Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

bana hamdi dalan daki doktor miyomun var dedi,şunu yaparız filan birşay söylemedi,kan tahlilleri var,acaba bana miyomum için ne yaparlar,

teşekkürler ayzancım. senin yumurtanı kaç mm olunca toplamışlardı?

canım inan sormadım dr'a kaç mm olmuşlar diye,bildikçe daha çok düşünüyosun.o yüzden sana nacizane önerim çok bilme,çok soru sorma,kafanı karıştırma.onlar işlerinde o kadar uzmanki emin ol en iyisini uygulayacaklardır.sen kendini akışına bırak.

merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin,sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallah.
transferden sonra yüzüstü 3 saat yatırmıyorlar mı egede,çünkü ben şifada yaptırmıştır.dr.um erol tavmergendi,transferden sonra 3 saat hareketsiz yüzüstü yatırmışlardı.sonuç negatif bu arada.egede farklı bir uygulama mı yapıyorlar acaba

teşekkür ederim,darısı isteyen herkese inşallah.bende transferden sonra yüzü koyun yatırılıcağımı düşünüyodum,çünkü benden önce çıkanlar hep yüzükoyun çıkıyodu ameliyathaneden.beni sırt üstü yatırdılar,bende şaşırdım ama dr'um herkesin rahim durumuna göre yatırıyoruz demişti,bi baktım benden başka sırt üstü yatan yok.kesin dedim benim rahmim yamuk yumuk,sonra bir kez daha sordum o zamanda niye sırt üstü yatmak rahat değilmi,ben senin rahatın için öyle yatırdım filan dedi.yani amaç ne inan bilmiyorujm ama çoğunluğu yüzükoyun yatırıyorlar.

Son düzenleme:
hadi bakalım yolu yarılamış oluacaksın,herşey çok güzel olucak inşallah canım.güzel haberlerini bekliyorum
Canım benim sağolasın.Bebeğimiz nasıl bakiyim
Ben bugün gittim hastaneye ancak yaptığım iğnelere devam denildi cuma günü tekrar kontrol varmış.O zaman netleşecekmiş.Bu arada iki gündür adetim gelecekmiş gibi ağrım var, yumuşlarım büyüdüğü için mi bu ya Cuma günü de sanırım gonalf e başlarım . dularınızı eksik etmeyin benden..

ben de duymuştum ama, dediğin gibi rahimin şekline göredir bu..

bugün aklımdaydın canım,msj atim derken sızıp kalmışım.evet yumoşlardandır ağrıların,muhtemelen göğüslerinde ağrır gonal f'ye başlayınca,aman yeterki pozitif sonucu görsün insan acılarda,ağrılarda unutuluyo inan.Allah yüzünü güldürsün canım,emeklerini boşa çıkarmasın.bende sabah gidiyorum keseyi görebiliriz inşallah,sende bana dua et nolur çok tırsıyorum :)

arkadaşlar birşey sormak istiyorum ,bugün benden istenilen kan tahlillerini yaptırdım regli olunca 3.gün kan tahlilim kaldı,onu bekliyorum ,benden rahim filmi istemedi doktor hanım,ben daha önce tüp denemiştim,ben sormadan doktor hanım size tüp bebek yapabilirler ama buna doktorlar karar vericek dedi,sizce bana direk tüp bebekmi yaparlar

Canım benim inşallah görmüşündür keseyi, darısı da bize olsun inşallah.

Bugün hastaneye gittim. iğne sayım ikiye çıktı, puregon ile decapeptyl kullanıyorum salı günü tekrar kontrolüm var, o kadar çok ağrım var ki. e2 yüksekmiş bu nedir bilmiyorum ama umarım her şey yolundadır.
kasımın başında sanırım toplanma olur. inşallah döllenirler ben de döllenmemesinden tırsıyorum :))

Kesinlikle hsg isterler tüp raporu için şart..hayırlısı olsun arkadaşım.

gördük canım keseyi,sat tarihimden 1 hafta önde gidiyo kese,bende bu iyimi kötümü anlayamadım.iyice kafam karıştı,bende çarşamba tekrar gidicem,Allah'ım hayırlısını versin,bi denk gelemedik senle:))

ağrı yapar iğneler normaldir canım yumurtalara baskı uygulanıyo,tüm sıkıntılarına değer inşallah,hiç tırsma döllenirler.sen ne kadar rahat olursan yumoşlarda o kadar kaliteli olur.Allah yardımcımız olsun.

