Aynen böyle düşünüyorum. 35 yaşındaki kadın en nihayetinde.Bakıcı gibi kalmanız teyzenize daha ayıp sanki.
Kendine bişey yapacak gibi kötüyse bilemem ama iyi diyorsunuz.
Ama eğer gidecekseniz anneannenize diyin gizli olmasın.
Bende yalnız kalmak isterdim. Teyzemde dediğim gibi çokta mıtlu değil tavırlı da değil. Anneannemin anaçlıkları...Valla ne yalan söyleyim insan bazen yalnız kalmak istiyor.
Anneannenizde sürekli teyzenizleymis
teyzeniz annem gidiyor biraz keyif catarim diye düşünmüş ama olmamış.
Ayıp olmaz kesinlikle gitmelisiniz
çok çok ciddi bir durumu yoksa
yalnız kalmak iyi gelecektir
Öyleyiz ve aşırı sıkılıyorum.Çay içiyoruz dondurma yiyoruz birlikte. 3 sezon dizi bitirdim.Aynı evde farklı odalarda olsanız
Sağlıklı şuan bir sorun yok ama ne bileyim bilemiyorum...Ne yapacagindan korkuyor
Korkularinda hakli cikarsa ??
Neyi söylemem ayıp oldu, anlamadım?Kendiniz söylemişsiniz zaten, insan bazen yalnız kalmak istiyor.
Teyzenin yüzüne karşı söylemeniz biraz ayıp olmuş sanki, durumu hassassa.
Anne yüreği işte.
Ben biraz evhamlıyımdır bırakamazdımÖyleyiz ve aşırı sıkılıyorum.Çay içiyoruz dondurma yiyoruz birlikte. 3 sezon dizi bitirdim.
Ama sanki teyzem yalnız kalsa daha mutlu olur. Açıkcası bende gitsem daha mutlu olurum.
Tek sorun anneannem kırılır
Bende böyle düşünüyorum anneanneme ayıp olmaz umarım.Git valla hepinize iyilik yapmış olursun
Ben biraz evhamlıyımdır bırakamazdımÖyleyiz ve aşırı sıkılıyorum.Çay içiyoruz dondurma yiyoruz birlikte. 3 sezon dizi bitirdim.
Ama sanki teyzem yalnız kalsa daha mutlu olur. Açıkcası bende gitsem daha mutlu olurum.
Tek sorun anneannem kırılır
Anneannenizin isteğiyle kaldığınızı ima etmenizden bahsediyorum.Neyi söylemem ayıp oldu, anlamadım?
Bakın aşağıda (haklı olarak) daral gelen üyeler var. Teyzeme de gelmişse diye ne bileyim kçtü hissettim. Ki gerçekten anneannem için kalıyorumAnneannenizin isteğiyle kaldığınızı ima etmenizden bahsediyorum.
O daral hepimize geliyor sanırım. Duvarlarla başbaşayım. Bir sürü planım vardı. 4 gündür ev hapsinde gibiyim. Teyzemde öyle yalnız kalsa daha mutlu gibi.35 yasinda kadin ciddi bir ruhsal hastaligi yoksa yanliz kalmali zaten
Ay bana daral geldi okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?