Kan testi yaptim zaten 2 cikti sordum bisey yok dediler
inşallah tüp bebek derler.ama aşılamada olsa yaptır sıkma canını hakkımızda hayırlısı olsn :)
slmmmmmmmmmmm...
kızlar sonucum 10.5 tahlil yaptırdığım sağlık ocağı pozitif dedi. doktorum 10 un altı negatif üstü pozitif sen sınırdasın pazartesi tekrarla dedi. ben yinede mutluyum çünkü sonucum hiç 1.2 nin üzerine çıkmamıştı. çooooooooooooook heyecanlandım. rabbim isteyen her kuluna nasip etsin..
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tutar ya :)aşılama çıktı canım haftaya çarşambada ilaç raporum çıkacak ona göre bu ay hemen aşılamaya başlıyoruz pöfffff
Kıyamam sanainsan üzülüyor elbet. Biz de eşimle birlikte epey üzüldük ama inançlı insanlar olduğumuz için her şer başka bir hayır kapısı açar diye düşünüyoruz. Demek ki vaktimiz saatimiz gelmemiş. Kısmet değilmiş. Mali olarak belimizi elbette çok büküyor. Düşün ki biz kredi aldık. 1 aşılama ve 1 tüp bebek deneyebiliriz diye. Ama olsun, bütün bunlara karşı suratını düşürmemek, moralini bozmamak için diren. Bu iş umutsuz, inançsız ve moralsiz olmuyor tatlım. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tutar ya :)
Herkese merhaba ben 2.aşılama için haZırlık dönemindeyim. Yarın yumoş kontrolü var. Dün 2 si 13 mm idi. hayırlısı bakalım. Peki kaç mm olunca yumoşlar hazır oluyordu? Ilkini tamamen kafamdan silmişim de :)))hayırlısı bakalım canım hiç umudum yok ama görücez bakalım
Herkese merhaba ben 2.aşılama için haZırlık dönemindeyim. Yarın yumoş kontrolü var. Dün 2 si 13 mm idi. hayırlısı bakalım. Peki kaç mm olunca yumoşlar hazır oluyordu? Ilkini tamamen kafamdan silmişim de :)))
Herkese merhaba ben 2.aşılama için haZırlık dönemindeyim. Yarın yumoş kontrolü var. Dün 2 si 13 mm idi. hayırlısı bakalım. Peki kaç mm olunca yumoşlar hazır oluyordu? Ilkini tamamen kafamdan silmişim de :)))
hadi bakalım inşallah hayırlısı olur canım ama bende bilmiyorum bende ilk defa aşılama yaptırıcam :)
ben de 2. aşılamayı olucam canım adeti bekliyorum.
yumurtalar 18-20 mm oldu mu hazır demektir
dün 2. aşılamamızı olduk. 2. defa beklemeye başladık allah emeklerimizi boşa götürmesin inş:) dileyen isteyen herkese versin..
Evet kızlar yeni ay yeni umutlar...
Polikistikoverliyim. Temmuz ayında olumsuz bir aşılamam oldu.
Bir ay ara verdik, tatilimizi yaptık.
Şimdi adet olmayı bekliyorum yine aşılama yaptırıcaz.
Ekimde aşılama yaptıracaklar buyrun burdan konuşalım, deneyimlerimizi paylaşalım.
çok dua edicem sana.inanki doğru kararı verdin. :) çünkü tutmasa bile aşılamayı muhakkak denemen senin yararına.neden diceksin.aşılamada rahime spermi yolluyorlar ya hani.rahim kendini hazırlıyor.yani aşılama negatif olsa bile tüp bebekte daha çok şansın artıyor öyle düşün.olumsuz olma hep dua et :)
Merhaba arkadaşlar.bende pko var.eşimin spermi iyi çıktı.klomen + çatlama iğnesi tedavisi olduk 3 ay.tutmadı.rahim filmi çekildi bana pazartesi.Benim sol tüpüm açık ama sağda sızma şeklindeymiş yani kapalı.ilaç girdi ama çıkış çok çok çok azmış.Bu ay bekliycez.Diğer ay ilk kez aşılama yaptırıcaz.700 tl artı ilaçlar dendi.sizce pahalımı ? birde acıtan bir işlemmi ? bilgi verebilirseniz çok sevinirim.teşekkürler
canim allah razi olsun. asilama yaptirmaya karar verdik vermesine kafamizdaki soru isaretleri yinede gitmedi farkli farkli doktorlara gittik bize tup bebek diyolarve bizimde kararimiz tup bebekten yana oldu bakalim artik hayirlisi diyoruz hepimiz icinde oyle olsun insallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?