Eskiden bende yaptım muhasabecilik+dediğin diğer işleri.Zordur bilirim Allah yardımcın olsun.
maalesef günümüzde her işe koşturuyolar insanı..Allah yardımcın olsun cnm..kpss ye hazırlanıyo msn bak bu sene çok önemli,4 yıllık mezun diilsen girebilirsin eylülde ama benimki temmuza denk gelcek gibi heralde giremiycem..ayy ne güzel ya keske benımde ole bır sansım olsa muhasebecıyım sozde+ çay+ sabahları paspas. + telefon +amelelık
bende altan muane olmak ıstemeyenlerdenım ama c.tesi 2 kere altan muane oldum bence sende olabılırsın dr ıyyıse tabı benım gıbı ılk gıtım dr resemn canıydı ıkıncı ıse hıc bısey hısetmedım bıle :26:
cnm kpss ye hazırlanmadım hıc calısmayı dusunmedım ıcın galıba sımdılık 2 yıllık unı mezunuyum ben bu tarz işler yüzünden iş hayatından sogudum insanları sömürmerlerinden daha 2 yasındayım 4 myıldır calısıorum ama allah benı calısmaya muhtac etmesın esımın maasıyla gecıneyım ınsalahmaalesef günümüzde her işe koşturuyolar insanı..Allah yardımcın olsun cnm..kpss ye hazırlanıyo msn bak bu sene çok önemli,4 yıllık mezun diilsen girebilirsin eylülde ama benimki temmuza denk gelcek gibi heralde giremiycem..
pamukhelva naptı acaba yaa?
Ben de işte perşembe günü iki kere alttan oldum sonrasında çok kasık ağrım bel ağrım oldu bir de korkuttular dış gebelik düşük riski bilmem ne o yüzden bu 10-15 günü sabırsızlıkla bekliyorum çabucak geçsin diye..
Kızlaaar iyi akşamlar bugün neler yaşadım ve resmen anladımkii dr çokkkk önemliii ugün 10,30 da randevum vardı gitim dr sezeryana girmiş yarım saate gelir denildi biz başladık beklemeye tam 1,5 saat bekledik bizden sonra gelenlerde oldu tabiii sonra dr geldiii benden sonra gelen 2 kişiyi içeri aldı okadar sınırlendımkııı savunması acılmıs hamıle bıle degıller neyseee muaneye girdimmm once karından baktııı bebegı goremıorum fılan dıor sonra altan bakmak ıstedı bakıo sankı ıcımde bısey arıo cubugu donduruo fılannn kalp atışı varla yok arası haftaya gel dedı kalırdı 1 haftada geri kalmış dedi ben nasıl aglıorummmm eşim aldı afiyet hast. Goturdu beni orda baska bır dr baktı bebegımın kalbi gümbür gümbür atıorr bebegımıde gordu bacakları kafası herseyıı belli dr maşallah bişey yok dedi 1 ay sonra gel dedi testler verdi idrar kan fılan onları yhaptırıcam dediğim o ki dr çooooooooooooooook önemli ben bugün ne cook agladım o salak dr yuzunden esımde aynı sekılde :26: Ve suan gayet saglıklıyız kızlar alaha sukur
kızlar merhabaa!.. Ya ben geçen hafta sadece bir kaç gün mide bulantısı, halsizlik vs hissettim ama şimdi hiçbişeyim yok. Neredeyse 1 haftadır hiçbir belirtiyi hissetmiyorum bu normal mi sizce??
kızlar birşe soracağim böyle kasıktan bacağın iç ısmına doğru birden ağrı vs oluyor mu sizde de ...
düşündüğüm başıma geldi kızlar çıkardılar beni çağırıp konuştular..işin kötüsü eşimlede patronu konuşmuş aralık başına kadar ön ihbar vermişler onuda çıkarıyolar.rabbim büyük insanlar yastığa başını koyduklarında bakalım nasıl uyuyacaklar.
