Aşılama Ekim 2013'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar maalesef benim de tutmadı aşılamam, tutan arkadaşlar var ise tebrik ediyorum.
Allah sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin hepimize...
Biraz ara vereceğiz biz, 2 yada 3 ay. kafamızı toparlayıp sonra bakacağız.
Allah gönlünüze göre versin...

Dunde aksam leke gelmisti. Bide bugun oglede dogru geldi. Iki kere.Ya ne oluyor adetmi yoksa yerlesme kanamasimi anlamadim

anladım canım rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah fazla bekletmeden versin yavrularımızı
canım benimde 11 ekimde olmuştu aşılamam ama bugün regl oldum bence test yaptır çıkar inşallah seninki tutmuştur
aynı durumdayız canım benimkide tutmadı bugün regl oldum kısmet böyleymiş bir kaç ay bende düşünmüyorum bakalım ne olacak
Dunde aksam leke gelmisti. Bide bugun oglede dogru geldi. Iki kere.Ya ne oluyor adetmi yoksa yerlesme kanamasimi anlamadim

canım bence sen hamilesin eğer adet olsaydı gelirdi bak benim adetim bugün geldi malesef aşılamam tutmadı test yaptır derim ben

Canim dk.aradim. Bana donucek.agzindan bal damliyor insallah . Ama icimde kotu his var. Goguslerim agrimaya basladi. Bilmiyorum. Bakalim dk. Ne dicek olazaa tutmazsa ara bericem

Cuma'da hayır vardır bence 1 gün daha bekle. Hayırlı haberlerini bekliyoruz, Allah'ım yardımcın olsun inşallah :)

Vaktimiz gelmemiş demek ki, üzülme. Allah öncelikle bizlere, eşlerimize, sevdiklerimize sağlık versin. Eminim vaktimiz geldiğinde, hakkımızda hayırlıysa biz de bebeklerimize kavuşacağız. Umudunu, inancını yitirme ve bu konuyu hiç düşünmeden dinlen :)

haklısın canım ama elde değil cok üzülüyor insan işte....

benim 14.gun acaba ne yapsam gebelik testimi yaptırsam diye heyecanla beklerken regl oldugumu gördüm... agladım ama neye faydası varki...

bir kac ay ara vermem gerekecek. özel dr a gidiyorum ve her ay bu kadar masrafı kaldırabilmeme imkan yok

bir yandan ne olacagını bilmemek. bir yandan maddi yorgunluk

bunaldım

valla sorun neyse ona göre karar veriyorlar benmki yarı özel ankara başkent hast.

aşılamanın kaçıncı günü oldu bu lekelenmeler.ben aşılamadan sonra ara ara 1 hafta hafif kanamalar geçirdim.aşılamam tutmadı bu arada.yani doktorunla görüşmüşsün zaten hayırlı haberler ver bize

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun.kan sonucun kesin çıkar artık olsada olmasada.ben aşılamanın 12.günü kanda 1 gördüm inşallah sen güzel haberler verirsin.göğüs ağrısı sızısı,akıntılar,bel ağrıları hepsini yaşadım bende çok heyecanlandım olur diye aa olmadı işte.inşallah senin bebişin seninledir.sabırlı ol ve bolca dua et

canım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını..bizimkide tutmadı..

Kıyamam sana insan üzülüyor elbet. Biz de eşimle birlikte epey üzüldük ama inançlı insanlar olduğumuz için her şer başka bir hayır kapısı açar diye düşünüyoruz. Demek ki vaktimiz saatimiz gelmemiş. Kısmet değilmiş. Mali olarak belimizi elbette çok büküyor. Düşün ki biz kredi aldık. 1 aşılama ve 1 tüp bebek deneyebiliriz diye. Ama olsun, bütün bunlara karşı suratını düşürmemek, moralini bozmamak için diren. Bu iş umutsuz, inançsız ve moralsiz olmuyor tatlım. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Canim dk.aradim. Bana donucek.agzindan bal damliyor insallah . Ama icimde kotu his var. Goguslerim agrimaya basladi. Bilmiyorum. Bakalim dk. Ne dicek olazaa tutmazsa ara bericem

canım bende aynı şekilde bugün regl oldum ama yapacak bişey yok rabbim büyük verecek inşallah bütün kalbimle inanıyorum buna üzülme diyorum ama elbetteki üzülüyoruz rabbim işimizi kolaylaştırsın inşallah
Bende cik uzgunum moralim cok bozuk. Test yaptim yok hamile degilim. Rabbim hakkimizda hayirlisi olsun

canım idrar testinde çıkmaz demişti doktor bana kan testi versene neden kendine bukadar eziyet ediyorsunkı var yada yok öğren rahatla yaaaaaaaa haber ver bizedeeeee

arkadaşlar sabah 8.30 da kan verdim. eşimin ve ailemin haberi yok. akşam hafif bi lekelenme oldu moralim çok bozuldu. onun dışında göğüslerim deki hassasiyet gitti. saat 15.00 da hemşire beni arayacak ve sonuç belli olacak. herkesten dua bekliyorum. bende sizlere ve anne olmak isteyen herkese çok dua ediyorum. çünkü dua dan başka bi çaremiz yok. bu rabbimiz ile bizim aramızda sadece. eğer o isterse 'ol' der ve olur. onun için anne olamayan ve tedavisi devam eden arkadaşlara tek önerim mutlaka bi kurban kestirmeleri . emin olun sizde faydasını göreceksiniz.

bu arada ben ankara da tedavi görüyorum. doktorum prof. dk. MEHMET ERDEM . aranızda MEHMET beyin hastası varsa konuşmak isterim. gazi üniversitesinde öğretim üyesi doktorum. kontroller özelde yapılıyor. aşılma ve tahliller gazi de. eğer bu da tutmazsa MEHMET beyin ikizi prof. dr. AHMET ERDEM veya prof. dr. AYDAN ASYALI BİRİ ye gitmek istiyorum. aranızda bu üç doktorun hastası varsa onun sonuçlarını merak ediyorum. lütfen cevap yazın. birbirimizle deneyimlerimizi paylaşırız. veya ankara da olan arkadaşlar hangi hastane hangi doktor ve memnuniyetinizi yazarsanız bende bilgi sahibi olurum. çünkü eğer bu aşılama tutmazsa hemen tedaviye devam edip bi aşılama daha yaptıracağım oda tutmazsa tüp bebek son çarem olacak. belki tüp için HİSAR INTERCONTiNENTAL HOSPıTAL a gitmek istiyorum. aranızda giden var mı ? İstanbul da. çok kapsamlı bi hastane. lütfen bilgilerinizi paylaşınnnn..........

canım AHMET ERDEMİ KESİNLİKLE ÖNERİYORUM...ben bu ay ilk defa gittim aşılamam dün negatif oldu yalnız adet oldum ama eşimin yengesi ankarada doktor o tanıyor ve mehmet erdemle zaten ikizler ama ahmet erdem çok sıcak ve ilgili bir doktor ben tedavime malatyada devam edeceğim ama ankarada devam edersem kesinlikle ahmet erdem derim....hakkında hayırlısı olsun....

inşallah sen olumlu sonuç alırsın canım hadı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…