EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kadar çok ihtiyacım var ki o Neşeye anlatamam çok teşekkür ederim güzel dileğin için Allah gönlünün muradını versin sağol canım :)
İnşallah hepimizin neseleri gelir bizlere kızlar bu ay inşallah hepimiz bebislerimizi mujdeleriz birbirimize

Evet canım bütün tahlilleri yaptırdık bebek olmamasına engel bir durum olmadığı görünüyor tamamen strese bağlı deniyor bende 2. Yi tıp fakültesinde olucam

bizde aşılama yapacaktık vazgeçtik, eşimde varikosel vardı, varikosel olduğu halde 3 aylık gebeyim çok şükür kızlar.

Evet canım bütün tahlilleri yaptırdık bebek olmamasına engel bir durum olmadığı görünüyor tamamen strese bağlı deniyor bende 2. Yi tıp fakültesinde olucam
Bana da stres yapma diyorlar ama onunla alakası oldugunu sanmıyorum stres yapıyorsun ondan olmuyor diyince daha da stres oluyor insan

Bana da stres yapma diyorlar ama onunla alakası oldugunu sanmıyorum stres yapıyorsun ondan olmuyor diyince daha da stres oluyor insan
Kesinlikle öyle oluyor stres yapma dediklerinde daha çok stres oluyorum çok doğru tespit:)

Hoş geldin canm eğer aşılama yaparsa yumurta klomenle büyüyorsa tekrar verebilir
hosbuldum sglun diger sefer gittiğimde yumurtan var dedi ilaç işe yaramis demisti doktor adet olursan eşinle gel dedi bakalm

hosbuldum sglun diger sefer gittiğimde yumurtan var dedi ilaç işe yaramis demisti doktor adet olursan eşinle gel dedi bakalm
Ben de 2 ay klomen kullandım yumurtam büyüdü catladi malum günler oldu ama gebelik oluşmadı canm bu ay gene klomen kullandım yumurtam gene büyüdü ama aşılama yapıldı bu ay iste 4 gün kaldı inşallah adet olmam da bebisim benimle dır Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Hayırlısı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah canım senin erken gebelik belirtilerin nelerdi?
normalde her ay düzenli olan bu ay olmadı gecikti, bende şüphelendim yoksa gebemiyim diye yoksa ters giden bişey mi var, soluğu eczanede aldım, test aldım 2 adet eve gidince denedim ve test cubuğunda cizgiler cift cıktı pozitif ve yine ınanmadım kan testi yaptırdım onda hamile olduğumu öğrendim çok şükür.

Anladım canım ama seni şüphelendirecek bir sey olmadı ne bileyim göğüs agrısı ya da uyku hali falan hiç böyle belirti hissetmedin mi

Anladım canım ama seni şüphelendirecek bir sey olmadı ne bileyim göğüs agrısı ya da uyku hali falan hiç böyle belirti hissetmedin mi
normalde 10 da kalkardım. nedense anlayamadım bilemedim demek bi haller oldu o an, gebe olmanın işaretleriydi. uyku vururdu saat gündüz 3 ü kadar bulurdu, uykuya doymazdım yıne uyumak isterdim. tabikide yorgunluk belirtileri vardı, göğüste şişkinlik vardı tabikide.

Son düzenleme:

Böyle güzellikleri okumak insana nasil mutluluk veriyor sizlerin mutluluguyla mutluolmak bile cok guzel bence hayirli olsun canm gozun aydin.. bekleyen arkadaslarda insallah o mutlu hayirlu haberi alirlar.. bende 1.5 yil olacak nerdeyse evleneli ilk gunden beri istiyoruz ama maalesef gelen giden yok nasib hayirlisi. Agustosta ilk asilamam oldu tutmadi tabikide :) nasib mevlam neylerse guzel eyler ara vermek istedm suan aradayim ve inanin kafamcok rahat ha tabi aklima geliyor gene uzuluyorm ama doktor hastane ilac igne stresim yok inanılmaz mutluyum yuzum gülüyor cunku acaba doktor ne dicek gelisme varmi yokmu tedavi sonuc verecekmi tutacak mi tutmayacakmi kirk soru dolanirdi kafamda ama simdi rahatim insallah mevlam nasib ederde kendiliğinden olur dua edelim birbirimize kizlar.. buarada normalde cok duzenli adet olmama ragmen bu ay baya bi şaştı asilamadan sonra yani.. yaklaşık 17 gundur gecikti idrardan test yapmistm 2 hafta once falan tek çizgi tabi neden boylw oldu anlamadm bilgisiolan varmi asilamadan sonra adeti sasan yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…