Kızlaaar iyi akşamlar bugün neler yaşadım ve resmen anladımkii dr çokkkk önemliii ugün 10,30 da randevum vardı gitim dr sezeryana girmiş yarım saate gelir denildi biz başladık beklemeye tam 1,5 saat bekledik bizden sonra gelenlerde oldu tabiii sonra dr geldiii benden sonra gelen 2 kişiyi içeri aldı okadar sınırlendımkııı savunması acılmıs hamıle bıle degıller neyseee muaneye girdimmm once karından baktııı bebegı goremıorum fılan dıor sonra altan bakmak ıstedı bakıo sankı ıcımde bısey arıo cubugu donduruo fılannn kalp atışı varla yok arası haftaya gel dedı kalırdı 1 haftada geri kalmış dedi ben nasıl aglıorummmm eşim aldı afiyet hast. Goturdu beni orda baska bır dr baktı bebegımın kalbi gümbür gümbür atıorr bebegımıde gordu bacakları kafası herseyıı belli dr maşallah bişey yok dedi 1 ay sonra gel dedi testler verdi idrar kan fılan onları yhaptırıcam dediğim o ki dr çooooooooooooooook önemli ben bugün ne cook agladım o salak dr yuzunden esımde aynı sekılde :26: Ve suan gayet saglıklıyız kızlar alaha sukur
Aynen hiç enerjim yok sanki.Hafif ara ara kasık ağrıları ,bulantı,hazımsızlık,ekşime,göğüslerde ara ara sancı var.Bir tek başım ağrımıyor yine de çok şükür diyorum.Bebeklerimiz sağlıklı olsun da bunları şurda 5-6 hafta daha çekelim.
ay canım benim çok üzüldüm inan ki,söylemiştin çıkaracaklar galiba diye ama hiç ihtimal vermemiştim. Eşine daha da üzüldüm. çünkü benim eşimi de işten çıkarma gibi bi durumları var. Bende onu düşünmekten kendimi alamıyorum maalesef.ama allahtan hayırlısı bebeğin bereketiyle kısmetiyle gelecek inşallah. Ama tazminat konusunda bilgilendiğin iyi olmuş, mutlaka bence peşini bırakma. En kötü ihbar tazminatını al, çünkü o senin hakkın. Ay bugün inşallah bebişinden de hayırlı haberler alırsın..
Canım gerçekten dr çok önemli bende 2. Gittiğim doktorda anladım bu durumu. Işinin ehli derler ya öyle olmalı. Senin ki de öyle ilki anladığım kadarıyla çok tecrübeli değilmiş. Bende kalp atışını duyamadım artık duyulur sanırım sat a göre 21 eylül yani 7+2 ama doktorun ultrasonda söylediğine göre 6+6 yım şu an.gereksiz ultrasona girmeyeyim diyorum normalde 3 hafta sonra için gel dedi. Ben diyorum bu arada gidip bi kalp atışını duysam gereksiz frekans mı yüklemiş olurum?:44:
Benim de bugün hafiften midem bulandı.dün biraz temizlik yaptım kasık ağrım oldu.. Arada ekşime oluyo. Hani sabahtan akşama ayaklarını sallarsın da akşam ayakların şişer. Benimde akşam göğüslerim kaskatı oluyo sabahları normal.
cnm kpss ye hazırlanmadım hıc calısmayı dusunmedım ıcın galıba sımdılık 2 yıllık unı mezunuyum ben bu tarz işler yüzünden iş hayatından sogudum insanları sömürmerlerinden daha 2 yasındayım 4 myıldır calısıorum ama allah benı calısmaya muhtac etmesın esımın maasıyla gecıneyım ınsalah
:
canım ben de özelde çalıştım daha önce ama devlette çalışmak çok farklı kpss ile memur olsan 8-5 çalışsan fena mı..hem 2 yıllık mezunlarının puanları bu sene 70 e kadar düştü diyolar en azından başvurunu yap şansını dene bence cnm..hem bebişin kısmeti belli mi olur
aynen öle cnm benıde taaa 1 ay sonraya cagırdı sureklı radyasyon almaya gerek yok zararlıymıs zaten ebnde ay sonu 30 una kadar dr gıtmıycem artık ozamanda ıkılı test yaptırım heralde :26:ekşimee off şuan aynı syeı yasıorum :26:
o zaman bende 3 hafta bekleyeyim öyle gideyim aralık başında artık o zaman allahımın izniyle duyarım sesini bebişimin.. Kaçıncı haftada yapıyorlardı 2 li taramayı?
evet oluyo cnm ama sık değil ara ara..rahim genişliyomuş bebişler yer açıyomuş galiba kendilerine :)
Günaydın kızlar!!
Büyük gün, bugün.Bebeğimin kalp hareketlerini görmeye gidecegiz inş.15.20 de randevum var.Dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?