Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

merhaba öncelikle inşallah hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz.size umut olsun diye yazıyorum.çünkü ben de eskiden böyle umut etmek için başkalarının hikayelerini okurdum.ben 7 yıllık evliyim ve evliliğim boyunca hep çocuk özlemi çektim.2 düşüğüm oldu bir dış gebeliğim oldu tek tüpüm alındı vs.vs.Neyse yumurta rezervim azaldı bu arada ben 37 yaşındayım.ne çatlatma iğneleri ne yumurta takipleri yaptırmadım.bi de bende düşük geni varmış kanım pıhtılaşıyormuş.öbür tüpümde tıkanmış.neyse bahçeciye gittik tek çare tüp bebek dediler.biz sonradan istanbul tüp bebeğe gittik yaşım 35ten yüksek diye 2 embriyo koydular ama maalesef tutmadı.ben artık tamam dedim benim için çocuk olayı bitmiştir.başka planlar yapıcam dedim.2 ay sonra adetim 1 hafta gecikti.artık o kadar çocuktan umudu kesmişimki erken menapoza girdim sandım.yinede 2 gün gecikince test yaptım negatif çıktı amaaannn dedim işte yok bişey.ama aradan 4 gün daha geçti gelmedi kırmızılar bidaha test yaptım.daha teste idrarım damladı 2 çizgi kalınca.şimdi Allah bağışlarsa tostiş bir oğlum var.şimdi yazarken bile gözlerim doldu.o kadar zor bir hamilelik geçirdimki.ne yollardan geçmişim.o yüzden asla umudunuzu kaybetmeyin.hiç beklemediğiniz anda hayat bir anda size küçük bir melek getirebilir:))))

t [/QUOTE]

Ay kızlar listemiz çoğalıyor ve ilk test günü benim galiba dua edin ilk hamileniz olayım ve herkes peşinden gelsin

canım bende cuma günü gittim ilk kontrole ve iğnelere başladım,aynen tayfun bey yoktu cnm deniz bey gördü benide..150 ünite preugron ie başladım,gonal f hiç kullmadım cnm,öncekindede kullanmamıştım...sorunumuz eşimin spermi yok denecek kadar az,tesa ile bulundu tatlım...yarın yine tayfun beydeyim bakalım,aynı günlerde orada olacağız desene:)))))kontrollerimiz hep aynı gün inşallah karşılaşırız:)))

ay hadi bakalım cnm ya...bitiyor bitiyor az kaldı..4 gün ne ki ben son 15 günümün nasıl geçtiğini hatırlamıyoum:))))inşallah hamiş haberini alacağız

Canım Allah bağışlasın. Hikayeni paylaştığın için de Allah razı olsun. Gerçekten zor bir yolculuk bu. Güzel haberler almak insana umut oluyor.

arkadaşlar bu arada ben de 21 ekimde lucrin başlıyorum. kasım başında yumurta uyarılmasına başlayacağız. Yalnız gittiğmi merkezin sgk ile anlaşması yokmuş. 21 ekime de 8 gün kaldı ve sgk ile anlaşmalı bir kurum bulup rapor çıkarmam yetişmeyebilir diye düşünüyorum. Siz raporu kaç günde çıkardınız? SGK ne kadarını karşılıyor? Bana ilaçlar beraber söylenen fiyat 5 bin TL. Sizce nasıl?

Son düzenleme:

bebeğini allah bağışlasın çok güzel paylaştığın ve umut oldun tşkr ederiz

Ay kızlar listemiz çoğalıyor ve ilk test günü benim galiba dua edin ilk hamileniz olayım ve herkes peşinden gelsin [/QUOTE]

inşallah cnmmmmmmm sımsıkı tutunurlar.

bu sabah beklenen kırmızı tamamen geldi ve yarın ilaçlarıma başlıyorum heyecanlanmaya başladım sanırım 30 ekim gibi transferim olucak bi aksilik çıkmazsa rabbim yardım etsin hepimize inşallah..

ay hadi bakalım cnm ya...bitiyor bitiyor az kaldı..4 gün ne ki ben son 15 günümün nasıl geçtiğini hatırlamıyoum:))))inşallah hamiş haberini alacağız

inşallah canım ilk hamişimiz sen olursun arkandanda bizler hamiş haberimizi duyururuz. allah hepimizin yardımcısı olsun

bu sabah beklenen kırmızı tamamen geldi ve yarın ilaçlarıma başlıyorum heyecanlanmaya başladım sanırım 30 ekim gibi transferim olucak bi aksilik çıkmazsa rabbim yardım etsin hepimize inşallah..

hadi hayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olur.

[/QUOTE]

merhaba benim eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuklugundan dolayı (erkek faktörü) tüp bebek tedavisi olduk. kocaelide yasıyorum yaşım 25 1.deneme'deyiz.umut tüp bebek merkezi. doktorum Ulun uluğ. transferim oldu 23 ekimde sonuç beklemekteyiz.
28 eylülde tedaviye başladık 23 ekim sonuç tarihim :))

Son düzenleme:

inşallah ya.:))) güzel haberleri belkide aynı gün vericez buradan kimbilir :)

kızlar yarın catlama ignemı vuruluyorum ve carsamba gunude kısmetse opum var bakalım kac yumosum toplancek kacı bebış olcek ıkıncı tüp bebek denemem ama ılkı kadar heyecanlıyım

[/QUOTE]

merhaba benim eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuklugundan dolayı (erkek faktörü) tüp bebek tedavisi olduk. kocaelide yasıyorum yaşım 25 1.deneme'deyiz.umut tüp bebek merkezi. doktorum Ulun uluğ. transferim oldu 23 ekimde sonuç beklemekteyiz.
28 eylülde tedaviye başladık 23 ekim sonuç tarihim :))
listeye eklerseniz sevinirim cnm

rapor için gereken bütün evrakları ayarlayıp perşembe günü araştırma hastanesine gittik araya cumartesi pazar girdiği için salı günü aldık raporumuzu.bu süreç hastaneden hastanye değişiyor ilaçlar 755 tuttu tüp bebekde emin değilim ama 800 alacaklar sanırım daha tedaviye başlamadım 1500 2000 arası tutar en fazla,rapor alma hakkımız varsa değerlendirmekten yanayım devlet 2 hak tanımış sonuçta 5 binlirayla iki kere yapılır Allah birincisinde sağlıklı evlat versin ikincisine gerek kalmasın inşallah ama insan her olumsuzluğu düşünüyor...

selamlar tekrar!

3. embriyoyu takip etmeye devam etmeleri için klinikten rica etmiştim. zaten 2. gün 7 hücreli olduğu için gelişiminin normal gitmediğini söylemişlerdi, bugün sabah aradılar ve 5. gün olmasına rağmen blastokist oluşmadığını, o gün de belirttikleri gibi, dondurmak üzere saklamak için uygun durumda olmadığını belirttiler. ben de tabii hemen sordum, bugün o seviyede olması beklendiğine göre, aynı şey bana transfer edilen iki embriyo için de geçerli mi, yani bugün blastokist oluşmalı mı bendeki embriyolarda diye. dedi ki net bir şey söylemek pek mümkün değil, çünkü her kardeşin bile yapıları birbirinden nasıl farklı oluyorsa, onların gelişimi hakkında da bir şey söyleyemeyiz.

tabloyu sizlerle paylaştığım için özellikle de sordum. anlaşılan bunda da kişiye özel, hatta daha doğrusu embriyoya özel durum söz konusu.

bekleyip göreceğiz... :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…