Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

tansiyonun düşüktür büyük ihtimalle canım bi doktoruna görün inşallah önemli bi sorunun yoktur.

Canım istersen hamile sorunlarına yeni bi konu aç vardır elbet senin durumunda birileri..

tatlım kan kusuyosun bunu eşinden saklıyorsun , bide pazartesiyi bekliyorsun.. Hiç beklemeye gelecek şeymi bu? Bence hemen eşine bildir bi acile git neyse öğren.. Burnun kanasa dersin tansiyon ama ağızdan gelmiş yani..

canım bi alo 170 i ara istersen ordan ayrıntılı bilgi verebilirler..benim ya da bi yakınımın başına böyle bişe gelmediğinden yorum yapamıyorum..Allah yardımcın olsun..

düşündüğüm başıma geldi kızlar çıkardılar beni çağırıp konuştular..işin kötüsü eşimlede patronu konuşmuş aralık başına kadar ön ihbar vermişler onuda çıkarıyolar. rabbim büyük insanlar yastığa başını koyduklarında bakalım nasıl uyuyacaklar.

Ay canımm ya çok üzüldüm boşver sıkma sen o tatlı canını bebişin bereketiyle gelir inşallah kocanda bulur bir iş özel sektör değilmi hepsinin gözü kör olsun benide hatırladın dimi seninle aynı durumdaydım. Bende çok huzursuzum doktora gidicem ona bile izin vermiyorlar ne yapıcağımı şaşırdım walla ya :18:

canım cok uzuldummmm ınankıııı allah bole vıcdansızlaırn elıne dusurmesın ne kadar kotu bır durum barı doguma kadar bekleyın dımı cnm allah buyuk bebegın rızkıyla gelır sen hıc merak etme esın hemencık ıs bulur bu sıkıntılardanda kurtulursunuz :26:

Vee benimki doktor dinlenmen lazım dedi çok sancımdan dolayı 1 hafta rapor veriyorlardı ben 2 gün aldım o iki günü bile zehir ettiler dakika başı aradılar falan filan adamda moral bırakmıyorlar ama bebişimi düşünüp hep dua ediyorum şükrediyorum onları sağlıkla kucağımıza alalım hepsini unutucaz inşallah.

canım ya ne kadar merhametsizmiş bu insanlar böyle allah büyük inşallah başka bi iş bulursun canım ikinizin birden olması kötü olmuş

canım ya ne kadar merhametsizmiş bu insanlar böyle allah büyük inşallah başka bi iş bulursun canım ikinizin birden olması kötü olmuş

rabbim büyük kızlar ne olur dua edin naparız biz onca borçla şu halde bile zor geçinioduk.işsizlik maaşındada yararlanamıyorum Allah vicdan vermemişki başlarını yastığa nasıl koyacaklar acaba..yazıklar olsun ki böyle vicdansızlar var.

Sıkma canını her şerde bi hayır vardır , bebek rızkıyla gelirmiş , bakarsın eşin hemen daha iyi bir iş bulur , Allah büyüktür içini ferah tut , onlarıda rabbime havale et canım..

Sıkma canını her şerde bi hayır vardır , bebek rızkıyla gelirmiş , bakarsın eşin hemen daha iyi bir iş bulur , Allah büyüktür içini ferah tut , onlarıda rabbime havale et canım..

sağol canım benim..vallahi hala ağlıyorum size yazarken bile bide demezmi yarından sonra gelme maaşını tam vereceğim diye salak zaten ihbar tazminatımı vermek zorunda bide bi yutkunmalar üzülmeler pozları göreceksin.çok üzülüolarmış merhametsizler.üzülsen sanki böyle yaparsın.bide başım ne zaman sıkışsa yardım edermiş.beni bu halde kimse işe almaz sanki iş bulamayacğım.bide dioki hayırlı olacak senin için.

Ağlama canım ya , merak etme elbet onlardan çıkar bu.. Hayret bişey ya insafsız bunlar ya senin yapacağın iş mi bitti sanki , verimsiz mi oldun ne bileyim hata mı yaptın topu topu seni 4-5 ay idare etse o bile yeterdi sana , amannn boşver üzme kendini..
bak senin şimdi içinde bi can daha var bi kalp daha var annesi ağlayıpta onu üzme olur mu ? O seni duyuyor hissediyor onunla konuş bu durumu atlatıcaksın inşallah..

deseydin bu ne hızz hemencık yerıme bırını buldunuz bu nasıl vıcdandır bı kac once haber verseydınız keske ben kendımı ayarlasaydım deseydın ya ne kadar ınsafsızlar bence maasını tam yatırmıolardı ya sgk sıkayet et sigortaya

canım benim iş mahkemelerinde heleki böyle bi durumda işveren asla kazanamaz.

Avukatlar nasıl olsa parasını karşı taraftan alacağı için böyle mahkemeler için can atarlar bi avukatla konuşsana neler yapılabilr sana başka tazminat ödeyebilirlermi yada çıkarmaya hakları yok mecburen de olsa seni çalıştırmak zorunda kalırlar mı

Ay ne biliyim ama ihmal etme kimse bi masumun rıskını yiyemez

Canım sen kaç ay çalıştın o adi insanların yanında_?

Allahın mahkemesi daha büyük ona havale ediyorum..hiç uğraşmayacağım bile çocuğumun sadakası olsun onlara ama Allah çok büyük değilmi yardım eder bize.sizleri çok seviyorum lütfen dua edin bana olurmu..

Allah çok büyük canım bi kapıyı kapar başkasını açar hem bebeğini verdi rızkını da verir hiç canını sıkıp moralini bozma ağlama da değmez öyle vicdansızlar için bol bol dua et bende edicem hep Allah yardımcın olsun

canım etmez olurmuyuz ınan cok uzuldum rabbım bır kapıyı kapatır bır kapıyı acarmıs sen uzulmemeye calıs bılıorum lafta kalır ama sen can tasıosan ona bısı olmasını ıstemezsın dımı allah korusun senı cok sevıoruz

kızlar selam,benimde 2 gün geçti adetim ama 4 gün önce kan testi yaptırdım 0 çıkmıştı.Acaba yarın birde idrar testi yapsammı acaba birde idrar yolu enfeksiyonum var 2 ündür antibiyotik içiyorum değerim düşük çıktı diye napıcamı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…