Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canım içini ferah tut bebeğini sev strese sokma kendini baksana doktor bişe demiş yanlış çıkmış yanılmış, yine öyle bişe olabilir boşuna strese girip de bebişi de olumsuz etkileme cnm..

İnsanın elinde olmuyor bir de ilk ya herşeyden ödüm kopuyor.. Aklımdan silemiyorum.. 15 günü çabucak geçirebilseydim (

cnm bence normal bir durum ddıgın gıbı pko oldundan kaynaklıdır suan hamılelıgın taıdnı cıkar stres yapma
cnm boll boll dinleennnn hıcbıseycık olmaz allahın ıznıyle bende yarın kalp atısını duymaya gıdıcem ıns hersey yolundadırrr

cnmm sen o dr bkma bence dr cok elhamlııı 15 gün sorna kalp atışını duyunca ısın rahat eder

Canım üzme kendini Lütfen , benim ilk gittiğim dr. dedi ki kalp atışı yok kanaman olur muhtemelen , düşük te olabilir dış gebelikte vs. Ya adam o dakika öldürdü resmen bebeğimi de beni de .. 3 gün uyku uyumadım resmen korkudan , kabuslar gördüm hep! Sonra doktorumu değiştirdim tavsiye üzerine harika bir doktor buldum , Konuşma tarzı bile insanı rahatlatıyor ya o derece, bebişim gayet iyi çok şükür, Yaptığım Stres ve üzüntü yanıma kaldı işte . Sana tavsiyem Doktor araştırmalarına başla şimdiden , Erken falan değil

saol cnm inş sen de haftaya duyarsın

Hamilelik psikolojisi işte duyulan en küçük kötü yorum bile canımızı fazlası ile sıkmaya yetiyor.

Ya olduğum ilde de öyle çok alternatifim de yokki keşke olsa.. Buranın en iyi özel hastanesinde en iyi iki doktordan birine gitmiştim.. Çaresizim de.. 15 gün sonraki durumuna göre bakıcam yoksa diğer doktora gidicem böyle stresli geçmez ki çok yoruldum dünden beri.. Migrenim de var benim öyle kötü tuttu ki dün stresten kendimi öyle kasmışım öldüm yani.. Bebeğime de yazık

2 hafta sonra aç karınla gel testlerini yapalım dedi sanırım düşük olacak mı olmayacak mı diye bekleyecek 2 hafta

Söylemedi ama neden beklesin ki o kadar ilkinde yapılmıştı hemen testler

hanımlar bulantılarınız başladı mı benim sadece sabah kalkınca çok çok az oluyor 1 kere o kadar birde göğüslerimdeki hassasiyet azaldı

2 hafta sonra aç karınla gel testlerini yapalım dedi sanırım düşük olacak mı olmayacak mı diye bekleyecek 2 hafta

Söylemedi ama neden beklesin ki o kadar ilkinde yapılmıştı hemen testler

canım bence hiç kafana takma doktorlar hep temkinli davranıyorlar ve insanı çok olumsuz etkiliyorlar bende çarşamba günü kese görmek için gitmiştim gördüm çok şükür herşey normal dedi ama ondan sonra başladı şu anda normal ama gelişim durabilir gelişimini takip etmemiz lazım kalp atışını almamız lazım kalp atışı alınca bile ondan sonra da % 20 düşük riski var falan filan bir sürü şey söyledi ben artık hiç umursamıyorum geçen sene 1 düşük yaptım ve % 90 sebebi doktorların bu olumsuz tavırlarıydı

Elif seninle nerdeyse aynı günün gebeleriyiz zannedersem.. Ben de dün gitmiştim doktora.. Keseyi gördüler ama ne bilim bir sürü olumsuz şeyler konuştular.. Kesede yolk ve fetal izlendi dedi ama kalp atışını duyana kadar birşey konuşmayalım dedi.. kendine çok dikkat et ağır kaldırma bilmem ne bi sürü şey söyledi.. 15 gün sonra gel kalp atışları için dedi.. Sonra konuşuruz herşeyi dedi.. Korkuyorum şimdi ben de.. Bana ne herşey yolunda dedi ne de kötü bişi var dedi öyle arada kaldım

canım zaten kese içinde fetüs yani bebek ve yolk kesesi görüldüyse bu sağlıklı bi gebelik demektir hiç ama hiç takma canım herşey çok normal kalp atışlarından sonra konuşalım demesinin sebebide şu benim doktorum demişti biz gebelikte kalp atışları duyulmadan önce hamilelik olarak kabul etmiyoruz kalp atışları duyulunca hamilelik var diyoruz demişti o yüzdendir canım takma kafana

İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım.. İlk doktor dedi tüplere çok yakın görünüyor rahmin dışına doğru biraz dedi paniklemiştim.. Transvaginal ultrason verdi onda da çok yordular beni onda biraz normal çıktı bişiler.. Bakalım inşallah herşey yolundadır şu 15 günü iple çekicem.. Rabbim hepimizin meleklerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..

amin canım amin inşallah ama yolk kesesi gözüktüyse zaten dış gebelik falan olma ihtimali yok o yüzden bence üzülme boş yere 15 gün beklemene de gerek yok kalp atışları için benim 16 kasım da çağırdı doktorum cumartesi günü bence tarihlerimiz aynı olduğuna göre seninde aynı tarihte görülebilir kalp atışların canım

Canım aslında bana 10 ya da 15 gün sonra gelebilirsin dedi ben üzülmemek için garanti olsun diye 15 gün sonra gideyim diyorum.. Bu sefer kalp atışlarını yine alttan mı bakacak yoksa karındanmı canım biliyor musun?

bence gidebilirsin öbür türlü de bekledikçe daha çok stres oluyor insan benim bildiğim önce karından bakıyorlar eğer görünmezse alttan bakıyorlar canım

bence gidebilirsin öbür türlü de bekledikçe daha çok stres oluyor insan benim bildiğim önce karından bakıyorlar eğer görünmezse alttan bakıyorlar canım

Haklısın bekledikçe daha kötü oluyorum.. 10 gün sonra gideyim o zaman ben de.. Sağolasın içimi ferahlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…