- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
canım içini ferah tut bebeğini sev strese sokma kendini baksana doktor bişe demiş yanlış çıkmış yanılmış, yine öyle bişe olabilir boşuna strese girip de bebişi de olumsuz etkileme cnm..
cnm bence normal bir durum ddıgın gıbı pko oldundan kaynaklıdır suan hamılelıgın taıdnı cıkar stres yapmakızlarrr doktordan gedim keseyi gördük ama adet tarihime göre 7-8 haftalık olması beklenen kese 4 hafta 3 günlük((
pcos olmama 46-47 günde bir olmama bağlıdır yüksek ihtimal dedi doktor ama diğer ihtimali yani gelişim geriliğini düşünmek istemiyorum bile canım sıkıldı yani az biraz ama sanırım geç döllenme :S
bunun dşında bügün bir karış topukluyla gitmiştim kızdı bana topuklu ayakkabıyı yasakladı bana doktorsaç boyama salam sosi çiğ köfte yeme dedi birde çok paniksin durumunu düzelt eşinede sanada banada yazık dedi
bir diğer olumsuz durum rahmim hafif kalp şeklinde çataımsı yani ilerde erken doğum vs ye neden olabilir diye okudum şimdi doktorumda rahmin kalp şeklinde hafiif dedi ama düşük yada erken doğum riskini söylemedi bana
cnm boll boll dinleennnn hıcbıseycık olmaz allahın ıznıyle bende yarın kalp atısını duymaya gıdıcem ıns hersey yolundadırrrkızlar dün akşam kalp atışlarını gördükama çok aşağıda düşük riskin çok fazla, çok dikkat etmelisin dedi
dualarınızda unutmayın beni çok moralim bozuldu
daha bir ay daha kimseye söylememeye karar verdim en azında tehlike geçene kadar
Ben de dün doktora gittim.. O kadar moralimi bozdu ki.. Önce kendisi alttan baktı. Dedi 6 haftalık olması lazım 4 haftalık görünüyor dedi.Bir de rahmin dışına çok yakın tüplere çok yakın dedi.. Transvajinal ultrason verdi. Gittim gün vereceklerdi aradılar doktorumu dedi düşük riski mi var dış gebelik felan mı diye sordu biri beni apar toparaldılar ultrasona.. Ordakiler baktı inceledi.. 5 hafta 3 günlük dedi. Kese içinde yolk ve fetal izlendi bilmem ne yazmış kağıda.. Sonra radyoloji uzmanını çağırdılar onla da baktılar.. Gittim hemen doktorun yanına.. Dedi ki sandığım gibi tüplere yakın değilmiş dedi.. 10 ya da 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyana kadar hiçbişi konuşmayalım dedi.. O kadar mahvoldum ki çok korkuyorum sizce kötü bir haber mi bu?((
Ne güzel kalp atışını duymuşsun önemli olan bu.İstatistiklere göre kalp ritminde bir sorun yoksa bebeğin hayatta kalma ihtimali %91 canım.Boşuna üzme kendini, bol bol dinlen.
Ben de dün doktora gittim.. O kadar moralimi bozdu ki.. Önce kendisi alttan baktı. Dedi 6 haftalık olması lazım 4 haftalık görünüyor dedi.Bir de rahmin dışına çok yakın tüplere çok yakın dedi.. Transvajinal ultrason verdi. Gittim gün vereceklerdi aradılar doktorumu dedi düşük riski mi var dış gebelik felan mı diye sordu biri beni apar toparaldılar ultrasona.. Ordakiler baktı inceledi.. 5 hafta 3 günlük dedi. Kese içinde yolk ve fetal izlendi bilmem ne yazmış kağıda.. Sonra radyoloji uzmanını çağırdılar onla da baktılar.. Gittim hemen doktorun yanına.. Dedi ki sandığım gibi tüplere yakın değilmiş dedi.. 10 ya da 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyana kadar hiçbişi konuşmayalım dedi.. O kadar mahvoldum ki çok korkuyorum sizce kötü bir haber mi bu?((
Allah korusun inşallah miniğinizi dikkat edin güçlensin kuvvetlensin bu dönemde sora inş birakmaz zaten seni..
ben dün gittim duyamadım kalp atışlarını doğumevine gitmiştim belki cihazları fln kötüydü bilemiyrm..
haftaya tekrar gitcem bakalım..
