EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet. Kimyasal gebelige neden oluyo dalga gecer gibi var ama yok gibi

Etrafimda klomenle tedavi olan tanidiklarin var hemen hemen hepsi kimyasal gebelik gecirdi

Ben klomen kullandım asilamadan önce 5 gün boyunca günde 1 tane bakalm ya

Folik asit verdi canm başka ilaç vermedi bana

Folik asit verdi canm başka ilaç vermedi bana
Devletemi gidiyorsun ozelemi pregeston vermesi lazim cocuk dusmesin diye pregeston rahimi hazirlar bebek icin vermesi lazim siz isterseniz alabilirsiniz eczaneden adetin 15 gunu icmeye baslicaksiniz

Devletemi gidiyorsun ozelemi pregeston vermesi lazim cocuk dusmesin diye pregeston rahimi hazirlar bebek icin vermesi lazim siz isterseniz alabilirsiniz eczaneden adetin 15 gunu icmeye baslicaksiniz
Özele gidiyorum canm da vermedi doktorun ben sordum hatta ama gerek yok şuan için dedi bilmiyorum ki sadece folik asit verdi bana

Bazen ozel hastanenin doktorlarida sasiyo para cekmek icin su olmazsa su gun gel bu olmazsa baska gun gel bizide yipratiyorlar insan gibi bi muane etmiyorlar. Bana devlet hastanesi doktorlari yazdi ikisinide rahimi hazirlasin diye l. Folik asitte gebeligi dusunen anne adayi 3 ay oncesinden kulanmaya baslamasi gerekiyor. Ben klomen yuzunden cok kotu donemler gecirdim. 5 ekimde hamile oldugumu ogrendim 7 ekimde dusuk yapmissin dedi cok kotu bi durum kime guvenecegimizi sasirdik

Insallah ama daha bu sitede olumlu seyler yazan gormedim kimse hamile kalamiyor tedaviyle. Genelde sogan kuru ve incirle kalanlar var bosunami tedavi goruyoruz.
Bende soguk su içerim genelde buna dikkat edeceğim. Olur mu canım nasıl görmedin olumlu yazan da cok var gerçi bizim konu başlıgı yeni daha bizden sonuc bildiren yok tabi. Ama inşallah güzel sonuçlarımızı da yazacagız. İncir kürüü değil ama soğan kürünü uygulamıstım ben önceden içini temizliyor kistleri temizliyor diye duydum. Bende kist olmamasına rağmen bende de akıntı olmustu ki kist varsa baya akıntı yaşıyormussın. Ama incir kürünü yapmadım zaten ilk ay sogan kürü sonra incir kürü uygulanıyor. Faydasını gören kadar görmeyen de var sonucta Allah ın takdiri. Bu dönem bitkisel kürleri deneyeceksen eşine de keçiboynuzu pekmezi verebilirsin.

Esim yazik elinden gelen herseyi yapiyor temizlige yardim ediyor kahvaltiyi o hazirliyor. Kalkma yerinden hep uzan diyo cok ilgili davraniyo kiyamam en cok onun icin istiyorum yoksa bana kalsa borcum bitene kadar olmasin sorun degil ama erkekleri tutamiyoruz
Alicam pekmezi insallah olur herseyin hayirlisi

Ben klomen kullandım asilamadan önce 5 gün boyunca günde 1 tane bakalm ya
Canım öyle şey olur mu ya kimyasal gebelik bir kaç kişinin basına geldi diye böyle bir sey olacak değil sonucta. Bende kullanmıstım klomen bir çok dr veriyor o hapı hiç bir dr bu riski göze almaz böyle bir sey olsa pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah

Ben artik umudumu kaybettim.

ay inşallah canım içimi rahatlattın valla inşallah pozitif sonuçlar alırız

kasık ağrım var hafif hafif başka bişey yok tatlım ya

Ben artik umudumu kaybettim.
ay inşallah canım içimi rahatlattın valla inşallah pozitif sonuçlar alırız
Canım kimse için kolay değil bu olay bir tek senin ya da bnm başıma gelmedi ama biraz da kendi moralimiz bozukken belki de en iyisi bir sey dememek çünkü sblss de aşılama oldu bir umut bekliyoruz hepimiz. Ve buraya birbirimize umut olmak için varız en azından ben onun için var ım. Kimyasal gebelik yaşanıyor demen biraz kötü oldu. Kaldı ki bu kimyasal gebelik olayına ben inanmıyorum ilaçla alakalı olduguna.

Bende de bugün akıntı başladı canım benim sabahtan ama ara ara oluyor sürekli bir akıntı durumu yok kasık agrım da yokkk. Canım iyi sonucları alalım inşallah
alıntı bende de öyle canm ara ara az az geliyo ay inşallah tatlım ya Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebeişler nasip etsin yanı sırada bizlere

alıntı bende de öyle canm ara ara az az geliyo ay inşallah tatlım ya Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebeişler nasip etsin yanı sırada bizlere
Canım benim yediklerime de dikkat etmeye başladım. Her gün süt içiyorum yumurta yiyiyorum özel bir dikkat başladı bende . Sende dikkat ediyor musun canım?

Canım benim yediklerime de dikkat etmeye başladım. Her gün süt içiyorum yumurta yiyiyorum özel bir dikkat başladı bende . Sende dikkat ediyor musun canım?
ben normal de ediyorum canm b12 eksikliği oldugu için süt yumurta peynir vazgeçilmezim aa onun dısında pek takmıyorum ayın 19nu iple çekiyorum inşallah adet olmam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…