Canım inşallah hamilesindir kendin test yaptın mıkızlar bugun aşılamanın 11. günü bir kaç gündür reflü gibi göğsüm yanıyordu akşam yine yanmaya başladı nefes alamadım resmen gece 3 e dogru uyudum sabah 5 te uyandım kasık ağrısı inanılmazdı tuvalete kalktığımda tansiyonum düştü eşim sağolsun zeytin getirdi bu seferde midem bulandı yediğim zeytinleride geri çıkardım..şimdi daha iyiyim,3 saatlik uykuyla işe geldim..bugun bitermi hiç bilmiyorum.
yok tatlım yapmadım,açıkcası yapmakta içimden gelmiyor,umudum yok bi yandan inşallah diyorum..o kadar karışıkki duygularımCanım inşallah hamilesindir kendin test yaptın mı
Bende bir kere oldum aşılama tutmamıstu sımdı bende 2. Için ilaç kullanıyorm sizin ilk aşılamanızmi hamilelik belirtileriniz var inşallah öyledir karamsar olmayınyok tatlım yapmadım,açıkcası yapmakta içimden gelmiyor,umudum yok bi yandan inşallah diyorum..o kadar karışıkki duygularım
Canım benim inş hamilesindir ama 11. Günde idrarda çıkmazsa moralin bozulur istersen kan tahlili yaptır acilde. Güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde bugün 12.günüm benim de dünden beri kasık ağrım var hatta gece bir ara bende kasık ağrıma uyandım. Allah isteyen herkese versin inanın hepimiz için dua ediyorumkızlar bugun aşılamanın 11. günü bir kaç gündür reflü gibi göğsüm yanıyordu akşam yine yanmaya başladı nefes alamadım resmen gece 3 e dogru uyudum sabah 5 te uyandım kasık ağrısı inanılmazdı tuvalete kalktığımda tansiyonum düştü eşim sağolsun zeytin getirdi bu seferde midem bulandı yediğim zeytinleride geri çıkardım..şimdi daha iyiyim,3 saatlik uykuyla işe geldim..bugun bitermi hiç bilmiyorum.
ilk aşılamam valla ne yalan söyleyim baştan çok umutluydum aşılama yapılana kadar,aşılama günü doktorumu acil ameliyattan çağırmışlardı sabahtan eşim spermi verdi aşılama akşam 4 te oldu,43 saat geçmişti çatlatma iğnesinin üzerindende o yüzden hiç umudum yok...bide tutanların genelde akıntısı olmuş bende hiç olmadıBende bir kere oldum aşılama tutmamıstu sımdı bende 2. Için ilaç kullanıyorm sizin ilk aşılamanızmi hamilelik belirtileriniz var inşallah öyledir karamsar olmayın
Canım benim inş hamilesindir ama 11. Günde idrarda çıkmazsa moralin bozulur istersen kan tahlili yaptır acilde. Güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde bugün 12.günüm benim de dünden beri kasık ağrım var hatta gece bir ara bende kasık ağrıma uyandım. Allah isteyen herkese versin inanın hepimiz için dua ediyorum
Benimde ilk aşılamam gecıkmeli oldu beklettiler cok ama yinede bebegine kavusmak ıcın 1adım atmıs oldun öyle düşün Allah nasip edicekse bir vesile oluyo tutuyo inşallah hepimize nasip ederilk aşılamam valla ne yalan söyleyim baştan çok umutluydum aşılama yapılana kadar,aşılama günü doktorumu acil ameliyattan çağırmışlardı sabahtan eşim spermi verdi aşılama akşam 4 te oldu,43 saat geçmişti çatlatma iğnesinin üzerindende o yüzden hiç umudum yok...bide tutanların genelde akıntısı olmuş bende hiç olmadı
öle tabi Allah ol derse her türlü olur...senin 2. aşılamanmı?Benimde ilk aşılamam gecıkmeli oldu beklettiler cok ama yinede bebegine kavusmak ıcın 1adım atmıs oldun öyle düşün Allah nasip edicekse bir vesile oluyo tutuyo inşallah hepimize nasip eder
Canım nasılsın? Az kaldı test zamanına nasıl hissediyorsun kendini?Bugün pek birşey yok canm bende ama psikolojik sürekli lavabodayim geldiği gelecek mi diye
Ben ilk aşılamamı 2014te oldum simdi 2. Aşılama için serophene yumurta büyütücü kullanıyorm çarsamba gün yumurtaların durumuna bakılacaköle tabi Allah ol derse her türlü olur...senin 2. aşılamanmı?
Ayni tatlim heyecan bastırdı iyice bekliyorum 12.günüm bugün işteCanım nasılsın? Az kaldı test zamanına nasıl hissediyorsun kendini?
Tabiki zaman kaybı yapmadan aşılamaya geç ama sadce ilaçsız 800tl aşılama bna biraz pahalı gibi geldiSelam kizlar bende geçen ay klomen kullandım olmadi bu ay yeniden baslicam klomene asilamayida sordum doktora olabilir istersen başlarız dedi ucretinide sordum800 dedi bende bilemedim ne yapsam diye
Sordum ilacı filan içinde dedi amaTabiki zaman kaybı yapmadan aşılamaya geç ama sadce ilaçsız 800tl aşılama bna biraz pahalı gibi geldi
ben devlette yaptırdım özel hoca seçimiyle 540 tl tuttu,hoca seçimi yapmamış olsaydım 310 aşılama olacaktı.ilaçlarda 280 tl tuttu iki kutu gonal f bide çatlatma iğnesi,bir kutusu elimde hala eğer aşılamam olumlu olursa geri vercem eczaneye.Selam kizlar bende geçen ay klomen kullandım olmadi bu ay yeniden baslicam klomene asilamayida sordum doktora olabilir istersen başlarız dedi ucretinide sordum800 dedi bende bilemedim ne yapsam diye
Normal o zaman fiyat bende devlete gitmedim burda ikinciyi aynı doktoru bulmak çok zor bakalim hayirlisi ınş hepimiz içinben devlette yaptırdım özel hoca seçimiyle 540 tl tuttu,hoca seçimi yapmamış olsaydım 310 aşılama olacaktı.ilaçlarda 280 tl tuttu iki kutu gonal f bide çatlatma iğnesi,bir kutusu elimde hala eğer aşılamam olumlu olursa geri vercem eczaneye.
ben devlette yaptırdım özel hoca seçimiyle 540 tl tuttu,hoca seçimi yapmamış olsaydım 310 aşılama olacaktı.ilaçlarda 280 tl tuttu iki kutu gonal f bide çatlatma iğnesi,bir kutusu elimde hala eğer aşılamam olumlu olursa geri vercem eczaneye.
Canım düzensiz ise kesin 14 gün içinde olmayabilir çünkü aşılama normal yolla gebelik oluşumu ile hemen hemen aynı sadece spermler işlemden geçiyor ve yumurtalar iğnelere ile büyütülüyor çatlatmıştır o kadar tek fark o yani adetleri düzene sokacağını sanmamKızlar size birşey sorcam benim bi arkadaşım da aşılama yaptırdı onun adetleri düzensiz simdi asilamasi tutmamissa kesin adet olur mu 14 gün içinde bana sordu da ben pek bilmediğim için size danisiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?