Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Selam kizlar nasilsiniz benimde canim sikildi uyku tutmadi gireyim dedim,ya kizlar biz allahin izniyle 12 haftalik olduk AMA bende belirtiler azaldi ya kime soylesem normaldir diyo gogus agrilarim gecti sadece uclari kirmizi oldu ve sizliyo yuzumdede sivilceler cikti ve ara sira belim agriyo bukadar doktorada gidemiyorum onumuzdeki ayin 16 Verdi randevu.Ben ise malum yeni yilda ucakla yolculuk yapicam memleketime.bugun esim yine aramis ucmasi icin bir sakinca yok AMA randevuden once baska randevu verirsek 100-200 euro kdr odemelisiniz demis oda basit bir ultrasona gitmek icin sinir oldum ya...

maşallah canım olumsuz olarak görünen şeylerin ardında ne hayırlar vardır biz bilemeyiz..
bebişinin kısmeti bunlar cnm Allah hep yanınızda yardımcınız olsun cnm..
illa ki zorlukları var yeni mezun olmanın ama maşallah mesleğiniz çok güzel Allah hayırlı kapılar açsın..
hep güzel haberlerle gel cnm..öpüyorum çok..

Canım ne güzel müjdeli haberler vermişsin.Allah mutluluğunu daim etsin.

Günaydın kızlar Haziran anneleri topiği aşırı kalabalık.Akşama kadar hergün 30-35 sayfa yazıyorlar takip edemiyorum.Yazılanları okusam cevap yazamıyorum.O yüzden o topiği bilgi amaçlı takip edip burada aktif olmak istiyorum.Haziran anneleri topiğine gidenler lütfen geri dönün sizde.

ekim 1'de 5 haftalık hamiş olduğımı öğrendim.çok korkuyordum daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım.gebelik kesesini de gördül şükür şimdi sıra 7. haftada kalp atışlarında:))

merhabalar bende 26 ekimde öğrendim hamile olduğumu şu an 12 haftalık hamileyim cumartesi günü ikili teste giricem bakalım inşallah herşey hepimiz için güzel geçer bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Hoşgeldin aramıza..

Hakkaten yaa orayı okuycam diye iş arasında mesai bitiyo hahhaha
burda takılalım canlar..
senin dün çiğköfte olay oldu dün ben kocama da söyledim getirdi bugün öğlen de yedim kalanını ohhh doydumm..
şimdi ikili test sonucumu almaya gitcem ilk bakcam şey bhcg değeri

Canım doktor bana saçlarını boyayabilirsin dedi sakınca yok dedi ama içim tuhaf sîze bişi dedimi doktor?

canım inş güzel sonuçlar alırsın bende 2 li tarama için doktora gitcem ultrason için idrara sıkışık olmak gerekiyormu ona göre gideyim beklemiyeyim

Allah raazı olsun güzelim ya.. O doktor zaten ilk günden beri hep negatif artık Rabbim nasip ederse onun kapısının önünden geçmem sanırım.. Canım kan değerleri dediğin nedir yani neye baktırayım?

Canım doktor bana saçlarını boyayabilirsin dedi sakınca yok dedi ama içim tuhaf sîze bişi dedimi doktor?

ya evet organik boyayla boyanabiliyo diyolar ama ben bırak boyatmayı kestirmiyorum bile..biliyorum bişe olmaz yapsam ama işte nebilim kuruntu yapıyorum kendi kendime

günaydın minik anneler
nabersiniz bakalım..
ben dün sonucumu aldım çok şükür bişe çıkmadı hcg değerim 39 çıktı
50 nin altında olunca erkek üstü olunca kız deniyo bakalım benim oğlum mu olucak

bir şey çıkmamasına sevindim.. arkadaşımın 31 çıktı kızı oldu.. kardeşimin ki 60 çıktı oğlu oldu.. Allah gönlüne göre versin....

Ne güzel şeyler yazmışsın canım ya.Uzun zaman sonra ilk defa içim umutla doldu.Bizim de istedigimiz şeyler pek olmuyor bu ara o yüzden çocugum da ben gibi şanssızmış dedim sürekli.Gerçekten Allah büyük ve bize verdiklerinin arkasındaki hayrı sonradan görüyoruz.Ama elimde degil yine de.Memleketime taşınmak istiyordum dogumum olmadan önce, esimin kadrosunun alınması gerekiyordu öncelikle.Ama benim atama dönemime yetişmedi.Çok üzgünüm hayrını sonradan görürüm inş.
Ben de seninle aynı fikirdeyim canım ya.Buraya sürekli yazıyordum baktım burda da kimse kalmadı.O yùzden buraya da girmedim 2-3 gündür. Haziran topiginde zaten çogu şeye cevap alamıyorum.Bu yüzden de o topige küstüm aslında.Biz hamileler çok hassasızBizim bebişlerin dogum tarihi de yakın.Ben seni takip edecegim

Çok heyecanlı ya.Benim de aklımda sürekli o var.Bir iki hafta sonraya herkesin cinsiyetler belli olur.Ben ayın 31 inde gidicem, yılbaşı hediyesi olacak çocugum bana inş.

Canım benim kontrole daha çok var.6 Ocakta benim bebiş cinsiyetini gösterirse yeni yıl hediyesi olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…