- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
tansiyonun düşüktür büyük ihtimalle canım bi doktoruna görün inşallah önemli bi sorunun yoktur.benim sürekli midem bulanıyor ve aniden ayağa kalkınca başım dönüyo gözüm kararıyo bide dün akşam çok afedersiniz ama acı su ve biraz kan kustum eşime belli etmedim ama çok korktum sizdede oldumu böyle bişi
tansiyonun düşüktür büyük ihtimalle canım bi doktoruna görün inşallah önemli bi sorunun yoktur.
iş yerimdeki sorunları söylemiştim hatırlayanlarınız varsa..şuan arkamdan resmen iş çeviriolar.sırf hamile kaldım die.görüşmeye birini çağırdılar oda arkadaşımın arkadaşı çıktı tesadüfen burdaki.herkes şaşırdı tabi çünkü elemana ihtiyacımız yok onu geçin yer yok yani çizim yapacak pc falan şimdi ben hamileyim saklamadımda buraya gireli ocak sonunda 1 yıl olacak benim haklarım neler..sskmıda maaşım üzerinden yatırmıolar ne yapmam gerekiyor..okudum araştırdım biraz ama hep eski tarihli konular bu işleri bileniniz varmı bana yardım edin.
benim sürekli midem bulanıyor ve aniden ayağa kalkınca başım dönüyo gözüm kararıyo bide dün akşam çok afedersiniz ama acı su ve biraz kan kustum eşime belli etmedim ama çok korktum sizdede oldumu böyle bişi
bugün çıkışta imkanın varsa i acile git tansiyonunu ölçtür cnm belki şunu şunu ye derlerinş canım ya pazartesi gidicem inş. bişi yoktur
canım bi alo 170 i ara istersen ordan ayrıntılı bilgi verebilirler..benim ya da bi yakınımın başına böyle bişe gelmediğinden yorum yapamıyorum..Allah yardımcın olsun..
düşündüğüm başıma geldi kızlar çıkardılar beni çağırıp konuştular..işin kötüsü eşimlede patronu konuşmuş aralık başına kadar ön ihbar vermişler onuda çıkarıyolar.rabbim büyük insanlar yastığa başını koyduklarında bakalım nasıl uyuyacaklar.
düşündüğüm başıma geldi kızlar çıkardılar beni çağırıp konuştular..işin kötüsü eşimlede patronu konuşmuş aralık başına kadar ön ihbar vermişler onuda çıkarıyolar.rabbim büyük insanlar yastığa başını koyduklarında bakalım nasıl uyuyacaklar.
Ay canımm ya çok üzüldüm boşver sıkma sen o tatlı canını bebişin bereketiyle gelir inşallah kocanda bulur bir iş özel sektör değilmi hepsinin gözü kör olsun benide hatırladın dimi seninle aynı durumdaydım. Bende çok huzursuzum doktora gidicem ona bile izin vermiyorlar ne yapıcağımı şaşırdım walla ya:18:
canım ya ne kadar merhametsizmiş bu insanlar böyle allah büyük inşallah başka bi iş bulursun canım ikinizin birden olması kötü olmuş
Vee benimki doktor dinlenmen lazım dedi çok sancımdan dolayı 1 hafta rapor veriyorlardı ben 2 gün aldım o iki günü bile zehir ettiler dakika başı aradılar falan filan adamda moral bırakmıyorlar ama bebişimi düşünüp hep dua ediyorum şükrediyorum onları sağlıkla kucağımıza alalım hepsini unutucaz inşallah.
canım cok uzuldummmm ınankıııı allah bole vıcdansızlaırn elıne dusurmesın ne kadar kotu bır durum barı doguma kadar bekleyın dımıcnm allah buyuk bebegın rızkıyla gelır sen hıc merak etme esın hemencık ıs bulur bu sıkıntılardanda kurtulursunuz :26:
Ay canımm ya çok üzüldüm boşver sıkma sen o tatlı canını bebişin bereketiyle gelir inşallah kocanda bulur bir iş özel sektör değilmi hepsinin gözü kör olsun benide hatırladın dimi seninle aynı durumdaydım. Bende çok huzursuzum doktora gidicem ona bile izin vermiyorlar ne yapıcağımı şaşırdım walla ya:18:
Sıkma canını her şerde bi hayır vardır , bebek rızkıyla gelirmiş , bakarsın eşin hemen daha iyi bir iş bulur , Allah büyüktür içini ferah tut , onlarıda rabbime havale et canım..
sağol canım benim..vallahi hala ağlıyorum size yazarken bile bide demezmi yarından sonra gelme maaşını tam vereceğim diye salak zaten ihbar tazminatımı vermek zorunda bide bi yutkunmalar üzülmeler pozları göreceksin.çok üzülüolarmış merhametsizler.üzülsen sanki böyle yaparsın.bide başım ne zaman sıkışsa yardım edermiş.beni bu halde kimse işe almaz sanki iş bulamayacğım.bide dioki hayırlı olacak senin için.
rabbim büyük kızlar ne olur dua edin naparız biz onca borçla şu halde bile zor geçinioduk.işsizlik maaşındada yararlanamıyorum Allah vicdan vermemişki başlarını yastığa nasıl koyacaklar acaba..yazıklar olsun ki böyle vicdansızlar var.
sağol canım benim..vallahi hala ağlıyorum size yazarken bile bide demezmi yarından sonra gelme maaşını tam vereceğim diye salak zaten ihbar tazminatımı vermek zorunda bide bi yutkunmalar üzülmeler pozları göreceksin.çok üzülüolarmış merhametsizler.üzülsen sanki böyle yaparsın.bide başım ne zaman sıkışsa yardım edermiş.beni bu halde kimse işe almaz sanki iş bulamayacğım.bide dioki hayırlı olacak senin için.
Ağlama canım ya , merak etme elbet onlardan çıkar bu.. Hayret bişey ya insafsız bunlar ya senin yapacağın iş mi bitti sanki , verimsiz mi oldun ne bileyim hata mı yaptın topu topu seni 4-5 ay idare etse o bile yeterdi sana , amannn boşver üzme kendini..
bak senin şimdi içinde bi can daha var bi kalp daha var annesi ağlayıpta onu üzme olur mu ? O seni duyuyor hissediyor onunla konuş bu durumu atlatıcaksın inşallah..
deseydin bu ne hızz hemencık yerıme bırını buldunuz bu nasıl vıcdandır bı kac once haber verseydınız keske ben kendımı ayarlasaydım deseydın ya ne kadar ınsafsızlar bence maasını tam yatırmıolardı ya sgk sıkayet et sigortaya
allahın mahkemesi daha büyük ona havale ediyorum..hiç uğraşmayacağım bile çocuğumun sadakası olsun onlara ama allah çok büyük değilmi yardım eder bize.sizleri çok seviyorum lütfen dua edin bana olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?