Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Canım ya kıyamam hayırlısı olsun bütün dualarım isteyen herkese Allah bebeklerine kavuştursun inşallah..bir de iğneni nerenden yaptırıyorsun yani göbekten mi kalcadan mı bukadar çok ağrı yaptıysa yanlış uygulama olabilirmi acaba diye düşündüm kendi kendime de??

Göbekten yaptırdım..Bana hemşire anlattı telefonda, göbek deliğimden iki parmak yana..Belki kendimi kastım bilmiyorum, baya stressliydim çünkü..Kadının elinden de olabilir

Göbekten yaptırdım..Bana hemşire anlattı telefonda, göbek deliğimden iki parmak yana..Belki kendimi kastım bilmiyorum, baya stressliydim çünkü..Kadının elinden de olabilir

göbek deliğinin sağı solu yukarısı aşağısı göbek deliğini baz al iki parmak çapın içine enjekte et ilacı.enjekter ne çok dik ne çok yatay olacak ortalama al kendin çok rahat yapabilirsin aslında.bir de acı hissetmekten korkuyorsan o bölgeye bir süre buz uygula.krem kullan diyecektim ama belki olumsuz etkiliyibilir.belki de dediğin gibi stress ten de kaynaklı olabilir.benim de hemşire arkadaşlarım var klinikte çalıştım uzun süre onlardan görmüştüm bu tür ilaçları yaparken.nereden bileyim bir gün benim başıma da böyle birşey gelebileceğini?? ama kısmet böyleymiş bakalım ben de tahlil ve film için bekliyorum umarım daha fazla uzamaz.

evet canım benim sağolasın.Ben iğneden pek anlamıyorum..decapeptyl kullanıyorum bu biraz yakıcı bir ilaç, kalem gibi olanlardan diiil..Bunu yapabilmem için biraz psikolojik olarak hazır olmam lazım galiba.artık hafta sonu poliklinik e giderim de , hafta içi zaten iş yerimdeki hemşirelere yaptırıyorum.Keşke hemşire olsaydım )

Olsun canım hayırlısı inşallah..Sen Ege'de karar kılmışsın.Sevindim..hayırlısı olsun.

sabır canım sabır,bazı iğneler öyle,biraz fazla yakıyo ama inan geçiyo,buda bizim sınavımız ama Rabbim sonunda bu sıkıntıların,acıların mükafatı olarak hayırlı evlatlar verir inşallah.

arkadaşlar bende hayırlısıyla pazartesi ege deyim,eşimle birlikte,

sabır canım sabır,bazı iğneler öyle,biraz fazla yakıyo ama inan geçiyo,buda bizim sınavımız ama Rabbim sonunda bu sıkıntıların,acıların mükafatı olarak hayırlı evlatlar verir inşallah.
aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşım.Allah razı olsun.
Ben de Egeye gidiyorum iğnemi olmak için çünkü reçetemi almayı unuttum ) bu yüzden reçetesiz de yaapan yok malesef ki..sağolsunlar ilgilendiler ve direkt gelin burda yapalım dediler..Ben çıkayım ancaa giderim dualarınızı esirgemeyin benden...öptüm çok bebeginle dua edin bana ayzancım

hadi gözün aydın cnm

hayırlısı olsun canım,dilerim güzel sonuçlanır tedavin

ay bende aradım öğlen gibi ama ulaşamadım,diş etlerim şişti napabilirim diyicektim ama pazartesiye kaldı.evine uzak değildir inşallah canım hastane.ediyoruz teyzesi :) hep dualarımızdasınız hepiniz

Ay canım benim çok geçmiş olsun . hamilelikte diş ve diş etleri hep sorunlu oluyormuş.Ben yandım :) normalde de çok çekerim...

Allah razı olsun canım..

kızlar bu sabah hstaneyi aradım, 3 adet dondurulmuşum vardı 3. gün dondurulmuşlardı, ben blast yani 5. gün embriyosu transferi istediğim için embriyologla konuştum, oda bugün çözeceklerini takip edip hergün durumları hakkında bilgi vereceklerini söyledi. eğer herşey yolunda giderse muhtemelen çarşamba günü transferim olacak.

böyle güzel anlatılmışki tedavi süreçleri ve arkasından gelen hamilelikler bizlere gerçekten ümit oluyor lar ... bende 1,5 senelik evliyim ve evlendiğimiz günden bu güne istiyoruz sağlıklı hayırlı evlatlar kısmet vakti zamanı değilmiş daha diye kendimi teselli ediyorum ... çok şükür umutsuzda değilim.... geçen hafta adet oldum ve smyrna tüp bebek merkezne gidicektim vazgeçtim... doktor bi yakınımız vardı şehir dılında gitme dedi para tuzağı bunların hepsi dedi neden egeye gitmiyorsun diye soru sordu ve bende kendi kendime sordum evet ege olabilir dedim kendiside araştırıcak ve haber bekliyorum ama bir sonraki ayı beklicem sanırım adet zamanımı egeye gitmek için ama bu seferde bayram girecek araya kısmet diyorum hayırlısı diyorum .... ama inanın arkadaşlar çok mutlu oldum hamileliklerinize inşallah Rabbim sağlıkla kuzağınıza almayı nasip eder ...

arkadaşlar merhaba ben bugün egedeydim,muayane oldum doktor hanım herşey iyigözüküyor dedi,fakat miyomun var dedi,ben şimdi merak ediyorum o miyomu nasıl alırlar histeroskopimi yaparlar acaba,hiç böyle olan varmı,nasıl bir tedavi uyguluyorlar

canım ben de 2 3 hafta önce gitmiştim ilk muayenemi oldum dr hanıma.benden tahliller ve rahim filmi falan istedi senden böyle şeyler istemedimi?miyom için ilaç yada ameliyat tarzı birşey söylemedi mi ? bildiğim kadarıyla bazı miyomlar yerine göre tabi gebeliğe engel olmayabiliyormuş belki de ondan birşey dememiş olabilir.

benden rahim filmi filan istemedi,ama ben sormadan kendisi sanırım tüp bebek uygulanır gibi geliyor dedi ama buna diğer doktorlar karar vericek dedi,acaba daha önce özelde tüp denemiştik ondanmı bilemedim

hayırlı olsun kızlar tedavileriniz,hakınızda en hayırlısı olsun.bundan sonra artık mümkün olduğunca stresten uzak rahat bi dönem geçirmeye çalışın.moralinizi hep yüksek tutun.tedavi sürecinizin sonunda herşey gönlünüze göre olur inşallah.

izmirli arkadaşlar,egede tedavide olan veya yeni başlıyanlar,nerelerdesiniz

selam. öncelikle ayzan ve ayşe'nin gebeliklerini kutlarım. benimde fsh yüksek olduğundan sizlerin sonuçları bana ümit verdi. nerdeyse sizin kadar sevindim. bana geçen hafta çarşamba gonal f başladılar pazartesi tekrar egedeydim. yumurtaların fazla büyümemiş dedi ege hanım. perşembe tekrar kontrol. ya büyümezse diye korkuyorum. büyümezse iptal mi ederler acaba?

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.
hiç canını sıkma,aynı süreçleri yaşadım.bende iğnelerden bir hafta sonra kontrole gittiğimde aynı şeyi yaşadım,tekrar iğne ilaç yazdılar. yanlış hatırlamıyorsam 4 gün gibi bi süre daha kullandım onları tekrar kontrole gittiğimde ancak toplanıcak duruma gelmişlerdi.stres yapma sakın canım,ne kadar rahat ve huzurlu olursan fsh'ın o kadar kolay düşer ve tedavi sürecin rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…