Evet canım bence de.Seninle aynı tarihler birbirimizi takip edelim canım.
Ayy seninkine de baya varmış benimki gibi .Napcaz o zamana kadar yaCanım benim kontrole daha çok var.6 Ocakta benim bebiş cinsiyetini gösterirse yeni yıl hediyesi olur inşallah.
kızlar ben bugün 11+1 deyim tek folik plas kullanıyorum siz ne zaman bıraktınız vitamine ne zaman başladınız. bide 2 li taramaya giderken idrara sıkışık olmak gerekiyormu?
Canım doktor bana saçlarını boyayabilirsin dedi sakınca yok dedi ama içim tuhaf sîze bişi dedimi doktor?
Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı ben 16.haftadayım daha hissedemiyorum ama çok istiyorum:)
ben decavit ve folikplus kullanıyorum arada omega 3 tablet alıyorum..
yarın gitcem doktora belki folik asiti bırak der bakalım..
gyno ferro sanol ü hamile kalmadan önce 2 kutu bitirdim şimdi kan değerlerim iyi doktor bişe demedi..
Günaydın kızlar. Yine kimse yok buralarda. Unutmayın bizi
günaydın kızlar sizler ve bebişleriniz nasıll ? benim ara ara kasık ağrılarım ve kasıkta batmalarım devam ediyor sizlerde durum nedir?
Slm kızlar nasılsınız? Uzun zamandır yazamadım ama kimse de yazmamış:-(Bebişler ne alemde? Kaçıncı haftadayız kaç kilo aldık?
Ben 14+4 teyim.2 kilo kadar aldım. Cinsiyet daha belli olmadı.Salı günü doktora gidicem çok heyecanlıyım bakalım bebegim ne kadar büyümüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?