• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimle kavga ettim

hataya meyilli erkeklere,gereken kadın profili::jeyyar:

kocan da olsa minnetsiz olacaksın karşısında..
kimsesizde olsan,ben varım,ben yeterim imajını verceksin ...
güçlü olacaksın,asil ,mağrur,dimdik,zır zır ağlamayacaksın ...
ben öldüm ,bittim ,kimsesizim demeyeceksin,bu onun silahı ve yapacağı hataların dayanağı olur...
dayak yiyip ,oturdum demeyeceksin,savaşacaksın sende birebir(en büyük hasarı sen alacağını bile bile)...
kendine hep ,her koşulda ,her ortamda ,her durumda güvenecek ve kendine duyduğun özgüvevin eşini bile rahatsız edebilecek düzeyde olacak...
yaptığı yanlışı ,hatayı ,kolayca unutmayacak ve unutturmayacaksın,gözlerindeki öfkenden bile özgüvenini okutacaksın ...
aciz,savunmasız ve ürkek asla durmayacaksın,her an pençelerinle onu yırtabilecek tavrını görebilmeli...
asil ,özgüven sahibi,gururlu,güçlü bir anne ve bir kadın olacaksın....içindeki meleği de şeytanı var olan gücünle göstereceksin...

başarabilirseniz ne mutlu :hooray:

ben öldüm ,bittim ,kimsesizim demeyeceksin,bu onun silahı ve yapacağı hataların dayanağı olur...
dayak yiyip ,oturdum demeyeceksin,savaşacaksın sende birebir(en büyük hasarı sen alacağını bile bile)...
kendine hep ,her koşulda ,her ortamda ,her durumda güvenecek ve kendine duyduğun özgüvevin eşini bile rahatsız edebilecek düzeyde olacak...
yaptığı yanlışı ,hatayı ,kolayca unutmayacak ve unutturmayacaksın,gözlerindeki öfkenden bile özgüvenini okutacaksın ...
aciz,savunmasız ve ürkek asla durmayacaksın,her an pençelerinle onu yırtabilecek tavrını görebilmeli...
asil ,özgüven sahibi,gururlu,güçlü bir anne ve bir kadın olacaksın....içindeki meleği de şeytanı var olan gücünle göstereceksin...

süper bir yorum.vereliniortak.kaydirigubbakcemile5

söze gerek yok
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5

klasik erkek dayanışması benimki ortaya cıkarsa sen ustlen seninki cıkarsa ben ustleniyim hey yavrim heyyyyyyy :delphin:

ikisi aynı anda basılırsa karılarının ustune atarlar artık... :roflol: töbe yarebbim...

evet bızde onun hesabını soruyoduk derler...:roflol: derler valla.. bu erkek mılletı.... :mymeka:

hani levent kırcada şu valinin ormanda yakalanmasını konu almıslar ya
polis basıo bunlar diyoki yanındaki kadın kim fuuş ha dio levent kırcada dioki be tanımıyorum onu arabayı aldıgımda içindeydi bu hatun :roflol: :roflol: :roflol:

polis basıo bunlar diyoki yanındaki kadın kim fuuş ha dio levent kırcada dioki be tanımıyorum onu arabayı aldıgımda içindeydi bu hatun :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:

inanamiyorum safliginiza. erkeklerin klasik yalani, yani kk da acilan konulari bi tarasanız bisuru bulursunuz oyle yok arkadasimin telefonu calismiyordu da yok benden msj atti da falan filan...Insan inanmak istedigi seye inanir, aslinda bilir neyin ne oldugunu da kabul etmek aci verdigi icin karsisindaki yalan soylesin de inanayim der, tesellidir...Sizinkisi de oyle. Iki arkadas birlikte projeye girmisler, biri tecrubeli, seninkisi tecrubesiz, hemen yakalanmis, digeri benim uzerime at demis, nasilsa ben kendimi kurtarim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi eşiniz doğru mu söylüyor yalan mı onu en iyi siz anlarsınız..
Bana manasız geldii. O ne öyle yeni yetme delikanlılar gibi hiç hoş değill..
Gerçekten kötü bir durum..
Hem öyle bir arkadaşı olması hem de ona iş birliği yapmasıı..
Bence taviz vermeyinn. Siz çok haklısınız.
Ona kendinizi örnek verin.

Bir erkek resmi yakalasaydın telefonumda ve o erkeğin de arkadaşımın kocasını aldattığı adam olsaydı ne yapardın, bana sadece kendini düşünerek cevap ver deyin bakalım bir de...

