- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
Evet. Kimyasal gebelige neden oluyo dalga gecer gibi var ama yok gibiklomen kimyasal gebelik mi yapıyor? bende klomen kullandım 2-3 ay sonrasında bi kimyasal gebeliğim oldu..ama tahminimce benim yumurtlama günüm ya adetime 1 gün kala yada adetin ilk günü çünkü o zaman ilişkiye girdiğimde kimyasal gebelik oldu bende
Insallah tutar canim hayirlisi pregeston verdimi doktor veya folik asitBen klomen kullandım asilamadan önce 5 gün boyunca günde 1 tane bakalm ya
Devletemi gidiyorsun ozelemi pregeston vermesi lazim cocuk dusmesin diye pregeston rahimi hazirlar bebek icin vermesi lazim siz isterseniz alabilirsiniz eczaneden adetin 15 gunu icmeye baslicaksinizFolik asit verdi canm başka ilaç vermedi bana
Özele gidiyorum canm da vermedi doktorun ben sordum hatta ama gerek yok şuan için dedi bilmiyorum ki sadece folik asit verdi banaDevletemi gidiyorsun ozelemi pregeston vermesi lazim cocuk dusmesin diye pregeston rahimi hazirlar bebek icin vermesi lazim siz isterseniz alabilirsiniz eczaneden adetin 15 gunu icmeye baslicaksiniz
Insallah ama daha bu sitede olumlu seyler yazan gormedim kimse hamile kalamiyor tedaviyle. Genelde sogan kuru ve incirle kalanlar var bosunami tedavi goruyoruz.
Bende soguk su içerim genelde buna dikkat edeceğim. Olur mu canım nasıl görmedin olumlu yazan da cok var gerçi bizim konu başlıgı yeni daha bizden sonuc bildiren yok tabi. Ama inşallah güzel sonuçlarımızı da yazacagız. İncir kürüü değil ama soğan kürünü uygulamıstım ben önceden içini temizliyor kistleri temizliyor diye duydum. Bende kist olmamasına rağmen bende de akıntı olmustu ki kist varsa baya akıntı yaşıyormussın. Ama incir kürünü yapmadım zaten ilk ay sogan kürü sonra incir kürü uygulanıyor. Faydasını gören kadar görmeyen de var sonucta Allah ın takdiri. Bu dönem bitkisel kürleri deneyeceksen eşine de keçiboynuzu pekmezi verebilirsin.Doktorum uzak durmami soyledi soguk su yumurtaliklaei donduruyormus yavaslatiyomus limonda asit oldugu icin zaraliymis. Ben yaz kis buzlu su icerdim buzu kirrark yerdim kestim gecen ay hamile kaldim ama dusuk yaptim sagligimiza dikkat etmekte cok onemli bu ay incir sogan kurlerini denicem hayirlisi insallah tutar
Esim yazik elinden gelen herseyi yapiyor temizlige yardim ediyor kahvaltiyi o hazirliyor. Kalkma yerinden hep uzan diyo cok ilgili davraniyo kiyamam en cok onun icin istiyorum yoksa bana kalsa borcum bitene kadar olmasin sorun degil ama erkekleri tutamiyoruzBende soguk su içerim genelde buna dikkat edeceğim. Olur mu canım nasıl görmedin olumlu yazan da cok var gerçi bizim konu başlıgı yeni daha bizden sonuc bildiren yok tabi. Ama inşallah güzel sonuçlarımızı da yazacagız. İncir kürüü değil ama soğan kürünü uygulamıstım ben önceden içini temizliyor kistleri temizliyor diye duydum. Bende kist olmamasına rağmen bende de akıntı olmustu ki kist varsa baya akıntı yaşıyormussın. Ama incir kürünü yapmadım zaten ilk ay sogan kürü sonra incir kürü uygulanıyor. Faydasını gören kadar görmeyen de var sonucta Allah ın takdiri. Bu dönem bitkisel kürleri deneyeceksen eşine de keçiboynuzu pekmezi verebilirsin.
Canım öyle şey olur mu ya kimyasal gebelik bir kaç kişinin basına geldi diye böyle bir sey olacak değil sonucta. Bende kullanmıstım klomen bir çok dr veriyor o hapı hiç bir dr bu riski göze almaz böyle bir sey olsa pozitif düşünelim pozitif olsun inşallahBen klomen kullandım asilamadan önce 5 gün boyunca günde 1 tane bakalm ya
Ben artik umudumu kaybettim.Canım öyle şey olur mu ya kimyasal gebelik bir kaç kişinin basına geldi diye böyle bir sey olacak değil sonucta. Bende kullanmıstım klomen bir çok dr veriyor o hapı hiç bir dr bu riski göze almaz böyle bir sey olsa pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah
Canım var mı bugun başka belirtiler?Folik asit verdi canm başka ilaç vermedi bana
ay inşallah canım içimi rahatlattın vallaCanım öyle şey olur mu ya kimyasal gebelik bir kaç kişinin basına geldi diye böyle bir sey olacak değil sonucta. Bende kullanmıstım klomen bir çok dr veriyor o hapı hiç bir dr bu riski göze almaz böyle bir sey olsa pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah
Ben artik umudumu kaybettim.
Canım kimse için kolay değil bu olay bir tek senin ya da bnm başıma gelmedi ama biraz da kendi moralimiz bozukken belki de en iyisi bir sey dememek çünkü sblss de aşılama oldu bir umut bekliyoruz hepimiz. Ve buraya birbirimize umut olmak için varız en azından ben onun için var ım. Kimyasal gebelik yaşanıyor demen biraz kötü oldu. Kaldı ki bu kimyasal gebelik olayına ben inanmıyorum ilaçla alakalı olduguna.ay inşallah canım içimi rahatlattın vallainşallah pozitif sonuçlar alırız
Bende de bugün akıntı başladı canım benim sabahtan ama ara ara oluyor sürekli bir akıntı durumu yok kasık agrım da yokkk. Canım iyi sonucları alalım inşallahkasık ağrım var hafif hafif başka bişey yok tatlım ya
alıntı bende de öyle canm ara ara az az geliyo ay inşallah tatlım ya Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebeişler nasip etsin yanı sırada bizlereBende de bugün akıntı başladı canım benim sabahtan ama ara ara oluyor sürekli bir akıntı durumu yok kasık agrım da yokkk. Canım iyi sonucları alalım inşallah
Canım benim yediklerime de dikkat etmeye başladım. Her gün süt içiyorum yumurta yiyiyorum özel bir dikkat başladı bende . Sende dikkat ediyor musun canım?alıntı bende de öyle canm ara ara az az geliyo ay inşallah tatlım ya Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebeişler nasip etsin yanı sırada bizlere
ben normal de ediyorum canm b12 eksikliği oldugu için süt yumurta peynir vazgeçilmezim aa onun dısında pek takmıyorum ayın 19nu iple çekiyorum inşallah adet olmam diyeCanım benim yediklerime de dikkat etmeye başladım. Her gün süt içiyorum yumurta yiyiyorum özel bir dikkat başladı bende . Sende dikkat ediyor musun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?