arkadaşlar ben bugün tedaviye başladım.gonalif 250 ile. adetimin 3.günüydü bugün ultrasonda sağda 4 yumurta solda ise 5 yumurta göründü sizce iyimidir bu ?? kaç yumurta olması normaldir ??
kızlarrr opu oldum geldim.6 yumurtam toplandı.az gibi geldi bana offf
slm arkadaşlar bende adet günümü bekliyorum rapor çıkardık, geçen hafta dosyamız çıkarıldı ilaçlarımızı aldık ilk denemem, sorunumuz erkek inferlitesi Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize yeni kanuna göre 1 emriyo transver yapılıyor diye biliyordum, ne kadar döllenirse okadar mı transver yapıyorlar arkadaşlar
ben 35 yaş dolunca iki embriyoya izin veren kanundan yararlandım. bir veya iki embriyo seçeneğim vardı. fakat bildiğim kadarıyla 3 başarısız denemesi olanlar da çift embriyo transfer ettirebiliyorlar. o konuda da bilgi verecek arkadaşlar var burada.
umarım her şey yolunda gider.
bende bugün opudan geldim 10 tane yumoşum olmuş ama çok ağrım oldu benim yaa.zaten adet sancısından nefret ederdim bu daha fazlasıymış.neyse geçti çok şükür haftaya transfer var dualarınızı eksik etmeyin hepimize alllah yardım etsin
s.a. arkadaşlar bugün 7. günümdü ve 9.95 çıktı beta hcg. pazartesi tekrar test yaptıracağım inş. sizce hamile olabilir miyim ??
aşılamamın 7. günü...
s.a. arkadaşlar bugün 7. günümdü ve 9.95 çıktı beta hcg. pazartesi tekrar test yaptıracağım inş. sizce hamile olabilir miyim ??
Hadi bakalım hayırlısı heyecan iyidir motive ederhiç kendini sıkma herşey güzel olacak buna inanarak başla iğne dönemi biz zor ama yaptığımız her iğne bizi bebisimize yaklaştırıyor öyle düşün ve bol bol dua et, bizide hatırla dualarinda test günüm 18 ekim ve bugünde bitti :18:
Arkadaşlar bugün beklenen adetim geldi ve 12 ekim cuma günü tedaviye başlıyorum hayırlısıyla.çok heyecanlıyım çokkkk.Herşey istediğimiz gibi olsun inşallah hepimizin. :)))
inşallah canım hep dua ediyorum hep etmezmiyim...evet ilk iğnemi vurdum dün..pazartesi kontrol var bakalım hadi hayırlısı...allah hepimizin yardımcısı olur inşallah
inşallah canım hep dua ediyorum hep etmezmiyim...evet ilk iğnemi vurdum dün..pazartesi kontrol var bakalım hadi hayırlısı...allah hepimizin yardımcısı olur inşallah
canımsın benim bildiğim 5 ve yukarısı pozitif ama çok erken yapmışsın inşallah dahada yükselirde ilk hamişimiz sen olursun bu topikte...
çok erken cnm stres yapma sakin ol zamanını bekle.
inşallah bebeğin seninledir.
