Einizi nette bir kzla konuurken yakalasaydnz ne yapardnz?

Hiç birşey yapmam.. Tek yapacağım şey bende bir chat sitesine girer biriyle konuşurum onun önunde :) o zaman anlar hatasını :)... şöyle şaşkın şaşkın bakar eee derim sende devam et kızlar konuşmaya artık hahahah.. kötükedihüsokötükedihüso

:enbuyukkk:

aldatmadir...aynı şekilde sende onun canını yakta boyunun ölcüsünü alsın..kimse kolay lokma değil...

tabiki aldatmadır.sonuçda o tür yerlere neden girildiği belli bişi.gerçi ne yapıcam o anki halime bağlı amaufak bir tartışmayla geçiştirmem sanırm.

benimde arkadaşımın başına geldi ağlamaktan konuşamıyodu ya nette eşiyle bişeyler arıyorlarmış bir anda belgelerimin içinde sohbetlerim diye bir alan görmüş ve eşine aç bakıyım buda ne demiş tabi adamın haberi konuşmaların oraya kopyalanmış olduğundan buj aradada arkadaşımın şüphelendiği bi hatun varmış hatun adamın şirketiyle çalışan başka bi firmada çalışıyo tabi arkadaşım kadının adını görünce aç bakıcam demiş adam yok bişey işle ilgili bi yazışma demiş ama tabi arkadaşım kavga gürültü açmış ilk başlarda adama özledim yok bronzlaşmakla ilgili falan filan şeyler yazmış tam okuyamadım dedi elimden aldı laptopu ve hemen başka odaya götürüp silmiş çok perişandı kız evi 3 gün terketti sonra boşanma amacıyla geri döndü ama adam salya sümük seni çok özledim sensiz olmuyor diye yalvarmış ama arkadaşımın güveni sıfırın altında adam sürekli falso veriyo ama herdefasında karısına sarılıp seni çok seviyorum diyomuş valla hiç bişey anlamadım bu işten kız çok çaresiz ama çözümde bulamıyo huzursuz ve güvensizlik içinde nasıl yardım edebileceğimi bilemiyorum öyle bir yuvayı yık demekte kolay değil Allah yardım etsin üstelikde ikinci evliliği

arkadaşlar şu internet başa bela bence . Erkekler de bayanlarda evde yalnızken canları sıkıldığında ya da meraktan böyle sitelerde bulabilirler kendilerini ( yalnış anlamayın bu sizde yapıyorsunuz demek değil) ve sadece bu değil.. ayrıca bilirsiniz ki erkekler evde yalnız kaldılar mı şu erotik sitelere de girerler (genelleme, kardeşlerimden biliyorum) kimse benim kocam yapmaz kesinlikle diyemez sanırım çünkü fırsatını bulunca yaparlar ki bence bu da aldatmanın en fecisidir..Allah kimsenin başına getirmesin..:sinifsinif:

ben hiç boşol boşol demem. Direk topuğuna sıkarımkötükedihüsokötükedihüso

ya artık öyle bi zamanda yaşıyoruz ki kimin eli kimin cepinde belli deil şu internet bizi iyice mahvetti zaten erkeklerin %80 bu interneti kullanmayı bilmiyor işleri güçleri kızlara bakmak yazışmak onları izlemek bi fırsatını bulup çoğu yapıyo bunu kimse kusura bakmasın ama ortalıkta bu kadar kendini ortaya atan kız olursa bunların da olması gayet normal kendinizi erkeklerin yerine koyun ben bile çoğu zaman bi oyun sitesinde erkek nickiyle oynuyorum ve kızlar laf atıyo bana e bende erkek gibi konuşuyorum onlarla çoğu iki konuşmada hemen cam açalım görüşelim falan diyo..bi aan erkek olasım geliyo :roflol::roflol:

Tek laf etmem önce aynısını yaparım gözü önünde sonra çocuğumu da alır çıkar giderim.Dünya zevklerine doyamadıysa evlenmeseydi, yok canı sıkıldıysa beni dışarı çıkarsaydı,kaşındıysa da Allahından bulsun.Gelemem öyle şeylere.

Önce onu doğduğuna pişman ederklava: sonra mutluluklar dilerim. Oturur birde ağlarım.:a015:

çok zor bir durum, evlilik bu, o kadar emek veriliyor, oturur konuşurum, kontrol altına almaya çalışırım, olmadı devam mı diyor,biter galiba, ama evli değilim bilemiyorum, Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:

selam benim eşimle bir sorunum var sizce nasıl çözebilirim ama nasıl anlatacagımı bilmiyorum ulu orta konuşulacak bir konu degil çünki

hemde ne ykalamabenımkısı ama uc maymunu oyna sonra agzından laf almaya bak onu ne yıtmıs olabılır nette konusamaya neden esıyle arkadasıyla degılde ama suda bır gercekkı erkekler macere psınde karsısındakınıde yuz yuze gormedıgı ıcın gorunce utanma cekınmede yok alan genıs yanı ıstedıkelrı hereseyı yapıp konusuyorlar snal alemde

bence bu olay kesinlikle aldatmadır.eğer böyle bir şüphem varsa olayı yakalamaya çalışırım.şifre falan girdiği siteler.evden kovarım.boşanma davası açarım.çocuğum içinde nafaka isterim.defolsun nerde istiyorsa orda onunla olsun derdim.bende hiç çekememklava:

sen de benim gibi eli maşalısın bebişim :roflol:

arkadaşlar benim başıma geldi.ve gerçekten çok kötüydü ben eve gelmiştim o daha gelmemişti bilgisayarda bir şeylere bakıyordum bir anda değişik bir msne gördüm ve hemen inceledim ssonra eşim almanyadan dul bir kadınla yazışıyomuş.eve geldi hemen söyledim o an o da çok kötü oldu ve sadece yazıştık başka bir şey yapmadım dedi.değişik addan facebokk ta açmış ordada kız arkadaşları varmış hiç biriyle görüşmemiş yalvardı bir daha yapmayacam dedi tövbeler etti affettim ama bende yaptım oda beni yakaladı fazla kızamadı o da beni affetti ama ona bu acının daha fazlasını yaşattım.şimdi beni çok bunaltacak kadar ilgi gösteriyor, üstüme çok düşüyor.sizde eşiniz yaparsa aynısını yapın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…