Yok güzelim sen degil ben yanilmisim....bosver senin canin sagolsun.
Simdi laf oyunu yapma gulsum sultan ne kadar samimiydik ki senle,
topiklerden yorumlarini okumusumdur, rep vermisimdir o kadar,
fazla diyaloga girdigimizi hatirlamiyorum, yaniliyor muyum?
yani birbirimizi yorumlarimizdan taniyoruz, fazlasi yok,
sen'li ben'li olmaktan kastim bu'dur...
Seninde canin sagolsun...
Evet dogru...fazla bir diyalogmuz olmadi...ama ben yinede bu zamana kadar sizli bizli oldugmuzu hatirlamiyorum...o yüzden diyorum ya....ben yanilmisim demekki sen degil.
Ayrica ben ayin oyun yapmam güzelim...tarzim degil...sadece senin bana siz diye hitap etmen tuhafima gitti bunu dile getirdim....uzatmaya gerek yok....
sanırım yeterınce kendıne guvenı yok..bu yuzdende guçlu gıbı davrandıgını sanıyor...kimseye minnetim yok demek ıster gıbı..ama ezıklıgınden ve kendıne olan guvensızlıgınden olmus şankı..
bırde yabancı memlekete gelınce bocalamısta olabılır...ayak uyduramıyordur...memleket özlemı vardır vs....
ama bunların hiçbirisi ona bu saygısızgı yapma hakkını vermez...buda yıne kendıne guvensızlıgınden ...yaptıgı saygısızlık...farkında degıl...
işsiz bir insanla evlenmişsiniz her şeyi göze alarak.şimdi babanız iş buldu diye onun her hareketini eleştirmek eşinizi çok üzer.bazen insan bedensel olarak yorulmaz ama ruhen bu davranışlar eşinizi çok yorar.sürekli yorgunum,halsizim demesinin altında bence duygusal bir yorgunluk ve bir depresyon yatıyor olabilir.kırgındır öyle davranmışta olabilir o anda.ezik mi davransın nasıl davransın ki.aynı saniyede mi yesin içsin ne yapsın.ben bir kabahat görmedim.arkadaslar esimle konusdum, kahvaltiyi erken yapmasi cok acikmis dayanamamis o yüzde erken baslamis, yüzü asik olmasinin sebebide yorgun halsiz oldugu yüzünden mis....
babam bu arada isyerimizi satmak istiyor, bu damad bu isi yapamaz biz daha fazla yorulmayalim diyor, esim de satmasin demiyor, diyorum ona nerede caliscaksin almanca kursa gidiyorsun nerede is bulacagiz sana hemen? is heryerde var diyor yeterki calismak iste, ben her ise girerim diyor.....
öyle günler olduki babam ona cok kizdi bagirdi cünkü babam birsey anlatiyor o yapmiyor degisik yapiyor, birde esim cok unutkan, babamda "baska seyleri unutmaz is konusuna gelince unutu veriyor "diyor, gercekden esim cok unutkan, ama ailesine gelsin hic unutmaz cin gibi dir o zaman...
esim aslinda iyi bir insan, kahveye gitmiyor git mac izle diyorum, evde gül gibi karim varken niye disariya cikayim diyor, dün izin günüydü evde kalmak istedi "disariya cikmayalim evde kalalim dedi" bende bir sey demedim, istirahat etti, evde okey oynadik bilgisayarda yemek yedik güldük oynasdik, bazen babam üzerine gidiyor ama iyiligi icin, bu is yerini babam bize devredecekdi ama bakdiki esim pek bu isi sevmedi ögrenmekde istemiyor bakiyorki hep ben kosduruyorum babam vazgecdi bize vermeken, haklida ben bas edemem co isi var
imbiss demek kücük döner dükkani, pizza tantuni börek pide falan satiyoruz,
7 aydir esim orada calsiyor kednisi alisveris listesini hazirlamasini bile ögrenmdi o kadar isteksiz,
temizlik yaparim diyor hep temizlik ediyor, yahu diyorum temizlige isci var sen bu malzemeleri yapmayi hazirlamayi ögren ögreniyorum ya diyor,
günü gününe belli olmuyor anliyacaginiz, bu erkek milletini kim anladiki
cokiyi anlayabiliyorum seni. benım esım de ailesinden hiçbirşey görmedi 6 yıllık evliyiz hep benim ailem yardım etti düşünün 7 aydır kredimiz var onu bile kardeşlerim ödüyor. ama bizimki napıyor onlara karsı yıne suratı asık yine kırıcı. erkeklere iyi davranmıcaksın ben bunu çok iyi anladım. sürekli el üzerınde tutarsın ama gün gelir tek bir kelimeyle yaptıgınız bütün herseyı öder. onun için bence kimseye iyilik yapmaya değmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?