anladım canım rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah fazla bekletmeden versin yavrularımızıÖyle tabi, bir an için üzülüyor insan ama Allah'tan gelen her şeye razıyız. Hakkımızda en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah!
Benim yumurta rezervim az, akranlarıma göre daha az yumurtam oluyor ve çok şükür ki hala oluyor. bu zamana kadar 1 embriyo dondurma için tüp bebek, 1 aşılama ön tedavisi (yumurta gelişimi olmadı) ve yeni bir doktorla 1 aşılama daha denedik. doktor, durumumu gön önünde tutunca vakit geçirmeden tüp bebek önerdi. işte böyleeeee...
canım benimde 11 ekimde olmuştu aşılamam ama bugün regl oldum bence test yaptır çıkar inşallah seninki tutmuşturslm arkadaşlar ben yazmaya yeni başlıyorum . 11 ekim de 2. aşılamam yapıldı. kasık ağrılarım ara sıra yokluyor göğüslerim çoook hassas ve ben olmadımı diye korkuyorum. cuma test yağtırmamı istedi doktorum. ama ben dayanamayıp sanırım yarın sabah kan vereceğim . hem varsa eşime de sürpriz yapmak istiyorum. anaokulunda çalışıyorum sürekli çocuklarla beraberim ve çooooook istiyorum olmasını. duygularımı birileriyle paylaşmazsam boğulacam zannettim. o yüzden yazma ihtiyacı duydum. rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli uzun vehayırlı ömürlü hayırlı evlatlar versin.... bu arada aşılamada ikiz gebelik riski%35 . inşaallah ikizimiz olur.....
aynı durumdayız canım benimkide tutmadı bugün regl oldum kısmet böyleymiş bir kaç ay bende düşünmüyorum bakalım ne olacakArkadaşlar maalesef benim de tutmadı aşılamam, tutan arkadaşlar var ise tebrik ediyorum.
Allah sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin hepimize...
Biraz ara vereceğiz biz, 2 yada 3 ay. kafamızı toparlayıp sonra bakacağız.
Allah gönlünüze göre versin...
Dunde aksam leke gelmisti. Bide bugun oglede dogru geldi. Iki kere.Ya ne oluyor adetmi yoksa yerlesme kanamasimi anlamadim
slm arkadaşlar ben yazmaya yeni başlıyorum . 11 ekim de 2. aşılamam yapıldı. kasık ağrılarım ara sıra yokluyor göğüslerim çoook hassas ve ben olmadımı diye korkuyorum. cuma test yağtırmamı istedi doktorum. ama ben dayanamayıp sanırım yarın sabah kan vereceğim . hem varsa eşime de sürpriz yapmak istiyorum. anaokulunda çalışıyorum sürekli çocuklarla beraberim ve çooooook istiyorum olmasını. duygularımı birileriyle paylaşmazsam boğulacam zannettim. o yüzden yazma ihtiyacı duydum. rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli uzun vehayırlı ömürlü hayırlı evlatlar versin.... bu arada aşılamada ikiz gebelik riski%35 . inşaallah ikizimiz olur.....
Arkadaşlar maalesef benim de tutmadı aşılamam, tutan arkadaşlar var ise tebrik ediyorum.
Allah sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin hepimize...
Vaktimiz gelmemiş demek ki, üzülme. Allah öncelikle bizlere, eşlerimize, sevdiklerimize sağlık versin. Eminim vaktimiz geldiğinde, hakkımızda hayırlıysa biz de bebeklerimize kavuşacağız. Umudunu, inancını yitirme ve bu konuyu hiç düşünmeden dinlen :)
slm kızlar.ben de test yapmadım ama bugün zaten adet olcam büyük ihtimalle artık önümüze bakıcaz.kızlar siz özelde yaptırdınız ben devlette yaptırıyorum galiba5 kere aşılama yapıyorlar.sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz.tüpemi geçiceksiniz?
