EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben normal de ediyorum canm b12 eksikliği oldugu için süt yumurta peynir vazgeçilmezim aa onun dısında pek takmıyorum ayın 19nu iple çekiyorum inşallah adet olmam diye
İnşallah canım ben öncesinde cok da dikkat etmiyordum ya canım ne isterse yiyiyordum ama şimdi dikkat ediyorum inş olmayacagız. Rüyalarıma girmeye başladı

İnşallah canım ben öncesinde cok da dikkat etmiyordum ya canım ne isterse yiyiyordum ama şimdi dikkat ediyorum inş olmayacagız. Rüyalarıma girmeye başladı
Canım napiyosun nasıl geçiyor günlerin benim az kadı çarşambaya heyecan başladı

Ins canim ya tutursa eger dogum gunumde kalp atislarini dinlemis olucam esimin dogum gunundede rabbim izin verirse dogum olacak diye hesapladim rabbim bize bu mutlulugu yasatsin tum isteyenlere ins.

Ins canim ya tutursa eger dogum gunumde kalp atislarini dinlemis olucam esimin dogum gunundede rabbim izin verirse dogum olacak diye hesapladim rabbim bize bu mutlulugu yasatsin tum isteyenlere ins.
Ayy inşallah tatlım yaa olur dua et bol bol bende etcem hepimize ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırız ya

Canım napiyosun nasıl geçiyor günlerin benim az kadı çarşambaya heyecan başladı
Canım napıyım bugun baya iştahlıydım ama akıntım falan hiç olmadı bugün. Sankı hiç belirtim yol gibi ama bnm daha 24 üne var tabi o zamana kadar inşallah hastalanmam senin az kaldı hadi inş güzel sonuclarını alacagız

Ayy inşallah tatlım yaa olur dua et bol bol bende etcem hepimize ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırız ya
Ins ya hep hayal etmistim geciktigkmde dogum gunlerimiz yildonumlemiDe faln acaba bu sefer mutlu haberi alacakmiyim die sonu hep husran olmustu ama ins bu sefer guleriz hep birlikte ins

inşallah canım az kaldı bende karnım sis acayip sancım var akşam aksam gaz sancısı ya sanki adet olcakmısım gibi hissetmeye başladım.inşallah olmam

Ins ya hep hayal etmistim geciktigkmde dogum gunlerimiz yildonumlemiDe faln acaba bu sefer mutlu haberi alacakmiyim die sonu hep husran olmustu ama ins bu sefer guleriz hep birlikte ins
İnşallah canm

inşallah canım az kaldı bende karnım sis acayip sancım var akşam aksam gaz sancısı ya sanki adet olcakmısım gibi hissetmeye başladım.inşallah olmam
Zaten nasıl oluyormus biliyormusun bi tanıdıgım hiç aklında gebelik yoktu karnı şişti tıpkı adet öncesi gibi akıntısı vardı e hadi olacagım diye bekliyor zaman geçiyor hala bu belirtiler devam ediyor bir test yapıyor hamile. Yani öyle düşünme canım benim sabah karnım inmiş oluyor ama gün içinde tekrar şişiyor sende de böyle mi? Bir de bugun bende bir üşüme başladı şaşırdım ayaklarım ısınmıyor resmen

Bende gün içi belli zamanlarda oluyor canm dün hic yoktu ama bugün aşırı sancm var ayrıca dünde ben çok Üşüdüm ya yatmadan önce inan kombiyi actim inşallah psikolojik değildir bebislerimiz bizimledir

Canım üşüme psikolojik değildir sanmıyorum zaten bizde cok belirti yok gibi çok meraktayım Allahım inşallah bize nasip eder. Kimseden de ses yok

Canım üşüme psikolojik değildir sanmıyorum zaten bizde cok belirti yok gibi çok meraktayım Allahım inşallah bize nasip eder. Kimseden de ses yok
Amin canım inşallah biz çok heycanliyiz galiba her gün burdayız

Amin canım inşallah biz çok heycanliyiz galiba her gün burdayız
Ya da hiç işimiz yok ben burada konusup paylasınca bana iyi geliyor güzel haberlere seviniyorum motive de oluyorum. Ama herkes tabi konusmak istemiyor bu süreci daha hassas yaşayıp içine kapanan da vardır eminim

Ya da hiç işimiz yok ben burada konusup paylasınca bana iyi geliyor güzel haberlere seviniyorum motive de oluyorum. Ama herkes tabi konusmak istemiyor bu süreci daha hassas yaşayıp içine kapanan da vardır eminim
Dogru söylüyosun canım valla bura olmasa daha zor zaman gecirirdim ya en azından ben motive oluyorum burada

Dogru söylüyosun canım valla bura olmasa daha zor zaman gecirirdim ya en azından ben motive oluyorum burada
Canım bende diğer forumları da okuyorum da 10. ya da 12. gün kanda gebelik testi yapanların bazılarında çıkmış ve olumlu çıkmıs ne kadar güzel bize de nasip olsun inşallah

Canım bende diğer forumları da okuyorum da 10. ya da 12. gün kanda gebelik testi yapanların bazılarında çıkmış ve olumlu çıkmıs ne kadar güzel bize de nasip olsun inşallah
Ben korkuyorum canm ya benim 10.günüm ama adet tarihini bekliycem olmazsam inşallah o zaman yaptircam

Ben korkuyorum canm ya benim 10.günüm ama adet tarihini bekliycem olmazsam inşallah o zaman yaptircam
Evet canım yaptırma zaten ama bazılarının ne güzel erkenden cıkmıs gec olsun güç olmasın insallah, şimdi kaç kişi ayın 20 sini bekliyor

Ya asilamanin ilk gunu sol tarafta oynayan biseyler var yurudukce egilip kalktikca onlar yumurta buyudugu icinmis ama bende bugun siskinlik oldh asilamanin ilk gunundeyim bide cok idrara ciktim ve gaz var sanki bide sari akinti geldu icinde nokta gibi kirmizi gibi biseyde vardi ne acaba bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…