Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Canim keseyi gormussun, onu gormek butun dis gebelik ihtimalini ortadan kaldiriyor zaten. Dis gebelik olsa kese rahimde bulunmazdi yumurtaliklarda gorunurdu.

Evet cok sukur. Dun zaten doktor keseyi gosternce oh dedim cok sukur dis gebelik degil doktorumda sasirdi tepkime cunkucok korkuyodum keseyi gorunce hamile oldugumu tam hissettim. Allah her isteyene nasip etsinn saglikla kucagimiza alalim ins

slm kızlarr bende ekım ayında hamıleligini ogrenenlerdenım... bızde 24 ekımde mınıgımızın kalp atıslarını duyacaz nasıpse... bu arada zemrushcum seninle aynı ayda bebışlerımıze kavuşacagız nsıpse... çok guzel bir tesaduf...

hamileyiiimmmmm 14 ekimde öğrendim.. en belirgin yaşadığım şey kasıklarımda batma, idrara sık çıkma ve iştah artışıydı.. Allah tüm bebek isteyen arkadaşlara bu duyguyu nasip etsin inşallah..

çok teşekkür ederim önerilerin için biride aynı şeyi söylemişti hep düşünme ben düşünmediğim ay hamile kalmıştım diye ben de aynen öyle doktor bize bir daha ki ay tüp bebek dedi biz de zaten bidahaki ay tüp bebek olacak diye hiç ümitlenmemiştik günüm geçince 4 günden sonra şüphe etmeye başladım yani ve de hiç aklıma gelmezdi bu kadar günüm geçeceği bugün bayramın 1. günü ve adet olmadım :) bide bizim karşı komşunun gelini öyle 10gün geçince kan tahlili yani annem de öle diyyaptırmış negatifçıkmış sonra işte hamile değilim sökülürüm diye 10 gün daha beklemiş tekrar yaptırmışlar hamile :) annem de öle diyo belki hamilesindir günün bu kadar geçmezdi diye. hayırlısı olsunn...

Hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah :)
Boyle bır durumda ne denir, hani akran gibi mesela bilemedim!

Rica ederim canım.. Belkide annene çekmişsindir kim bilir İnşallah :)

Ben de 4 hafta 4 günlük geleyim. On gün sonra keseyi görmek için kontrol var. Bu süreci nasıl geçirdiniz. Karın ağrım çok özellikle geceleri uyutmuyor.

birsey sormak istiyorum nolur yardımcı olun beta hcg ilk baktırdıgımda 731 cıktı 2gün sonra 1985 cıktı hamileyım bugun doktora gıttım kese görüldü ama kalp atısı görülmedi 4 cm büyüklüğünde kist var ve cok ağrım var sizce kisttenmidir

Merhaba kizlar.. hepinizin bayrami kutlu olsun.. Insallah hepimizde kavusuruz meleklerimize..

bende dun ogrendim melegim bana bayram hediyesi olarak geldi.. iki gun once test yapmistim negatif cikmisti kanda bebegimi ogrendim.. hala inanamiyorum..
daha cok cok kucuk.. gec dollenme oldu benim.. hadi hayirlisi rdvum var doktorda 7 kasimda.. degerim kat kat artar insallah..

annem değil komşunun geline :) yazılar karışmış bu arada 11 gün oldu geçeli ve pembe akıntı geldi belim çok ağrıyoo yaaa adete 8 gün kala da aynen aynen böle olmuştum bi dahada gelmedi doktora mı itsem ne yapsam ya bebek yerleşiyorsa

Merhabalar
ben de bugün itibariyle hamile olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım
Adetim 10 gün geçmişti, karnımda batma var belirti olarak.
Değerim 29,37 çıktı. Düşük bir değer mi sizce, hemen yükseliyor mu
memlekette olduğumuz için doktoruma da gidemedim. Bilgisizim...:44:

canım hayırlı olsun tekrar beraber öğrenmiştik dimi :) bayranm hediyesi gibi geldiler şükürler olsunn Rabbime..

17-18 i benim adet günüm dün ve bugun ...aslında bacak agrılarım var klasik adet ağrım...tedirginde olmuyo değilim erken test yaptım ya :/ adet olurmuyum die düşünüyorum...ama hayırlısı herşeyi inşallahh..sanırım bir kadın doğum uzmanına gitmedikçe inanamayacağım.. tatil geçsin :)

Kızlar sanrm bnde hamileym ama cok korkuyorum ters giden bişeler olur diye. kan degerim 209 iki gün sonra 1585 haftaya dra gidicem keseyi görmek istyrm anca o zaman inanıcam hamile olduguma. ayrıca bende hiç bi belirti yok. mide bulntısı, baş dönmesi, gögslrde hassyt, kasklrda agrı hiçbişe yokk sizde durumlr nasıl

Kiz bende senin gibiyim hic sorma.. adet agrisiyla ayni seyleri yasiyoruz.. benbe dpo10da ogrendim erkenden zaten degeride cok kucuk cikti melegimin.. hayirlisi bakalim.. alalha emanet.. cok guzel hediyerler oldu bize.. cok sukur.. yuzumuz guldu darisi isteyen herkesin basina..

Ayni kiz.. bendede ogle aman aman belirti yok.. kasik agrilarim oluyo ama.. bulantilarda aksam ustu oluyo..
zaten olsada o kadar yogunumki iste stresliyim ki hic dikkat etmiyorum.. allah'im korusun..

canım öncelikle hayırlı olsun allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.Tatlım 2 günde bir, iki kat kadar yükseliyor
bildiğim kadarı ile beni ki öyle olmuştu yani.

Merhaba Kizlar,

Bende dunden beri test yapiyorum ve yaptigim 4 testte pozitif cikti. 15 aydir deniyoruz gecen sene 5 haftalik bir dusuk vede bir kimyasal gebelik gecirdim. Kan testine daha gitmiycem cunku adetime daha 3-4 gun var. Test cizgilerim daha tam koyuluga ulasmadigi icin pek umitlenmiycem ama gun gectikce daha koyulasiyor. insallah bu sefer tutunur kucugum benim.. Rabbim insallah hepimizi korusun ve hayirli hamilelikler nasip etsin. Dilegim insallah bebeklerimizi sagliklica kucaklarimiza aliriz

Bide kizlar benim yumutaliklarima ve rahmime surekli bisey batiyor gibi oluyor. birden ahh dedirtiyor ama oyle cok acitan bisey degil batmalar. Sizdede boyle biseyler varmi?

embriyo transferinden 12 gün sonra beta hcg 209 çıktı doktorum ikizide tutmuş gibi görünüyor dedi..şimdi ekim 26 yıbekliyorum.keseleri görmek için inşallah ikizlerimi sağlıklı görürüm

kızlar merhaba,
özellikle hamile olan arkadaşlara soruyorum. belirti olarak akıntı durumunuz nasıldı? ben de uzun zamandan beri çalışıyorum . akıntım olmayınca sanki bu ay da olmayacakmış gibi hissediyorum. akıntısı olmadan hamile kalan var mı?bat 26 ekim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…