Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

canım öncelikle geçmiş olsun.ahh o özeller diyorum artık bende,ticarethane oldular resmen.ben şahsen çok memnunum ege den,benimde özelde oldu ilk tedavilerim ama döktüğüm parayla kaldım.ege de inan özelden pek farkı yok,asistan diye bişi yok bir tek erol hoca girmiyo muayenelere kendi özel hastası olmadıkça,onun dışında zaten ege hanım,levi bey,ayşin hn,belki en acemileri gülnaz hanım ki bence erol hocadan bile daha muhteşem bi dr.benim balıkesirden,bigadan filan gelen arkadaşım çok oldu.ama yinede karar vermek için bi ön görüşme yap derim.tedaviye kullandığın ilaçlara verdiğin tepkiye göre çağırıyorlar kontrole.eğer raporlu olursa tedavin hastaneye 1000 tl ödüyosun,ilaçlar durumuna göre değişiyo ama zaten rapoluda devlet ilaçların yüzde 70-80'e kadar karşılıyo.başak sormak istediğin bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım.hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Canım vala benim yumurta sayım biraz fazlaydı ve bu yüzden çok çektim hala da çekiyorum
Ama kalite olarak 12-13 tane dediler bana, bunların birinci kalite olup olmadığını bilmiyorum inan sormak da istemedim...Zaten sorun eşimdeydi benim canlı sperm var mı endişesindeydik, şükür ki ilk gün 5 tanesi döllendi.Biraz korktum ya ikinci gün ya da üçüncü gün benimle olmazlarsa diye..Çok dua ettim, çok şükür ki bir tanesi kuzumun dayanmış , gerisi artık Allahıma emanet.
Yumoşlarım toplanırken aneztesi aldım ben, çünkü benim fazlalıktan dolayı zaten normalde çooook ağrım vardı, bu yüzden de o anda ağrılı olur diye istedim zaten işlem 10 dk bile sürmedi, uyku halindesin , hiç bir şey hissetmedim ,iyi ki de almışım.
2.gün transferim oldu spermimizin durumundan dolayı, ilk anda alet konuluyor o biraz sıkıntılı ama transfer işlemi 1 - 2 dk falan sürüyor.Ben de iki saat yüzü koyun yatırdılar, bu arada 35 in altında olduğum için tek konuldu zaten tek şansım vardı benim ;( olsun buna da şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .. iptal olan arkadaşlar oldu ben çok üzüldüm onlara.

İnşallah seni aydınlatabilmişimdir güzelim..
Tabiki yazarım, bugün çok kötüyüm mesela, aşırı mide bulantım ve baş dönmem var, ilaçların etkisi olabilir dediler hastaneden...Ama iştah falan yok yaa sana da oldu mu bu??
arkadaşlar bi soru sordum ama bilginiz yok sanırım..heinize bol şans..

Ege de asistanlar falan yapmıyor ya, öncelikle Allaha sonra dr lara bırakmak lazım bu işi.
Allah onlara ilim vermiş napalım dediklerini yapıyoruz..

Tabiki yazarım, bugün çok kötüyüm mesela, aşırı mide bulantım ve baş dönmem var, ilaçların etkisi olabilir dediler hastaneden...Ama iştah falan yok yaa sana da oldu mu bu??..

anestezide bulantı yapar canım,benim iştahımda problem olmadı ama seninki mide bulantından dolayıdır canım,sıkma canını bir kaç güne oda geçer.bol bol sıvı al,mideni çok doldurma rahatsız ediyosa ama bol limonlu mercimek çorbası,et suyuna şehriye çorbası filan iç,hem tok tutar hem bulantını azaltır.yoğurt ye oda ferahlatır.

sağol canım benim, yapmaya çalışıyorum

cevabın için çok teşekkür ederim öncelikle..hocaların hasta muayenesi kalktı gibi bişey duydum o yüzden asistanmı yapıyo diye sormuştum.dediğin çok doğru,fakülte olarakta egenin iyi olduğunu duyuyorum hep.bi muayene olmakta fayda var gerçekten.hepside duyduğum doktorlar.
sen sanırım bebeğine kavuştun,sağ salim kucaklarsın inşallah..inşallah bizde tadarız o duyguyu..

Arkadaşlar bende ege de tedaviye başlayacagım eşimde azospermi var ege de prof. çağ bey ameliyatla canlı buldu çok şükür donduruldu benim yumuşlarımı bekliyo ama maddi yönden gidemiyorum sigorta prim günümüz istenilen günü tutmuyor birkez hemşirelerle görüstum cok aydınlatmadılar beni o yuzden hep erteliyorum sigorta günüm tutmadıgı halde eşim azospermi oldugu için rapor alamilirmiyim? rapor alamıyorsam hastaneye ne kadar veriyorum eczaneye ne kadar veriyorum? Sizde tedavi sürecinde hamdi dalana mı gıttınız çok soru sordum ama kafamda kı sorular, maddiyat sankı hep engel oluyo yardım edin arkadaşlar.....:18:

çok yoğunluk olduğu için hamdi dalana gitmiştim bende , daha tenhaydı..netti her şey.
ssk günleri önemli raporunun çıkması için bugüne denk getirirler , günün dolduğunda başlarsın tedavine
azosperm zaten tüp bebek için yeterli bir neden , sorunsuz çıkar raporun.
eczane parası net bir şey değil tedavi aşamasında hangi ilaçları ne kadar kullanacağın senin vucudunun tepkisiyle alakalı ancak ortalama raporlu da 1500 -2000 TL gibi..aşağı yukarı.

