İnşallah hepimizin neseleri gelir bizlere kızlar bu ay inşallah hepimiz bebislerimizi mujdeleriz birbirimizeO kadar çok ihtiyacım var ki o Neşeye anlatamam çok teşekkür ederim güzel dileğin için Allah gönlünün muradını versin sağol canım :)
Evet canım bütün tahlilleri yaptırdık bebek olmamasına engel bir durum olmadığı görünüyor tamamen strese bağlı deniyor bende 2. Yi tıp fakültesinde olucamMerhabalarHndxxx bende 6 senelik evliyim 2014de ilk aşılamamı tıp fakültesininde oldum ve o piskolojiyi iyi biliyorum yumurta kontrolunden sonra aşılama için gün veriyolar ve o gün bizi çok bekletmişlerdi ve aşılamam sıkıntılı geçti kanamam oldu zaten tutmadı şimdi tekrar tedaviye baska bi hastanede basladım çarşamba yımurta durumuma göre hareket edilecek siz bütün kan tahlillerinizi yaptırdınız mı
İnşallahhhhhhİnşallah hepimizin neseleri gelir bizlere kızlar bu ay inşallah hepimiz bebislerimizi mujdeleriz birbirimize
Bana golalf vermişti yumurta büyütmek için sanırım doktoruna göre değişiyor tatlımmraba bnde kılomen kullandım iki defa kullandm adet olunca gel dedi bnde hastalandim yarın doktora gidicem tekrar kılomen mi verir sizce
canım inşaallah hayırlısı olur senın için. insaallah mutlu sona ulasırsın. umutsuzluğa kapılma sakın.Bana golalf vermişti yumurta büyütmek için sanırım doktoruna göre değişiyor tatlım
İnşallah sagsaglim bebisini kucağına alırsın canim darısı bizlere inşallahbizde aşılama yapacaktık vazgeçtik, eşimde varikosel vardı, varikosel olduğu halde 3 aylık gebeyim çok şükür kızlar.
Bana da stres yapma diyorlar ama onunla alakası oldugunu sanmıyorum stres yapıyorsun ondan olmuyor diyince daha da stres oluyor insanEvet canım bütün tahlilleri yaptırdık bebek olmamasına engel bir durum olmadığı görünüyor tamamen strese bağlı deniyor bende 2. Yi tıp fakültesinde olucam
Hayırlısı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah canım senin erken gebelik belirtilerin nelerdi?bizde aşılama yapacaktık vazgeçtik, eşimde varikosel vardı, varikosel olduğu halde 3 aylık gebeyim çok şükür kızlar.
Kesinlikle öyle oluyor stres yapma dediklerinde daha çok stres oluyorum çok doğru tespit:)Bana da stres yapma diyorlar ama onunla alakası oldugunu sanmıyorum stres yapıyorsun ondan olmuyor diyince daha da stres oluyor insan
Amin inşallah canım hepimizin duaları kabul olur:)canım inşaallah hayırlısı olur senın için. insaallah mutlu sona ulasırsın. umutsuzluğa kapılma sakın.
hosbuldum sglun diger sefer gittiğimde yumurtan var dedi ilaç işe yaramis demisti doktor adet olursan eşinle gel dedi bakalmHoş geldin canm eğer aşılama yaparsa yumurta klomenle büyüyorsa tekrar verebilir
Ben de 2 ay klomen kullandım yumurtam büyüdü catladi malum günler oldu ama gebelik oluşmadı canm bu ay gene klomen kullandım yumurtam gene büyüdü ama aşılama yapıldı bu ay iste 4 gün kaldı inşallah adet olmam da bebisim benimle dır Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahhosbuldum sglun diger sefer gittiğimde yumurtan var dedi ilaç işe yaramis demisti doktor adet olursan eşinle gel dedi bakalm
Amin inşaallah canım, darısı sizin başınıza, sizede nasip eder inşaallah, bizde ümit etmiyoduk çok şükür rabbim bizi güldürdü.İnşallah sagsaglim bebisini kucağına alırsın canim darısı bizlere inşallah
normalde her ay düzenli olan bu ay olmadı gecikti, bende şüphelendim yoksa gebemiyim diye yoksa ters giden bişey mi var, soluğu eczanede aldım, test aldım 2 adet eve gidince denedim ve test cubuğunda cizgiler cift cıktı pozitif ve yine ınanmadım kan testi yaptırdım onda hamile olduğumu öğrendim çok şükür.Hayırlısı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah canım senin erken gebelik belirtilerin nelerdi?
amin insaalah canım benim.Amin inşallah canım hepimizin duaları kabul olur:)
Anladım canım ama seni şüphelendirecek bir sey olmadı ne bileyim göğüs agrısı ya da uyku hali falan hiç böyle belirti hissetmedin minormalde her ay düzenli olan bu ay olmadı gecikti, bende şüphelendim yoksa gebemiyim diye yoksa ters giden bişey mi var, soluğu eczanede aldım, test aldım 2 adet eve gidince denedim ve test cubuğunda cizgiler cift cıktı pozitif ve yine ınanmadım kan testi yaptırdım onda hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
normalde 10 da kalkardım. nedense anlayamadım bilemedim demek bi haller oldu o an, gebe olmanın işaretleriydi. uyku vururdu saat gündüz 3 ü kadar bulurdu, uykuya doymazdım yıne uyumak isterdim. tabikide yorgunluk belirtileri vardı, göğüste şişkinlik vardı tabikide.Anladım canım ama seni şüphelendirecek bir sey olmadı ne bileyim göğüs agrısı ya da uyku hali falan hiç böyle belirti hissetmedin mi
Ben de 2 ay klomen kullandım yumurtam büyüdü catladi malum günler oldu ama gebelik oluşmadı canm bu ay gene klomen kullandım yumurtam gene büyüdü ama aşılama yapıldı bu ay iste 4 gün kaldı inşallah adet olmam da bebisim benimle dır Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?