maşallah canım olumsuz olarak görünen şeylerin ardında ne hayırlar vardır biz bilemeyiz..Canım ne güzel söyledin gerçekten bir anda hayatımız değişti hem olumlu hem olumsuz..eşimin primini bekliyorduk ev taşımak için bianda Allah yüzümüze güldü sanki.bide apartman mantolama yapacaktı yapmadı ev en üst kat olmasına rağmen su alıyordu cephelerden bildiğin kar yağıp hava soğuyunca duvarlardan resmen aşağı sular iniodu manto yapacağız dediler die taşınmayı ertelemiştik..ben astım hastasıyım nem rutubet bana çok zarar veriodu ciğerlerim ağrıyordu resmen..beni işten çıkarmadan önce bi ev ilanı görmüştüm internetten eşime göndermiştim ama hayal gibiydi yani şuanki kiramıza göre yüksekti biraz iştende çıkarılınca hepten hayal olmuştu..ama Allah nasıl büyük bi mucize oldu sanki o evide tutmamış kimse ev sahibide indirim yaptı epey kiradan daha önce çoğu kişi istemiş ama vermemiş resmen bizim nasibimizmiş..o evdeyim şimdi..eski evimi bi görseydiniz kızlar eşimle herşeyimizi kendimiz yapmıştık aileler bir çöp almadı destekte olmadı hiç her ne kadar mesleklerimiz iyide olsa yeni mezunlara şirketlerde verilen maaşlar belli böyle öğrenci evi gibiydi evimiz şimdiki evimiz aynı aile evieksiklerimizide aldık herşeyden öte evimiz artık 2+1 Allahım ödeyecek güç versin inşallah..gözlerim dolu dolu yazıyorum inanın..çünkü çok mutluyum Allahım sizlere herşeyin benden bin kat iyisini versin.çok sıkıntı çektik biz yine çekerim hiç gocunmuyorum korkmuyorumda Allah büyük herşey nasip..dileğim darda olan herkese bolluk rahatlık versin inşallah Allahım dileklerinizi kabul etsin cinsiyet 2 haft sonra belli olacak bizim tabi ilk size söylerim kızlar sizde benim bi ailemsiniz..sizleri ve göbüşlerinizi sevgiyle öpüyorum <3
Canım ne güzel müjdeli haberler vermişsin.Allah mutluluğunu daim etsin.Canım ne güzel söyledin gerçekten bir anda hayatımız değişti hem olumlu hem olumsuz..eşimin primini bekliyorduk ev taşımak için bianda Allah yüzümüze güldü sanki.bide apartman mantolama yapacaktı yapmadı ev en üst kat olmasına rağmen su alıyordu cephelerden bildiğin kar yağıp hava soğuyunca duvarlardan resmen aşağı sular iniodu manto yapacağız dediler die taşınmayı ertelemiştik..ben astım hastasıyım nem rutubet bana çok zarar veriodu ciğerlerim ağrıyordu resmen..beni işten çıkarmadan önce bi ev ilanı görmüştüm internetten eşime göndermiştim ama hayal gibiydi yani şuanki kiramıza göre yüksekti biraz iştende çıkarılınca hepten hayal olmuştu..ama Allah nasıl büyük bi mucize oldu sanki o evide tutmamış kimse ev sahibide indirim yaptı epey kiradan daha önce çoğu kişi istemiş ama vermemiş resmen bizim nasibimizmiş..o evdeyim şimdi..eski evimi bi görseydiniz kızlar eşimle herşeyimizi kendimiz yapmıştık aileler bir çöp almadı destekte olmadı hiç her ne kadar mesleklerimiz iyide olsa yeni mezunlara şirketlerde verilen maaşlar belli böyle öğrenci evi gibiydi evimiz şimdiki evimiz aynı aile evieksiklerimizide aldık herşeyden öte evimiz artık 2+1 Allahım ödeyecek güç versin inşallah..gözlerim dolu dolu yazıyorum inanın..çünkü çok mutluyum Allahım sizlere herşeyin benden bin kat iyisini versin.çok sıkıntı çektik biz yine çekerim hiç gocunmuyorum korkmuyorumda Allah büyük herşey nasip..dileğim darda olan herkese bolluk rahatlık versin inşallah Allahım dileklerinizi kabul etsin cinsiyet 2 haft sonra belli olacak bizim tabi ilk size söylerim kızlar sizde benim bi ailemsiniz..sizleri ve göbüşlerinizi sevgiyle öpüyorum <3
ekim 1'de 5 haftalık hamiş olduğımı öğrendim.çok korkuyordum daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım.gebelik kesesini de gördül şükür şimdi sıra 7. haftada kalp atışlarında:))
merhabalar bende 26 ekimde öğrendim hamile olduğumu şu an 12 haftalık hamileyim cumartesi günü ikili teste giricem bakalım inşallah herşey hepimiz için güzel geçer bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)
Hakkaten yaa orayı okuycam diye iş arasında mesai bitiyo hahhahaGünaydın kızlar Haziran anneleri topiği aşırı kalabalık.Akşama kadar hergün 30-35 sayfa yazıyorlar takip edemiyorum.Yazılanları okusam cevap yazamıyorum.O yüzden o topiği bilgi amaçlı takip edip burada aktif olmak istiyorum.Haziran anneleri topiğine gidenler lütfen geri dönün sizde.
