- Konu Sahibi always_you
-
arkadaşlar çok acımasızca eleştirmiş ama kendileri aynı şeyi yaşamış olsalardı eminim ki belki sizin kadar bile eşlerine sadık kalamazlardı.bakın yaşadılarınız duygu anlamında çok normal çünkü severek ayrılmışınız ama yapmamanız gereken hem size hem ona hem eşinize hem de çocuğunuza zarar verecek şey görüşmek.bence biran önce görüüşmeyi kesmelisiniz.siz eşinizle mutlu olduğunuz için kendinizi frenliyorsunuz ama eminim ki siz de mutsuz olsaydınız mutluluğu onun kollarında arardınız.şuana kadar olan şeyler için pişmanlık duymayın ama görüşmeniz çok yanlış bir an önce bütün irtibatı kesin.belki zamanla kafanız iyice karışacak ve bu sefer kendi mutluluğunuzu baltalayacaksınız.
arkadaşlar çok acımasızca eleştirmiş ama kendileri aynı şeyi yaşamış olsalardı eminim ki belki sizin kadar bile eşlerine sadık kalamazlardı.bakın yaşadılarınız duygu anlamında çok normal çünkü severek ayrılmışınız ama yapmamanız gereken hem size hem ona hem eşinize hem de çocuğunuza zarar verecek şey görüşmek.bence biran önce görüüşmeyi kesmelisiniz.siz eşinizle mutlu olduğunuz için kendinizi frenliyorsunuz ama eminim ki siz de mutsuz olsaydınız mutluluğu onun kollarında arardınız.şuana kadar olan şeyler için pişmanlık duymayın ama görüşmeniz çok yanlış bir an önce bütün irtibatı kesin.belki zamanla kafanız iyice karışacak ve bu sefer kendi mutluluğunuzu baltalayacaksınız.
yok yok var bu hatunda bir numara....senaryo olabilirmi acaba yazılanlar.örneklerine çok rastlıyoruz buralarda.çok sakin karşılıyorda yapılan yorumları..
arkadaşım konuyu açarken eleştirilere hazır ol demişti...
yaşanamamışlıklar kalmış içinizde.. bir şeyi seçince seçmediklerimizden vazgeçmiş oluruz. her tercih bir vazgeçiştir yani.. zamanın şartları öyle gerektirmiş sizin de eski sevgilinizle seçimleriniz olmuş, birbirinizi kaybetmişsiniz. Sonra siz evlenmeyi seçmişsiniz, o da evlenmiş. Artık üzülmemelisiniz. ve bence artık telefonla görüşmeyin de. bir süre sonra bu size yeterli gelmezse ne olacak?
yahu çok acımasız eleştiri yapanlar olmuş sözüm onlara neden üzerinize alınıyorsunuz yaralarınız mı var.ha o zaman cevap yazan üzerine alnalrın yaraalrı var.öyleyse de bana ne kardeşim.
yani aslında bazı yorumlara cevap vermemek için direniyorum ,arkadaşım site kurallarını anlattı ..tartışma ortamı olursa konu kapanır dedi..ben o ortamı yaratmak istemiyorum..konu kapansında istemiyorum ,sizden fikr almak yada paylaşmak diyelim ,amacım sadece bu ..
bu arada o arkadaşınız bizet kendiniz olmasınyani aslında bazı yorumlara cevap vermemek için direniyorum ,arkadaşım site kurallarını anlattı ..tartışma ortamı olursa konu kapanır dedi..ben o ortamı yaratmak istemiyorum..konu kapansında istemiyorum ,sizden fikr almak yada paylaşmak diyelim ,amacım sadece bu ..
Alıntı:canımın içi o buraya bir derdini yazmış ben de ona cevap yazdım yani bir bakıma iki kişi sohbet ediyoruz sana noluyor.iki kişi sohbet ederken üçüncüye ne düşüyor umarım biliyorsundur :)))
Alıntı:
biricik_06 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
arkadaşlar çok acımasızca eleştirmiş ama kendileri aynı şeyi yaşamış olsalardı eminim ki belki sizin kadar bile eşlerine sadık kalamazlardı.
bu cümlende 2 kişii sohbet ediyor. 3cüye laf düşmezmiş diyorsun... ama, sen,hepimize laf sok. sonrada 3 cüye laf düşmez de... sen bize laf diyebilirsin biz savunmaya kalkınca kendimizi, 3 cüye konuşmak düşmez... çelişkiye bakın . hey Allahım ya...
ayy ya bakarmısın ..o kadarda değil yani..bu sizin düşünceniz ,latife dahi yapmış olsanız hoş değil..ben sadece duygularımdan bahsettim siz olayı sevişmeye getirdiniz..
evet mesela ben olsam bi punduna getirip sevişirdim içimde kalcağına
yahu arkadaşım niye ,neden ,kimin haberi olsun ,ortada bir namussuzluk mu var ,ne var..topu topu 3 kez aradı diyorum ,telefonda seks yapmıyoruz ,internetten filan görüşmüyoruz ,sadece bazen aklıma düşüyo o kadar..umarım eşiniz ve beyefendinin eşininde bu olanlardan konuşulanlardan haberi olur umarımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?