Einizi nette bir kzla konuurken yakalasaydnz ne yapardnz?

cooooook haklısın arkadaşım sana katılıyorum....:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

zaten bunu erkeklere dediginde bunu aldatma olarak kabul etmesler aynisinida ben yapicam dersen o zmn gorursun anyayi konyayi.. Allah korusun benim basima boyle bisey gelirse bende kabullenemem zaten bi kere oldu benim guvencim sarsildii. Esim mircten chata girmis o micte yazilanlari kendiliginden kayit ediyo nys o site tesadufen acildi ve bende esimin yazilarini gordum tamam kizlarla oyle bi muhabbeti olmamiss ama sonucta sohbet ortami herkesle konusuluyo ve ben ona sordugumda ndn girdin neden konustun diye ben hatirlamiyorum dedi halbuki oda biliyo hatasini sonra dedimki eger aynisini ben yapsam kalkip erkeklerle konussam hosuna gidermiydi seni oldururum oyle bisey yapamazsin dedi o zmn sen niye yaptin dedim tabi cvp veremiyo ben bisey yapmadim guvencin sarsilmasin dedii ama bi kere sarsildi... Evli erkeklerin pc'nin yanindan bile gecmemesi lazim tamma illa konusur diye bisey yok her erkekte bir deil amaa yinede ben hic bi erkege guvenmem

Onlar kocalarına kızmaz :roflol: Kocaları öyle şey yapmaz yaptıysa da mutlaka kandırılmıştır.. :1closedeyes:

Onlar kocalarına kızmaz :roflol: Kocaları öyle şey yapmaz yaptıysa da mutlaka kandırılmıştır.. :1closedeyes:

işte bu, şimdiye kadar okuduğum yorumlar içinde bence en mantıklısı...

bu forumda yazan kadınların çoğu (genellemedir) erkeğin bir sevgilisi varsa yada karısını aldatıyorsa diğer kadınlara veryansın ediyor, edilsin tabi edilmesin değil ama biride çıksın yoğurdum ekşi desin, erkekler yapar bu benimkide olabilir desin.

Yok illaki adama kanca atılmştır, adam kandırılmıştır.

Bir topicte, eşim yaparsa ondan bilirim , kadına ne kızacağım dedim linç ediliyordum.

çok güzel diyorsun da arkadaşım aynı erkek karısını internette bir erkekle konuşurken yakalasa ne yapar en iyi ihtimalle boşanma davası açar değil mi? bir erkek evlenirken ya da bir ilişkiye başlarken yaptığı yanlışlarda nasıl bir tepki alacağını bilmeli.

böyle böyle yapılırsa evlilikten tad alır o erkek diyorsunuz yani yanlışlarını görmezden gelip erkeği kendine bağlamak vs. görevleri neden hep kadınlara düşüyor dedim ya aynı olayı karısı yapsa kapıyı gösterir kusura bakmayın katılmıyorum size.yanlışı yapan erkek kendini sorgulaması gereken kadın olayı bana uymaz

konuyla ilgili yorumuma gelince canı mı sıkılmış, boşlukta mı beni ilgilendirmez mahkemede görüşürüz

Son düzenleme:
boş zamanı benimle doldurmak yerine başka kızlarla doldurmayı seçen bir adam
artık benim kocam olamaz

sizce bu aldatmamıdır?yoksa boş zamanı doldurmak için bi eğlencemi?bunun için evliliğinizi bitirirmiydiniz?

işte bunu sorguladığımızi için
erkekler kadar onurumuzu gururumuzu koruyamadığımız için
biz kadınlar aldatılmaya,ağlamaya,ömrümüzü değmeyecek bir sevda uğruna acımaya mahkumuz

boşanırdım, bi daha evlenmeye kalkışacak olursam da önce boş v akitlerinde ne yaptığını , eğlence anlayışını sorardım yerimseniben
eğlence deyinde nette çıtırlarla kırıştırmak geliyorsa adamın aklına ne işim olur onunla di mi :smiley-cool:

eşim beni bir erkekle konuşurken gördüğünde ne yaparsa bende ona aynısını yapardım:)hatta fazlasını dermişim:)

sanal alemde de günlük yasamdada(reel) farketmez ...aldatma aldatmadır klava: Rabbim hiç birimize bu acıyı yasatmasın:Saruboceq:

Nihayet özeleştiri yapabilen olgun bir insanla karşılaştım bu sitede valla çok mutluyum.. Erkekler nasıl her daim bu kadar "masum" olabiliyor bir türlü anlamıyorum, bu kadarmı çifte standart olur? Demekki şu an bebek olan bir çok erkek te ilerde aynısını başka kadınlara yapacak.. Bu düzeni kuran kadındır..

Katılıyorum. herşey birdenbire olmaz. Sinyalleri gelir mutlaka. Nefesinizi ensesinde hissetmediği sürece erkekler nasılsa karım kendi dünyasına daldı çoluk çocukda onu oyalıyor beni incelemez havasına giriyorlar.Ha illada ısrar varsa gururu bir kenara bırakıp bütün mal varlığını elinden alıp MAL gibi kapıya koyarım. Notebook yer doyar belki :mymeka:

valla kızlar başıma geldi mübarek bizimki evliyim dedikçe üstüne atladılar resmen gözümün önünde evli erkekler daha ragbet görüyor valla kızların kimi o mahiyette tabi onlara gerekli cevabı verir eşim kimi abi mahiyetinde görüş alma konusunda konuşmuştur hatta bende konuşmuşumdur ama sonu hep bye bye artık yeter bu kadar demişimdir bunun için evliliğimi yıkmaya değmez sonuçta aslolan benim...erkeklerin 24 saat ne yaptıklarını bilemeyizki işteyken otobüsteyken sokaktayken bana göre aldatmanın çeşidi çok ama yatakta biteni sondur işte o zaman boşarsın donuna kadar soayar alırsın hakkındır çünkü ama adam işten eve gelirken mini etekli bi bayana baktı yada otobüsteyken yanından geçen bayanın parfümünü çok beğendi yada bi bayanla senli benli konuştu bunlar herbiri ayrı çeşit aldatmadır biri gözle biri beyinle biri diliyle ama en kötüsü yatakta olanıdır..

Son düzenleme:
kafasını gözünü....... kaydirigubbakcemile2

kızlar, erkek nüfusundaki azalma, kadın nüfüsundaki artma bunun sebebi olabilir mi? çevremde 2 bekar erkek varsa 12 bekar bayan var...

sizce bu aldatmamıdır?yoksa boş zamanı doldurmak için bi eğlencemi?bunun için evliliğinizi bitirirmiydiniz?

apacık ortada adam boş zamanını sizi aldatarak doldurmuş hani demişiniz ya aldatma mı boz zaman doldurmak mı diye.bence ikisini bir arada yapıyor.boş zamanını bir hatunla dolduruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…