kızlar bende geçen başvurdum egeye dosyamızı hazırladık ama doktor eşime 2 ay boyunca kullanması için proxxed plus verdi ondan sonra karar verilecekmiş.sprem sayısını arttıran bi ilaç.bildiğim kadarıyla sprem sayısına göre karar veriyorlarmış tüp bebek yada aşılamaya.sayı 5 mil.olunca aşılama deniyoruz önce dediler ama aşılama hiç yaptırmak istemiyorum hamile kalma ihtimalı daha düşük oluyo.size 2 sorum var biz rapor çıkarmamıştık onun için ayrıca rapor çıkartmak istiyoruz diye belitmemiz gerekiyormu yoksa zaten devlet direk bir kısmını ödüyormu?2. sorum eşine proxeed plus önerilen oldumu ilacı kullandıktan sonra sayıda bir artış oldumu? (çok soru sordum galiba ) Allah herkesin gönlüne göre versin

benden istenilen kan tahlillerimi oldum pazartesi tepecikte rahim filmimi çektireceğim kısmetse,Yüce Allahım utantırmasın emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah

hayırlı olsun,benim tedavimde sorun bendeydi o yüzden eşine verilen ilaçla ilgili bilgim yok arkadaşım ama rapor konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışim.bende raporla yaptırdım tüp bebek tedavimi.ilk görüşmede bilgi veren hemşireye söyledim ben faydalanabilirmiyiz diye,bazı evraklar istedi (eşim ve bana ait nüfus kayıt örneği,sigorta prim dökümü -bunu internetten kendin çıkarabilirsin-2 vesikalık resim) prim gününüze,evlilik sürenize,yaşınıza bunlar dışında bşrde tıbbi sorununuza bakıp uygunsanız raporu kendileri çıkarıyo zaten.raporlu olarak bana 1000 tl hastaneye,2300 tl civarı eczaneye ilaçlara ödedim,raporum onaylanınca eczaneden 1400 tl gibi bi miktarı geri ödediler bize.raporsuz da hastaneye 2800 tl ödüyosun,ilaçlar durumunuza göre değişir.umarım herşey iyi olur sizin için de,Allah çabalarınızı boşa çıkarmasın

benden istenilen kan tahlillerimi oldum pazartesi tepecikte rahim filmimi çektireceğim kısmetse,Yüce Allahım utantırmasın emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah

ilk adımı atmışsın,devamı çorap söküğü gibi gelir inşallah.sorunsuz ilerler mutlu sona ulaşırsınız.

Canım maşallah size :) dua edin bana nolursunuz
meliscim nerelerdesin,nasıl geçti kontrolün merak ediyorum.

Canım benim sağol, ben de dün gittim hastaneye puregon ve decapeptyle devam ediliyor, cumaya tekrar kan ve muayene olacak.Sanırım yumurtama bakılacak artık..e2 biraz yüksek çıkmıştı, inşallah her şey düzgün çıkar.biraz tırsıyorum bakalım :)

arkadaşlar merhaba
bende ege üniversitesinde tüp bebek yaptırmak istiyorum.
dosya nasıl açılıyor?
benim daha önce 4 negatif aşılamam var
raporu orası verecekmiş sanırım.

hemen tüp bebek yapıyorlar mı yoksa kendileri mi kara veriyor?

sistem nasıl ilerliyor
bilgi vermenizi rica ederim.

sanırım hepiniz memnunsunuz hastaneden.
başarı oranı yüksek mi? çoğu arkadaş hamile kalmış sanırım.
ayrıca ben şehir dışından geleceğim için
nasıl olacak acaba?
2 -3 güne bir hastaneye gitmek mi gerekiyor?

cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
çok soru sordum ama sizlerden başka kime sorabilirim
kusura bakmayın

önce tüp bebek bölümümden randavu al,onlar senden birkaç evrak isteyecekler,onları tamamla,eşinle birlikte gidiyorsun randavu günü,ikinizde ayrı ayrı muayene oluyorsun,100 lira da dosya parası alıyorlar,sizden yine kan tahlilleri ve belki rahim filmi istiyecektir,bunları tamamladıktan sonra doktorlar sizi yönlendirecekler,

bende orada tedavi oluyorum,birtek rahim filmim kaldı onuda yakında çektireceğim,hakkımızda hayırlısı olsun

Selam kızlar, yumurta toplanmasına az kaldı, ancak felaket kasıklarım ağrıyor , normal mi bu bilemedim (

normal canım,yumurtaların büyüyo ya baskıdan ağrıyo.yumurtaların anestezi altında toplanıcak dimi.anestezi istediğini bi kaç gün önceden mutlaka belirt hemşireye,sonradan istesende yapmıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…