arkadaslar bana akil verin bu konuyu nasil acsam ona nasil baslasam bilemiyorum... bende bu hamile oldugumdan beri her kücük seyde agliyorum onun karsisinda aglamak istemiyorum, nasil konussam onunla siz nasil baslardiniz... ah ah bu erkekler ne yapsan yaranamaz kimse
Sende ailende tamamen ona karsi olan tavrinizi degistirmeniz lazim...
Aman yok beyfendi kirilacak yok üzülecek yok alinacak diye düsünmiceksiniz.....Baban hic cekinmeden kak hadi su isleri yap, niye surat asiyorsun oglum, begenemedinmi bu isi?diyecek ona..... Derdin ne senin, babam bu hasta halinle ben karnim burnumda gidip calisiyorum.....hazira kondun daha ne istiyorsun? Belanmi ariyorsun sen adam diye acacaksin agzini zilanur.....
Bence esin simardi....zoru görseydi babamninda seninde ayaklarini öperdi vallaha....
Ama sizde cok hatalisiniz.....el oglu bu ya...ne diye bu denli kicini kaldiriyorsunuzki? Birakin calissin almanin yaninda......disiplin neymis, is begenmemezlik neymis görsün....
Alman kasikla veriyor ama sapinla cikariyor...öyle rahatca corbasini yudumlayacak gazete okuyacak keyif yapacak durumlarda olmazdi....:hulya:
Saygisiz, Nankör, Terbiyesiz.....bunlar esine yakisan cümleler bana göre.....
Sende ailende tamamen ona karsi olan tavrinizi degistirmeniz lazim...
Aman yok beyfendi kirilacak yok üzülecek yok alinacak diye düsünmiceksiniz.....Baban hic cekinmeden kak hadi su isleri yap, niye surat asiyorsun oglum, begenemedinmi bu isi?diyecek ona..... Derdin ne senin, babam bu hasta halinle ben karnim burnumda gidip calisiyorum.....hazira kondun daha ne istiyorsun? Belanmi ariyorsun sen adam diye acacaksin agzini zilanur.....
Bence esin simardi....zoru görseydi babamninda seninde ayaklarini öperdi vallaha....
Ama sizde cok hatalisiniz.....el oglu bu ya...ne diye bu denli kicini kaldiriyorsunuzki? Birakin calissin almanin yaninda......disiplin neymis, is begenmemezlik neymis görsün....
Alman kasikla veriyor ama sapinla cikariyor...öyle rahatca corbasini yudumlayacak gazete okuyacak keyif yapacak durumlarda olmazdi....:hulya:
Saygisiz, Nankör, Terbiyesiz.....bunlar esine yakisan cümleler bana göre.....
esinizi türkiyeden getirdiniz, burda herhangi bi tanidigi bi akrabasi vs. yok tahminim...
simdi bide kenidinizi bir an onun yerine koyun.
yeni evlisiniz, esinizin yasadigi memlekete gittiniz, kendi akraba es dost tanidik kimseniz yok,
hani bir sorun olsa ancak es ve esinin ailesi var,
ee daha yeni evli esini ailesini yeni taniyacak ...
biz olsaydik kendimizi nasil hissederdik?
kendini sende yalniz, boslukda hissetmezmiydin?
bence esine biraz zaman ver daha yeni gelmis tr den...
hemde hic tanimadigi, bilmedigi, belkide dilini bile tam olarak konusamadigi bi ülkeye...
bu durumda olmasi cok normal bence....
valla bu nasıl yardımcı olmaksa hiç anlamadım
arkadaş eşim nasıl biri dememiş
böyle bir sorunum var yardımcı olurmusunuz demiş
hiç hoş bir yorum olmamış bu yazılar:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?