EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba bunların olması normal. Hemen hemen hepimiz aynı seyleri yaşadık. Bende de 1-2 damla kan gelmişti ayrıca gazdan şişkinlik oluyor gaz da bende 3 gün devam etmişti. Sadece bende akıntı yoktu o da belki kullandıgın bir ilaçla ilgili olabilir. Bence bu 2-3 gün sadece dinlen canım kendine dikkat et inşallah güzel haberleri alırız beraber

Ins tatlim ya inanasim gelmio nedense ne bilim bombos dyygularim var

Benim de öyle canım zaten hiç bir seyi de belirtiye yoramıyorsun hormon aldığımız için inşallah güzel sonuçlar alacagız
Ins ya zaten asilamadan once siskinlik bel kasik batmasi goguste agri tomurcuklanma hersdy var 2 gndurde mide bulantim var

Ins tatlimm ya olsun artik
İnşallah canım Rabbim ol desin olsun hepimizin mide bulantısı da hormonlardan oluyor belirtiler için biraz erken ama gönül istiyor Ya biz herşeyi belirti sanıyoruz öyle olsun istiyoruz Rabbim gönlümüze göre versin:)

:)Senin testin ne zaman

Canım sanki bende bugun adet sancısı gibi sancı var akınrım da var karnım şiş sen ne durumdasın
Bugün pek birşey yok canm bende ama psikolojik sürekli lavabodayim geldiği gelecek mi diye

Merhabalar Hndxxx bende 6 senelik evliyim 2014de ilk aşılamamı tıp fakültesininde oldum ve o piskolojiyi iyi biliyorum yumurta kontrolunden sonra aşılama için gün veriyolar ve o gün bizi çok bekletmişlerdi ve aşılamam sıkıntılı geçti kanamam oldu zaten tutmadı şimdi tekrar tedaviye baska bi hastanede basladım çarşamba yımurta durumuma göre hareket edilecek siz bütün kan tahlillerinizi yaptırdınız mı

Evet son son insanın psikolojisi daha da bozuluyor sanki inşallah güzl haberleri alacağız ama şişkinlik cok arttı normal mi bu bilemedim
İnşallah bebislerimiz bizledir canm ya hic bilmiyorum ki şişkinliği inşallah bebisin yüzünden sistir

mraba bnde kılomen kullandım iki defa kullandm adet olunca gel dedi bnde hastalandim yarın doktora gidicem tekrar kılomen mi verir sizce

mraba bnde kılomen kullandım iki defa kullandm adet olunca gel dedi bnde hastalandim yarın doktora gidicem tekrar kılomen mi verir sizce
Hoş geldin canm eğer aşılama yaparsa yumurta klomenle büyüyorsa tekrar verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…