merhaba hamdi dalan neresi?hiç duymadım..erol beye muayene olayım diye araştırdım ama fakülteye bi faydası yok heralde..şifada yapıyo heralde işlemleri..off...

beni erol hoca muayene etmişti bir kere, ben de ayzana katılıyorum ege den çok memnun kaldım.

canımmm kendinle ilgili gelişmeleri yaz bize seni çok merak ediyorum sanırım geçen günlerde bir sıkıntın vardı kayınvalide falan kafana birşey takma ne olur stress yapma

arkadaşlar hsg fşlmim çok şükür temiz çıktı,hormon şonuçlarım da fena değil,yaşım 34,5 yıllık evliyim,eşimin kaliteli sperm sayısı az gibi ama var,sizce bize rapor çıkarmı,ege de rapordan faydalanabilirmiyim sizce,

mrb arkadaşım sgk nız var ise daha önce devlet te en az 2 adet ilaçlı aşılmanız yok ise kendileri 2 tane aşılama yaparlar ve tutmazsa tüp bebeğe geçerler ben ce takriben en az 6 ya sonra tüp bebeğe başlarlar.

merhaba hamdi dalan neresi?hiç duymadım..erol beye muayene olayım diye araştırdım ama fakülteye bi faydası yok heralde..şifada yapıyo heralde işlemleri..off...
Ege ye yakın hastanenin ek binası, yoğunluk olduğu anlarda orda yapılıyor ilk işlem ve muayene ama bazen, sürekli olan bir şey değil sadece yoğun olduğu zamanlarda..........ben erol beyi çok görüyorum hastanede hatta muayene bile etmişti bir kere, tüm gün hastanede ya da belirli zamanlarda ..
canımmm kendinle ilgili gelişmeleri yaz bize seni çok merak ediyorum sanırım geçen günlerde bir sıkıntın vardı kayınvalide falan kafana birşey takma ne olur stress yapma
Fıstığım benim sağol kuzum, birkaç gün takıldım ama geçti inan, dua et bana olur mu, inşallah haftaya belli olacak sonucum ve tırsıyorum )

Eğer eşinizin sağlıklı sperm sayısı 5 milyonun üzerindeyse aşılama yapılıyor ve senin de sorununun olmaması lazım, her şeyin yolunda olması lazım, ola ki var tüp bebek oluyor, iki aşılama iki tüp bebek...

Mesela benim sorunum yoktu ve eşimin sayısı aşırı azdı ve genetik şekil bozukluğu vardı direkt mikroenjeksiyon denildi ;( klasik tüp bebek bile değil yani, durum size göre değişir....kolay gelsin..

ben daha önce tğüp bebek denedim özelde,hamdi dalan daki doktor sormadan size tüp diyebilrler demişti,sizce yine de aşılama yaparlarmı,birde bize de rapor çıksın istiyorum,durumumuz daha fazlasını kaldırmaz

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.daha önceden 2 aşılama ve 1 laparoskopi yapıldı ve tüplerimde sorun olduğu söylendi.eylülde başvurdum egeye dosyam kuruldan geçti ve rahim filmi istediler.rahim filmini istediğimiz yerde çektirebiliyoruz değilmi? birde ben 4 yıl önce uyutularak çekilmiştim şimdi uyutulmadan çekilsem çok ağrı çekermiyim bilgi verirseniz sevinirim.umarım rahim filminden sonra tüp bebek kararı çıkar tekrardan niye istediler anlamadım.bir sorum daha olcak rapor çıkması için ssk pirim günü ne kadar olması gerekiyor cevap verirseniz çok sevinirim.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar....

laporoskopiyle tüplerine müdahele edilmedimi ki? film konusunda sıkıntı yaratmıyorlar istediğin yerde çektirebiliyorsun ayrıca.ama ege üniv. de hiç anestezi yok.özel çınarlı da ki ilk filmimi ben burada çektirdim rahattı genel anestezi, şifa da lokal anestezi uyguluyorlar.ikinciyi de yani laparoskopi operasyonumdan sonra kontrol amaclı şifada çektirdim .lokal de en fazla 10 saniye sıkıntı oda uyuşturucuyu uygularken.ben çok rahat geçirdim.ssk pirim günü de sanırım 600 yada 900 gün yanlış hatırlamıyorsam tabi.yani ikisinden biri diye biliyorum...rahmin son durumunu görmeden değerlendirme yapmıyorlar sanrıım çünki sende bir operasyon geçirmişsin sonuçta.bir de tüpler açıksa ilk etapta aşılamayla başlayacaklar galiba tedaviye.umarım böyle değildir ama ben de çok sıkılıyorum.yaş ta 34 oldu bukadar oyalandım artık direkt tüp e başlamalarını istiyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyoruz..

canım bende yeni film çektirdim ve tüpler açık herşey normal kan degerlerim de normal görünüyor.umarım raporun çıkar ve umarım tüp bebek olarak çıkar.ben şahsen aşılamaya dayanamam herhalde yani sürecine...

canımmmm kaç günlerdir sesin solugun çıkmıyor ne yapıyorsun durumun ne seni çok merak ediyorum arada gir birşeyler yaz bizlere de moral ol özletme de kendini canımm

aaa inanmıyorum aynı anda yazmışız,, tatlım ben bu gün hsg çektirdim tüm evrakları perşembe elime alıp doooğru hamdi dalan binasına gidip teslim edeceğim bakalım ne diyecekler artık bekleyeceğim sanırım senden ne haber şimdi bırak bizi sen boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…