Hoş bu dünyada kadın erkek eşitliği yok onu kabul ediyorum ama..
Ben olsam tehdit ederdim ya o arkadaşınla görüşmeyi kesersin yada karısına herşeyi anlatırım derdim.
Tabi siz yapmayım. Ben biraz deliyimm..:olmaz:

her evlilikte kavga olur hemende boşanmaz eş

bir durun bakalım zaman ne gösterecek , ahhhh biz kadınlar çok duygusalız ,

ondan hep birşeyleri yitiriyoruz
:kahve:

ya aslında açıkça söylemek gerekirse bir pislik yüzünden bana el kaldırdı tabi bende ona. küste duramıyorum barışmakta içimden gelmiyo. ama kaybetmekten daha fazla soğumaktan korkuyorum.

arkadaşım, üyeler size barışma, alttan alan sen olma, burnu sürttür demişler..

ama sen her seferinde gidecek yerim yok falan demişsin..

sen kocana taviz vermeyince : kocanın senden yada senin ondan soğuyacağından ve kaybedeceğinden korkuyorsun sanırım..bu mesajından bunu anladım ben..

korkma, sen ona taviz vermeyince kaybetmezsin.. kolay değil öyle bu işler..

eğer kavga çıkarmak istemiyorsan mantıklı, akıllı ve zeki bir şekilde eşini karşına alıp konuşacaktın.. tabiri caizse adama çemkirip sonra da nasıl barışablirim hesabın yanlış olmuş..

kocanın gözünde vıdı vıdı yapıp geri dönen, gurursuz olma..

yaptın bir dayılık, dur arkasında bari ki; sana bir daha el kaldıramasın, böyle arabuluculuk işlerine de girmesin..

tekrar ediyorum sana boşan , git diyen olmamış.. sadece kocanın senden özürdilemesini ve ilk adım atanın o olmasını sağla denmiş.. ve haklılarda..

not: ben inanmadım arkadaş olayına.. ama eşinizi siz daha iyi tanırsınız.. :delphin:

Yaşadıklarınız hiç hoş değil.
Eşiniz şayet arkadaşı için böyle birşey yaptıysa çok ayıp etmiş.
En kötü olanıda böyle bi sebeple, size el kaldırmış olması.
Çocuğunuz var ve etkilenmesini istemiyorsunuz haklı olarak.
Ancak eşinizin yaptığı hatayı görmesi için biraz dik durmalı,
taviz vermeden en azından bir süre tavrınızı korumalısınız.
Yorum yazan arkadaşların hiçbiri size; bu boşanma sebebidir,
çekin gidin dememiş.Gidecek yerim yok demişsiniz. Bu çok zor...
Gitmeyin böyle birşey için evinizi terketmeyin, sadece bir süre
eşinizin hatasını anladığından emin olasıya kadar tavrınızı koruyun.
inanın en doğrusu bu olacaktır. Çocuğunuzun etkilenmemesi adına
gerektiğinde konuşur ama barıştığınız izlenimini vermezsiniz eşinize.

eşinizin böle bir olaya karışıp aracı olması çok yanlışş...yanlış yönlendirmek istemem ama bana çok inandırıcı gelmedi..:1no2:

oyyyy delüüüüü :roflol: :roflol:

hayatım tecrübelerimden yola çıkarak sana şu kadarını söyleyebilirim ki eşin yalan söylüyor ve ani uydurulmuş bir yalan olduğu için de kurgusu sağlam değil.sağolsun eşim olacak adam öyle uzman yaptı ki beni bu yalan konusunda..bence boşanıp gitmeyi değil de tavır koymayı dene.sana vurmuş sonuçta ve öyle küs kalamıyorum gidip de barışayım hemen deme.sana vurduğu için ve yediği halt ortaya çıktığı için evde soğukluk yaşamalı.senden uzun bir süre yüz bulmasın.bence şu anda yapabileceklerin bunlar olmalı.al karşına konuş demeyeceğim.birincisi şiddet kullanan adam öyle masa başı konuşmalarından anlamaz çünkü.daha çok sinir olursun.ikincisi ise şu an olay taze,yapılan konuşma çok da sağlıklı olmaz.soğuk dur.tavrını koy şimdilik.

Marda canım kötü bi olay yaşamışsın ..
Eşine güveniyorsun tamam orasını anladım yapmaz diyosun bi hataya düştü arkadaşına hayır diyemedi yaptı...(Kesinlikle yaptığını onaylamıyorum)Olabilir olamazmı bizde ne hatalar yapıyoruz yeri geliyor... o an düşünememiş ÇOK BÜYÜK bi hata etmiş arkadaşının suçuna ortak olmuşş...Ama eşin sana kavgada demiş herşeyi ispatlamışş... çok ağır laflar ettim o özürler diledikçe ben bağırıp hakaret ettim yazmışsın o an biraz sakin olup olanı biteni iyice anlamayı deneseydin belkide iş bu kadar çığırından çıkmayacaktı...Eşin suçlu ama sende hatalısın ...Erkekler hiç hoşlanmazlar herşeye bağıran,çağıran,dinlemeyen kadınlardan ...Sırf bu yüzden kadınlar haklıyken haksız duruma düşüyo ...
Zaten eşin suçunu anlamışş yaptığından utanmışş ama sende fazla üstüne gitmişsin ben öyle anladım yazdıklarından...
Bırak akışına bakalım seninle konuşmayı denemesi gerekirdi...Bekle sakin konuşun anlaşın...
Ne kadınlar var kocaları neler yaşatıyoda yinede mücadele veriyorlar...Herkesin evliliği 4 4 lükmü sanki...
Bu ona iyi bir ders oldu artık bir daha yaşamazsınız böyle şeyler işallah...
Elalemin yüzünden yuva dağıtmaya, ölümü aklından bile geçirmeye değmez :teselli:

Back
X