benimde aynı canım sabahları çok az oluyor sadece ? hatta bende bulanmasını istiyorum da psikolojik olarak mı bulanıyo diyorum
hanımlar bulantılarınız başladı mı benim sadece sabah kalkınca çok çok az oluyor 1 kere o kadar birde göğüslerimdeki hassasiyet azaldı
Haklısın bekledikçe daha kötü oluyorum.. 10 gün sonra gideyim o zaman ben de.. Sağolasın içimi ferahlattın
delimisin ne güzel az bulantın oluyomuş
Bazen kafamı kaldıramıyorum bulantıdan bi de ilgilenmek zorunda olduğum 3 yaşında bi kızım var zorluyo beni bayaaa
Benim de sabahları az oluyor, öğlene doğru geçiyor. Fakat yumurta, süt ve yağlı-salçalı yemeklerden tiksinmeye başladım geçen haftadan beri.
kızlarrr doktordan gedim keseyi gördük ama adet tarihime göre 7-8 haftalık olması beklenen kese 4 hafta 3 günlük((
pcos olmama 46-47 günde bir olmama bağlıdır yüksek ihtimal dedi doktor ama diğer ihtimali yani gelişim geriliğini düşünmek istemiyorum bile canım sıkıldı yani az biraz ama sanırım geç döllenme :S
bunun dşında bügün bir karış topukluyla gitmiştim kızdı bana topuklu ayakkabıyı yasakladı bana doktorsaç boyama salam sosi çiğ köfte yeme dedi birde çok paniksin durumunu düzelt eşinede sanada banada yazık dedi
bir diğer olumsuz durum rahmim hafif kalp şeklinde çataımsı yani ilerde erken doğum vs ye neden olabilir diye okudum şimdi doktorumda rahmin kalp şeklinde hafiif dedi ama düşük yada erken doğum riskini söylemedi bana
Benim de sabahları az oluyor, öğlene doğru geçiyor. Fakat yumurta, süt ve yağlı-salçalı yemeklerden tiksinmeye başladım geçen haftadan beri.
ben dün baktım gördüm kesenin içinde bebişi tabi daha bişe belli olmuyo, buruş buruştu, oyy ben onu yerimselam kızlaaarrr,
hamişler,bebişler nasıl bugün??
Canım ya ne güzel şeyler yazmışsın.. Çalışıyorum ben işteyim.. çok düşünmemeye çalışıyorum... Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin..Kızlar baktım ki doktora gidip söylenenlerden etkilenip kendini üzen arkadaşım çok , bunu paylaşmak istedim.
Yediklerimize nasıl bebeğimiz için dikkat ediyorsak , moralimize , psikolojimize de yavrucuklarımız için dikkat edeceğiz..
Bazen kulaklarımızı olumsuzluklara kapamamız lazım , inanın şuan herşeyi normal giden biri olsa 3doktora gitse kesin birinden biri olumsuz birşey söyleyecektir. Doktorlar sağolsunlar bütün ihtimalleri insanın yüzüne dank diye söylüyorlar.
Siz unutun şimdi onları her gece elinizi bebeğinizin üzerine koyup peygamber efendimize (sav) 100 defa salavat getirin. Rabbimden hayırlısı neyse onu dileyin.(ben yapıyorum sizede sadece tavsiyem)
15 gün sonra doktora gidecek arkadaşım , ister istemez sana o 15 gün geçmeyecek biliyorum ama , sen tabi eğer çalışmıyorsan kendine bi uğraş bul evde vakit geçir yoksa sürekli düşünürsün..eğer çalışıyorsan zaten vakit geçiyordur...doktor bile kendisiyle çelişki yaşıyor baksana , boşver söylediklerini..
düşük tehlikesi olan arkadaşım , şunun şurasında az bi zaman 12. Haftamıza kadar sıkıcaz dişimizi , ondan sonra biraz daha nefes alabiliriz. Doktor sana zaten neler yapıp yapmaman gerekenleri söylemiştir. Evdeysen bol bol uzan dinlen bırak batsın evin iş güç yapma , kitap okumayı seviyorsan kitap oku , film izle.. Ben şahsen bol bol dnleniyorum bütün gün burda ve tvde vakit geçiriyorum.. Al 2 aylık oldum bile zaman çok hızlı akıp geçiyor..
