- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Sayımız çok heraldeDenk gelmemişsiniz. Sizin gibi olan her kadın bekar ya da evli mutsuz mu ayol
Herkesin bir deneyimi var sanırım olumsuzluk yaşayanlarda var mutlu olanlardaEtrafımda kitap yüklü merkepler görüyorum zaman zaman. Eski eş de zeki ve eğitimli idi . Ben ondan daha aşağıda idim egitim olarak ama ben de yılların öğretmeniyim . Örneğin matematik bilmiyorum diye aşağıladigi çok oldu. Ablamın eşi desen fen lisesi ve Ege üniversitesi mezunu mühendis o da çok aşağılayıcı davranışlarda bulunuyor. Zaten ülkemizde üniversite egitimi nedir ki ? Eğitim ailede olur , kendini yetiştirmekle , okumakla , araştırmakla , gezmek ve görmekle olur . Açıkçası ben tahsile ehemmiyet vermiyorum . Hayat üniversitesi bitirmiş olsun yeter . Kimsenin ağzına bakarak karar vermesin
Evet bazen biz hissettirmesekte erkek alınabiliyor bir de o varBen önlisans mezunuyum eşim lise. Ama eşim benden daha bilgilidir daha çok okur daha çok bilir. Diplomamlada övünür. Ben ona hiç hissettirmedim fazla olduğunu ama hissettirilirse erkekte özgüvensizliğe sebep olur yara alabilir. Dikkat edilmesi gereken bi durum aslında. Bazıları çok önemser ama benim için saygı sevgi bilgi iletişim daha önemlidir.
Aman senin evlenmeye niyetin yok hep bahane şu sitede evlenmesini istediğim tek üyesin herhalde. Dört dörtlük bulaman, dört üçlük bulursan takkeni göğe at, dört ikilik eh de gitsin, dört birlik dehle gitsin derdi bir büyüğümCidden yani ben artık kürek çekmekten bıktım. Namusluysa, gözü dışarda değilse, hoşlanıyorsam da tamam diyecek kıvama geldim artık
Evlenmek zorunda mısın illaCidden yani ben artık kürek çekmekten bıktım. Namusluysa, gözü dışarda değilse, hoşlanıyorsam da tamam diyecek kıvama geldim artık
Ben üniversitede öpretim görevlisi olup nasıl iletişim kurmasını gerektiğini bilmeyen adam tanıdım. O yüzden önemli olan eşinizle uyumunuz kültürünüz beklentileriniz anlaşmanız.Evet bazen biz hissettirmesekte erkek alınabiliyor bir de o var
Evet bazen biz hissettirmesekte erkek alınabiliyor bir de o var
Ben doktora yapmış makina mühendisiyim. Eski eşim çok iyi bir üniversitenin hukuk bölümü mezunu avukat.Egitim kariyer acısından denktik amaaaaa adam değildi! Karakter önemli diyorum gerisi hikaye.Etrafımda kitap yüklü merkepler görüyorum zaman zaman. Eski eş de zeki ve eğitimli idi . Ben ondan daha aşağıda idim egitim olarak ama ben de yılların öğretmeniyim . Örneğin matematik bilmiyorum diye aşağıladigi çok oldu. Ablamın eşi desen fen lisesi ve Ege üniversitesi mezunu mühendis o da çok aşağılayıcı davranışlarda bulunuyor. Zaten ülkemizde üniversite egitimi nedir ki ? Eğitim ailede olur , kendini yetiştirmekle , okumakla , araştırmakla , gezmek ve görmekle olur . Açıkçası ben tahsile ehemmiyet vermiyorum . Hayat üniversitesi bitirmiş olsun yeter . Kimsenin ağzına bakarak karar vermesin
Benim karşılaştıklarımda sizin dediğiniz gibiler. Önüme taş koyacak türden. Ders çalışsan gözüne batacak şu iş kaldı diyecek gibi...
Aynı benim eski eş. Kavga ederdik, 1 kere çirkinsin demezdi. Ama aptalsın ağzından düşmezdi. Niye aptalım senin gibi üniversite sınavında full çekmedim diye mi? Analitik geometriden anlamıyorum diye mi? IQ testlerinde 145 yapamıyorum diye mi? Tamam kendi üstün zekalıydı ama bende aptal değilim. Atalarımız ne güzel özetlemiş. Eşeğe altın semer takmışlar, eşek yine eşek.Etrafımda kitap yüklü merkepler görüyorum zaman zaman. Eski eş de zeki ve eğitimli idi . Ben ondan daha aşağıda idim egitim olarak ama ben de yılların öğretmeniyim . Örneğin matematik bilmiyorum diye aşağıladigi çok oldu. Ablamın eşi desen fen lisesi ve Ege üniversitesi mezunu mühendis o da çok aşağılayıcı davranışlarda bulunuyor. Zaten ülkemizde üniversite egitimi nedir ki ? Eğitim ailede olur , kendini yetiştirmekle , okumakla , araştırmakla , gezmek ve görmekle olur . Açıkçası ben tahsile ehemmiyet vermiyorum . Hayat üniversitesi bitirmiş olsun yeter . Kimsenin ağzına bakarak karar vermesin
Aptala bile sen aptalsın denmez ki bu adamlar eşlerine bunu söylüyor. Böyle bir adam okusa ne yazar okumasa ne yazar . Şimdiki izdivacinizda mesut olduğunuzu okudum gercekten bahtiyar oldum. Umarım ve inşallah bana da nasip olurAynı benim eski eş. Kavga ederdik, 1 kere çirkinsin demezdi. Ama aptalsın ağzından düşmezdi. Niye aptalım senin gibi üniversite sınavında full çekmedim diye mi? Analitik geometriden anlamıyorum diye mi? IQ testlerinde 145 yapamıyorum diye mi? Tamam kendi üstün zekalıydı ama bende aptal değilim. Atalarımız ne güzel özetlemiş. Eşeğe altın semer takmışlar, eşek yine eşek.
Amin inşAllahAptala bile sen aptalsın denmez ki bu adamlar eşlerine bunu söylüyor. Böyle bir adam okusa ne yazar okumasa ne yazar . Şimdiki izdivacinizda mesut olduğunuzu okudum gercekten bahtiyar oldum. Umarım ve inşallah bana da nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?