- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
evet tatlım. benim uzun protokol ve iğnem decapeptyl..sanırım d.kontrol ya da çatlatıcı bir iğne,, bugün ilkini vurdurdum..o kadar çok acıdı ki..ve ilaç resmen yaktı..bunu 11 gün kullanacağım.üzerinden 9 saat geçmesine rağmen hala ağrım var, Rabbim inşallah sonunda güldürür beni.Çünkü iğneden önce ve sonra o kadar çok ağladım ki..ordakiler de ağladı benimle.gerçekten zor bir süreçmiş..bunu cidden farkettim..Allah yardımcımız olsun.Dualarınızı esirgemeyin kardeşlerim.
inşallahh bugün başladım ben ilk iğneme, hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhh
Canım ya kıyamam hayırlısı olsun bütün dualarım isteyen herkese Allah bebeklerine kavuştursun inşallah..bir de iğneni nerenden yaptırıyorsun yani göbekten mi kalcadan mı bukadar çok ağrı yaptıysa yanlış uygulama olabilirmi acaba diye düşündüm kendi kendime de??
Göbekten yaptırdım..Bana hemşire anlattı telefonda, göbek deliğimden iki parmak yana..Belki kendimi kastım bilmiyorum, baya stressliydim çünkü..Kadının elinden de olabilir
göbek deliğinin sağı solu yukarısı aşağısı göbek deliğini baz al iki parmak çapın içine enjekte et ilacı.enjekter ne çok dik ne çok yatay olacak ortalama al kendin çok rahat yapabilirsin aslında.bir de acı hissetmekten korkuyorsan o bölgeye bir süre buz uygula.krem kullan diyecektim ama belki olumsuz etkiliyibilir.belki de dediğin gibi stress ten de kaynaklı olabilir.benim de hemşire arkadaşlarım var klinikte çalıştım uzun süre onlardan görmüştüm bu tür ilaçları yaparken.nereden bileyim bir gün benim başıma da böyle birşey gelebileceğini?? ama kısmet böyleymiş bakalım ben de tahlil ve film için bekliyorum umarım daha fazla uzamaz.
evet tatlım. benim uzun protokol ve iğnem decapeptyl..sanırım d.kontrol ya da çatlatıcı bir iğne,, bugün ilkini vurdurdum..o kadar çok acıdı ki..ve ilaç resmen yaktı..bunu 11 gün kullanacağım.üzerinden 9 saat geçmesine rağmen hala ağrım var, Rabbim inşallah sonunda güldürür beni.Çünkü iğneden önce ve sonra o kadar çok ağladım ki..ordakiler de ağladı benimle.gerçekten zor bir süreçmiş..bunu cidden farkettim..Allah yardımcımız olsun.Dualarınızı esirgemeyin kardeşlerim..
aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşım.Allah razı olsun.sabır canım sabır,bazı iğneler öyle,biraz fazla yakıyo ama inan geçiyo,buda bizim sınavımız ama Rabbim sonunda bu sıkıntıların,acıların mükafatı olarak hayırlı evlatlar verir inşallah.
arkadaşlar bende hayırlısıyla pazartesi ege deyim,eşimle birlikte,
arkadaşlar bende hayırlısıyla pazartesi ege deyim,eşimle birlikte,
aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşım.Allah razı olsun.
Ben de Egeye gidiyorum iğnemi olmak için çünkü reçetemi almayı unuttum) bu yüzden reçetesiz de yaapan yok malesef ki..sağolsunlar ilgilendiler ve direkt gelin burda yapalım dediler..Ben çıkayım ancaa giderim dualarınızı esirgemeyin benden...öptüm çok bebeginle dua edin bana ayzancım
hadi gözün aydın cnm
hayırlısı olsun canım,dilerim güzel sonuçlanır tedavin
ay bende aradım öğlen gibi ama ulaşamadım,diş etlerim şişti napabilirim diyicektim ama pazartesiye kaldı.evine uzak değildir inşallah canım hastane.ediyoruz teyzesi :) hep dualarımızdasınız hepiniz
arkadaşlar merhaba ben bugün egedeydim,muayane oldum doktor hanım herşey iyigözüküyor dedi,fakat miyomun var dedi,ben şimdi merak ediyorum o miyomu nasıl alırlar histeroskopimi yaparlar acaba,hiç böyle olan varmı,nasıl bir tedavi uyguluyorlar
selam. öncelikle ayzan ve ayşe'nin gebeliklerini kutlarım. benimde fsh yüksek olduğundan sizlerin sonuçları bana ümit verdi. nerdeyse sizin kadar sevindim. bana geçen hafta çarşamba gonal f başladılar pazartesi tekrar egedeydim. yumurtaların fazla büyümemiş dedi ege hanım. perşembe tekrar kontrol. ya büyümezse diye korkuyorum. büyümezse iptal mi ederler acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?