herşey çok güzel olacak bebişler büyücek doğurcaz sonraa yeni topikte buluşacağız , 2014 haziran temmuz anneleri diye
Amin inşallah cnm çok güzel yazmışşsın :)Kızlar baktım ki doktora gidip söylenenlerden etkilenip kendini üzen arkadaşım çok , bunu paylaşmak istedim.
Yediklerimize nasıl bebeğimiz için dikkat ediyorsak , moralimize , psikolojimize de yavrucuklarımız için dikkat edeceğiz..
Bazen kulaklarımızı olumsuzluklara kapamamız lazım , inanın şuan herşeyi normal giden biri olsa 3doktora gitse kesin birinden biri olumsuz birşey söyleyecektir. Doktorlar sağolsunlar bütün ihtimalleri insanın yüzüne dank diye söylüyorlar.
Siz unutun şimdi onları her gece elinizi bebeğinizin üzerine koyup peygamber efendimize (sav) 100 defa salavat getirin. Rabbimden hayırlısı neyse onu dileyin.(ben yapıyorum sizede sadece tavsiyem)
15 gün sonra doktora gidecek arkadaşım , ister istemez sana o 15 gün geçmeyecek biliyorum ama , sen tabi eğer çalışmıyorsan kendine bi uğraş bul evde vakit geçir yoksa sürekli düşünürsün..eğer çalışıyorsan zaten vakit geçiyordur...doktor bile kendisiyle çelişki yaşıyor baksana , boşver söylediklerini..
düşük tehlikesi olan arkadaşım , şunun şurasında az bi zaman 12. Haftamıza kadar sıkıcaz dişimizi , ondan sonra biraz daha nefes alabiliriz. Doktor sana zaten neler yapıp yapmaman gerekenleri söylemiştir. Evdeysen bol bol uzan dinlen bırak batsın evin iş güç yapma , kitap okumayı seviyorsan kitap oku , film izle.. Ben şahsen bol bol dnleniyorum bütün gün burda ve tvde vakit geçiriyorum.. Al 2 aylık oldum bile zaman çok hızlı akıp geçiyor..
herşey çok güzel olacak bebişler büyücek doğurcaz sonraa yeni topikte buluşacağız , 2014 haziran temmuz anneleri diye
ben dün baktım gördüm kesenin içinde bebişi tabi daha bişe belli olmuyo, buruş buruştu, oyy ben onu yerim
Kızlar baktım ki doktora gidip söylenenlerden etkilenip kendini üzen arkadaşım çok , bunu paylaşmak istedim.
Canım ya ne güzel şeyler yazmışsın.. Çalışıyorum ben işteyim.. çok düşünmemeye çalışıyorum... Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin..
Amin inşallah cnm çok güzel yazmışşsın :)
ay şu salavat olayı iyi dedin canım ya bende yapayım, eline yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın.
canım bi alo 170 i ara istersen ordan ayrıntılı bilgi verebilirler..benim ya da bi yakınımın başına böyle bişe gelmediğinden yorum yapamıyorum..Allah yardımcın olsun..iş yerimdeki sorunları söylemiştim hatırlayanlarınız varsa..şuan arkamdan resmen iş çeviriolar.sırf hamile kaldım die.görüşmeye birini çağırdılar oda arkadaşımın arkadaşı çıktı tesadüfen burdaki.herkes şaşırdı tabi çünkü elemana ihtiyacımız yok onu geçin yer yok yani çizim yapacak pc falan şimdi ben hamileyim saklamadımda buraya gireli ocak sonunda 1 yıl olacak benim haklarım neler..sskmıda maaşım üzerinden yatırmıolar ne yapmam gerekiyor..okudum araştırdım biraz ama hep eski tarihli konular bu işleri bileniniz varmı bana yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?