Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

Severek ayrıldınız ve yine severek evlendiniz..İşleri kötü gitti diye o ayrılmayı seçti (ailenizi karıştırmıyorum)sana arzuladığın hayatı verememde nedemek?
peki eşine veriyormuymuş şimdi o hayatı? Ne biçim iş bu ya...Arkadaşım sen neden telefonda ağladın yatağımda sen olsaydın vs.vs Bunlar şimdi konuşılacak şeyler mi??

Senin ağlaman ona karşı bişeyler hissediyorsun anlamına gelir..Ve eşini aldatmış oluyorsun,eski sevgiliden dost olmaz derim ben herzaman. Ne kadar da doğru düşünmüşüm eğer öyle olsaydı geçen günlerinize ağlamak yerine eşiniz ve çocuğunuzla mutlu geçirebileceğiniz günlere bakardınız.

Zaten araşmanız ayrı bir saçmalık madem arkadaşsınız eşiniz de bilsin bu arkadaşlığı,eşimi seviyorum demişsin..Ben senin eşini sevdiğine inanmıyorum bence sen onu sığınacak bir liman olarak görüyorsun sadeceyasakkelime

niye unutamayalım yahu...???????

zaten diğerini unutamıyorsan başka br adamı incitmeye ne hakkımız var değil mi???

adam yapsabunu daha beter topa tutardık....

ben kadınların toplumun en önemli yapıtaşı olduğuna inanıyorum

biz böyle yaparsak esnek olursak bizim yetiştirdiğimiz erkekler neler yapar neler
zaten yapıyorlar da

ee şimdinin aldatan erkeleri de eşi kendini aldattığı halde umursamayan erimdir yapar

diyen annelerin oğulları değil mi???

evet mesela ben olsam bi punduna getirip sevişirdim içimde kalcağına

umarım eşiniz ve beyefendinin eşininde bu olanlardan konuşulanlardan haberi olur umarımm....

yok yok var bu hatunda bir numara....senaryo olabilirmi acaba yazılanlar.örneklerine çok rastlıyoruz buralarda.çok sakin karşılıyorda yapılan yorumları..

yani aslında bazı yorumlara cevap vermemek için direniyorum ,arkadaşım site kurallarını anlattı ..tartışma ortamı olursa konu kapanır dedi..ben o ortamı yaratmak istemiyorum..konu kapansında istemiyorum ,sizden fikr almak yada paylaşmak diyelim ,amacım sadece bu ..

niye unutamayalım yahu...???????

zaten diğerini unutamıyorsan başka br adamı incitmeye ne hakkımız var değil mi???

adam yapsabunu daha beter topa tutardık....

ben kadınların toplumun en önemli yapıtaşı olduğuna inanıyorum

biz böyle yaparsak esnek olursak bizim yetiştirdiğimiz erkekler neler yapar neler
zaten yapıyorlar da

ee şimdinin aldatan erkeleri de eşi kendini aldattığı halde umursamayan erimdir yapar

diyen annelerin oğulları değil mi???

ışte bu katılıyorum aynen.Kadın dünyadaki en büyük nimete sahip. Anne olacağız biz anne.Annelik kutsaldır

(Allah kahretsin en sonunda ağlattınız beni yaw)

arkadaşa katılıyorum...sizin içinizde hep bi ukde kalmış onunla hayatınızı devam ettirememek...belki birlikde olsaydınız şu an ona karşı hissetiklerini hissetmiycekdin bile..sadece sizinki ulaşılmazlığın verdiği bir tutku...
sizin yolunuz ayrıldığına göre herşeyde bi hayır vardır diyip geçmişe sünger
çekmek zorundasınız şu konumda....
bide hiç yapmamanız gereken şeyleri yapmışsınız görüşmek onunla bağınızın
kopmaması....tabi ki bu şekilde unutamassınız sesini duyup görerek....
ama zararın neresinden dönülürse kardır...artık onunla iritibatı kesmeli ve en önemlisi....
onun eşinin olduğu sizinde bi aileniz olduğu yani artık ayrıldığınız mantığını kabullenmelisiniz.....
sanırım bunu kabullenseydiniz yıllar önce şimdi daha huzurlu bi yaşamınız olurdu....

yahu çok acımasız eleştiri yapanlar olmuş sözüm onlara neden üzerinize alınıyorsunuz yaralarınız mı var.ha o zaman cevap yazan üzerine alnalrın yaraalrı var.öyleyse de bana ne kardeşim.

ne demek üzerinize alınma burada hatalı bulanlara laf etmişsin.. aldatırsın eşini diye.üzerinize alınma diyor birde. hepiniz diyen sensin. büyükannem değil..

mutlu bir yuvan var madem boşver görüşme arkadaşım. aklına gelebilir o ayrı geçmiş zaman zaman hepimizin aklına gelir ama onu özlemekse konu ona bişey diyemem hakkında hayırlısı olsun.

hayatım bence bazıları seni taşlamadan kaç burdan.kendileri bu sitenin namus abideleri ahlak polisleri olurlar da.herkesin ahlakı namusu kendine kafası karışmış bir insan var burada doğru yolu bulmak istiyor kendisi de belli ki durumdan rahatsız vicdanen.hemen başlamışlar infaza.hayatım sen bir daha o adamı sakın arama.mutluyum diyorsun şeytana uyup aile hayatına yazık etme.kocana saygını da bozma.o adamdan sana hayır yok.burda tartışmaya da girme bence.

