Canım ilk gün için yaşadıkların gayet normal içini ferah tut benimde olmuştu birkaç güne kadar azalacak hayırlısı olsun inşallah tutunurKizlar bisey diyin yâa
Merhaba bunların olması normal. Hemen hemen hepimiz aynı seyleri yaşadık. Bende de 1-2 damla kan gelmişti ayrıca gazdan şişkinlik oluyor gaz da bende 3 gün devam etmişti. Sadece bende akıntı yoktu o da belki kullandıgın bir ilaçla ilgili olabilir. Bence bu 2-3 gün sadece dinlen canım kendine dikkat et inşallah güzel haberleri alırız beraberYa asilamanin ilk gunu sol tarafta oynayan biseyler var yurudukce egilip kalktikca onlar yumurta buyudugu icinmis ama bende bugun siskinlik oldh asilamanin ilk gunundeyim bide cok idrara ciktim ve gaz var sanki bide sari akinti geldu icinde nokta gibi kirmizi gibi biseyde vardi ne acaba bu
Ins tatlim ya inanasim gelmio nedense ne bilim bombos dyygularim varMerhaba bunların olması normal. Hemen hemen hepimiz aynı seyleri yaşadık. Bende de 1-2 damla kan gelmişti ayrıca gazdan şişkinlik oluyor gaz da bende 3 gün devam etmişti. Sadece bende akıntı yoktu o da belki kullandıgın bir ilaçla ilgili olabilir. Bence bu 2-3 gün sadece dinlen canım kendine dikkat et inşallah güzel haberleri alırız beraber
Ins tatlimm ya olsun artikCanım ilk gün için yaşadıkların gayet normal içini ferah tut benimde olmuştu birkaç güne kadar azalacak hayırlısı olsun inşallah tutunur
Benim de öyle canım zaten hiç bir seyi de belirtiye yoramıyorsun hormon aldığımız için inşallah güzel sonuçlar alacagızIns tatlim ya inanasim gelmio nedense ne bilim bombos dyygularim var
Ins ya zaten asilamadan once siskinlik bel kasik batmasi goguste agri tomurcuklanma hersdy var 2 gndurde mide bulantim varBenim de öyle canım zaten hiç bir seyi de belirtiye yoramıyorsun hormon aldığımız için inşallah güzel sonuçlar alacagız
İnşallah canım Rabbim ol desin olsun hepimizin mide bulantısı da hormonlardan oluyor belirtiler için biraz erken ama gönül istiyor Ya biz herşeyi belirti sanıyoruz öyle olsun istiyoruz Rabbim gönlümüze göre versin:)Ins tatlimm ya olsun artik
:)Senin testin ne zamanİnşallah canım Rabbim ol desin olsun hepimizin mide bulantısı da hormonlardan oluyor belirtiler için biraz erken ama gönül istiyor Ya biz herşeyi belirti sanıyoruz öyle olsun istiyoruz Rabbim gönlümüze göre versin:)
Canım sanki bende bugun adet sancısı gibi sancı var akınrım da var karnım şiş sen ne durumdasınDogru söylüyosun canım valla bura olmasa daha zor zaman gecirirdim ya en azından ben motive oluyorum burada
3 gün var daha canım benim ilk aşılamam ocak ayında olmuştu tutmadı maalesef 2. Bu ay kısmetse inşallah kırmızıları görmem de gerek kalmaz :):)Senin testin ne zaman
Ins tatlim evinin nesesi olsun gelsinde3 gün var daha canım benim ilk aşılamam ocak ayında olmuştu tutmadı maalesef 2. Bu ay kısmetse inşallah kırmızıları görmem de gerek kalmaz :)
Bugün pek birşey yok canm bende ama psikolojik sürekli lavabodayim geldiği gelecek mi diyeCanım sanki bende bugun adet sancısı gibi sancı var akınrım da var karnım şiş sen ne durumdasın
MerhabalarMerhaba kızlar
Ben ocak ayında bir aşılama dememem oldu 2 yıllık evliyim 1 yılı aşkın korunmadık fakat olmadı aşılamayı memorıal antalya da yaptırdım fakat sonuç negatif bu aya kadar tekrar doğal yolla denedik olmuyor tıp fakültesinde 2. Aşılamamı olucam Allah nasip ederse hiç bir sorun gözükmediği halde olmuyor size sorum şu olucak böyle problemsiz olup da olmayan var mı aranızda ???
Evet son son insanın psikolojisi daha da bozuluyor sanki inşallah güzl haberleri alacağız ama şişkinlik cok arttı normal mi bu bilemedimBugün pek birşey yok canm bende ama psikolojik sürekli lavabodayim geldiği gelecek mi diye
İnşallah bebislerimiz bizledir canm ya hic bilmiyorum ki şişkinliği inşallah bebisin yüzünden sistirEvet son son insanın psikolojisi daha da bozuluyor sanki inşallah güzl haberleri alacağız ama şişkinlik cok arttı normal mi bu bilemedim
Hoş geldin canm eğer aşılama yaparsa yumurta klomenle büyüyorsa tekrar verebilirmraba bnde kılomen kullandım iki defa kullandm adet olunca gel dedi bnde hastalandim yarın doktora gidicem tekrar kılomen mi verir sizce
O kadar çok ihtiyacım var ki o Neşeye anlatamam çok teşekkür ederim güzel dileğin için Allah gönlünün muradını versin sağol canım :)Ins tatlim evinin nesesi olsun gelsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?