- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
belirttim canım, yarın tekrar kontrolüm var sanırım çatlatma alırım artık..ohss olma durumum varmış, korkuyorum açıkcasınormal canım,yumurtaların büyüyo ya baskıdan ağrıyo.yumurtaların anestezi altında toplanıcak dimi.anestezi istediğini bi kaç gün önceden mutlaka belirt hemşireye,sonradan istesende yapmıyolar.
merhaba arkadaşlar
bende 2.denememi egede yapıcam sanırım..
henüz zamanına karar vermiş değilim ama beklemekte istemiorum çok..sizler ne kadar harcadınız ege de..bilgi verirmisiniz??
aşağı yukarı ne kadar para vermek gerekior?? birde hizmetten memnunmusunuz?ben ilkini irenbe tüp bebekte yaptırdım..ama ikinci denemeyi
orda yapmıcam maddi manevi sömürüldük resmen..inancım azaldı resmen!!bebek isteyen ve bekleyen herkese rabbim yardım etsin..
belirttim canım, yarın tekrar kontrolüm var sanırım çatlatma alırım artık..ohss olma durumum varmış, korkuyorum açıkcasıdua et olur mu..öyle ağrılarım var ki ..
canım nasıl geçti kontrolün,ohss olmazsın inşallah ama olursan bile endişelenme.ohss olup tutan çok arkadaş var.buda iyi bişi aslında çünkü ohss çok yumurtası olanlarda oluyo çoğunlukla,çok yumurtan gelişmiş demekki,inşallah hepsi 1.kalite olurlar,döllenirler bebiş olurlar karnında.Allah yardımcın olsun canım
Ayy hadi inşallah darısı bana olsun inşallahmerhaba arkadaşlar ben dokuz eylülde oldum tüp tedavimi bugün transferim oldu 14 gün sonra sonuç belli olucak çok heyecanlıyım Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere...
sağol ayzan.. vala korkuyorummmmmmm
kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..
Ayy hadi inşallah darısı bana olsun inşallah
merhaba arkadaşlar ben dokuz eylülde oldum tüp tedavimi bugün transferim oldu 14 gün sonra sonuç belli olucak çok heyecanlıyım Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere...
sağol ayzan.. vala korkuyorummmmmmm
kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..
canım senin durumun ne yumurtaların toplandı mı neler yaşadın canın acıdı mı transfer ne zaman ??? çoksoru sordum galiba
arkadaşlar merhaba,tolunay nerelerdesin neler yapıyorsun,melish83 nasılsın yumoşların toplandımı,nasıl geçti neler yaşadın ,ben salı günü rahim filmimi çektirdi m bayramdan sonra bütün tahlillerimi götüreceğim bakalım hayırlısı,
inşallah cnm sen hangi aşamadasın suan yalnız benim çok ağrım var belim kasıklarım ve midem çok kötü halsizim birde.benim bu esnada safra kesemde taş çıktı ölüyorum ağrılardan ne yapcamı şaşırdım artık ya insan aşka bişey için bu kadar zorluğa katlanırmı acaba bilemiyorum yaaaa benim gibi ağrısı olan arkadaşlar varmı acaba????
hayırlı olsun arkadaşım,dilerim güzel sonuçlar alırsın.haberdar et bizleride.
canım sen en zor bölümü atlatmışsın bak ne güzel.nasıl geçti,kim topladı yumurtaları,kaç yumurta toplndı,transferin ne zaman.aaayy çok heyecanlandımmerak ediyorum seni.inşallah güzel haberler vericeksin bize.
kızlar hemen sorularınızı yanıtlayayım :)
çarşamba günü yumoşlarım toplandı, çooooooooook ağrım oldu, yumoşların fazlalığından da şişlik nefes darlığı ve mide bulantısı yaşıyorum,
bugün transfer için çağırdılar ve oldu çok şükür. O kadar çok heyecanlıydım kitransferi iptal olan arkadaşlar oldu ve çok stressli bir durumdu.ayşin hanımdı galiba yapan..
çok şükür iyiyim ancak ağrım var normal mi bu bilmiyorum, az önce de öylesine güldüm ki bir şeye,kasıklarıma ağrı girdi bir şey olmamıştır dimi(((((((((
arkadaşlar merhaba,tolunay nerelerdesin neler yapıyorsun,melish83 nasılsın yumoşların toplandımı,nasıl geçti neler yaşadın ,ben salı günü rahim filmimi çektirdi m bayramdan sonra bütün tahlillerimi götüreceğim bakalım hayırlısı,
canıımmmmm şimdi 14 gün geriye sayacağız dimiiHadi hayırlı olsun dualarımız seninle sende bizler icin dua et tatlım
Kızlar hemen sorularınızı yanıtlayayım :)
çarşamba günü yumoşlarım toplandı, çooooooooook ağrım oldu, yumoşların fazlalığından da şişlik nefes darlığı ve mide bulantısı yaşıyorum,
bugün transfer için çağırdılar ve oldu çok şükür. o kadar çok heyecanlıydım kitransferi iptal olan arkadaşlar oldu ve çok stressli bir durumdu.Ayşin hanımdı galiba yapan..
çok şükür iyiyim ancak ağrım var normal mi bu bilmiyorum, az önce de öylesine güldüm ki bir şeye,kasıklarıma ağrı girdi bir şey olmamıştır dimi(((((((((
merhaba arkadaşlar..ben daha önce akdeniz ünv.de tedavi oldum.laparoskopi ve aşılama yapıldı.sonrasında özellerde 1 aşılama ve 1 tüp bebek..şimdi tekrar tedaviye başlayacağım ve izmire gelmeyi düşünüyorum.özeller çok pahalı..ege ünv.nasıl? sanırım hoca muyanesi diye bişey yok artık? ilk muayeneden sonuna kadar asistanlarmı yapıyo tedaviyi?ve tüp bebek için kaç güne bir çağırıyolar ortalama?bana biraz bahsedebilirmisiniz?izmire 2 saat uzaklıktayım..sabaha karşı yola çıkıp akşama döneceğim karar verirsem,yapabilirmiyim ne dersiniz?
hepinize kolaylıklar diliyorum..inşallah bebeklerimize kavuşuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?