- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
haftaya kontrolüm var benim de . asıl iğnelerimi alacağım inşallah..
teşekkürler ayzancım. senin yumurtanı kaç mm olunca toplamışlardı?
seni çok iyi anlıyorum canım o yüzden hiç kusura da bakmam,aklına takılan ne olursa sor,elimden geldiğince yardımcı olurum.transfer günü sıkışık istiyolar seni,uyutmuyorlar canım,çünkü çok çok basit bi işlem başlayıp bittiğini bile anlamıyosun.ben masadayken embriyolog bebeğinizi getirdim demişti,bizde hemşirelerle gülüştük filan,2 dakka sonra baktım dr hayırlı olsun diyince bittimi dedim,o kadar kolay yani hiç hissetmiyosun bile.orda soruyolar zaten idrarını yapmak istermisin hemen diye,eğer tutamayacak gibiysen ve seni rahatsız ediyosa orda yaptırıyorlar hasta bezine,ben utancımdan yapamamıştım.sonra seni sedyeye alıyolar biraz sen gayret ediyosun,poponu bacağını kaydırarak,onlarda yardımcı oluyo,sonra seni odaya götürüyolar ordada aynı biraz gayretle yatağına kayıyosun sedyeden,ben odada yaptım idrarımı eşim yanımdaydı,hemşireden sürgü istettim sürügye yaptım:) sonra dediğim gibi 20 dakika filan yattım ben,sonra kalktım lavaboya gittim,odaları gezdim,5-10 dakika,sonra tekrar yatağıma yattım,ara ara kalkıp dolaştım,tekrar yattım filan.sonra eşim istanbula gitmek zorunda olduğu için tek başıma halletim çıkış işlemlerimi ve taksiye binip yarım saat uzaklıktaki evime geldim.ayaklarımı hep sıcak tuttum,gece yatarken bile çorap vardı,eve geldiğimde karnımı doyurdum ve yattımbol bol dua ettim.,ara ara lavaboya kalktım,evde dolaştım filan.5.güne kadar böyle geçirdim zamanımı,ağır iş yapmadım,5.günden sonra fıldır fıldır gezdim.şimdilik bunlar canım.başka bişi takılırsa aklına yardımcı olmaya çalışırım.hakkında hayırlısı olur inşallah
Canım benim sağolasın.Bebeğimiz nasıl bakiyimhadi bakalım yolu yarılamış oluacaksın,herşey çok güzel olucak inşallah canım.güzel haberlerini bekliyorum
teşekkür ederim,darısı isteyen herkese inşallah.bende transferden sonra yüzü koyun yatırılıcağımı düşünüyodum,çünkü benden önce çıkanlar hep yüzükoyun çıkıyodu ameliyathaneden.beni sırt üstü yatırdılar,bende şaşırdım ama dr'um herkesin rahim durumuna göre yatırıyoruz demişti,bi baktım benden başka sırt üstü yatan yok.kesin dedim benim rahmim yamuk yumuk,sonra bir kez daha sordum o zamanda niye sırt üstü yatmak rahat değilmi,ben senin rahatın için öyle yatırdım filan dedi.yani amaç ne inan bilmiyorujm ama çoğunluğu yüzükoyun yatırıyorlar.
Canım benim sağolasın.Bebeğimiz nasıl bakiyim
Ben bugün gittim hastaneye ancak yaptığım iğnelere devam denildi cuma günü tekrar kontrol varmış.O zaman netleşecekmiş.Bu arada iki gündür adetim gelecekmiş gibi ağrım var, yumuşlarım büyüdüğü için mi bu yaCuma günü de sanırım gonalf e başlarım . dularınızı eksik etmeyin benden..
ben de duymuştum ama, dediğin gibi rahimin şekline göredir bu..
Canım benim inşallah görmüşündür keseyi, darısı da bize olsun inşallah.bugün aklımdaydın canım,msj atim derken sızıp kalmışım.evet yumoşlardandır ağrıların,muhtemelen göğüslerinde ağrır gonal f'ye başlayınca,aman yeterki pozitif sonucu görsün insan acılarda,ağrılarda unutuluyo inan.Allah yüzünü güldürsün canım,emeklerini boşa çıkarmasın.bende sabah gidiyorum keseyi görebiliriz inşallah,sende bana dua et nolur çok tırsıyorum :)
arkadaşlar birşey sormak istiyorum ,bugün benden istenilen kan tahlillerini yaptırdım regli olunca 3.gün kan tahlilim kaldı,onu bekliyorum ,benden rahim filmi istemedi doktor hanım,ben daha önce tüp denemiştim,ben sormadan doktor hanım size tüp bebek yapabilirler ama buna doktorlar karar vericek dedi,sizce bana direk tüp bebekmi yaparlar
Canım benim inşallah görmüşündür keseyi, darısı da bize olsun inşallah.
Bugün hastaneye gittim. iğne sayım ikiye çıktı, puregon ile decapeptyl kullanıyorum salı günü tekrar kontrolüm var, o kadar çok ağrım var ki. e2 yüksekmiş bu nedir bilmiyorum ama umarım her şey yolundadır.
kasımın başında sanırım toplanma olur. inşallah döllenirler ben de döllenmemesinden tırsıyorum :))
kızlar bende geçen başvurdum egeye dosyamızı hazırladık ama doktor eşime 2 ay boyunca kullanması için proxxed plus verdi ondan sonra karar verilecekmiş.sprem sayısını arttıran bi ilaç.bildiğim kadarıyla sprem sayısına göre karar veriyorlarmış tüp bebek yada aşılamaya.sayı 5 mil.olunca aşılama deniyoruz önce dediler ama aşılama hiç yaptırmak istemiyorum hamile kalma ihtimalı daha düşük oluyo.size 2 sorum var biz rapor çıkarmamıştık onun için ayrıca rapor çıkartmak istiyoruz diye belitmemiz gerekiyormu yoksa zaten devlet direk bir kısmını ödüyormu?2. sorum eşine proxeed plus önerilen oldumu ilacı kullandıktan sonra sayıda bir artış oldumu? (çok soru sordum galiba) Allah herkesin gönlüne göre versin
benden istenilen kan tahlillerimi oldum pazartesi tepecikte rahim filmimi çektireceğim kısmetse,Yüce Allahım utantırmasın emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah
Göbekten yaptırdım..Bana hemşire anlattı telefonda, göbek deliğimden iki parmak yana..Belki kendimi kastım bilmiyorum, baya stressliydim çünkü..Kadının elinden de olabilir
Canım maşallah size :) dua edin bana nolursunuzgördük canım keseyi,sat tarihimden 1 hafta önde gidiyo kese,bende bu iyimi kötümü anlayamadım.iyice kafam karıştı,bende çarşamba tekrar gidicem,Allah'ım hayırlısını versin,bi denk gelemedik senle:))
ağrı yapar iğneler normaldir canım yumurtalara baskı uygulanıyo,tüm sıkıntılarına değer inşallah,hiç tırsma döllenirler.sen ne kadar rahat olursan yumoşlarda o kadar kaliteli olur.Allah yardımcımız olsun.
meliscim nerelerdesin,nasıl geçti kontrolün merak ediyorum.
Selam kızlar, yumurta toplanmasına az kaldı, ancak felaket kasıklarım ağrıyor , normal mi bu bilemedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?