Hakkaten yaa orayı okuycam diye iş arasında mesai bitiyo hahhaha
burda takılalım canlar..
senin dün çiğköfte olay oldu dün ben kocama da söyledim getirdi bugün öğlen de yedim kalanını ohhh doydumm..
şimdi ikili test sonucumu almaya gitcem ilk bakcam şey bhcg değeri
kızlar bayadır bu topık sessız dı bende hazıran annelerıne takılıorum orasıda cok kalabalık
ben 2 li testimi yaptırdım hersey normal cıktııı ense kalınlıgı ıyı dedı dr umuz bebegımın her bır yerını gordummbaya buyumus sıpaaa daha kızmı erkekmı bılmıorum ama artık 16. haftaya kaldııı kan sonucumu 6 gun sonra alabılırsın dedı ama ben artık toluca 1 ay sonra gıderım hepsını gosterır gelırım cınsıyetınıde ogrenırım 12+3 gunluk olduk buarada gobısde artık ıyıce bebıs gıbı sıvrıldı
canım inşallah çooook güzel haberlerle geliceksin müjdeni vericeksin bize..
inşallah herşey yolunda gidecek sen doktorun söylediklerini kafana takma..
pozitif ol yine kan değerlerine mutlaka baktır hamileliğe hazırla kendini cnm..
Canım doktor bana saçlarını boyayabilirsin dedi sakınca yok dedi ama içim tuhaf sîze bişi dedimi doktor?
günaydın minik anneler
nabersiniz bakalım..
ben dün sonucumu aldım çok şükür bişe çıkmadı hcg değerim 39 çıktı
50 nin altında olunca erkek üstü olunca kız deniyo bakalım benim oğlum mu olucak
aaa öyle mi çok heveslenmeyim o zmn :)bir şey çıkmamasına sevindim.. arkadaşımın 31 çıktı kızı oldu.. kardeşimin ki 60 çıktı oğlu oldu.. Allah gönlüne göre versin....
Canım ne güzel söyledin gerçekten bir anda hayatımız değişti hem olumlu hem olumsuz..eşimin primini bekliyorduk ev taşımak için bianda Allah yüzümüze güldü sanki.bide apartman mantolama yapacaktı yapmadı ev en üst kat olmasına rağmen su alıyordu cephelerden bildiğin kar yağıp hava soğuyunca duvarlardan resmen aşağı sular iniodu manto yapacağız dediler die taşınmayı ertelemiştik..ben astım hastasıyım nem rutubet bana çok zarar veriodu ciğerlerim ağrıyordu resmen..beni işten çıkarmadan önce bi ev ilanı görmüştüm internetten eşime göndermiştim ama hayal gibiydi yani şuanki kiramıza göre yüksekti biraz iştende çıkarılınca hepten hayal olmuştu..ama Allah nasıl büyük bi mucize oldu sanki o evide tutmamış kimse ev sahibide indirim yaptı epey kiradan daha önce çoğu kişi istemiş ama vermemiş resmen bizim nasibimizmiş..o evdeyim şimdi..eski evimi bi görseydiniz kızlar eşimle herşeyimizi kendimiz yapmıştık aileler bir çöp almadı destekte olmadı hiç her ne kadar mesleklerimiz iyide olsa yeni mezunlara şirketlerde verilen maaşlar belli böyle öğrenci evi gibiydi evimiz şimdiki evimiz aynı aile evieksiklerimizide aldık herşeyden öte evimiz artık 2+1 Allahım ödeyecek güç versin inşallah..gözlerim dolu dolu yazıyorum inanın..çünkü çok mutluyum Allahım sizlere herşeyin benden bin kat iyisini versin.çok sıkıntı çektik biz yine çekerim hiç gocunmuyorum korkmuyorumda Allah büyük herşey nasip..dileğim darda olan herkese bolluk rahatlık versin inşallah Allahım dileklerinizi kabul etsin cinsiyet 2 haft sonra belli olacak bizim tabi ilk size söylerim kızlar sizde benim bi ailemsiniz..sizleri ve göbüşlerinizi sevgiyle öpüyorum <3
