Eimle kavga ettim

çok utandı bundan eminim yüzüme bakamıyo ve hiç bu konuyu açamıyo. evet çok ağır laflar ettim o özürler diledikçe ben bağırıp hakaret ettim . dayanamadı ve 2 3 kez vurdu bende ona vurdum sonra boşanalım dedi daha önce ben çok söyledim pislik istemiyorum seni diye evden git dedi bende dışarda arayan sensin sen git dedim yani bayağı bi üzerine gittim.

bırde su var bız kadınlar bazen cok abartabılıyoruz yanı olcuyu bılmıyoruz ya cok surat asıyoruz trıpten gecılmıyo bıktırıyoruz yada bırden yumusayıp sokulu verıyoruz...

tavır tutmak ayrı bıseydır.. yanı senın tutumunu ıyı anlar bu vesıleyle... aklında guzel kalır..
tavırdan kasıt kavga, laf sokmak, surat asmak degıl... bu durumdan cok memnunıyetsız oldugunu kararlı bır sekılde bellı etmek bır sekılde...
cok yanasmassın ama bıktırmazsında surat asarak..bı nevı ıyıce kafana gırsın bır daha olmasın mesajı :)... ayarı tutturmak onemli...

beni arayamazdı telefonumu arkadaşını arayıp küfür edicem diye paramparça yaptı evdede tel yok. müdür olduğu için çok yoğun mecbur öğrenci yollamış

beni arayamazdı telefonumu arkadaşını arayıp küfür edicem diye paramparça yaptı evdede tel yok. müdür olduğu için çok yoğun mecbur öğrenci yollamış

vallahi tencere kapak olmuşsunuz. eşinizi savunmaya başladınız bile. bence siz uzatmayın konuyu. kapayın pc'nin kapağını gidin eşinizin yanına kıvrılıverin.. iyi gelir

valla ben erkek olsaydım ve eşim böyle bir mesaj cebime bırakmış olsaydı inansamda inanmasamda müdür değil başbakan olsamda eşimi kendim kolaçan ederdim ama neysee:sm_confused:

şuan aynıodadayız onun sınavı var ders çalışıyo bende lleptopta sizinle konuşuyorum. ama birbirimizle hiç konuşmuyoruz. bugün laf üretmek için ayın 31 oğlumuzun doğum günü nasıl bi pasta ısmarlayım diye soruyo bana ne yemek yaptın diyo. oğluma annen diye bişeyler söylüyo. anlamadım hem surat yapıyo hemde konuşmaya çalışıyo. aslında o alıştı daha öceki kavgalarda önemli olmadıkları için kavga ederdik geri gider sokulurdum yanına yatağı ayırmazdım. ama şimdi yatağı ayırdım kararlı olduğumun farkında grur ve utanma birbirne girmiş onda şuan çok pişman vurduğu için biliyorum . çünkü sürekli dayağa karşı olduğunu dile getiren birisi. bi erkek karısı dövse affetmesin boşansın derdi hep. ama kendisi yaptı

ya böle bişeyin yoğunluğumu olur arkadaşımmm akannehir

ne desek bişe buluosun mutlaka çürütmeye çalışıosun dediklerimizi.. kendi kendini çoktan ikna etmişsin sen..anlış yapıosun ama neyse...:hulya:

hadi git gir kocanın koynuna sarılın yatın, eninde sonunda sen çaba göstercen barışmaya anlaşıldı, uzatmanın anlamı yok ne diyim :ecrin_bebek:

niye kızıyosun ya . arkadaşlar iyi düşünmek istiyorum yoksa yemin ederim valizimi alıp gidicem oğluma kıyamıyorum. birazda beni anlayım intiharı çocuk için yapamadım babasına çok düşkün babasız bırakmak istemiyorum benim babam yok öldü. ben yaşadım babasızlığı. birada iyi tarafından bakın

bak arkadaşım herkesin evinde kavga gürültü olur ama bu nedir böyle sen arayıp küfür edicem arkadaşına diyosun o senin telefonunu kırıyo vs. çok çocukça şeyler bunlar.

öyle bir laf edecektin ki eşine o laf hayat dersi gibi olacaktı bir daha böyle abuk işlere kalkışmaya cesaret edemeyecekti ve sana el kaldırmaya tabii.

senin muhatabın eşin. arkadaşı ne kadar bu sorunun kaynağı olsa da sen arayıp küfür edersen kendini küçük düşürürsün küfür edeceğini eşine söylersen eşin delirir her ne kadar haksız olsa da.

