- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi always_you
-
sizin içiniz rahatsa bu absürt iletişimden buyrun devam edin.. vicdanınızı rahatlatacak bişey duyacağınızı sanmam.evet ne hoş buyrun devam edin hatta dananın kuyruğunu koparın bir güncük buluşuverin. gönlünüz şenlensin. hem çocuklarınızıda evlendirirsiniz ilerde aman ne hoş..
unutamıyorum demeyin bari egonuzu tatmin etme amacınız aşikar..
yade beni anlıyorsun değilmi ,onunla kesinlikle yüzyüze görüşmem zaten ,onunda böle bir niyeti yok ..sadece bazen aklıma geliyor ve hemen gözlerim doluyor ..
oncelıkle hoşgeldın..
eger yapıcagım yorum senı bı nebze rahatlatıcaksa ne mutlu bana..
buyuk bı aşk yaşamıssın ayrılma sebebınız ıse sadece aıenızmıs..bırbırınızden ne nefret etmıssınız ne aldatılma sıddet var ortada sadece ailen yuzunden sevıgın kısıden ayrıulmıssın..
gecmısde yaşadıgın aşk hala onunde..
unut dıyemez kımse sana cunku guzel bı aşk neden unutulsunkı..
sımdı evlısın bebegınde var esınıde sevıyosun ve bana sadece o kısıyı esım unutturdu dıyosun..
dememkıı gercekdende unutturmus kı esın eve geldıgınde ona sarıldıgında guclu oluyosun..
onunda bı yuvası var senınde ıkınızde yazık etmeyın yuvanıza eslerınıze cocuklarınıza..
bırakın aşkınız masum ve saflıg ıle kalsın..numaranı degıstır aramasın senı ..
gecmısde bırak herseyı ..gelecegıne bak..a.s.
Ulaşamamanın, kavuşamamanın verdiği kuyruk acısı.
Evli barklı kadınsın eski sevgilinin telefonu sende ne arıyor. Ne diye araşıyorsunuz. Değiştir hattını kardeşim yaa. Aynı durumda eşin olsa, yıkar dağıtırdın ortalığı eşim eski sevgilisiyle konuşuyor, hemde unutmamış onu, çok seviyormuş diye. Kan kustururdun adama. Eşinin ve çocuğunun suçu günahı ne. Sil at artık bu adamı kafandan.
O da az değilmiş he şerefsiz, neymiş efendim "şu an yatak odasında olan sen olmalıydın sana sarılmalıydım da bilmem ne" Ulan sen evli barklı bir kadını aradığını bilmiyormusun. Önceden düşünseydin bunları, işleri bahane etmeseydin. Laf işte hepsi.
Sen unutmak, kafandan atmak isteseydin çoktaaan başarırdın bunu. Seninde işine geliyor böyle
arkadaşın sana burda böyle şeylerin pek hoş karşılanmayacağını söylememiş anlaşılan..hepimiz kadınız evet ama burda böyle şeyler yaşanmaz tatlım...
bir kere önyargısız eleştirmek istiyorum..adam seni sevmiş olsa gelir evlenirdi madem seni mutlu edemeyeceğini maddi olarak imkansızlıkları olduğunu düşündü sen evlendikten sonra bir çırpıda nasıl evlendi evlendiği kadın onunla soğan ekmek yemeye razı olduda senmi olmadın olmadıda senmi dedin benim standartlarım yüksek sen düşürürsün diye?
seni gerçekten seven bir insan olsa evlendiğini duyduktan sonra bukadar mutluluğunu istiyorsa birdaha değil aramak senin onu bulamayacağın kadar uzaklaşması gerekirdi çevrenden...
madem eşini seviyosun hiiç kafanı bulandırmaya kalkma...eğer yatağında seni isteseydi ve gerçekten isteseydi sen olurdun...burada ne şartlarda evlenen arkadaşlar var git hepsini oku mezhep farkı varken bile herkese herşeye rağmen evleniyorlar burda insanlar gerçekten seven insanda böyle yapar yapmalı...
ne kendini ne bebeğini yak ...eşin seni seviyodur yazık etme değseydi zaten onunla olurdun kısmetinde yokmuş...cesarretsizmiş...
bence okkalı bir mesajla birdaha seni aramamasını sağla yoksa eşinin seni yakalaması için dua edebilirim....kusura bakma...
sağol arkadaşım ,işte tam olarak bu ,aramızda hiçbirşey yokken ayrılmanın verdiği acıyı yaşadım yıllarca ,şimdi çook mutluyum .
buluşuverin ne olacakki diye latife yapmışsınız ama böyle bir durum zaten olamaz ,ben böyle bir insan değilim ,geçmişte yaşanan masum bir aşkı anımsıyorum ara sıra hala ..
yaptığı yalnıştı zaten ,aramaması gerekiyordu ,ona da söyledim 2 kez numara değiştirdim yine buldu ,geçmişten tanıdığımız ortak kişiler çok..buluyor bir şekilde .zaten topu topu 3 kez aradı 3 yılda , biri ilk anlattığım ,biri yalnışlıkla ,diğeri de bebeğim doğduğunda hayırlı olsun demek içindi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?