Arkadaslar meraba bende 7ekimde asilama yaptim. 25 ekime kadar beklicem.bazi belirtiler var sik idrar belimun agrisi kasiklarimda ara ara agri bobreklerim bile agriyor.adet olnam umarum. Hepimuzin hakkinda hayirlisi olsun
Kızlar, 7 Ekim'de aşılamam yapıldı ve şimdi hastanede kan testinin sonuçlarını bekliyoruz. Heyecandan ölücez. Dualarınızı esirgemeyin. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bugün 14.günüm. dünden gebelik testi aldım. bugün sabahtan yaparım diye. gerek kalmadı ama bu sabah adet olmuşum((((
bu defada olmadı. üzgünüm, yorgunum. Allah'ıma sığınıyorum. verecek olan o.
A
Özelden msj yazamiyomusum.kizlar asilamam yapildiginda dr beni tam 3 saat muayenehanesindeki hasta odasinda ayaklarim yuksekte yatirdi.bazi arkadaslar baska dr 15-30 dk yatirmis onlarin tutmadi tabi.benim ikizim oldu dogurdum.ilk asilamamda baska doktora gidiyordum 5 yumurtam olmustu tutmadi.bunda iki yumurtamdan ikiside tuttu:))).hepinize bol şans bide 10.günü test yaptim ikinci cizgi hafif belirdi bende hemen hastaneye kosup test yaptirdim sonuc 45 cikinca dr aradim oda hamilesin dedi cok güzel bi gündü :))
merhaba aşılama işlemi kaç kez yapılabiliyor bilgiiz varmı acaba
sonuç çıkmadı mı acaba canım:18::18:
inşallah hayırlı haberle gelirsinnn
bende 7 aydır denememıze ragmen olmadı bı sorun yok dedı doktor asıla ne kadar surede yapılıyor acaba ne kadar zaman olmazsa yapılıyor bılgınız varmı
kızlar, 7 ekim aşılamamız ne yazık ki negatif sonuç verdi. Halbuki arife gecesi ateşlendiğim için gittiğimiz hastanede antibiyotik tedavisine başlamak için yapılan beta hcg 3.8'di. üstelik daha 7 gün olmuştu aşılama yapılalı. Neyse, allah bilir elbet bunların hepsi mazeret. Allah öncelikle bizlere ve eşlerimize sağlık, huzur ve iyi geçim versin. Vakti saati geldiğinde de yavrularımızla bizleri tam etsin inşallah.
Peki bundan sonra ne yapacaksın diye soranlar için: Doktorumuz önümüzdeki adet döneminin 2 ya da 3. Gününde gelmemizi ve tüp bebeğe başlamamızı önerdi. Kısmet bakalım, yumurtladığımız sürece umut var.
hakkında hayırlısı canım hatta hepimizin hakkında hayırlısı rabbim büyük inşallahsagol canım inşallah sen güzel haberler alırsın.
önümüzdeki ay bir daha deneyecegiz bakalım...
canım ya sıkma canını vallahi bende çok üzülüyorum sizleri okuyunca rabbim ol desin yeterki olmayacak hiçbirşey yok bende kötü duruma hazırladım kendimi bakalım hayırlısıBugün 14.günüm. dünden gebelik testi aldım. bugün sabahtan yaparım diye. gerek kalmadı ama bu sabah adet olmuşum((((
bu defada olmadı. üzgünüm, yorgunum. Allah'ıma sığınıyorum. verecek olan o.
dün test yapıldı ama sonuç ne yazık ki negatif. sağlık olsun, ne yapalım. önümüzdeki periodlarda ne yapabileceğimize bakacağız. üzüldük ama umudumuzu yitirmedik. anne ve baba olmak için biraz daha uğraşmamız lazım diye düşündük. rabbim haklarımızda en hayırlılarını versin inşallah. dualarım sizlerle :)
hayırlısı olsun.çatlatma iğnesinden kaynaklanıyo betanın yüksek çıkması benimde başıma geldi.ama 12-14 gün kesin sonuç çıkıyor.benimde 1 çıkmıştı :) kasımda adet olunca bende tüp yaptırcam inşallah tutar ya :)
hakkında hayırlısı canım hatta hepimizin hakkında hayırlısı rabbim büyük inşallah
hakkında böyle hayırlıymış canım üzülme elbet birgün bizlerde anne olacağız rabbimin izniyle...özel değilse bu kaçıncı aşılaman probleminiz ne doktor neden tüp bebek dedi canım?
ben devamlı buraya yazıyorum ama kasımda aşılama yada tüp bebek yapılacak banasigarayıda bırakmaya karar verdim hakkımızda hayırlısı :26:
sigarayı bırakmak çok doğru bir karar. zorlanacağına eminim ama sağlıklı bir hamilelik yaşamak istiyorsan buna katlanacaksın. ben de sigarayı bıraktım, 3 hafta oldu. zorlandığımda eşimin sigarasından günde sadece 1 nefes aldım. bir de sonuçlarımız beklerken yarım içtim işte :) ama alıştım artık. tüm gün canım istemiyor, hatta içenler kötü kokuyor. geceleri de bol su ile falan atlatmaya çalışıyorum. umarım sen de başarırsın. bebek yolculuğunda da allah yardımcın olsun, umarım hayırlısı ile yavruna kavuşursun.
ayyy bıraktığına çok sevindimm inşallah bende bırakabilirim.gerçekten doktorum bile sigara içiyorsan bana gelme diyor :26: inşallah sonu hayrolur :26:
bırakırsın, bırakmalısın! aslında şöyle düşün: istediğin şey sigaradan çok daha önemli. sağlıklı bir gebelik ve bebek için bunu yapmalısın. allah yardımcın olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?