Canım üzme kendini Lütfen , benim ilk gittiğim dr. dedi ki kalp atışı yok kanaman olur muhtemelen , düşük te olabilir dış gebelikte vs. Ya adam o dakika öldürdü resmen bebeğimi de beni de .. 3 gün uyku uyumadım resmen korkudan , kabuslar gördüm hep! Sonra doktorumu değiştirdim tavsiye üzerine harika bir doktor buldum , Konuşma tarzı bile insanı rahatlatıyor ya o derece, bebişim gayet iyi çok şükür, Yaptığım Stres ve üzüntü yanıma kaldı işte . Sana tavsiyem Doktor araştırmalarına başla şimdiden , Erken falan değil
2 hafta sonra aç karınla gel testlerini yapalım dedi sanırım düşük olacak mı olmayacak mı diye bekleyecek 2 hafta
Söylemedi ama neden beklesin ki o kadar ilkinde yapılmıştı hemen testler
hanımlar bulantılarınız başladı mı benim sadece sabah kalkınca çok çok az oluyor 1 kere o kadar birde göğüslerimdeki hassasiyet azaldı
BENİM SABAHLARI COKKK AZ OLMAYA BASLADIII :44: acaba bulanmıoda banamı olemı gelıor dıorum
benimde aynı canım sabahları çok az oluyor sadece ? hatta bende bulanmasını istiyorum da psikolojik olarak mı bulanıyo diyorum
canım bence hiç kafana takma doktorlar hep temkinli davranıyorlar ve insanı çok olumsuz etkiliyorlar bende çarşamba günü kese görmek için gitmiştim gördüm çok şükür herşey normal dedi ama ondan sonra başladı şu anda normal ama gelişim durabilir gelişimini takip etmemiz lazım kalp atışını almamız lazım kalp atışı alınca bile ondan sonra da % 20 düşük riski var falan filan bir sürü şey söyledi ben artık hiç umursamıyorum geçen sene 1 düşük yaptım ve % 90 sebebi doktorların bu olumsuz tavırlarıydı
Elif seninle nerdeyse aynı günün gebeleriyiz zannedersem.. Ben de dün gitmiştim doktora.. Keseyi gördüler ama ne bilim bir sürü olumsuz şeyler konuştular.. Kesede yolk ve fetal izlendi dedi ama kalp atışını duyana kadar birşey konuşmayalım dedi.. kendine çok dikkat et ağır kaldırma bilmem ne bi sürü şey söyledi.. 15 gün sonra gel kalp atışları için dedi.. Sonra konuşuruz herşeyi dedi.. Korkuyorum şimdi ben de.. Bana ne herşey yolunda dedi ne de kötü bişi var dedi öyle arada kaldım
canım zaten kese içinde fetüs yani bebek ve yolk kesesi görüldüyse bu sağlıklı bi gebelik demektir hiç ama hiç takma canım herşey çok normal kalp atışlarından sonra konuşalım demesinin sebebide şu benim doktorum demişti biz gebelikte kalp atışları duyulmadan önce hamilelik olarak kabul etmiyoruz kalp atışları duyulunca hamilelik var diyoruz demişti o yüzdendir canım takma kafana
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım.. İlk doktor dedi tüplere çok yakın görünüyor rahmin dışına doğru biraz dedi paniklemiştim.. Transvaginal ultrason verdi onda da çok yordular beni onda biraz normal çıktı bişiler.. Bakalım inşallah herşey yolundadır şu 15 günü iple çekicem.. Rabbim hepimizin meleklerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..
amin canım amin inşallah ama yolk kesesi gözüktüyse zaten dış gebelik falan olma ihtimali yok o yüzden bence üzülme boş yere 15 gün beklemene de gerek yok kalp atışları için benim 16 kasım da çağırdı doktorum cumartesi günü bence tarihlerimiz aynı olduğuna göre seninde aynı tarihte görülebilir kalp atışların canım
Canım aslında bana 10 ya da 15 gün sonra gelebilirsin dedi ben üzülmemek için garanti olsun diye 15 gün sonra gideyim diyorum.. Bu sefer kalp atışlarını yine alttan mı bakacak yoksa karındanmı canım biliyor musun?
bence gidebilirsin öbür türlü de bekledikçe daha çok stres oluyor insan benim bildiğim önce karından bakıyorlar eğer görünmezse alttan bakıyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?