Aşılama Ekim 2013'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ktpkurdu sayesinde bende gördüm burayı ocean canım hakkında hayırlısı olsun :)) bende kurbandan sonra adet olursam aşılama yaptırcam :)))

benim aşılamada bayramdan sonraya kaldı canım.
ben söktürücü içip olucam valla kendim beklersem bir yıl adet olmam

benim aşılamada bayramdan sonraya kaldı canım.
ben söktürücü içip olucam valla kendim beklersem bir yıl adet olmam

bende bu ay adetim tam kurbana denk geliyor :)) o yüzden kasıma kaldım ben ya :))) neyse hayırlısı .ben söktürücü içtim yinede adet olmadım çünkü :)))

malesef bu ayki aşılamam tutmadı allah hakkımızda hayırlısını versin, inşallah bir daha ki sefere, güzel haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar burayı takip edicem umarım sevininizle bizide güldürürsünüz

bende bu ay adetim tam kurbana denk geliyor :)) o yüzden kasıma kaldım ben ya :))) neyse hayırlısı .ben söktürücü içtim yinede adet olmadım çünkü :)))

Benim aslinda bayramdan once olabilirdi ama esim ertelemek istedi.
Benim adet yeni bitti tabi söktürücü ile oldum.
Yine söktürücü icip adetin 3. Günü gidicem.
Bakalim bu sefer cok umutluyum olacak gibi geliyor insallah hayal kırıklığı yaşamam.

Seni cok iyi anliyorum canim benim de ilk asilamam tutmadi. Ikinciye hazırlanıyoruz bakalım.
Zaten sansimuz yüzde 15-30 arasiymis.
Napalım allah bu ay nasip etmedi demek ki.
Sabir işi bu iş.
Bekleyeceğiz ve inşallah odulumuzu alacağız

Arkadaşlar yazmıştım, cevap veren olmadı.
Değerlerinizi bilmiyor musunuz yoksa paylaşmak mı istemiyorsunuz?
Ya da size aşılama raporu verilmedi mi ?

bu gece saat 11 de ovitrelle iğnemi vurulacam.salı günü aşılama yapılacak. içimde ne ararsan var. heyecan, umut, umutsuzluk... bana dua edin.... birde bişey sormalıyım size doktorum sol yumurtalığımda oluşan yumurtanın 14mm olduğunu söyledi. bu normal mi sizce? benim bildiğim 16-20mm.

üzülme canım Mevlam neylerse güzel eyler... rabbime sığın. allah dilediğin herşeyi sana nasip etsin....

ahh canım dua etmezmiyimm.... bende bayramdan sonra yaptıracagım bakalım sonuclar yüzümüzü güldürür inşallahh

İnşallah canım ya .. Allah emeğimizi boşa çıkarmasın.. Benim aşılama yaptıralı 1 hafta oldu arkadaşlar, benim sırtımda sürekli bi ağrı var kasıklarımda arasıra batmalar oluyor sarı akıntı da var .... Bide mide bulantısı var acaba tutmuşmudur ya bilmiyorum ki 1 hafta da belli olmazki ama

cnm ya iki gündür sabahları kasık agrısından ve mide bulantısından mahvoluyorum. ben böyle bir kasık agrısı görmedim gözümden yaşlar geliyor.

aynen öyle benimde 4 gün oldu ama bulantı ve agrı neden oluyor bilemedim

Slm kizlar bende sizdenim ekim ayinda ilk asilamayi yaptirmayi dusunuyoruz nasipse ama biz esimle nedense cok umutsuzuz benim esimde inmemis testis ve varikosel problemi vardi varikoselden ameliyat oldu ameliyattan 3 ay sonra sperm test sonuclarimiz 12 milyon cikti 1 cl de hareket % 60 civarindaydi doktorumuz asilamaya uygun yaptirabilirsiniz dedi biz beklemek istedik 6. Aydan sonra daha iyi sonuc cikar diye ama en son 1 hafta once yaptirdik bu sefer sonuclarimiz epey dustu 6.9 milyon 1 cc de hareket epey dusuk doktora gittik 1. De asilama yapalim olmazsa tup bebege geceriz dedi asilamada sansiniz cok dusuk bu sonuclarla dedi sizce ne yapmaliyiz kizlar yaa yardim edin bize tup bebekte sansimiz % 50-60 asilamada ise % 10-15 mis kafamiz iyice karismis durumda bide bunlarin hepsi maddiyata bakiyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun sizce ne yapmaliyiz bize akil verin lutfenn

herkese selam, yarin ilk asilama gunum, bu gece nasil uyurum bilmiyorum, allah herkesin yardimcisi olsun...

Canım stress yapma rahat olun, inşallah bu ay hepimizinki tutacak...
Ben Cuma öğlen yaptırdım, hayırlısı hepimize .

nedense bende çok umutluyum her zaman umutluyum gerçi ben :))) inşallah hayırlısıyla bizde anne oluruz allahım lütfeeeeen :)))

Arkadaşlar yazmıştım, cevap veren olmadı.
Değerlerinizi bilmiyor musunuz yoksa paylaşmak mı istemiyorsunuz?
Ya da size aşılama raporu verilmedi mi ?

cnım benm çikolata kistim vardı eşimde sorun yoktu o yüzden bilemicem seninkini

canım cumartesi yapılacak aşılama için perşembe gecesi ovitrelle vuruldum bende.neden çünkü cumartesiye kadar yumurtalar iyice olgunlaşıyor ve çatlama 36 saat içinde gerçekleşiyor.yani hepimize aynısı oldu :) bu arada inşallah tutar:)

herkese selam, yarin ilk asilama gunum, bu gece nasil uyurum bilmiyorum, allah herkesin yardimcisi olsun...

sakin ve sabırlı olman lazım :)) stres yapma inşallah tutar:)

Son düzenleme:

canım bana soracak olursan eğerki aşılama için paranız varsa 1 kerelik aşılama deneyin.neden diyeceksin bak bu sitede hep şunu gördüm eğer erkekte sorun varsa aşılama çoğu kişide tutuyor.ama sorun bendeki olduğu gibi kadındaysa aşılama sonuç vermiyor.yani iyi düşün aşıılama ve tüp masraflarını sor doktora paranız yetiyorsa 1 kere aşılama deneyin birşey kaybetmezsin.ama yetmiyorsa direk tüp bebek deneyin mantıklı olana sen karar ver umarım hakkında hayırlısı olur :)

slm kızlar.bende bu ay ilk aşılamamı yaptırcam.çarşamba günü olacak bakalım kızlar inşallah bayramdan sonra hepimizin yüzü güler

slm kızlar.bende bu ay ilk aşılamamı yaptırcam.çarşamba günü olacak bakalım kızlar inşallah bayramdan sonra hepimizin yüzü güler

Haydi bakalım hayırlısı, Ekim ayı nedense iyi şeyler olacak gibi :)
Pozitif düşünüyoruz :)
Benim aşılama olalı 4 gün geçti, ara ara sol kasığıma batmalar oluyor. Sizde de oluyor mu?
Normal mi bu batmalar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…