ha şu anda yapabileceğin şey hazır eşin utanç duyuyorken burnunun sürtülmesini sağlamak ama kavga etmeden tahrik etmeden bırak pişmanlığını kendi kendine yaşasın ki zaten pişmandır da şuanda eminim

sen kavga gürültü çıkarmadan ve taviz vermeden eşinin pişmanlığının farkına varmasını sağlayacaksın sakin olarak

kardeşim ,bacım, canım ciğerim sen eşini galiba anladığım kadarı ile kalbinde affetmişsin zaten. yani o tokat vss lafff artık önemi kalmamış senin gözünde ama mantığınla düşününce galiba biraz kızgınlık kalmış içinde, konuştuklarından öyle anlıyorum ama gel sen bizi dinle elbetteki evliliğin içinde bazen olmaması gereken olaylar olur .daha önce yapılmayan bişii yaşamışsın bu arada değilmi ,ilk defa sana tokat attı veya vurdu herneyse artık hani bidaha olmayabilir vss ayrı bir olay ama sen kesin tavrını rengini belli etki ilerideki günlerin garanti olsun en azından madem barışacan affedecen zaten ki öylede olması lazım bari usulünce yap gururunu kurtar ve aklını başına getir kocanın o kadar sölüyorum yanii

bu arada sölediklerimden dolayı kızma emii bunlar herkesin nacizane fikridir akılları almak yada almamak senin bileceğin iş

Son düzenleme:
iyi canım bi sorun yok sen kapat diyorum ya sana pc'ni. git kocanın yanına. unut herşeyi.. bizide germe kendinde gerilme .. haydin iyi geceler:hulya:

Hayatım kocanı hepımızden ıyı sen tanıyorsun... artık ıncesı sana kalmıs ısın.. bız kaba taslak okudugumuzu yorumluyoruz ıste...

Bende yada bır baskası da esının bazı davranıslarını buraya yazsa herkes kırk bın turlu sey soyler asar keser kendınce...
Ama onu tanıyan benım... a dese neden dedı ben bılırım... dısardakı bır ınsan nerden bılecek tanıyacak.. bız durumu degerlendırıyoruz... gerısı sana kalmıs... tek ve kati tavsıyem kolay tavız verme, tavıze alıstırma yeter...

bende insanım tamam ama bide anneyim. o çocuğun ne günahı günehı var. birazdaha iyimser yaklaşın ve kızmayın unutmayın herkezin başına gelir. ben gelmez diyenlerdendim eşimden hiç beklemezdim ama oldu çocuk ben odada yatmıyorum diye 1 haftadır sabah 6 tıda kalkıp ağlıyo neden bizimle yatmıyosun diye onu uyutup geri gelip salona yatıyorum bide bu tarafı düşünün

siz yeterince iyimsersiniz.. üçüncü kez diyorum.. zaten tavrınız belli uzatmayın işte. gidin unutun herşeyii siz sağ biz selametsanki zorla kocanı ez , kötü daran diyoruz. hala nasıl bir savunmadır anlamadım..

arkadaşım biz sana zaten git boşan ne duruosun demioruzkii.. kimsenin yazısında böle bişe yok..

sadece gönlünde affettiysen bile bukadar çabuk taviz verme.. bidaha böle bişe yapmaya cesaret edemesin, aman nasılsa uzatmıo hemen barışıoruz die cesaret alıp rahat davranmasın..

malesef erkeklerin genelinde bu var, aldatırlar affedilince bunu "aldtılmaya onay" olarak görürler yeniden yaparlar. şiddet gösterirler hemen affedersin "şiddete onay" olarak görürler, elleri alışır havada olmaya..

buyüzden biraz tavrını koy..

. çocuğunu babasıyla ilgili söyleyeceğin güzel sözlerle avutabilirsin çok dikkat ederler çocuklar böle şeylere. akşamları otururken mutlu görünün birlikte oyun oynayın sorun yok gibi davranın ama bunu sadece çocuk için olduğunu bilsin eşiniz ve kişisel sorunlarınızıda es geçmeyin derim...

evet,doğru söylüyorsun.bütün çocuklu bayanlar,kocaları ne yaparsa yapsın affetsin.erkekler bu yüzden rahat zaten.
arkadaşım,sana kimse valizini al git demiyor,sadece ilk adımı sen atma.bırak o düşünsün

ya niye böyle diyosunki çocuğun varmı senin. yada eşin sana vurmayı bırak hiç bir şey dememiş. ben ne diyorum çok kırıldım kabullenemiyorum ölümü düşündüm diyorum. ama hep olumsuzları düşünerek iyce eşimden soğuyorum en ufak bişey yatağa yatmak yanında olmak istemiyorum. ama ne yapıyım arkama bakmadan çıkıp gideyimmi yoksa oğlum için sabırmı edeyim. oğlum babasıyla konuşmadığımızın farkında bizi konuşturmak için birlikte oyun oynamak istiyo baba annemin yanına otur diyo ne yapıyım gözümün önünde bunlar yaşanıyo zaten şaşırmış durumdayım bide sen üstüme gelme

yahu arkadasım kımse sana ölümü dusun yada bosan bırak demıyorr... gıt demıyor....

sadece ılk adımı atan sen olma o ozur dılesın gelsın dıyoruz bu kadar basıt.. ustune gelıncek bır mesele yok..

hepımız aynı seyı anlatmaya calısıyoruz..........................

bak arkadaslar dedi zaten canim pc yi kapa git esinin yanina diye cünkü biz ne desek bos sen kendin affetmisin zaten esini barismaya yollar ariyosun
ee biz barisma sakin desek bizimi dinliceksinde biraz iyimser yaklasin diyosun
sen neler yazdiysan biz ona göre yazdik bisiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…