Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

merhaba arkadaşlar
bende 2.denememi egede yapıcam sanırım..
henüz zamanına karar vermiş değilim ama beklemekte istemiorum çok..sizler ne kadar harcadınız ege de..bilgi verirmisiniz??
aşağı yukarı ne kadar para vermek gerekior?? birde hizmetten memnunmusunuz?ben ilkini irenbe tüp bebekte yaptırdım..ama ikinci denemeyi
orda yapmıcam maddi manevi sömürüldük resmen..inancım azaldı resmen!!bebek isteyen ve bekleyen herkese rabbim yardım etsin..

normal canım,yumurtaların büyüyo ya baskıdan ağrıyo.yumurtaların anestezi altında toplanıcak dimi.anestezi istediğini bi kaç gün önceden mutlaka belirt hemşireye,sonradan istesende yapmıyolar.
belirttim canım, yarın tekrar kontrolüm var sanırım çatlatma alırım artık..ohss olma durumum varmış, korkuyorum açıkcası dua et olur mu..öyle ağrılarım var ki ..

dosya açımına 100 TL veriyorsun, daha sonra istenilen evrakların oluyor, onlar tamamlandıktan sonra da ilaçlar vs raporluysan 2-3 milyar civarı.

belirttim canım, yarın tekrar kontrolüm var sanırım çatlatma alırım artık..ohss olma durumum varmış, korkuyorum açıkcası dua et olur mu..öyle ağrılarım var ki ..

canım nasıl geçti kontrolün,ohss olmazsın inşallah ama olursan bile endişelenme.ohss olup tutan çok arkadaş var.buda iyi bişi aslında çünkü ohss çok yumurtası olanlarda oluyo çoğunlukla,çok yumurtan gelişmiş demekki,inşallah hepsi 1.kalite olurlar,döllenirler bebiş olurlar karnında.Allah yardımcın olsun canım

sağol ayzan.. vala korkuyorummmmmmm
kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..

merhaba arkadaşlar ben dokuz eylülde oldum tüp tedavimi bugün transferim oldu 14 gün sonra sonuç belli olucak çok heyecanlıyım Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere...

kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..

canım senin durumun ne yumurtaların toplandı mı neler yaşadın canın acıdı mı transfer ne zaman ??? çoksoru sordum galiba

arkadaşlar merhaba,tolunay nerelerdesin neler yapıyorsun,melish83 nasılsın yumoşların toplandımı,nasıl geçti neler yaşadın ,ben salı günü rahim filmimi çektirdi m bayramdan sonra bütün tahlillerimi götüreceğim bakalım hayırlısı,

Ayy hadi inşallah darısı bana olsun inşallah

inşallah cnm sen hangi aşamadasın suan yalnız benim çok ağrım var belim kasıklarım ve midem çok kötü halsizim birde.benim bu esnada safra kesemde taş çıktı ölüyorum ağrılardan ne yapcamı şaşırdım artık ya insan aşka bişey için bu kadar zorluğa katlanırmı acaba bilemiyorum yaaaa benim gibi ağrısı olan arkadaşlar varmı acaba????

hayırlı olsun arkadaşım,dilerim güzel sonuçlar alırsın.haberdar et bizleride.

canım sen en zor bölümü atlatmışsın bak ne güzel.nasıl geçti,kim topladı yumurtaları,kaç yumurta toplndı,transferin ne zaman.aaayy çok heyecanlandım merak ediyorum seni.inşallah güzel haberler vericeksin bize.

merhaba arkadaşlar..ben daha önce akdeniz ünv.de tedavi oldum.laparoskopi ve aşılama yapıldı.sonrasında özellerde 1 aşılama ve 1 tüp bebek..şimdi tekrar tedaviye başlayacağım ve izmire gelmeyi düşünüyorum.özeller çok pahalı..ege ünv.nasıl? sanırım hoca muyanesi diye bişey yok artık? ilk muayeneden sonuna kadar asistanlarmı yapıyo tedaviyi?ve tüp bebek için kaç güne bir çağırıyolar ortalama?bana biraz bahsedebilirmisiniz?izmire 2 saat uzaklıktayım..sabaha karşı yola çıkıp akşama döneceğim karar verirsem,yapabilirmiyim ne dersiniz?
hepinize kolaylıklar diliyorum..inşallah bebeklerimize kavuşuruz...

