cooooook haklısın arkadaşım sana katılıyorum....:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:bi erkek farklı arayışlara girmeye başaldıysa mutlaka bişeyler yanlış gidiyodur önce kendimi sorgularım ben nerde yanlış yapıyorum diye görmezlikten anlamamazlıktan gelir onu tekrar kendime bağlamaya çalışırım eğer herşey düzelirse sadakatından emin olursam bu konuyu sonsuza dek kapatırım
kapatamıcaksan sürekli hatırlatıcı davranışlarda bulunursan bidaha o evliliği toparlayamazsın işin içinden çıkılmaz hale gelir o zamanda ayrılmak en iyisidir
evliliğini bitirmek istemiyosan kocanın sana aşık olmasını sağla dırdırcı ısrarcı bunaltıcı olma ona bi sınır çiz o sınırıın içinde özgür olsun bırak senin sınırların içinde olduğunu anlamadan özgürlüğünü yaşasın o zaman hayattanda evliliktende tad alır
en yakın arkadaşı ol birlikte bişeyler yapın senin yanında eğlensin mutlu olsun
eve kapanıp kalma sosyal ol bilgili ol bakımlı ol
o zaman senden başkasına yoğunlaşamaz
yani ben netten bi kızla konuşuyo diye sevgilimi kocamı bırakmam sorun nerdeyse düzeltmeye çalışırım ipleri koparmadan aman dikkat
KIZLAR tam 2-3 hafta önce facebook'ta baktim bir arkadaslik istegi gelmis
bir adamdan, dedim belki akrabalarimdandir herhalde bir profiline baktim,
1965 dogumlu, üstelik evli yaziyor orda..resmide vardi..kafamçokkarıştı:1shok:
hangi suratla arkadaslik gönderiyor bende anlamadim ki, görmezlikten gelip kabul
etmedim tabiki.. dikkat edin eslerinize..
ya bide babam yasinda adam yaa... yaziklar olsun..klava:
Onlar kocalarına kızmaz :roflol: Kocaları öyle şey yapmaz yaptıysa da mutlaka kandırılmıştır.. :1closedeyes:
bi erkek farklı arayışlara girmeye başaldıysa mutlaka bişeyler yanlış gidiyodur önce kendimi sorgularım ben nerde yanlış yapıyorum diye görmezlikten anlamamazlıktan gelir onu tekrar kendime bağlamaya çalışırım eğer herşey düzelirse sadakatından emin olursam bu konuyu sonsuza dek kapatırım
kapatamıcaksan sürekli hatırlatıcı davranışlarda bulunursan bidaha o evliliği toparlayamazsın işin içinden çıkılmaz hale gelir o zamanda ayrılmak en iyisidir
evliliğini bitirmek istemiyosan kocanın sana aşık olmasını sağla dırdırcı ısrarcı bunaltıcı olma ona bi sınır çiz o sınırıın içinde özgür olsun bırak senin sınırların içinde olduğunu anlamadan özgürlüğünü yaşasın o zaman hayattanda evliliktende tad alır
yani ben netten bi kızla konuşuyo diye sevgilimi kocamı bırakmam sorun nerdeyse düzeltmeye çalışırım ipleri koparmadan aman dikkat
sizce bu aldatmamıdır?yoksa boş zamanı doldurmak için bi eğlencemi?bunun için evliliğinizi bitirirmiydiniz?
işte bu, şimdiye kadar okuduğum yorumlar içinde bence en mantıklısı...
bu forumda yazan kadınların çoğu (genellemedir) erkeğin bir sevgilisi varsa yada karısını aldatıyorsa diğer kadınlara veryansın ediyor, edilsin tabi edilmesin değil ama biride çıksın yoğurdum ekşi desin, erkekler yapar bu benimkide olabilir desin.
Yok illaki adama kanca atılmştır, adam kandırılmıştır.
Bir topicte, eşim yaparsa ondan bilirim , kadına ne kızacağım dedim linç ediliyordum.
bi erkek farklı arayışlara girmeye başaldıysa mutlaka bişeyler yanlış gidiyodur önce kendimi sorgularım ben nerde yanlış yapıyorum diye görmezlikten anlamamazlıktan gelir onu tekrar kendime bağlamaya çalışırım eğer herşey düzelirse sadakatından emin olursam bu konuyu sonsuza dek kapatırım
sizce bu aldatmamıdır?yoksa boş zamanı doldurmak için bi eğlencemi?bunun için evliliğinizi bitirirmiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?