Aşılama Ekim 2013'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slmmmmmmmmmmm...
kızlar sonucum 10.5 tahlil yaptırdığım sağlık ocağı pozitif dedi. doktorum 10 un altı negatif üstü pozitif sen sınırdasın pazartesi tekrarla dedi. ben yinede mutluyum çünkü sonucum hiç 1.2 nin üzerine çıkmamıştı. çooooooooooooook heyecanlandım. rabbim isteyen her kuluna nasip etsin..

Son düzenleme:
inşallah tüp bebek derler.ama aşılamada olsa yaptır sıkma canını hakkımızda hayırlısı olsn :)

aşılama çıktı canım haftaya çarşambada ilaç raporum çıkacak ona göre bu ay hemen aşılamaya başlıyoruz pöfffff

canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsunnnnnnn

kısmet değilmiş doğru söylüyorsun... Allah hakkımızda hayırlısını verecek buna gönülden inanıyorum ama üzülüyoruz işte....

hele bi de cevremde insanların hamile kaldıklarını bebeklerini kucaklarına aldıklarını gördükce içim acıyor

hayırlısı bakalım canım hiç umudum yok ama görücez bakalım
Herkese merhaba ben 2.aşılama için haZırlık dönemindeyim. Yarın yumoş kontrolü var. Dün 2 si 13 mm idi. hayırlısı bakalım. Peki kaç mm olunca yumoşlar hazır oluyordu? Ilkini tamamen kafamdan silmişim de :)))

hadi bakalım inşallah hayırlısı olur canım ama bende bilmiyorum bende ilk defa aşılama yaptırıcam :)

ben de 2. aşılamayı olucam canım adeti bekliyorum.
yumurtalar 18-20 mm oldu mu hazır demektir

dün 2. aşılamamızı olduk. 2. defa beklemeye başladık allah emeklerimizi boşa götürmesin inş:) dileyen isteyen herkese versin..

dün 2. aşılamamızı olduk. 2. defa beklemeye başladık allah emeklerimizi boşa götürmesin inş:) dileyen isteyen herkese versin..

amin canım. bende 1.aşılamam tutmadı. ara verdim 3ay kadar 2.aşılama yaptırdım ekimde o da olumsuz. şimdi 3. aşılamayı yaptırıyorum. pazartesinden beri iğne vuruluyorum. yarın kontrolüm var. allah herkese istediğini nasip etsin.

merhaba canım bende bu ay yaptrıyorum ınsallah hepmız ıcın hayırlı bır ay olur ıgnelere bugun baslyorum ama nasıl yapacagım arastrmadayım yardımcı olursanız rabbım herkeze nasıp edsın....

kizlar bilgisi olan varsa birsey sorucam.catlatma ignesinin yqpildigi gun 1.gun mu yoksa ertesi gun mu?

slm arkadaslar ben aranıza yenı katıldım 2.5 yıldır ugrasıyoruz sonunda asılamaya baslıyoruz adetın 2 gunu muaneye gıttım ve 18 folıkul oldugunu soyledı dr.anlamadım tabıkı pco var ama cok onemlı degıl degıl dedı her duzenlı adet oluyorum gunu sasmaz maasallah...sımdı ıgnelere basladık 3 kullanıp kontrole gıdecegım tedavı basladı lutfen dua edın duaya cok ıhtıyacıgımız var RABBIM COOK buyuk ınsallah herkesın olur bır an once arkadaslar yrdımcı olun 18 folıkul normal mı anlamadım bılen arkadaslar yardımcı olsun lutfeenn.BIR de hangı duaları okudunuzz...tesekkuur ederım sımdıden RABBIM HERKESIN GONLUNDEKI MURADI BIR AN ONCE NASIP ETSIN

Merhaba arkadaşlar.bende pko var.eşimin spermi iyi çıktı.klomen + çatlama iğnesi tedavisi olduk 3 ay.tutmadı.rahim filmi çekildi bana pazartesi.Benim sol tüpüm açık ama sağda sızma şeklindeymiş yani kapalı.ilaç girdi ama çıkış çok çok çok azmış.Bu ay bekliycez.Diğer ay ilk kez aşılama yaptırıcaz.700 tl artı ilaçlar dendi.sizce pahalımı ? birde acıtan bir işlemmi ? bilgi verebilirseniz çok sevinirim.teşekkürler

canim allah razi olsun. asilama yaptirmaya karar verdik vermesine kafamizdaki soru isaretleri yinede gitmedi farkli farkli doktorlara gittik bize tup bebek diyolar ve bizimde kararimiz tup bebekten yana oldu bakalim artik hayirlisi diyoruz hepimiz icinde oyle olsun insallah ...

canim oncelikle gecmis olsun ... ben fiyatlar konusunda o kadar cok arastirdim ki hemen hemen her yerde ayni fiyatlar soylendi banada bu islemler biraz maliyetli elimizden hic birsey gelmiyo maalesef ozellerin cogu boyle ....

banada doktorum 2.aşılama dedi ama adet olduğum zaman tüp bebek isticem.boşuna maddi manevi 1 ay daha yıpranmak saçma haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…