Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

kızlar ben bugün 11+1 deyim tek folik plas kullanıyorum siz ne zaman bıraktınız vitamine ne zaman başladınız. bide 2 li taramaya giderken idrara sıkışık olmak gerekiyormu?

Seninle aynı tarihler birbirimizi takip edelim canım.
Evet canım bence de.
Canım benim kontrole daha çok var.6 Ocakta benim bebiş cinsiyetini gösterirse yeni yıl hediyesi olur inşallah.
Ayy seninkine de baya varmış benimki gibi .Napcaz o zamana kadar ya hayallerde buluşuruz artık..
kızlar ben bugün 11+1 deyim tek folik plas kullanıyorum siz ne zaman bıraktınız vitamine ne zaman başladınız. bide 2 li taramaya giderken idrara sıkışık olmak gerekiyormu?

Benim dr 12. Haftada bıraktırdı folik asiti.Demir hapına başladım 11 haftada, onun içinde de bir miktar folik asit var.Vitamin kullanmıyorum hiç.Ikili tarama kan tahliliyle oluyor idrarınla alakası yok.Istedigin gibi gidebilirsin

merhaba hanımlar
ben bişey soracağım bilginiz varmı ssk lı bir çalışsan doğumdan 8 hafta önce ve doğumdan 8 hafta sonramı doğum izni kullanıyor, birde buna göre acaba ne kadar doğum parası alınabiliyor

Sağlıklı,mutlu ve sıkıntısız bir hafta geçirmeniz dileğiyle;
Herkese günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri...

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı ben 16.haftadayım daha hissedemiyorum ama çok istiyorum:)

merhaba ilk hamileliklerde 20. haftaya kadar sabretmek lazımmış:) ben biraz meraklı olduğum için daha 4 haftalıkken sormaya başladım doktora :)

perşembe doktora gitcem ilacım bitti elevit onun yerine dekaviti yazdırcam .aslında ocakta gel demişti de ben ilacı bahane edip cinsiyetini öğrenmek istiyorum:)) eşimle meraktan çatlıcaz haftasonu hep bebek mağazalarında gezdik almamak için zor tuttuk kendimizi

kızlar nısa hastanesınde muayeneye gıden var mı? ucretlerı nasıl? hangı doktoru tavsıye edersınız? normal dogum yanlısı guler yuzlu bır doktor arayısındayım. bır de yogunluk nasıl?

Gunaydin anneler ve onlarin tatlimi tatli bebisleri nasilsiniz Ben epeydir giremedim foruma grip oldum evde yatiyorum 2 gundur ilac biseyle vermedi burda doktorlar bir paracetamol ve cay icebilirsin dediler papatya cayi yada nane ozlu cay.bu arada kac haftalik oldumuz belirtilerinizde azalma fln varmi kizlar opuyorum

merhaba
arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.bende ekimde hamile olduğumu ögrendim.
2.hamileliğim ve çok gerginim.ilkinde ağır preeklampsi geçirdim
,çok şükür bebeğime birşey olmadı.fakat şimdi heran o korkuyla pençelesiyorum.herşey güzel olur inş.hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız.

günaydın kızlar sizler ve bebişleriniz nasıll ? benim ara ara kasık ağrılarım ve kasıkta batmalarım devam ediyor sizlerde durum nedir?

günaydın kızlar sizler ve bebişleriniz nasıll ? benim ara ara kasık ağrılarım ve kasıkta batmalarım devam ediyor sizlerde durum nedir?

Canım ara ara oluyor bende de.Belim sanki 1-2 gündür ağrımaya başladı.Ama hepsi normaldir diye düşünüyorum.

günaydın kızlar bugün heycanlıyım doktoruma gidicem inşallah bebeğim cinsiyetini gösterir.kamera götürcem videoya alcak teyzesi kuzumu

Slm kızlar nasılsınız? Uzun zamandır yazamadım ama kimse de yazmamış:-(Bebişler ne alemde? Kaçıncı haftadayız kaç kilo aldık?
Ben 14+4 teyim.2 kilo kadar aldım. Cinsiyet daha belli olmadı.Salı günü doktora gidicem çok heyecanlıyım bakalım bebegim ne kadar büyümüş

Canım benim iyiyim bende taramadan sonra gitmedim..bende önümüzdeki pazartesi gideceğim sanırım o zamana belli olur cinsiyet çok heyecanlıyım..ben hamile kaldığımda 56 falandım 57 yim bende kilo pek almadım ama 5. Aydan sonra hızla alınıyormuş sanırım o zaman dikkat etmeliyiz gerçi sağlıklı olsunlarda 100 kg olsakta bişi olmaz salı haberlerini bekliyorum şimdiden herkese mutlu yıllar Allah hepimize sağlık bereketli bir yıl getirsin <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…