aynen o ekranda o goruntu pıtt pıtt edıo ya ıcım resmemm huhh dedı yani darısı hepınızın basına sonuna kadar devam etsın ınscanııım hadi gözün aydın, ne mutlu sana ikinci doktorda o hayatın en güzel sesini duymuşsun.. darısı başımıza inşallah...
evet aslında sayılı gün çabuk geçer derler.. zaman çabuk geçiyor da hiç tanımadığın birini seviyorsun ve onu bekliyorsun bu tarif edilemez bi duygu.. o yüzden sabırsızlanıyoruz ve zaman ondan geçmiyor gibi geliyor..mercimeğim benimmmmm
Acikinca bulaniyo midem bunu farkettim sabah yogun bi agriyla uyaniyorum bazen gece de uyandiriyo .kahvalti yapamiyorum sabahin 7sinde ,mecburen bi bardak sut isitip iciyorum bi de yumurta hasliyorum ekmeksiz midemi bastrsin diye yiyorum...benim tansiyon problemim var bunlardan öte.bugun fena basim tuttu gozlerm net gormez oldu.tuzlu ayran getittrdim bi veliden icince gozlerim acildi resmen...surekli biseyler atistiriyorum boyle giderse 64 le baslamistim 90 a varirim
aynen o ekranda o goruntu pıtt pıtt edıo ya ıcım resmemm huhh dedı yani darısı hepınızın basına sonuna kadar devam etsın ıns
ayyy sormaaa ya dun gecede benım bogurtlenı kızıorum benı uykudan uyandırıo dıe kendı kendımee
kızma annesi kızma o da istemez böyle olsun..
Ben de 25 yaşındayyımmmmmmmmmmmmm.. Bugün nasılsınızzzz? Ben hala merakla 10 gün sonrasını bekliyorummmmm.. Kızlar birşey soracağım bebeğin kalp atışlarını karından duyabilmek için ne kadarlık olması lazım.. Ben şu an 5+7 yani tam 6 haftalık.. Öyle bir zamanda gideyim ki bir daha alttan bakmasınlar çok yoruyor beni..
canım merhaba aynı durum bende de var geçen hafta azda olsa bulantılarım baş dönmem falan oluyodu ama 3-4 gündür hiç bişeyim kalmadı göğüslerimdeki hassasiyet de geçti bende endişeleniyorum kötü bişey mi var diye başka bizim gibi olan var mı ?
Günaydın kızlar!!
Büyük gün, bugün.Bebeğimin kalp hareketlerini görmeye gidecegiz inş.15.20 de randevum var.Dualarınızı eksik etmeyin
kızlar bebişlerin uzuvları ilk aylarda belli olduğundan yusuf suresini okumak bebişlerimizi güzelleştiriyomuş..okuyamayanlar da dinleyebiliyolarmış..ben dün yarısına kdr geldim çok uzun bi sure kalanını da bugün bitiririm inş..hepimizin bebişleri öncelikle sağlıklı, azadan noksansız ve çooook güzel olsun inşallah :)
canım kalp atışlarını duyduğumda tam 7+0 dım , ultrasona göre 6+5. Ben biraz tombiş anneyim , karından baktı direk duydu.
bulantı herkeste olacak diye birşey yok canım 8. Haftam doluyor hala birşeyim yok gögüs acılarıda hafifledi..
Hadi haberlerini bekliyoruzzz.. :)
Hemen bugün başlıyorum canım sağol bilgilendirdiğin için..:)
Acikinca bulaniyo midem bunu farkettim sabah yogun bi agriyla uyaniyorum bazen gece de uyandiriyo .kahvalti yapamiyorum sabahin 7sinde ,mecburen bi bardak sut isitip iciyorum bi de yumurta hasliyorum ekmeksiz midemi bastrsin diye yiyorum...benim tansiyon problemim var bunlardan öte.bugun fena basim tuttu gozlerm net gormez oldu.tuzlu ayran getittrdim bi veliden icince gozlerim acildi resmen...surekli biseyler atistiriyorum boyle giderse 64 le baslamistim 90 a varirim
selam kızlarrrrrrrrrr yemek yapmak tam bi işkenceye dönecek benm tansiyonum çok düşüyor sanırım başım çok dönüyor okulda zor geçirdim
3.ayda gecer diye umuyorum bnm de aynen tansiyon dusuyo surda yatak olsa da yatsam diye hayal kurdum tum gun
selam kızlarrrrrrrrrr yemek yapmak tam bi işkenceye dönecek benm tansiyonum çok düşüyor sanırım başım çok dönüyor okulda zor geçirdim
3.ayda gecer diye umuyorum bnm de aynen tansiyon dusuyo surda yatak olsa da yatsam diye hayal kurdum tum gun
hamileliğim kesinleşse buna da razıyım canm ya ama yorgunluk bi yandan baş dönmesi bi yandan stres bi yandan çocuklar bi yanda kafayı sıyıracaktım bugun
kızlar bebişlerin uzuvları ilk aylarda belli olduğundan yusuf suresini okumak bebişlerimizi güzelleştiriyomuş..okuyamayanlar da dinleyebiliyolarmış..ben dün yarısına kdr geldim çok uzun bi sure kalanını da bugün bitiririm inş..hepimizin bebişleri öncelikle sağlıklı, azadan noksansız ve çooook güzel olsun inşallah :)
hamileliğim kesinleşse buna da razıyım canm ya ama yorgunluk bi yandan baş dönmesi bi yandan stres bi yandan çocuklar bi yanda kafayı sıyıracaktım bugun
Gec döllenme olmustu dimi sende.gebeligin kesindir insallah yoksa bu rahatsizlklari yasamazdin diye dusunuyorum..icini ferah tut bebisin geliyo yola cikti iste stres yapma :) dua edelim de rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Gec döllenme olmustu dimi sende.gebeligin kesindir insallah yoksa bu rahatsizlklari yasamazdin diye dusunuyorum..icini ferah tut bebisin geliyo yola cikti iste stres yapma :) dua edelim de rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
bizde öyle olduğunu düşünmek isteyerek dua ederek bekliyoruz canım çok teşekkürler amin inşllh
Kızlar, miniğimin kalp hareketlerini gördüm.Nası tatlı, sanki sadece kalpten oluşuyor.Pıt pıt diye sıçrıyor.Dr.da uygun makine yoktu o yüzden sesini duyamadım. Gerçi makine olsa da göstermezdi. Bebek icin zararlı bir uygulama oldugunu anlattı uzun uzun. Sata göre 8+0 dı, ultrasonda 7+4 çıktı.13 mm olmuş miniğim♥♥
Kızlar, miniğimin kalp hareketlerini gördüm.Nası tatlı, sanki sadece kalpten oluşuyor.Pıt pıt diye sıçrıyor.Dr.da uygun makine yoktu o yüzden sesini duyamadım. Gerçi makine olsa da göstermezdi. Bebek icin zararlı bir uygulama oldugunu anlattı uzun uzun. Sata göre 8+0 dı, ultrasonda 7+4 çıktı.13 mm olmuş miniğim♥♥
senle aramızda 10 günden fazla var ben bugün 6+0 oldum demek ki bulantımın başlamaması normal senin bile yeni başladığına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?