Görüsmeyi kesmezsen ilerde cok pisman olursun arkadasim...

Sadece konusmak dertlesmek amacli bir görüsme olsa bile yarin öbür gün allah etmesin esinin veya o adamin esinin kulagina giderse olacaklari düsündünmü?

Yerin kulagi var demisler, dünya cok kücük....böyle seyler gizli kalmaz.!

Biran evvel tüm iletismini kes gerekirse numarini degistir, resimleri sil....onunla alakali olan tüm insanlari cikar hayatindan görüsme.!

bu arada o arkadaşınız bizet kendiniz olmasın

ayrıca konunun fikir alıncak bi tarafı mı var ? 2 seçenek var ya aklını başını devşirip görüşmeyeceksin , yada senede bi iki arar belki işleri ilerletirsiniz hayatınız ekşın olur film tadında yaşarsınız. ilerki yıllarda pop corn eşliğinde okuruz sizi ..:smiley-cool:

canımın içi o buraya bir derdini yazmış ben de ona cevap yazdım yani bir bakıma iki kişi sohbet ediyoruz sana noluyor.iki kişi sohbet ederken üçüncüye ne düşüyor umarım biliyorsundur :)))
Alıntı:
biricik_06 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
arkadaşlar çok acımasızca eleştirmiş ama kendileri aynı şeyi yaşamış olsalardı eminim ki belki sizin kadar bile eşlerine sadık kalamazlardı.

bu cümlende 2 kişii sohbet ediyor. 3cüye laf düşmezmiş diyorsun... ama, sen,hepimize laf sok. sonrada 3 cüye laf düşmez de... sen bize laf diyebilirsin biz savunmaya kalkınca kendimizi, 3 cüye konuşmak düşmez... çelişkiye bakın . hey Allahım ya...

arada okuduğum yorumlardan, kar ve dila06 arkadaşımız güzel yazmış

evet, sorunlu, kavgalı, nefretli ayrılmadığınız için unutamamışsınız belli
elde edilemeyen hep akılda kalır misali olmuş sizinki birazcık

ama şuna bende takıldım madem seni iyi yaşatamayacağını düşünmüş de neden ardınızdan evlenmiş
biranda sihirli değnekmi dokunmuş işlerine

birde şuna takıldım madem en son 1 yıl önce konuştunuz, neden hala aklınızda

madem evliliğinizd bi problem yok, eşinizi seviyorsunuz birde yavrunuz olmuş
hayatınızı bozmayın derim ben
aklınızın karışmasına müsade etmeyin lütfen

off offf
erkeklerden duysak bu cümleleri ne çok kızarız
yapmayın yahu bari bizler yapmayalım
unutmak zor mu
zor olsada unutmayınca anısını yaşatınca ağlayınca ne oluyor söyleyin bana
durum değişiyor mu
acı çekmekten başka ne geçiyor elinize
ağlayıp sızlamakla olmaz bu işler önce kafada bitireceksin
sen unutmak istemiyorsun ki
fotoğrafı kaydedip bakıp bakıp ağlamakla ne geçiyor eline
yaranı daha çok deşiyorsun

Allah cok sukur gocunacak bir tarafim yok ilk sevdigim ve son sevdigim olacak olan bir insanla evliyim tek sevdicegim ve ondanda olan guzel bir varlik tasiyorum kendime yetti kadar beynim var cok sukur rabbim olmaynlara azicik ucundan verir insallah

aslında sizin kafalarınız bayağı çalışıyormuş bak burada ki çelişkiyi buldun aferim sana :)))

evet mesela ben olsam bi punduna getirip sevişirdim içimde kalcağına
ayy ya bakarmısın ..o kadarda değil yani..bu sizin düşünceniz ,latife dahi yapmış olsanız hoş değil..ben sadece duygularımdan bahsettim siz olayı sevişmeye getirdiniz..

umarım eşiniz ve beyefendinin eşininde bu olanlardan konuşulanlardan haberi olur umarımm....
yahu arkadaşım niye ,neden ,kimin haberi olsun ,ortada bir namussuzluk mu var ,ne var..topu topu 3 kez aradı diyorum ,telefonda seks yapmıyoruz ,internetten filan görüşmüyoruz ,sadece bazen aklıma düşüyo o kadar..

Bence Ayrıl Eşinden Çocuğundan
Eski Aşkında ayrılsın Karısından
Beraber yaşayın..

Hayata bir kere geliniyor
Aranızda aşk var ise hiç durmayın derim.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…