Eim ocuk istemiyormu :(:(

canım eşinin sözlerine takılıpta üzülmene değmez.. neden dersen? Allah nasip etmişse bir bakmışsın hamilesin , ben ne tüp bağlatanlar , ne spiral ile hamile kalanlar biliyoruma.s bu yüzden zamanı vakti bellidir üzme kendinia.s.

2 sene sonra istediğiniz şeyi şimdi niye söylüyorsunuz ki?
üstüne düşmeyin 1 günde insanların fikirleri değişiyor
eşinizin de değişir bence 1 yıla kalmaz sizden heveslii hale gelir kaydirigubbakcemile5
ben geleceğimle ilgili hayal kurar plan yaparım. o yüzden şimdi söyledim eşime yani onunla sohbet esnasında söylediğim birşey

dün eşimle konuşuyorduk, evliliğimizin 2 yılı bitti. ben 2 yıl sonra çocuk yaparız artık dedim, bana yaşımız gençken şunu yapmalıyız bunu yapmalıyız, hem sen çalışıyorsun çocuğa senin bakmanı istiyorum ama şu anda ev borcumuz var, bu evin borcu bittikten sonra yeni büyük bir ev almamız gerekecek bunun içinde çalışman gerekiyor dedi. tamam bende hemen demiyorum evet yapacaklarımız var ama çocuk bunun için engelmi arkadaşlar? bende şimdi doğurayım demiyorum tabi, yaşımda küçük 23 aslında. ama ne biliym 1,5-2 yıl sonra olur diye düşünüyordum. herşeyimizi yoluna koyalım ondan sonra 1 kaç senede gezer tozar keyfini çıkartırız dedi. 30 yaşta çok geç değil anne olmak için dedi. ama ben çocuğumla aramda o kadar yaş farkı olmasınıda istemiyorum. bunları ona söyledim, dur daha genciz yapacaklarımızı halledelim önce dedi. :1no2: çok üzüldüm.

slm arkadaşım yazını okuyunca emin ol kendimi buldum beim eşimde evlendiğimizde seninkine benzer nedenlerle çoçuk istemdi hatta bu bzim evde epey bi zaman kavga konusu bile oldu bunun için küsüpte 1 hafta konuşmadığımız bile oldu ama nafile adam nuh dedi peygamber demedi.şimdide 1.5 yıldır uğraşmamıza rağmen olmuyo.sanki Allah garantimi veriyo hemen çoçuk olcak diye bunu eşime defalarca dedm ama anlamdı şimdi kafasına kakıyorum ama nafile benim kucağım hala boş.ben yapamadım ama umarım sen ikna etmeyi başarırsın.sevgiler.

dün eşimle konuşuyorduk, evliliğimizin 2 yılı bitti. ben 2 yıl sonra çocuk yaparız artık dedim, bana yaşımız gençken şunu yapmalıyız bunu yapmalıyız, hem sen çalışıyorsun çocuğa senin bakmanı istiyorum ama şu anda ev borcumuz var, bu evin borcu bittikten sonra yeni büyük bir ev almamız gerekecek bunun içinde çalışman gerekiyor dedi. tamam bende hemen demiyorum evet yapacaklarımız var ama çocuk bunun için engelmi arkadaşlar? bende şimdi doğurayım demiyorum tabi, yaşımda küçük 23 aslında. ama ne biliym 1,5-2 yıl sonra olur diye düşünüyordum. herşeyimizi yoluna koyalım ondan sonra 1 kaç senede gezer tozar keyfini çıkartırız dedi. 30 yaşta çok geç değil anne olmak için dedi. ama ben çocuğumla aramda o kadar yaş farkı olmasınıda istemiyorum. bunları ona söyledim, dur daha genciz yapacaklarımızı halledelim önce dedi. :1no2: çok üzüldüm.

canim emin ol esin en mantiklisini dusunuyor. benim esimin dusunceleri de ayni seninkisi gibi ve gayet yerinde bence. cocuk olunca eliniz ayaginiz baglanir...gezemezsiniz tozamazsiniz...surekli uzerinizde bir sorumluluk...ben de esiniz gibi dusunuyorum...cocuk bir cok sey icin engel. ayrica cocuklu arkadaslarim da gec yapmamizi ogutluyorlar cunku kafalari esince istediklerini yapamadiklarini soyluyorlar. mesela bir arkadasim ehliyet dersi bile alamiiyor bebegi yuzunden cunku annem de annem diyor kadincagiz 2 dk bebegin yanindan ayrilca aglamaktan kizariyor, hatta babasi soyle dedi gecen gun: ''Turkan dun cop atmaya gitti, bebek de arkadasindan o kadar agladi ki neredeyse catlayacakti, aglamaktan kustu'' delikafadulden

bence şimdiden 2 yıl sonrasının planını yapmayın..hayatın ne getireceğini bilemezsiniz..olayı zamana bırakın..bide eşinizin şimdiki düşüncesi ile ben 2 yıl sonrada çocuk istemiyorum dediğini düşünüyorum..dün başka düşünürüz yarın başka

Son düzenleme:
bak benim de gözüm korktu şimdi. çünkü benim nişanlımda "istemem ben çocuk ama olacak ne yapalım" diyor.

eltim hamile. Onunla konuştum laf arası gayri ciddi olarak tabii, şikayet eder gibi değil. O da eşinin aslında istemediğini, önce işleri bir oturtup biraz daha birikim yapmak istediğini söylediğini anlattı. ama onun yaşı 29 du. benim yaşım geçiyor, istiyorum demiş. ve yaptılar. şimdi yavaş yavaş alıştırmış kendini baba olmaya.

23sün 2 sene sonra 25. yani güzel anne olmak tabii ki ama ne bileyim. 25 bana göre erken. tabii herkesin kendini hazır hissettiği yaş farklı....

bence su an cok takma kafana canım, benim esim de istemedi baya bi zaman. Evlendigimde 25 yasındaydım, 4 yıldır evliyim. Artık yasım gecıyor dedım, buna ragmen yine pek gonullu degildi ama razı ettim. Basladık bakalım hayırlısı.

hayırlısı olsun ne yapalım :sm_confused: biz zaten birikim yapıyoruz evimizi aldık ödüyoruz çok şükür ben sadece biraz genç anne olmak istiyorum tabi şimdi değil. eşimide sıkmıyorum zaten sadece konuşuyoruz bakalım zaman ne gösterecek

Back
X