Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canııım hadi gözün aydın, ne mutlu sana ikinci doktorda o hayatın en güzel sesini duymuşsun.. darısı başımıza inşallah...
aynen o ekranda o goruntu pıtt pıtt edıo ya ıcım resmemm huhh dedı yani darısı hepınızın basına sonuna kadar devam etsın ıns

ayyy sormaaa ya dun gecede benım bogurtlenı kızıorum benı uykudan uyandırıo dıe kendı kendımee

bana da bi tanıdığım yanında galeta bulundur dedi, iş yerinde evde çantanda mutlaka bulunsun. için bulanınca acıkınca hemen bastırıveriyor bende öyle yiyorum arada.. iyi oluyor. napcan arkadaşım katlanıcaz artık bebişler için..

kızma annesi kızma o da istemez böyle olsun..

canım kalp atışlarını duyduğumda tam 7+0 dım , ultrasona göre 6+5. Ben biraz tombiş anneyim , karından baktı direk duydu.

bulantı herkeste olacak diye birşey yok canım 8. Haftam doluyor hala birşeyim yok gögüs acılarıda hafifledi..

Günaydın kızlar!!
Büyük gün, bugün.Bebeğimin kalp hareketlerini görmeye gidecegiz inş.15.20 de randevum var.Dualarınızı eksik etmeyin

Hadi haberlerini bekliyoruzzz.. :)

Hemen bugün başlıyorum canım sağol bilgilendirdiğin için..:)

çok saol canım ya iyi ki sizler varsınız içim rahatladı bende kötü giden bişeyler mi var diye korkuyodum kalp atışlarını da bi duysam rahatlıycam tamamen

aynı durum bende de var durmadan bişey yiyerek mide bulantımı bastırmaya çalışıyorum
millette bulantı olur yiyemez bende tam tersi bulantı olmasın diye yiyorum

selam kızlarrrrrrrrrr yemek yapmak tam bi işkenceye dönecek benm tansiyonum çok düşüyor sanırım başım çok dönüyor okulda zor geçirdim günü

Tesekkur ederiz canım iyi oldu bu bilgi.baktim simdi youtube da videosu var 30 dk falan.abdest alip oturup dinlicem ara ara.kayinvalidemle anneme de söylerim onlar da kitaptan okusunlar rabbim kabul eder insallah

merhaba kızlar
ben de en son 12 eylülde hasta oldum 21 ekimde doktora gittiğimde öğrendim hamileliğimi ve o zaman doktor bana 7 haftalık demişti
inşallh çarşamba günü de gidicez doktora geçen 2 haftada aşırı halsizlik vardı o geçti şükür gögüslerim zaten başta şişti şimdi koyulaşma da var sanki ama benim en büyük sorunum midem aşırı bulanıyor kalkmadan ilacımı içiyorum çubuk krekerimi yiyorum çok az bir şeyler yiyebiliyorum günüm günümü tutmuyor tam azaldı galiba derken en başa daha kötü şekilde dönüyorum kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum anlamadım hamileliğimden bişi şu zamana kadar ne olur bildiğiniz ne varsa mide bulantısını azaltan kusmayı en aza indiren söyleyin yardım edin. bende hamile olduğumu hissedeyim

Kızlar, miniğimin kalp hareketlerini gördüm.Nası tatlı, sanki sadece kalpten oluşuyor.Pıt pıt diye sıçrıyor.Dr.da uygun makine yoktu o yüzden sesini duyamadım. Gerçi makine olsa da göstermezdi. Bebek icin zararlı bir uygulama oldugunu anlattı uzun uzun. Sata göre 8+0 dı, ultrasonda 7+4 çıktı.13 mm olmuş miniğim♥♥

Son düzenleme:

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına.Darısı benim başıma inşalllah.

hayırlı olsun canımmmmmmmmmmm ne güzeldir eminim ya bak yine duygusala bağladım

senle aramızda 10 günden fazla var ben bugün 6+0 oldum demek ki bulantımın başlamaması normal senin bile yeni başladığına göre

Canim ben bugun doktora sordum ben de 5+5teym doktor daha o bulantilar kalp atisini duyduktan sonra baslar daha erken dedi. Bebek hareketlendikce bulantilar articakmis yani merak etme

Günaydın arkadaşlar hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ilk işim buraya üye olmak oldu doktorum ilgisiz miydi neydi kaç haftalık olduğunu söylemedi, ama son adet tarihim 10 ekim olduğu için 4 haftalıktır diye tahmin ediyorum allah bebişlerimizi bize bağışlasın, hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Size ultrasonumun açıklamasını yapsam bana yorum yapsanız olmaz mı ((
Benim kesem uterus fundusunda görülmüş baktım orası da rahmin en yüksek yeri anlamadım normal mi.. Bir de 5 hafta 3 günlükken kese boyutu 6,7 mm normal mi sizce? kese içinde yolk sak ve fetal pol izlenmektedir demiş bi de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…