Einizin Sevgilisine ev atn duysanz ne yaparsnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düşünmesi bile çok sinir bozucuaslında lmaz:sevgilisi olduğunu duyarduymaz şutlamakta iyi fikir ama yok ii kadını oynayıp biraz sinirlerin yıpransada soyup soğana çevirip gitmek de fene değil ama hangisi ona daha çok koyar onuda düşünmek lazımkötükedihüso

Bence En başta eşimn sevgilisinin olduğunu bilmek bile kötü iken birde ev açtığını bilsemm hem boşar hemde süründürürüm onu

yani hanımlar aklınıza nerden de gelir böyle sorular :uhm: allah korusun düşünmesi bile kötü alsanaalsanasmile

Mıçına bir tekme atar hadi yallah der donuna kadar alırım sonra :mymeka:

madem ev açmış ki onunla da kalıyor demektir hiiiiiiiiiççççççç tutmim seni derim taşınmasına eşyalarını balkondan atarak yardımcı olurum yallah derim.evimimi terkedecem onun yüzünden hiç istifimi bozmam.

SÜPER AYNEN KATILIYORUMzemuszemuszemuszemus

madem ev açmış onu tercih ediyor beni yedek ev kadını tutuyor demektir.hiç hanımefendiliğimi bozup,bunu nasıl yaptın vs gibi ağız dalaşlarına girmemlmaz: ondan ne cevap alırsam alayım sanki durum değişecekmi:umursamaz: daha beter yalanlarını dinleyip kendimi üzerim durum ortada zaten başka söze gerek duymam hemen boşarım :umursamaz:

Kapı dışarı koyarım alim allah :1closedeyes:

Tüm haklarımı isterim dava açarım hem boşarım hem de varını yoğunu alırım

ay çok sinir bozucu ne yazacağımı şaşırdım ama eminimki bunu ona fazlasıyla ödetir dünyayı ona dar ederdim vede yanındaki süprüntüyekötükedihüso klava: klava: klava:

hayırlı olsuna giderdim... deeermişimmm

ben biraz deliyim o evi başlarına yıkardım rezil ederim kadını tüm kirli çamaşırlarını mahalle öğrenirdi artıkın,kocamı da bu tablodan eksik etmezdim tabi,sonra boşanma celbini -tabi adres değiştirmemişlerse yaptıklarımdan sonra- yollar,mahkemede görüşürdüm

olay bu duruma gelmeden sorunu comeye calısırdım..
eger canı heyecan arıyo ıse dısarda ıstemedıgım kadar onun bırlıkde olca kadın var gıtsın olsun..
ama ev acması demek ona kalbını vermesı demek olur ..
dırek boşar ıdım..hıc bısıde demezdım..

bu kadar anlayisli olmama ragmen tek kelimeyle beni ve yavrularimizi kaybeder,esimin herseyine destek olacak kadar mert vede anlayisli bir kadinim ,ama ihanetini asla a,ma asla affetmezdim!!evi duzene koyan ben finansiyel destek sunan ben 9ay aci cekip ona bebek doguran ben ve bebegimiz buyutupte grur verdiren ben yani bu bir sembolik olarakd iyorum CUNKI TUM KADINLAIRMIZ AYNISNI YAPIYOR DOGURYOR BUYUTUYOR BAKIYOR YERI GELDIMI ESININ GONLUNUDE EDIYOR bilmiyorumkismile yani bu emeklerime ihaneti affetmem!!alsanaalsanasmile zaten grurlu kadinda AFETMEZ!! o kadar,,,

söyle bir paket cikolata yaptiririm hemde kalplisinden hayirli olsuna gider tebrik ederim allah bir yastikta kocatsin sizi amanda amannnnnn ne yakisirlarmis birbirlerine

kimsenin başına gelmemiş herhalde çünkü herkes boşarım diyor benim de başıma gelmedi ama başına gelmiş bir tanıdığım var hiçte düşünüğünüz gibi olmuyor insan başına gelmeden ne yapacağı hakkında karar veremez sonuç olarak boşanmadılar fakat ayrı yaşıyorlar kadının ne çektiğini bir Allah bilir bir de kendisi..bu yüzden benim bu saruya yanıtım kocaman harflerle BİLMİYORUM...Allah kimsenin başına vermesin düşmanımın bile....

kızlarrrr içime daral geldi okurken bile fenalaştım... Allah kimsenn başına vermesin... ya ölcen ya öldürcen durumlarıı uffffffffffff nese dusuncesı bıle kacışimi düsman yapcekkkk bana

beni sevmeyen istemeyen başka birini tercih eden bir eşe ne yapabilirim ki salarım ipini gitsin :dilcikar:

bu nasıl soru ya
sevgilisi olmasını kabulleniyoruz da ev açarsa naparız diye soruluyor sanki
aldatmanın şeklii ve boyutu önemli değil ki
aldatıyor olması yeterli, ister ev açsın ister sokakta yatsın...

soru şekli çok tuhaf geldi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…