Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Bende ekim başında öğrenmiştim :) Polikistik overım vardı ve prolaktin hormonumda hep tavandı ama minik mucizemiz bize sürpriz yaptı. :) Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah :)

ben bır keere okumaya kalktım atlaya atlaya okudum :18: ama coook uzun

okuycaz artık ayy bu halsizlik beni mahvettiiiiiii ılk haftalar ne kadar rahattım öyleeee :18:
ayy evet senin bulantılar da başlamış dimi..bende iştahsızlık oluyo ara ara o da folik asitten kaynaklanıyo sanırım..ama ben çözdüm aç bırakmıycan kendini..ben de eve gidince vurup kafayı yatıyrm..bebeğin azaları uyurken dizilirmiş o yüzden uykuya doyamıyoz sanırım..

10. Haftadan sonra aralık basında gdersen onuda cıkarırsın aradan benden de kan ve ıdrar testı ıstedı ıste onları bu hafta halledıcem saglık ocagı ucretsız yapıomus

sağlık ocağına da gidip bildirmek gerekiyormuş. bi tane de damla veriyorlarmış, suyuna, sütüne artık ne içiyorsan ona karıştırabiliyormuşsun.

zeynelim canım senin bulantıların başladı mı ? benim geçen hafta az az oluyodu 3-4 gündür hepten geçti göğüslerimdeki hassasiyette geçti
cnm bende bulantılar baya baya hissedilir boyutta oldular dun gece uykudan uyandım helekı ackayım

aynen aksamları bende uyukluyorum :26:

senle aramızda 10 günden fazla var ben bugün 6+0 oldum demek ki bulantımın başlamaması normal senin bile yeni başladığına göre

aynen benım senın haftalarda hııc yoktu bıle gecen haftadan hafıf hafıf vardı ama artık baya hıssedılır durumda kusma yok sukur ama mıdem bır tuhaf yanma va rbas donmesı meme uclarım cooooook acıor o bastan berı acıodu zaten senınde haftaya baslar herlade ama baslamasada telas etme herkezın olmazmı hatta bazı drlar kadınların nazı dıor

aynen bir gelsinlerdeee gerisi boş yaaa bugününde saat 4 ettik kaldı 2 saat

evet aslında sayılı gün çabuk geçer derler.. zaman çabuk geçiyor da hiç tanımadığın birini seviyorsun ve onu bekliyorsun bu tarif edilemez bi duygu.. o yüzden sabırsızlanıyoruz ve zaman ondan geçmiyor gibi geliyor..mercimeğim benimmmmm

Acikinca bulaniyo midem bunu farkettim sabah yogun bi agriyla uyaniyorum bazen gece de uyandiriyo .kahvalti yapamiyorum sabahin 7sinde ,mecburen bi bardak sut isitip iciyorum bi de yumurta hasliyorum ekmeksiz midemi bastrsin diye yiyorum...benim tansiyon problemim var bunlardan öte.bugun fena basim tuttu gozlerm net gormez oldu.tuzlu ayran getittrdim bi veliden icince gozlerim acildi resmen...surekli biseyler atistiriyorum boyle giderse 64 le baslamistim 90 a varirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…