canım senin durumun ne yumurtaların toplandı mı neler yaşadın canın acıdı mı transfer ne zaman ??? çoksoru sordum galiba

Kızlar hemen sorularınızı yanıtlayayım :)

çarşamba günü yumoşlarım toplandı, çooooooooook ağrım oldu, yumoşların fazlalığından da şişlik nefes darlığı ve mide bulantısı yaşıyorum,
bugün transfer için çağırdılar ve oldu çok şükür. o kadar çok heyecanlıydım ki transferi iptal olan arkadaşlar oldu ve çok stressli bir durumdu.Ayşin hanımdı galiba yapan..
çok şükür iyiyim ancak ağrım var normal mi bu bilmiyorum, az önce de öylesine güldüm ki bir şeye,kasıklarıma ağrı girdi bir şey olmamıştır dimi (((((((((

canıımmmmm şimdi 14 gün geriye sayacağız dimii Hadi hayırlı olsun dualarımız seninle sende bizler icin dua et tatlım

tatlım hiiç birşey yapmıyorum bayramdan hemen sonra rahim filmi çektireceğim.en son da tahlilleri yaptıracağım taze taze gitsin dedim sonuçlar sonra da dooğru evrakları dosyaya vermeye.ondan sonrası da allah yardımcım olsun artık ne diyeyim ???? sen ne yaptın hangi aşamadasın ??

rahim filmini nerede çektirdin canım ???? ben arıkan tıp merkezinde çektireceğim tesadüfen bir arkadaşımın dükkanından alışveriş yapan dr hanımla konuşuyordum orada çalışıyormuş ve kadın doğum doktoruymuş film de çekiliyormuş süper denk geldi.

canıımmmmm şimdi 14 gün geriye sayacağız dimii Hadi hayırlı olsun dualarımız seninle sende bizler icin dua et tatlım

Evet canım nasipse inşallah...Canım benim ettim zaten, Allahım şu anı tüm kk daki kızlara nasip et dedim, Allah gönlümüze göre versin inşallah.Buna da şükür.
Ben elimden geleni yaptım artık gerisi Rabbime kalmış, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.Onca sıkıntımızı bu yolda harcadık inşallah sonucu bizi güldürür.Ancak Rabbim ol derse olacak.Bizim de imtinahımız bu..Bu halimize de binlerce kez şükür...

Ben de bu arada hsg yi çınarlı hastanesinde çektirmiştim süperdi.tavsiye ederim..

ben rahim filmini tepecik kadın doğumda çektirdim,5 dk bir işlem anestezi almak istemedim,melish83 hayırlı olsun arkadaşımkaçıncı kalite yumurta toplanırken narkoz aldınmı,transfer günü gittin neler yaşadın ayrıntılı anlatırmısın,kaç tane koyuyorlar,yatağa onlarmı yatırıyor,sırt üstümü yatırıyorlar,bazı hastaları yüzü koyun yatırmışlar,çok sordum kusura bakma,merak ediyoruz işte

canım hadi hayırlı uğurlu olsun.bundan sonra yapman gereken en önemli şey sakin ve stressiz olmak.sen ne kadar sakin ve mutlu olursan bebeğinde o kadar kolay tutunur.çok güzel şeyler olucak inşallah,gülmekle filanda bişi olmaz endişelenme,Allah'ım ona ömür biçmişse hiç bişi olmaz kuzuna.hayırlı haberler bekliyoruz mutlaka bildir bizede.

arkadaşlar bi soru sordum ama bilginiz yok sanırım..heinize bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…