Transferden
Sonraki (TS) Günler // Embriyo Gelişimi (3. gün transferler için)
_________________ _______________
TS Birinci Gün: Embriyo büyümesini ve gelişimini sürdürür, morula oluşturmak üzere 6-8 hücreli embriyo haline gelir
TS İkinci Gün: Morula hücreleri bölünmeyi sürdürür, blastokist olmak üzere gelişir
TS Üçüncü Gün: Blastokist kabuğundan çıkmaya başlar
TS Dördüncü Gün: Blastokist kabuğundan çıkmayı sürdürür ve rahime yapışmaya başlar
TS Beşinci Gün: Blastokist rahim yatağına yapışmayı sürdürür ve derine yerleşmeye başlar
TS Altıncı Gün: Yerleşme sürer
TS Yedinci Gün: Yerleşme tamamlanır, zamanla plasenta ve fetus olacak hücreler gelişmeye başlar
TS Sekizinci Gün: Human chorionic gonadotropin (yani hCG), kan dolaşımınıza girmeye başlar
TS Dokuzuncu Gün: Fetüs gelişimi sürer ve hCG salgılanmayı sürdürür
TS Onuncu Gün: Fetüs gelişimi surer ve hCG salgılanmayı sürdürür
TS On Birinci Gün: hCG seviyesi artık hamileliğin tespit edileceği düzeye ulaşır
Hanımlar, merakımı yenemeyip yine araştırma yaptım. Türkçede birçok yere baksam da böyle bir açıklama bulamamıştım, az evvel İngilizce bir sitede buldum ve hemen çevirdim, sizinle de paylaşmak istedim. Eminim mutlaka böyle olması gerekmiyordur veya bilmiyorum belki yine herkese göre değişen bir durum vardır, ama sanırım aşağı yukarı böyle oluyor gelişim. Terimlerde zorluk çeken arkadaşlar Türk Dil Kurumu'nun Türkçe Sözlük kısmından açıklamalarına bakabilir, ama bulamazsanız ben yazmaya çalışırım.
Orijinal siteye bakmak isteyenler olursa linki şöyle: What Happens After an Embryo Transfer? | NYU Fertility Center
Forumu kontrol eden uzmanlar varsa mutlaka daha iyi açıklamalarda bulunur veya bir hata varsa düzeltirler. Ben bulduğumu paylaşmak istedim sizinle, ben gibi meraklılar için. 5. günden itibaren olan tablo da var, onu burada paylaşmadım.
Benim transferim perşembe günü oldu, 2. günde ve 4 hücreliydi.
çok güzel paylaşımın cnm
ben tutunmayı 5 günde diye biliyordum meğer 7 günmüş demekki transferden sonra 7 gün çok dikkat etmek gerekli
ayrıca senin bebeler pek güzel bölünmüş maşşallah...........
sımsıkıda tutunur inşallah.
selam kızlar benim tedavim doktor tarafından sonlandırıldı ve
birdahaki aya kaldımyanlış ilaç kullandı
bende doktorumu değiştiriyorum artık çorumdayım çalışıyorum
ilaç takibimi burada yaptırıp ankaraya gidiyim diyoırdum
beceremedi yaaa
neyse burada tüp bebekte uzman başka bir doktor var ona yaptıracam
topige geldigimden beri 3. Kez yaziyorum umarim bu defa gorursun26 yaşındayım problemimiz pko 5 yıldır evliyiz bu 4. Denemem ankada tüp bebekte tedavi görüyorum iki tane dondurulmuş transferi yapıldı 18 ekim test günüm :18: Dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar akşam ilk iğnemi vuruldum bakalım başladık artık ilk kimin belli olacak cok merak ediyorum listedeki herkes hamile olur inşallah :)
merhaba kızlar bugün transferim oldu. Bebişim şuan karnımda ve inşallah 9 ay boyunca orada kalmaya devam eder.22 ekim test tarihim ve o gün evlenme yıldönümümüz inşallah uğurlu gelir en büyük hediye olur. Allah bebek isteyen herkesin yüzünü güldürür inş
canım ben 14 ünde bekliyordum reglimi bugün olmuşum apar topar bilet aldım istanbula gidicem,yarın hayırlısıyla tedaviye başlıyorum,ilk defa erken mens gördüm çok heycanıyım bu bi işaretmi acaba:)))))
sonunda beklediğim kırmızılar geliyoruz dedi :))) bu gün eğer tamamen sökülürsen yarın estrofeme başlıycam ve haftaya kontrolum olucak bende start almış oldum
umarım bu ay hepimize uğurlu gelirrrrrrr....
iyi günler kızlarrrrrrrrrrr 3 yumurtam döllenmiş...inşlh gelişirlerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?