Dunde aksam leke gelmisti. Bide bugun oglede dogru geldi. Iki kere.Ya ne oluyor adetmi yoksa yerlesme kanamasimi anlamadim
slm arkadaşlar ben yazmaya yeni başlıyorum . 11 ekim de 2. aşılamam yapıldı. kasık ağrılarım ara sıra yokluyor göğüslerim çoook hassas ve ben olmadımı diye korkuyorum. cuma test yağtırmamı istedi doktorum. ama ben dayanamayıp sanırım yarın sabah kan vereceğim . hem varsa eşime de sürpriz yapmak istiyorum. anaokulunda çalışıyorum sürekli çocuklarla beraberim ve çooooook istiyorum olmasını. duygularımı birileriyle paylaşmazsam boğulacam zannettim. o yüzden yazma ihtiyacı duydum. rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli uzun vehayırlı ömürlü hayırlı evlatlar versin.... bu arada aşılamada ikiz gebelik riski%35 . inşaallah ikizimiz olur.....
Arkadaşlar maalesef benim de tutmadı aşılamam, tutan arkadaşlar var ise tebrik ediyorum.
haklısın canım ama elde değil cok üzülüyor insan işte....
benim 14.gun acaba ne yapsam gebelik testimi yaptırsam diye heyecanla beklerken regl oldugumu gördüm... agladım ama neye faydası varki...
bir kac ay ara vermem gerekecek. özel dr a gidiyorum ve her ay bu kadar masrafı kaldırabilmeme imkan yok
bir yandan ne olacagını bilmemek. bir yandan maddi yorgunluk
bunaldım
Canim dk.aradim. Bana donucek.agzindan bal damliyor insallah . Ama icimde kotu his var. Goguslerim agrimaya basladi. Bilmiyorum. Bakalim dk. Ne dicek olazaa tutmazsa ara bericem
haklısın canım ama elde değil cok üzülüyor insan işte....
benim 14.gun acaba ne yapsam gebelik testimi yaptırsam diye heyecanla beklerken regl oldugumu gördüm... agladım ama neye faydası varki...
bir kac ay ara vermem gerekecek. özel dr a gidiyorum ve her ay bu kadar masrafı kaldırabilmeme imkan yok
bir yandan ne olacagını bilmemek. bir yandan maddi yorgunluk
bunaldım
Bende cik uzgunum moralim cok bozuk. Test yaptim yok hamile degilim. Rabbim hakkimizda hayirlisi olsun
bu arada ben ankara da tedavi görüyorum. doktorum prof. dk. MEHMET ERDEM . aranızda MEHMET beyin hastası varsa konuşmak isterim. gazi üniversitesinde öğretim üyesi doktorum. kontroller özelde yapılıyor. aşılma ve tahliller gazi de. eğer bu da tutmazsa MEHMET beyin ikizi prof. dr. AHMET ERDEM veya prof. dr. AYDAN ASYALI BİRİ ye gitmek istiyorum. aranızda bu üç doktorun hastası varsa onun sonuçlarını merak ediyorum. lütfen cevap yazın. birbirimizle deneyimlerimizi paylaşırız. veya ankara da olan arkadaşlar hangi hastane hangi doktor ve memnuniyetinizi yazarsanız bende bilgi sahibi olurum. çünkü eğer bu aşılama tutmazsa hemen tedaviye devam edip bi aşılama daha yaptıracağım oda tutmazsa tüp bebek son çarem olacak. belki tüp için HİSAR INTERCONTiNENTAL HOSPıTAL a gitmek istiyorum. aranızda giden var mı ? İstanbul da. çok kapsamlı bi hastane. lütfen bilgilerinizi paylaşınnnn..........
arkadaşlar sabah 8.30 da kan verdim. eşimin ve ailemin haberi yok. akşam hafif bi lekelenme oldu moralim çok bozuldu. onun dışında göğüslerim deki hassasiyet gitti. saat 15.00 da hemşire beni arayacak ve sonuç belli olacak. herkesten dua bekliyorum. bende sizlere ve anne olmak isteyen herkese çok dua ediyorum. çünkü dua dan başka bi çaremiz yok. bu rabbimiz ile bizim aramızda sadece. eğer o isterse 'ol' der ve olur. onun için anne olamayan ve tedavisi devam eden arkadaşlara tek önerim mutlaka bi kurban kestirmeleri . emin olun sizde faydasını göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?