Alışmış kudurmuştan beterdir...Ne yaparsan yap aynı evde yaşandığı sürece bu olaylar daha çok yaşanır gün gelir mutfakta yiyecek birşey olmaz sendede para ama sen alacaksın diye bakılır 2 ekmek almazlar alıştırmış senin eşin....
anne babanın kesinlikle çocuğunu evlendirmek zorunda olduğunu düşünmüyorum. ha tabi evlendirmesi gerekir ama böyle bir şeyi mecbur tutamazsınız. benim de eşim 5 sene gecesini gündüzüne kattı çalıştı ve ev eşyasından-gelinliğe kadar herşeyi kendisi yaptı. "aile mecbur" gözüyle bakacaksanız olaya o halde evlenmek için onların maddi durumunun elverişli olduğu zamanı beklemeniz gerkiyor.
diğer taraftan aynı evi paylaştığınza göre 2 ekmek almışsınız yahut buzdolabında biten birşeyi yenilemişsiniz size dokunmamalı. sonuçta tek kuruş vermeden o evde oturuyorsunuz ve herşeyi k.validenizden bekleyemezsiniz. böyle yaptığınız zaman kimse sizi sömürmüş olmaz ki...
bu arada "eşe para yedirmek" nasıl oluyor??
Kendi adıma cevap veriyorum
Haklısın aile mecbur değil ama evlatlarını ortada bırakmaya hakları yok sanırım
Hadi onu da geçtik içlerinden gelmedi diyelim
Ayrıca gençler azcık işini gücünü yoluna koyup rahat edecekken
Ailelerin sömürmeye çalışması para istemesi eşya aldırması vs rahatsız ediyor
İnsan avaz avaz siz ne yaptınız ki ne istiyorsunuz demek istiyor
Kendi adıma cevap veriyorum
Haklısın aile mecbur değil ama evlatlarını ortada bırakmaya hakları yok sanırım
Hadi onu da geçtik içlerinden gelmedi diyelim
Ayrıca gençler azcık işini gücünü yoluna koyup rahat edecekken
Ailelerin sömürmeye çalışması para istemesi eşya aldırması vs rahatsız ediyor
İnsan avaz avaz siz ne yaptınız ki ne istiyorsunuz demek istiyor
anne babanın kesinlikle çocuğunu evlendirmek zorunda olduğunu düşünmüyorum. ha tabi evlendirmesi gerekir ama böyle bir şeyi mecbur tutamazsınız. benim de eşim 5 sene gecesini gündüzüne kattı çalıştı ve ev eşyasından-gelinliğe kadar herşeyi kendisi yaptı. "aile mecbur" gözüyle bakacaksanız olaya o halde evlenmek için onların maddi durumunun elverişli olduğu zamanı beklemeniz gerkiyor.
diğer taraftan aynı evi paylaştığınza göre 2 ekmek almışsınız yahut buzdolabında biten birşeyi yenilemişsiniz size dokunmamalı. sonuçta tek kuruş vermeden o evde oturuyorsunuz ve herşeyi k.validenizden bekleyemezsiniz. böyle yaptığınız zaman kimse sizi sömürmüş olmaz ki...
bu arada "eşe para yedirmek" nasıl oluyor??
dışarıdan yazması nekadar kolay oluo dimi..
şu yazdıklarınız okyunca bi an kendimi suçlu hissedicektim neredeyse..
çoğu arkadaş beni suçlu bulmuş...
tabi yaşadıklarımı burda bu satırlara dökmem çok zor..
ama şukadarına cevap verebilirim..
2 senedir oturdugumuz evin kirasını eşim ödüo..
artı aidatından tutunda dgr masraflarına kadar..
kayınbabamın yaptıgı tek şey nadiren evin mutfak ihtiyaçlarını gdermek ve zamanında kendsine araba almak için çektiği kredyi ödemek..
arabadanda bi hiiçç faydalanmadık..
sonra zararına satmak zorunda kaldı...
2 senedir bedava oturuorum ölemi..
evin tüm faturalarını ben ödüorum..
buna karşılık kayınvalidem sdc istemekle evinde misafir ağırlamkla ve misafirliğe gitmekle yetinior..
kaynım napıor aldıgını sigaraya alkole yatırıor biz yine bişi görmüoruz...
buna ragmen parası bittiğinde yine eşim cebine para koyuyor..
neden çnk bizbir aileyiz..
bu ve bunun gibi okadar çok şey varki...
hangisini analtım bilmiorum...
eee doğru biz müneccimiz ya, yazdığınız tek harften durum tahlilinden-karakter tahliline kadar hepsini yaparız..
arkadaşım şunu baştan anlatsan ona göre cevap verirdik, neden sinirleniyorsun ki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?