Ehhhh

Bakın aşağıda (haklı olarak) daral gelen üyeler var. Teyzeme de gelmişse diye ne bileyim kçtü hissettim. Ki gerçekten anneannem için kalıyorum
Ben size alınabileceği ihtimalinden de bahsediyorum, teyzenizin dibinden ayrılmayın demiyorum, gidin zaten.
Benim yüzüme böyle bi şey söylense, yalnız kalmak istesem dahi kırılırdım.
Bu kadar.

Ben size alınabileceği ihtimalinden de bahsediyorum, teyzenizin dibinden ayrılmayın demiyorum, gidin zaten.
Benim yüzüme böyle bi şey söylense, yalnız kalmak istesem dahi kırılırdım.
Bu kadar.
Siz böyle söyleyince kötü hissettim. Ama o an o diyalog içinde sırıtmadı. Çünkü öncesinde teyzem yalnızlığı istediğine dair şeyler söyledi. O an orda benimde konumum itibariyle alınmam pek normalken, ne için niye kaldığımı "anneannem seni çok seviyor" adı altında açıklamam çok abes olmadı gibi...

Zaten alınsa da bunu anlardım o olayın üstünden iki gün geçti.

Öyleyse bırakın yalnız kalsın.

Öyleyse bırakın yalnız kalsın.
Yarın gitmeyi planlıyorum zaten. Anneanneme de umarım ayıp olamaz. Gereksiz bir durum çünkü. Benim planlarım var teyzemin de daha rahat olacağına inandığım bi ortam..

Teşekkürelr yorumunuz için

Bence gitmeyin aynı evde farklı takılın ananeniz gelene kadar göz kulak olun neticede size emanet edilmiş,
Tam olarak ne sorunu oldu bılmıyorumda Olurda tekrar bi problem olur başına bişey gelir üzülürsünüz.

Anneannenize acil bir işinizin çıktığını ve gitmek zorunda olduğunuzu söyleyip gidin.

21-22 yaşındaydım, depresyon tedavisi görüyordum, annemler bir yere gidecekleri zaman beni peşlerinden sürüklüyorlardı veya birisi gitmiyordu.
Aslında ihtiyacım olan şey ara ara kısa süreli(1-2 gün) yalnız kalmaktı.
Evinize gidin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…