Ehhhh

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Ya hanımlar bayramda anneanneme ziyarete geldim. Anneannemin akrabası vefat etti bayramda.. Anneannemle de teyzem yaşıyor. Teyzem biraz ruhsal olarak geçişler yaşadı. Anneannem biraz bundan çekiniyor yalnız kalmasını istemiyor. Ne kadar doğru tartışılır ama evde bırakmıyor tek. Aslında teyzem gayet sağlıklı şuan

Anneannem gitmeden "teyzeni yalnız bırakma yavrum. Ben gelinceye kadar kal bekle beni emi yavrum" dedi. Anneannemi kıramıyorum ve çok üzgündü. Tamam dedim. Yaklaşık 4 gündür oldu herhalde teyzemle aynı evi paylaşıyoruz.

Bi tuhafta hissediyorum kendimi. Teyzem çokta memnun gibi değil. Yalnızlığı seviyor sanki. Durumu açıkladım "teyze anneannem seni çok seviyor gitmeden bana böyle böyle öğütledi" dedim. Yani ben anneannemin isteğiyle kalıyorum gibi bir ima yaptım. Çünkü "bu annemde beni hiç yalnız bırakmıyor" diye gülümseyerek söylemişti. Kötü hissettim o an.

Aslında bi tavrı yok gitmiş abur cubur almış sağolsun ben seviyorum diye ama.. Sanki onun yalnız kalmayı daha çok istediğini düşünüyorum.

Anneannemi aradım ne zaman geliyorsunuz diye. Aramadan önce "sıkılıyorsan gidebilirsin zehol" dedi. Yani açıkcası AŞIRI SIKILIYORUM DA.

"Teyze anneanneme sen belli etmesen ben yarın gitsem olur" mu demeyi düşünüyorum. Teyzem için sorun yok olmayacağının farkındayım, anneannemin anaç tavırları ama kadın 35 yaşında ve komik bi durumdayız. Ayıp olur mu ki gitsem?

Bakıcı gibi kalmanız teyzenize daha ayıp sanki.
Kendine bişey yapacak gibi kötüyse bilemem ama iyi diyorsunuz.

Ama eğer gidecekseniz anneannenize diyin gizli olmasın.

Valla ne yalan söyleyim insan bazen yalnız kalmak istiyor.
Anneannenizde sürekli teyzenizleymis
teyzeniz annem gidiyor biraz keyif catarim diye düşünmüş ama olmamış.

Ayıp olmaz kesinlikle gitmelisiniz
çok çok ciddi bir durumu yoksa
yalnız kalmak iyi gelecektir

Bende yalnız kalmak isterdim. Teyzemde dediğim gibi çokta mıtlu değil tavırlı da değil. Anneannemin anaçlıkları...

Benimde planlarım vardı. 4 gündür duvarlarla başbaşayım ki ortada bunu gerektirecek hiçbir durum yok.

Aynı evde farklı odalarda olsanız
Öyleyiz ve aşırı sıkılıyorum.Çay içiyoruz dondurma yiyoruz birlikte. 3 sezon dizi bitirdim.

Ama sanki teyzem yalnız kalsa daha mutlu olur. Açıkcası bende gitsem daha mutlu olurum.

Tek sorun anneannem kırılır

Kendiniz söylemişsiniz zaten, insan bazen yalnız kalmak istiyor.
Teyzenin yüzüne karşı söylemeniz biraz ayıp olmuş sanki, durumu hassassa.
Anne yüreği işte.

Ben biraz evhamlıyımdır bırakamazdım
İyi görünüyordur bişey olur ayak gibi bişey geçirir ne bileyim vicdanım sızlar.
Emanet sonuçta.
Müge Anlı gibi oldu

Ben biraz evhamlıyımdır bırakamazdım
İyi görünüyordur bişey olur atak gibi bişey geçirir ne bileyim vicdanım sızlar.
Emanet sonuçta.
Müge Anlı gibi oldu

35 yasinda kadin ciddi bir ruhsal hastaligi yoksa yanliz kalmali zaten
Ay bana daral geldi okurken

Anneannenizin isteğiyle kaldığınızı ima etmenizden bahsediyorum.
Bakın aşağıda (haklı olarak) daral gelen üyeler var. Teyzeme de gelmişse diye ne bileyim kçtü hissettim. Ki gerçekten anneannem için kalıyorum

35 yasinda kadin ciddi bir ruhsal hastaligi yoksa yanliz kalmali zaten
Ay bana daral geldi okurken
O daral hepimize geliyor sanırım. Duvarlarla başbaşayım. Bir sürü planım vardı. 4 gündür ev hapsinde gibiyim. Teyzemde öyle yalnız kalsa daha mutlu gibi.
En iyisi anneanneme çaktırmadan gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…