Ne güzel şeyler yazmışsın canım ya.Uzun zaman sonra ilk defa içim umutla doldu.Bizim de istedigimiz şeyler pek olmuyor bu ara o yüzden çocugum da ben gibi şanssızmış dedim sürekli.Gerçekten Allah büyük ve bize verdiklerinin arkasındaki hayrı sonradan görüyoruz.Ama elimde degil yine de.Memleketime taşınmak istiyordum dogumum olmadan önce, esimin kadrosunun alınması gerekiyordu öncelikle.Ama benim atama dönemime yetişmedi.Çok üzgünüm hayrını sonradan görürüm inş.Canımıniçi Eskiden ultrason bile yokmuş bak ne güzel turp gibi dünyaya gelmişiz ama bizlerin şimdi imkanları fazla ve pinpirikli halimizde fazla o yüzden..aslında çok hoşlanmıyorum ben böyle gidip gelmekten ama işte her gittiğimde doktor gelip gideyim die bağlıyor sanki bebeğim down sendromlu olsa ne olacak alınmı diyeceğim asla Allah sağlıklısını verir ama bi hastalanır ateşlenir yine zekasını kaybeder felç olur bişi olur neyin garantisi var değilmi? yani o kadar bunaldımki etrafımdakilerin vesveselerinden içimi karartıyorlar..ya öyle olursa ya böyle çıkarsa Allahım ne verirse kabulüm ne hakla itiraz edeceğim..yarın söyleyecekmiş doktor hemen sizede yazarım kuzular..senin için çok sevindim canım Maşallah bak sağlıklı demiş doktorun ben tam 10 gündür bekliyorum ne çıkacak diye kuşku kadar kötü bişi yok..Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağımıza aldırsın..inşallah hep güzel haberlerle aydınlansın içimiz..
Ben de seninle aynı fikirdeyim canım ya.Buraya sürekli yazıyordum baktım burda da kimse kalmadı.O yùzden buraya da girmedim 2-3 gündür. Haziran topiginde zaten çogu şeye cevap alamıyorum.Bu yüzden de o topige küstüm aslında.Biz hamileler çok hassasızGünaydın kızlar Haziran anneleri topiği aşırı kalabalık.Akşama kadar hergün 30-35 sayfa yazıyorlar takip edemiyorum.Yazılanları okusam cevap yazamıyorum.O yüzden o topiği bilgi amaçlı takip edip burada aktif olmak istiyorum.Haziran anneleri topiğine gidenler lütfen geri dönün sizde.
günaydın minik anneler
nabersiniz bakalım..
ben dün sonucumu aldım çok şükür bişe çıkmadı hcg değerim 39 çıktı
50 nin altında olunca erkek üstü olunca kız deniyo bakalım benim oğlum mu olucak
Ne güzel şeyler yazmışsın canım ya.Uzun zaman sonra ilk defa içim umutla doldu.Bizim de istedigimiz şeyler pek olmuyor bu ara o yüzden çocugum da ben gibi şanssızmış dedim sürekli.Gerçekten Allah büyük ve bize verdiklerinin arkasındaki hayrı sonradan görüyoruz.Ama elimde degil yine de.Memleketime taşınmak istiyordum dogumum olmadan önce, esimin kadrosunun alınması gerekiyordu öncelikle.Ama benim atama dönemime yetişmedi.Çok üzgünüm hayrını sonradan görürüm inş.
Ben de seninle aynı fikirdeyim canım ya.Buraya sürekli yazıyordum baktım burda da kimse kalmadı.O yùzden buraya da girmedim 2-3 gündür. Haziran topiginde zaten çogu şeye cevap alamıyorum.Bu yüzden de o topige küstüm aslında.Biz hamileler çok hassasızBizim bebişlerin dogum tarihi de yakın.Ben seni takip edecegim
Çok heyecanlı ya.Benim de aklımda sürekli o var.Bir iki hafta sonraya herkesin cinsiyetler belli olur.Ben ayın 31 inde gidicem, yılbaşı hediyesi olacak çocugum bana inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?