Günaydın kızlar!!
Büyük gün, bugün.Bebeğimin kalp hareketlerini görmeye gidecegiz inş.15.20 de randevum var.Dualarınızı eksik etmeyin
kızlar bebişlerin uzuvları ilk aylarda belli olduğundan yusuf suresini okumak bebişlerimizi güzelleştiriyomuş..okuyamayanlar da dinleyebiliyolarmış..ben dün yarısına kdr geldim çok uzun bi sure kalanını da bugün bitiririm inş..hepimizin bebişleri öncelikle sağlıklı, azadan noksansız ve çooook güzel olsun inşallah :)
evet yaa çok uzunmuş ama olsun bir günde 1 sayfa bile okusan faydası olur canım..ben bır keere okumaya kalktım atlaya atlaya okudum:18: ama coook uzun
evet yaa çok uzunmuş ama olsun bir günde 1 sayfa bile okusan faydası olur canım..
okuycaz artık ayy bu halsizlik beni mahvettiiiiiii ılk haftalar ne kadar rahattım öyleeee :18:
ayy evet senin bulantılar da başlamış dimi..bende iştahsızlık oluyo ara ara o da folik asitten kaynaklanıyo sanırım..ama ben çözdüm aç bırakmıycan kendini..ben de eve gidince vurup kafayı yatıyrm..bebeğin azaları uyurken dizilirmiş o yüzden uykuya doyamıyoz sanırım..okuycaz artık ayy bu halsizlik beni mahvettiiiiiii ılk haftalar ne kadar rahattım öyleeee :18:
10. Haftadan sonra aralık basında gdersen onuda cıkarırsın aradan benden de kan ve ıdrar testı ıstedı ıste onları bu hafta halledıcem saglık ocagı ucretsız yapıomus
cnm bende bulantılar baya baya hissedilir boyutta oldular dun gece uykudan uyandım helekı ackayımzeynelim canım senin bulantıların başladı mı ? benim geçen hafta az az oluyodu 3-4 gündür hepten geçti göğüslerimdeki hassasiyette geçti
ayy evet senin bulantılar da başlamış dimi..bende iştahsızlık oluyo ara ara o da folik asitten kaynaklanıyo sanırım..ama ben çözdüm aç bırakmıycan kendini..ben de eve gidince vurup kafayı yatıyrm..bebeğin azaları uyurken dizilirmiş o yüzden uykuya doyamıyoz sanırım..
sağlık ocağına da gidip bildirmek gerekiyormuş. bi tane de damla veriyorlarmış, suyuna, sütüne artık ne içiyorsan ona karıştırabiliyormuşsun.
cnm bende bulantılar baya baya hissedilir boyutta oldular dun gece uykudan uyandım helekı ackayım
aynen aksamları bende uyukluyorum :26:
senle aramızda 10 günden fazla var ben bugün 6+0 oldum demek ki bulantımın başlamaması normal senin bile yeni başladığına göre
aynen bu hafta öyle yapıcam artıkkk gidip kayıt olalımbebelerimizi bilsinler
ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum çok izin aldım bu ara işyerinden.. hatta kocamı bile yollatabilirim o gitsin kayıt versin benim yerime
bızdede ızın sıkıntı yaaa :2: ben rapor almayı dusunuoru :26:
ay ben rapor alsam beni kapının önüne koyarlar..:18:
6 ay daha sıkıcaz dısımızı sonrası bayrammmmm inşallah evlatlarımızla musmutluuu olalııımmm
inşallahhhhhh canımonlar bi sağ salim gelsinler de..
aynen bir gelsinlerdeee gerisi boş yaaa bugününde saat 4 ettik kaldı 2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?