben hemşire olduğum için süreci biliyorum ve tüp bebekte şansım çok daha yüksek olduğu için bana daha mantıklı geliyor.cevabın için teşekkürler.bu arada fatih beye muayenehanesine mi gittiniz yoksa sadece egede mi göründünüz.görüşmek üzere
kızlaaaaar hamileyimmmmmm
Çokkk tebrik ederim arkadaşım maşallah..darısı bize olsun.kızlaaaaar hamileyimmmmmm
tebrikler canııııımmmmmmmne olur benim ve diğer arkadaşlarımız için de çok çok dua et allahım seni bebeğine kavuşturdu bize de nasip eder inşallahhh
tebrikler arkadaşım. bugünmü aldın sonucunu. benimde bir arkadaşım bugün aldıda, onun sonucu biraz kritik çıkmış 12.8 iki gün sonra tekrar gidecekmiş kan vermek için, ama ondan duyduğuma göre sonuç için bekleyen 5 kişiden 3 ü pozitif biri yani arkadaşım yüzde elli elli, 1 kişide negatif almış. bence bu güzel birşey hastanenin pozitif yüzdesi baya yüksek bizde kendi adımıza sevinebiliriz bence.
evet canım dün aldım sonucumu benimle birlikte sonuç bekleyen 6 kişiydik 4 pozitif 1 negatif 1 de belirsiz çıktı.o belirsiz olan senin arkadaşın demek.onunda inşallah sonu güzel olur hepiniz dualarımdasınız..evet hastanemizin yüzde oranı yüksek.tedavide olan arkadaşlara tavsiyem rahat olun hep olumlu düşünün Allah hepimizin yüzünü güldürsün....
Çokkk tebrik ederim arkadaşım maşallah..darısı bize olsun.
:) dualar edelim birbirimize.Hamile insanların duaları kabul olurmuş derler..hadi inşallah bakalım.sırada kim var AYZAN var......
tebrik ederim arkadaşım.sorunsuz bir hamilelik geçirir sonrada bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.yumurta toplamanı ve transferini kim yapmıştı senin.yarında benim test tarihim .dualarını eksik etme lütfen.bugün başka bir arkadaşımında sonucu belli olucak Allah'ım bizimde yüzümüze baksın inşallah.
arkadaşlar merhaba bende hayırlısıyla egede başlıyorum,randavumu aldım,sizlere birşey sormak istiyorum,transfer gününüz nasıl geçti transfer olduktan sonra hiçmi kımıldamadınız,ayrıntılı yazıp bilgilendirmenizi çok istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?