Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Ayy sen de heyecanlısındır şimdi canım.Ahh salı bi gelsin yazarım inş güzel haberlerimi.Çok kilo aldım ben de galiba.Bir de bende kabızlık problemi var hamilelik başından beri. O yüzden de olabilir kilo artışı.2014 güzel bir yıl olsun bizim için evli, mutlu, çocuklu

Amiiin amiiin benimde tam aksi eskiden vardı kabızlık problemim neler çekerdim hamileliğimden beri bağırsaklarım hep bozuk çok afedersin işte tuhaf tuhaf şeyler yapıo bize mındırıklar evet çok heyecanlıyım herkes bende kız hissedio eşim kız istio prensesim olsun diye Allah sağlıklısını versin tabi bakalım pipilimi kukulumu olacak )

günaydınlarrrr naıslsınız kızlar bu topik cok sakin oldugundan ben artık hıc gırmıorum neler var yok

Kızlar ben geldim.Kontrolüm vardı bugün.Bebişim yılbaşı hediyesi verdi bize.Maşaallah pek büyümüş.125 gr ve 14 cm olmuş.15+3günlük çıktı.Yani biraz öndeyiz.
Veeee bebişimin cinsiyeti belli oldu.Oglumuz olacakmış.Allah hepimize hayırlı evlat versin.Hemen alışveriş de yaptım.3 tane takım ve bir zıbın aldım.O kadar güzeller ki bir görseniz.Şimdi yoldayız ailemin yanına gidiyoruz.Çok da mutluyum onlarla da birlikte daha mutlu olacagım sevincimi paylaşınca.
Hepinizin yeni yılını kutluyorum.Bu yıl hepimize sağlık, huzur, şans ve para getirsin ailemiz ile birlikte...

Canım gözünaydııııııın çok sevindim Allah sağlıkla kavuştursun minnoşunuza sizi çok güzel bî yeniyıl hediyesi olmuş bende pazartesiyî iple çekiyorum neyseki topiğe sen giriyorsun yazık terk edilmiş gîbi oldu ))

Sagol canım, darısı başına artık çok gùzel bir duygu, eşimin de benim de agzımız gülmekten kapanmıyordu ögrendigimizde.KıZ olsaydı ismi hazırdı annemin adını koyacaktık ama erkek olunca düşünmeye başladık. Hadi bakalım senden de iyi haberleri bekliyoruz

Burası sanırım artık ikimizin sayfası ) kimsecikler yok..yarın gideceğim canım günlerdir pazrtesi olmadı bi türlü ) buarada çatlaklar için bişi kullanıomusun ben lierac kullanıyorum int yarı fiyatına aldık google yazınca çıkıo eczaneden 80 e aldığım şeyi 45 e aldım sahte falanda değil hatta büyük boy aldım avantajlı die 69 tl lik göz çevresi kremi hediye geldi eğer sende kullanıosan ordan al canım

Evet canım ikimize özel oldu kimse gelmiyor artık topige. Çatlaklar için kakao, badem ve kayısı yagı aldım hepsini karıştırıp, boş parfüm şişesine koydum.Sabahları sürüyorum.lierac almak istiyorum ama pahalı galiba.sen hangi siteden aldın? Ben de bakayım oraya

Merhaba arkadaşlar, ben de uzun zamandır uğrayamıyodum, malum yıl sonu iş-güç çok yoğundu. O yoğunlukta bi de kanamam da oldu, ağla babam ağla mahvoldum, Allaha şükür şu an bi sıkıntımız yok :) Bugün 2li test için gittim ben de, kanımızı verdik, ense kalınlığı çok iyiymiş bebişin gelişimi de çok iyiymiş, biraz önden gidiyoruz 13+2 çıktık, haftaya sonucumuzu alcaz inşallah her şey yolundadır. Bu arada ben de hepimiz gibi bel ağrıları, karın kasılmaları vs çekiyorum, yeter ki sağlıklı olsunlar da ve Allah yokluklarını göstermesin de çekmeye razıyız :) Bi de eşim ısrar edince cinsiyetini de tahmin etmeye çalıştı, kız olabilir dedi Hayırlısı inşallah, cümlemiz için.. Sevgiler :)

Slm kızlar bende bugün 12 haftalık oldum kese dışı kanamam vardı şükür geçmiş insan bir düşük yapınca ikincide hep tetikte korkuda oluyo kızlar siz neler yapıyosunuz nasl geçiyo hamileliğiniz

geçmiş olsun canım bende 17+3 haftalık hamileyim. 1 tanede 26 aylık bi kızım var. Bu hamileliğim çok zor geçiyo. Hiç iştahım yok. Bişey yiyemiyorum. Tam 7 kilo verdim. Biraz fazla iş yapsam ayakta kalsam belim ortadan ikiye ayrılcak gibi ağrıyo, kalçamın içlndeki kemikler bile ağrıyo

kızlarr aşırı derecede nefes problemi yaşıyorum ve kalp çarpıntısı ,daha 17 haftadayım nefes almak için resmen cebelleşiyom aynı sıkıntıyı yaşayan var mı

kızlarr aşırı derecede nefes problemi yaşıyorum ve kalp çarpıntısı ,daha 17 haftadayım nefes almak için resmen cebelleşiyom aynı sıkıntıyı yaşayan var mı

Merhaba ays, bende de aynı sıkıntı var, karnım daha çıkmadı bile, eşime de bi de karnım büyüse napcam bilmiyorum diyorum hep, midemize ciğerlerimize baskı var sonuçta, telaşlanma bence :)

Arkadaşlar merhaba,
Bayadir giremiyordum ama sizlerede soylemek istedim bebesimin cinsiyetini cuma gunu ogrendik veee allahin izniyle kizimiz olacam cok mutluyum allahim herkesin gonlune gore versin ve kizimiz inşallah saglikli ve hayirli evlat olur

Canim mutlu hafta sonlari sonunda bebisin cinsiyetini ogrendik bi turlu gostermedi kendini bagdas kurdu topuklariyla kapadi ikinci gittigimizde ogrendik sonunda erkekmis 3lu 2 li testlerimizde temiz cikti sukurler olsun arama motoruna lierac yazinca cikio kuzum lierac-krem die bi site simdi buraya yazamadim reklam olmasin die ama gorursun zaten lierac-kremli olani tikla hemen gercekten cok uyguna aldik kocaman seyi bide 70 tl lik hediye goz cevresi kremi yolladilar sen nasilsin bebis nasil?

Selam kizlar nasilsiniz ? Bebisleri nasil ) bende épéy oldu giremedim sonunda memleketimdeyim artik ucak yolculugumda iyi gecti Allaha sukur bir problem olmadi . Doktora kaydimi yaptirdim bebisimide gordum gayet iyi cok sukur,sadece haLa cinsiyetini ogrenemedik ) sizler nasilsiniz kilo aldinizmi Ben vermisim bile kizlar aMa bun dan sonra alirim zannedersem habire bisiler canim cekiyo ))

buralar çok boşş , olmuyor amaa, hazıran anneleri olaraktan orada almış başını gidiyor ama burda hiçbir şey yokk, oysa hepsi aynı kişilerizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…